Home > > Sheldan Nidle - January 7, 2014

Sheldan Nidle - 7 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf010714.htm

Dratzo! Επιστρέφουμε με πολλά να σας πούμε. Τα πολλά στοιχεία δράσης, που απαιτούνται για την παγκόσμια νομισματική επαναφορά, έχουν ολοκληρωθεί. Στα επόμενα στοιχεία περιλαμβάνεται η εκδήλωση της αρχής ενός νέου παγκόσμιου νομισματικού συστήματος. Μαζί με αυτές τις αλλαγές είναι εκείνες, που αφορούν σε ένα νέο τραπεζικό σύστημα. Οι παρούσες αλλαγές είναι μόνο οι ελάχιστες απαιτούμενες για την απαρχή μιας νέας πραγματικότητας για την ανθρωπότητα. Αυτή η σειρά των αλλαγών θα οδηγήσει σε νέα διακυβέρνηση, που θα θέσει τέλος στη συγκάλυψη των ΑΤΙΑ. Αυτή η συγκάλυψη ξεκίνησε στα σοβαρά κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και συνεχίστηκε με το περίφημο περιστατικό του Ρόσγουελ, το καλοκαίρι του 1947. Μόλις αρθεί αυτή η συγκάλυψη, θα μπορούμε επιτέλους να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Τότε θα μπορούμε να σας εξηγήσουμε εκείνα τα πράγματα που πρέπει να ξέρετε, προτού συμβεί η πρώτη μας επαφή. Κάθε ένας από εσάς πρέπει να καταλάβει κάποια πράγματα σχετικά με τις προετοιμασίες που γίνονται από τους συμβούλους μας, ώστε να σας βοηθήσουν να γίνετε πλήρως συνειδητοί. Αυτό θα ακολουθηθεί από μια εκπαίδευση, που θα σας ετοιμάσει να γίνετε πλήρεις μέτοχοι στην νέα σας γαλαξιακή κοινωνία.
Αυτή η απομάκρυνση από τη σημερινή αγωνία των υπερχρεωμένων κοινωνιών σας είναι μέρος ενός ευρύτερου κινήματος, που θα δώσει ενέργεια στη νέα σας πραγματικότητα. Για να μπορέσετε να γίνετε πλήρως συνειδητοί, θα χρειαστείτε οδηγίες και, πάνω απ' όλα, μια λειτουργική εμπειρία του τι πραγματικά σημαίνει ευημερία. Μέσα σ’ αυτό το νέο σύνολο δυνατοτήτων, θα μπορείτε να διερευνήσετε τι πραγματικά θα είναι αυτό το πεδίο και τι αναμένεται από εσάς. Αυτό πηγαίνει πέρα από την παρούσα καθημερινή εμπειρία σας. Είναι καιρός να διαβάσετε, να ανταλλάξετε γνώμες και να μάθετε περί του Πνεύματος και περί του τι είναι αυτός ο κόσμος. Οι ανόητες δραστηριότητες που σας περιβάλλουν πρόκειται να μετατραπούν σε καθημερινό χρόνο μάθησης, μελέτης και κατανόησης των πολλών αλλαγών που συμβαίνουν τώρα παντού. Για να σας βοηθήσουν, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι πρόκειται να έρθουν και να ξεκινήσουν ένα ειδικό πρόγραμμα διδασκαλίας, που θα αποκαλύψει και θα εξηγήσει τα λεγόμενα «μυστικά της ζωής». Αυτές οι διδασκαλίες θα εμπλουτιστούν από τη γνώση που εμείς θα μεταδώσουμε σ’ εσάς. Τη στιγμή των προσγειώσεων, θα εκτεθείτε σε ένα μεγάλο πλήθος πληροφοριών.
Μόλις οι μαζικές προσγειώσεις ολοκληρωθούν, θα συναντήσετε τον σύμβουλό σας και θα μάθετε για το τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια. Συνείδηση σημαίνει Ζωή. Αυτή έχει τη δυνατότητα να εκφράσει τη μεγάλη ενότητα όλης της Ζωής και ταυτόχρονα να εξηγήσει τη θαυμαστή μοναδικότητα, που είστε εσείς. Αυτό το πολύπλοκο σύνολο γνώσεων πρέπει να χωριστεί σε ιστορίες, που θα μπορείτε να καταλάβετε και να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή ύπαρξή σας. Κάθε μέρα θα σας φέρνει πιο κοντά σε μια συνειδητοποίηση του πώς αλλάζετε και ενσωματώνετε όλη τη γνώση, στην οποία εκτίθεστε. Ο σύμβουλός σας θα σας βοηθάει και θα έχει στη διάθεσή του έναν πλήρη φάκελο για εσάς. Κάθε σύμβουλος έχει εκπαιδευτεί για να χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα, προκειμένου να αναδείξει τα λεπτότερα σημεία σας και να απαλείψει τις αρνητικές αντιλήψεις σας. Αυτή η διεργασία είναι προϋπόθεση για τη μετανάστευσή σας, την κατάλληλη στιγμή, στην Έσω Γη. Εκεί, ενώ θα βρίσκεστε στο εσωτερικό του Φωτοθαλάμου σας, θα μεταμορφωθείτε πραγματικά σε ένα πλήρως συνειδητό Ον του Φωτός.
Αυτό το έτος που έρχεται είναι, επομένως, ένας ιδιαίτερος χρόνος [σ.τ.μ.: στο πρωτότυπο time, όχι year]. Θα δείτε τελικά τον καρπό όλων όσων οι γήινοι συνεργάτες μας έχουν καταφέρει. Είναι, επίσης, ο χρόνος που θα μπορούμε να έχουμε την ευκαιρία, να απευθυνθούμε σ’ εσάς άμεσα. Αυτή η επερχόμενη μεγάλη επανένωση εννοείται ως ο χρόνος, που ο Ουρανός θα μπορέσει να εκπληρώσει την προφητεία, να σας επαναφέρει σε μια κατάσταση, στην οποία θα θυμηθείτε πλήρως το παρελθόν σας, και στην οποία θα αρχίσετε να κατανοείτε τις ευθύνες, που βρίσκονται στο εγγύς μέλλον σας. Τα δικά μας καθήκοντα είναι να παράσχουμε τεχνολογία και μια συνείδηση, που θα σας προετοιμάσει, ώστε να είστε σε θέση να αποδεχθείτε τα θαύματα της πλήρους συνείδησης. Το υπόλοιπο σενάριο στηρίζεται στην κατανόηση από μέρους του καθενός από εσάς του μεγέθους αυτών που βρίσκονται μπροστά σας. Ως εκ τούτου, αυτή θα είναι μια βήμα-προς-βήμα διαδικασία. Κάθε χρονική στιγμή θα είναι μια στιγμή που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη σοφία σας και να επεκτείνετε τις αναπτυσσόμενες δυνατότητές σας. Θα έρθει μια στιγμή, που όλα αυτά θα έχουν νόημα και αυτό το πεδίο θα μπορεί να αλλάξει εύκολα την ίδια τη φύση του συνειδησιακού επιπέδου του.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ο κόσμος σας και η ανθρωπότητα της ευλογημένης επιφάνειάς του βρίσκονται σε μετάβαση! Η θεία μεταμόρφωσή σας είναι σε εξέλιξη. Καθημερινά αισθάνεστε τους πόνους και τις ενοχλήσεις αυτής της αλλαγής. Η Γαία είναι επίσης απασχολημένη με τις πολλές τροποποιήσεις της. Ο βυθός ανυψώνεται. Το κλίμα του πλανήτη παρουσιάζει διακυμάνσεις. Οι ήπειροι μετατοπίζονται και θορυβούν. Μια νέα Γη ετοιμάζεται να γεννηθεί. Εσείς κάθεστε σ’ αυτή τη θέση της ατέρμονης αλλαγής και αναρωτιέστε ποια μοίρα σας επιφυλάσσει το Θείον. Αυτή η μεταμόρφωση θα είναι τελικά θετική και το αποτέλεσμά της θα σας ενώσει πάλι με τους αδελφούς σας σε όλον τον Κόσμο και την Έσω Γη. Αυτό το καλωσόρισμα θα σας δώσει πίσω την πλήρη συνείδηση και, μαζί με αυτήν, θα βάλει τέλος στις χιλιετίες μιας επιβεβλημένης αμνησίας. Ο πρώτος καρπός αυτής της διαδικασίας θα είναι η ταχεία πορεία προς την ευημερία. Θα δείτε αρχικά μια μεγάλη νομισματική επαναφορά και, στη συνέχεια, θα δεχθείτε μια γενναιοδωρία, που αρχικά θεσπίστηκε από εμάς πριν από αιώνες.
Αυτό το εγχείρημα στη συνείδηση θα σας προετοιμάσει να δεχτείτε ένα ολόκληρο σύνολο νέων ευθυνών. Ο χρόνος γι' αυτό είναι τώρα. Αυτός είναι ο λόγος, που μια σειρά γεγονότων έχουν έναν πολύ ιδιαίτερο χειρισμό. Αυτά τα πράγματα που τώρα συμβαίνουν θα φέρουν σε πολλούς από εσάς μια μεγάλη ευημερία. Χρησιμοποιήστε αυτά τα δώρα για να βελτιώσετε την ανθρωπότητα και τον εαυτό σας. Παρακολουθήστε με δέος, καθώς η πραγματικότητα, που για πολύν καιρό φαινόταν ανίκητη, θα εξασθενίζει γρήγορα και μετά θα εξαφανίζεται. Καθώς θα ανέρχεται η νέα διακυβέρνηση, εμείς θα μπορούμε να εμφανιστούμε και να αρχίσουμε μια ολόκληρη σειρά μαθημάτων σχετικά με το ποιοι πραγματικά είστε και με την ιστορία που σας απαγορεύτηκε από το σκότος. Χρησιμοποιήστε αυτές τις αλήθειες και τη νέα ευημερία σας για να διαχειριστείτε με σύνεση μια νέα πραγματικότητα. Καλωσορίστε τους αδελφούς σας και αφήστε τα καλά νέα από τον Ουρανό να σας μεταφέρουν στην πληρότητα του ευλογημένου δυναμικού σας. Στο πλαίσιο αυτό, σκοπεύουμε να σας καθοδηγήσουμε, να σας διδάξουμε και να σας φέρουμε σοφία. Ένα υπέροχο μέλλον σας περιμένει!
Οι κοινές ευθύνες μας είναι προς τη Γαία και προς αυτό το θαυμαστό ηλιακό σύστημα. Ερχόμαστε από το Πνεύμα και χρησιμοποιούμε εκείνα τα ιερά δώρα που μας δόθηκαν, για να ξεδιπλώσουμε τη Δημιουργία μέσα στον φυσικό κόσμο. Να έχετε πάντα επίγνωση του ποιοι είστε και γιατί είστε εδώ. Σε αυτό έγκειται η θεία αλήθεια, που διέπει τις ζωές μας και μας επιτρέπει να βοηθήσουμε τον Ουρανό να φέρει Φως σε αυτήν και σε όλες τις άλλες πραγματικότητες. Οι περισσότεροι από εσάς χάσατε τη θέα αυτών των πραγμάτων για ένα διάστημα, και αρχίσατε να αμφιβάλετε. Ερχόμαστε για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να πετάξετε τώρα αυτές τις απόψεις και να στραφείτε με μεγάλη χαρά προς το Φως και προς αυτές τις ευθύνες, που τόσο ευγενικά μας δόθηκαν από τον Δημιουργό. Μαζί θα πάμε και θα ξεδιπλώσουμε το θείο σχέδιο. Θα φέρουμε Φως εκεί όπου έλαμψε μόνο το σκοτάδι και θα επιτρέψουμε στις μεγάλες αλήθειες να ειπωθούν σε όλον αυτόν τον γαλαξία, και μάλιστα σε όλη τη φυσική δημιουργία*. Γι’ αυτό, πολλοί σας επισκέπτονται τώρα. Σύντομα ένας μεγάλος επίσημος ερχομός θα αποδεσμεύσει το τεράστιο μεγαλείο σας!

Σήμερα, συνεχίσαμε την ενημέρωση με το μήνυμά μας. Όπως σημειώσαμε, μια μεγάλη αλλαγή κατεβαίνει επάνω σε αυτόν τον επιφανειακό κόσμο. Η κοινή μας ευθύνη είναι να έχουμε συνεχώς την επίγνωση αυτού του γεγονότος και να παρατηρούμε, ότι το Θείον εκτυλίσσει τη μαγεία του, ακόμη και τώρα που μιλάμε! Η ώρα φτάνει για μας να πετάξουμε τον σκεπτικισμό μας και να αφήσουμε να μπει αυτό το θαυμάσιο Φως! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


*Σ.τ.μ. για τους νέους αναγνώστες: Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει δοθεί με παλαιότερα μηνύματα, αυτή η τελευταία πρόταση αναφέρεται σε κόσμους που εξακολουθούν να βρίσκονται στο πνευματικό σκοτάδι και επιθυμούν έντονα την παρέμβαση καθοδηγητών, που θα τους οδηγήσουν στο Φως. Πρόκειται για κοινωνίες αστερισμών του Γαλαξία (π.χ. του Δράκοντα, του Ωρίωνα κλπ), οι οποίες παραδοσιακά συγκροτούσαν την σκοτεινή «Συμμαχία του Ανκάρα», η οποία επί χιλιετίες υπήρξε ο αντίπαλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός στη διάρκεια των Γαλαξιακών Πολέμων.

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |