Home > > Sheldan Nidle - January 14, 2014

Sheldan Nidle - 14 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf011414.htm

Dratzo! Επιστρέφουμε με καλά νέα! Οι συνεργάτες μας στη Γη είναι απασχολημένοι με το να διασφαλίσουν, ότι αυτό που σας δίνεται θα εκδηλωθεί όπως εμείς επιθυμούμε. Έχει ουσιαστική σημασία το να ευημερείτε, να είστε ελεύθεροι και να εξαφανιστούν οι περιορισμοί του χρέους, που σας έχουν επιβληθεί. Η ευημερία αυτή δεν είναι πραγματικά ένα δώρο. Είναι μάλλον το πώς θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς εσάς για την ικανότητά σας να παραμείνετε έτοιμοι και πρόθυμοι να εισαγάγετε μια νέα πραγματικότητα για την ανθρωπότητα. Κάθε ένας από σας είχε το θάρρος να μας βοηθήσει, με το να δείξει την πρόθεσή του είτε κατά την αγορά ενός ανατιμημένου νομίσματος είτε συμμετέχοντας στα διάφορα προγράμματα ευημερίας*. Αυτό που λαμβάνετε τώρα είναι μια αναγνώριση από όλους εμάς για τη θεία συνεργασία σας σε μια σειρά από ζωτικής σημασίας προγράμματα. Περισσότερα πρόκειται να έρθουν. Αυτές οι γρήγορες φάσεις θα επιτρέψουν την άνοδο της νέας διακυβέρνησης. Επιπροσθέτως, η πρόθεσή σας μας επιτρέπει να συλλάβουμε νόμιμα και στη συνέχεια να δικάσουμε μια ολόκληρη σειρά από «κακούς» της σκοτεινής συμμορίας. Αυτό το εγχείρημα είναι και πάλι κάτι που εξαρτάται από την πολύ ευγενική συνεργασία σας. Αυτά τα γεγονότα πρόκειται να οδηγήσουν σύντομα στην αποκάλυψη. Στη συνέχεια, θα μπορούμε να απευθυνθούμε σ’ εσάς πιο άμεσα και να θέσουμε τη βάση για τις μαζικές προσγειώσεις μας. Πολλά πρέπει να κοινοποιηθούν προς εσάς σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Οι σημερινές κυβερνήσεις σας, που υποστηρίζονται από τη σκοτεινή συμμορία, έχουν συνεχώς επιδείξει ένα είδος αδιαφορίας και μια σοβαρή εριστικότητα προς εμάς. Τις έχουμε παρακολουθήσει στη διάρκεια δεκαετιών, καθώς ασκούσαν τις μυστικές επιχειρήσεις τους, για να στείλουν στόλους από σκάφη σε τροχιά, να μας προκαλούν μέσα στο ηλιακό σας σύστημα και να καταστήσουν αρκετά προφανές ότι ήθελαν να φύγουμε. Έχουμε απαντήσει σε πολλές συνεδριάσεις για την βαθιά προσήλωσή μας στα ιερά διατάγματα του Ουρανού. Πρόσφατα, έχουμε αποκρούσει ακόμη και επιθέσεις από τα σκάφη τους και έχουμε αναγκαστεί να καταστρέψουμε ορισμένες υπόγειες βάσεις, που σχεδίαζαν την έναρξη ενός γενικού πολέμου εναντίον μας. Δεν είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε. Είμαστε εδώ κατ' εντολήν του Ουρανού, για να σας οδηγήσουμε πίσω στην πλήρη συνείδηση. Ποτέ δεν θεωρηθήκατε κινητή περιουσία κάποιου. Οποιαδήποτε δικαιολογία τους δόθηκε για κάτι τέτοιο, δεν είναι πλέον αποδεκτή. Είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε μια νόμιμη, μη βίαιη μετατόπιση της συνείδησής σας. Ένα τεράστιο κίνημα υπάρχει τώρα σε όλη την επιφάνεια αυτού του πλανήτη, αφιερωμένο στην πλήρη συνείδηση, στην ελευθερία και στην προσωπική σας κυριαρχία.
Το καθήκον που μας έχει δοθεί είναι να προστατεύσουμε αυτό το κίνημα και να το βοηθήσουμε να ευδοκιμήσει. Και αυτό κάνουμε. Δεν είμαστε εδώ για να εκδιώξουμε το σκότος μέσω της χρήσης της τεχνολογικής υπεροχής μας. Το θάρρος, η πονηριά και η αποφασιστικότητά σας είναι που θα εξασφαλίσουν μια μεγάλη νίκη έναντι εκείνων, που τόσο σοβαρά σας υποτίμησαν. Η αποστολή μας είναι να παρακολουθήσουμε και να βοηθήσουμε με έναν τρόπο, που αποφασίστηκε από τον Ουρανό πριν από δεκαετίες. Αυτή η σειρά των εσκεμμένων δράσεων πρόκειται να πετύχει, χάρις σε όλους εκείνους που εργάστηκαν τόσο επιμελώς για να καθαιρέσουν αυτούς τους αλαζονικούς απατεώνες. Σύντομα, θα αναδυθεί νέα διακυβέρνηση, για να αποκαταστήσει όλα όσα χάθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών. Μια νέα ευημερία θα γίνει ο κανόνας, που θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά την παγκόσμια κοινωνία σας. Άτομα, που δεν είναι ακόμη ευρέως γνωστά, θα χρησιμοποιήσουν τις οξυδερκείς ικανότητές τους, για να οδηγήσουν το επιφανειακό πεδίο σας σε μια μεγάλη επανένωση με την Αγκάρθα και εμάς. Μεγάλες συνεδριάσεις πρόκειται να γίνουν το προοίμιο για μια νέα σοφία, που θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση.
Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για όλους μας. Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά ένα ξεκίνημα μόνο για τη δημόσια ενσάρκωση αυτής της υπέροχης «αθόρυβης επανάστασης». Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, που προφανώς σας έχουν προκαλέσει κάποιο βαθμό απογοήτευσης. Αυτή η απογοήτευση τώρα θα πάρει τέλος. Πάρα πολλοί άνθρωποι σε θέσεις ήσυχης δύναμης έχουν επεξεργαστεί μια υπέροχη κατακλείδα. Θέλουμε να απολαύσετε αυτό που θα εκδηλωθεί και να προετοιμάσετε τους εαυτούς σας για πληροφορίες, που μπορεί με κάποιο τρόπο να σας σοκάρουν, αλλά με έναν πολύ θετικό τρόπο. Έχει έρθει η ώρα να βγείτε από τη γη της σκιάς, που κατασκευάστηκε για εσάς από την σκοτεινή συμμορία. Είναι γραφτό σας να ζήσετε στο Φως και να απολαύσετε τις θείες αλήθειες, που θα σας δοθούν ελεύθερα από τον Ουρανό. Σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, θα σας καθοδηγήσουμε να επιστρέψετε στους πλήρως συνειδητούς εαυτούς σας. Μαζί, θα φέρουμε το Φως σε αυτόν τον γαλαξία, μαζί με ένα πολύ λαμπρό μήνυμα. Οι σύνδεσμοί μας θα το διαδώσουν σε κάθε γωνιά του γαλαξία!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Φτάνουμε φέρνοντας καλές ειδήσεις! Οι συνεργάτες μας έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία προετοιμασίας των κεφαλαίων της ευημερίας για την παράδοσή τους*. Τα κεφάλαια αυτά θα υποστηρίζονται από πολύτιμα μέταλλα και αντιπροσωπεύουν τη μεγάλη γενναιοδωρία του Ουρανού. Πρόκειται να ακολουθήσουν μια παγκόσμια νομισματική επαναφορά, που θα θέσει τη βάση για τη μόνιμη ευημερία σας. Εκτός από αυτήν την αποδέσμευση των κεφαλαίων, θα υπάρξει μια μεγάλη αναδιάταξη του παγκόσμιου τραπεζικού και του χρηματοπιστωτικού κλάδου. Οι παλιοί τρόποι των τελευταίων δεκαετιών παίρνουν τέλος. Οι τραπεζικοί χάρτες θα ανανεωθούν και θα εφαρμοστούν με αυστηρότητα νέοι κανονισμοί. Πολλοί, που έχουν υιοθετήσει ιδιαίτερα διεφθαρμένες και παράνομες πρακτικές, θα συλληφθούν. Τα γεγονότα αυτά θα τα ακολουθήσει άμεσα η νέα διακυβέρνηση, αφιερωμένη στην εγκαθίδρυση μιας θείας σχέσης με τους ανθρώπους αυτού του πεδίου. Οι τρόποι της σκοτεινής συμμορίας, που δημιουργούν το χρέος, δεν θα είναι πλέον ανεκτοί. Έρχεται η ώρα να αναλάβει το Φως αυτήν την πραγματικότητα!
Η νέα διακυβέρνηση θα καταργήσει το εθνικό χρέος και θα σας απαλλάξει από το χρέος που δημιουργήθηκε παράνομα από τις τράπεζες και τις διάφορες θυγατρικές τους. Σε αυτό το απαλλαγμένο από το χρέος περιβάλλον θα σας δοθεί η ιερή εθνική κυριαρχία σας. Επί πλέον, σε θείο χρόνο, εμείς θα ξεκινήσουμε μια σειρά παγκόσμιων μαθημάτων. Αυτά θα αφορούν στις πολυάριθμες θρησκευτικές φιλοσοφίες, που βρίσκονται διάσπαρτες σ’ αυτήν την επιφανειακή πραγματικότητα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλοι έχουμε βιώσει αυτές τις πρακτικές. Έχουμε την πρόθεση να αποκαλύψουμε σε αυτόν τον κόσμο ακριβώς πόσο όλες αυτές μοιάζουν μεταξύ τους, και θα σας δώσουμε άμεσες αναφορές για εκείνους, των οποίων τα λόγια περιέχονται στα πολλά κείμενα, που συνθέτουν τις θεμελιώδεις διδασκαλίες αυτών των θρησκευτικών φιλοσοφιών. Είναι ζωτικής σημασίας να σας δοθούν αυτές και άλλες αλήθειες. Ο διαχωρισμός και οι υποθέσεις που έχουν γίνει από πολλούς, πρέπει με τον κατάλληλο τρόπο να παραμεριστούν.
Σκοπεύουμε επίσης να σας διδάξουμε για την «ανέλιξη» και για το πώς όλοι ριχτήκατε στην περιορισμένη συνείδηση. Αυτές οι θείες διδασκαλίες θα είναι μόνο οι ελάχιστες απαρχές όσων θα πρέπει να σας πούμε. Υπάρχει η ιερή ιστορία του γιατί είστε εδώ και του πώς θα αναστηθείτε από τον Ουρανό. Αυτή η επερχόμενη ανέλιξη θα συμβεί για ένα μεγάλο αριθμό λόγων. Χρειάζεται να τους μάθετε, καθώς και μια λεπτομερή ιστορία αυτής της αποστολής και το γιατί ο Ουρανός επέτρεψε να παραστρατήσετε προσωρινά. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε θείες κατευθυντήριες γραμμές και να εξηγήσουμε γιατί αυτές είναι πλέον σε ισχύ. Είμαστε εδώ για να σας ηρεμήσουμε και να σας βοηθήσουμε. Είμαστε εδώ για να επιβλέψουμε μια μεγάλη μετάβαση, η οποία θα μεταμορφώσει αυτό το πεδίο και θα θέσει τις βάσεις για την επανένωση με τους αδελφούς σας από το Πνεύμα, την Έσω Γη και από αυτόν τον γαλαξία. Αργότερα, θα συναντήσετε πολλούς που βρίσκονται στο Φως, αλλά διαφέρουν ως προς τη μορφή, το μέγεθος και το σχήμα!

Σήμερα, μέσα από το μήνυμά μας, εκφράσαμε τη χαρά του τι συμβαίνει τώρα σε όλον αυτόν τον πλανήτη. Ο καιρός φτάνει για να προχωρήσουμε και να αρχίσουμε στα σοβαρά να μεταμορφώνουμε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο πεδίο. Είναι καιρός για ευημερία, για τη νέα διακυβέρνηση και την αποκάλυψη! Ας αρχίσει, λοιπόν, η εκδήλωση αυτών των θαυμάτων! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


*https://docs.google.com/document/d/1l5fQ8ze4b6c_aywu1Tp0wD8ahHl5qINFJMeBC7xd578/edit


Πηγή: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |