Home > > Sheldan Nidle - 8 Ιουλίου 2014

Sheldan Nidle - 8 Ιουλίου 2014

http://www.paoweb.com/sn070814.htm

Selamat Jalwa! (Να είστε σε Αιώνια Χαρά!) Επιστρέφουμε με πολλά να πούμε για μια σειρά θεμάτων. Προς το παρόν, είστε στα πρόθυρα μιας νέας πραγματικότητας. Η σκοτεινή συμμορία φθίνει ραγδαία. Αυτόν τον καιρό ένας αριθμός εθνών συγκροτούν συνασπισμούς, σκοπός των οποίων είναι να παρακάμψουν τους πολλούς οργανισμούς της παλιάς σκοτεινής τάξης, που βασίζονται στο ψεύτικο χρήμα. Αυτοί οι οικονομικοί οργανισμοί πήραν ζωή με την υπογραφή των συμφωνιών του Dumbarton Oaks, στα τέλη του 1944. Οι θεσμοί της παλιάς φρουράς, όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), πρόκειται να παραμεριστούν, καθώς εμφανίζονται νέα, "πραγματικής αξίας" παγκόσμια νομίσματα, βασισμένα σε πολύτιμα μέταλλα. Μαζί με αυτά τα νέα νομίσματα θα υπάρξουν νέοι τραπεζικοί κανόνες, όπως έχουν εκφραστεί σε διάφορες υλοποιήσεις των συμφωνιών της «Βασιλείας ΙΙΙ». Οι γήινοι σύμμαχοί μας και οι πολλοί εθνικοί συνεργάτες τους λειτουργούν σ’ αυτό το πλαίσιο, για να αναδιανείμουν τον πλούτο του πλανήτη και να δημιουργήσουν έναν τρόπο για την εξώθηση του σκότους από την σημερινή του θέση της χρηματοπιστωτικής και κυβερνητικής υπεροχής. Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή μιας διαδικασίας για την απελευθέρωσή σας από τη μακραίωνη δουλεία του χρέους και την διαφθορά των κυβερνήσεων, των ορκισμένων να υποστηρίζουν κάθε ιδιοτροπία της συμμορίας και των πολλών συνεργατών της.
Αυτή η διαδικασία θα επιτρέψει επίσης σ’ εμάς να αποκαλύψουμε τους εαυτούς μας σ’ εσάς. Επί του παρόντος, οι Αγκαρθινοί σύμμαχοί μας συνεργάζονται με πολλές από αυτές τις ομάδες για να εισαγάγουν αυτό το νέο οικονομικό σύστημα. Η συνεργασία μας με τους Αναληφθέντες Διδασκάλους περιλαμβάνει επίσης μια σειρά μαθημάτων, που θα σας προετοιμάσουν για την πλήρη συνείδηση. Τα μαθήματα αυτά πρόκειται να αποτελέσουν τη βάση για θέματα, θα οποία θα γίνουν σαφέστερα με το συμβουλευτικό πρόγραμμά μας. Η σειρά αυτή των προγραμμάτων σχετίζεται, φυσικά, με την πρώτη επαφή. Με την απόκτηση των νέων θεσμικών οργάνων, που θα θεσπίσουν την ευημερία και θα βάλουν τέλος στη διαρκώς αυξανόμενη δουλεία του χρέους σας, θα καταστεί αναγκαίο να καταλάβετε τι κάνει ο Ουρανός για να σας επαναφέρει στην πλήρη συνείδηση. Ταξιδέψαμε δια μέσου των άστρων γι’ αυτό το σκοπό – να μεταμορφώσουμε τη συνείδησή σας. Σ’ εκείνη την κατάσταση θα επανέλθετε στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία και θα αρχίσετε να εκπληρώνετε το μεγάλο πεπρωμένο σας. Στο τελευταίο μήνυμά μας συζητήσαμε την καταγωγή σας. Τώρα, πρέπει να δούμε πώς αυτή η μεταμόρφωση θα επηρεάσει τη Γαία και τους πολλούς της αδελφούς κόσμους. Αυτή η συζήτηση θα αρχίσει με τη μεταβαλλόμενη φύση αυτού του ηλιακού συστήματος και την πραγματικότητα που το περιβάλλει.
Περιβάλλεστε από μια πραγματικότητα που μεταμορφώνεται. Ο Ουρανός διέταξε να μεταβληθεί αυτό το ηλιακό σύστημα σε μια πολυδιάστατη πραγματικότητα. Αυτή η ενδιάμεση πραγματικότητα αναγκάζει όλες τις κόρες του Ήλιου να περάσουν μέσα από μεγάλες αλλαγές. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται τα μπουμπουνητά από τις φορτωμένες με μεθάνιο ατμόσφαιρες των τεσσάρων αέριων γιγάντων σας και η αλλαγή του κλίματος που συμβαίνει στους τρεις υδάτινους κόσμους σας. Κάτω από τις άμμους του Άρη και τα δηλητηριώδη αέρια της Αφροδίτης βρίσκονται τεράστιοι ωκεανοί νερού. Τα όπλα της πρώην Συμμαχίας Του Ανκάρα καταβύθισαν αυτά τα ύδατα, όταν εισέβαλαν σε αυτό το ηλιακό σύστημα, περίπου δύο εκατομμύρια χρόνια πριν. Τα αποτελέσματα αυτής της επίθεσης είναι τα ξεχωριστά ερείπια του Άρη και η παραδοξότητα που είναι ο [πλανήτης] Ουρανός. Η Αφροδίτη, όπως ο Άρης, διαθέτει μια μεγάλη ποσότητα νερού, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιφάνειά της. Όλες αυτές οι σφαίρες είναι κοίλες και ειδικές κοινωνίες κατοικούν σε αυτούς τους εσωτερικούς κόσμους. Υπάρχουν πολλά να εξερευνηθούν από τη στιγμή που θα αφήσετε την σημερινή, κλεισμένη στην αμνησία, κατάσταση της περιορισμένης συνείδησης. Στην νέα σας κατάσταση θα μπορείτε να εκτιμήσετε καλύτερα τι συνέβη εδώ πριν από εκατομμύρια χρόνια.
Γίνεται επομένως στοιχείο ζωτικής σημασίας το πώς θα μπορέσετε να προετοιμαστείτε με επιτυχία για το άλμα σας στην πλήρη συνείδηση. Η γαλαξιακή συνείδηση σας αγκαλιάζει μέσα από μια σειρά απαραίτητων προπαρασκευαστικών καταστάσεων. Έχετε διανύσει τις πρώτες επτά από τις δώδεκα αυτές καταστάσεις. Η επόμενη αφορά κυρίως τα τσάκρας του κεφαλιού, του λαιμού και του θύμου αδένα. Ως εκ τούτου, πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε πονοκεφάλους και περίεργους πόνους στα δόντια και τα ιγμόρειά σας. Η συμμορία χρησιμοποιεί στοιχεία στους αεροψεκασμούς της για να εξουδετερώσει την ανάπτυξή σας. Η έλλειψη επιτυχίας τους έχει δημιουργήσει γριπώδη συμπτώματα στο κεφάλι σας, βαθύ βήχα στον ανώτερο θώρακά σας και μια γενική κόπωση. Η προετοιμασία του «Πηγαδιού των Ονείρων» σας έχει δημιουργήσει έναν ανήσυχο ή διακοπτόμενο ύπνο, μαζί με παράξενο δάκρυσμα των ματιών σας, καθώς και περίεργους και επαναλαμβανόμενους πονοκεφάλους. Επί πλέον, υπάρχουν άτακτοι χτύποι της καρδιάς σας και συνοδευτικό ελαφρό τρέμουλο στο στήθος σας. Αυτά τα συμπτώματα είναι μόνο μια σύντομη περίληψη ενός πλήθους άλλων, που θα χρειάζονταν πολλά λόγια και είναι πολύ σπάνια γα να τα αναφέρουμε. Πάντως, οι αεροψεκασμοί των σκοτεινών δεν κατανικούν αυτά που συμβαίνουν σ’ εσάς. Μόνο επιδεινώνουν άσκοπα το φορτίο σας.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες και Ευημερία σε όλους! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Επιστρέφουμε με μια πολύ ευχάριστη νότα. Οι τελικές διαδικασίες για την εκδήλωση της ευημερίας έχουν ολοκληρωθεί. Περιμένουμε να εγκριθεί το τελικό χρονοδιάγραμμα των παραδόσεων και να παραδοθεί σ’ εσάς το υλικό σας*. Ο NESARA επίσης ετοιμάζεται για το μεγάλο ντεμπούτο του. Η σκοτεινή συμμορία καταλαβαίνει πλέον τη μοίρα της και, ευτυχώς, είναι τελικά έτοιμη να συμμορφωθεί. Αυτή είναι πράγματι μια πολύ ένδοξη στιγμή για όλους. Εκείνοι που για πολύν καιρό έχουν κρατήσει το Φως στις καρδιές τους θα διακηρύξουν τώρα μια μεγάλη ελευθερία και, μαζί με αυτή, ένα τέλος στην αδυναμία σας. Οι δυνάστες θα βρουν αυτό που τους αξίζει και οι δίκες που θα ακολουθήσουν θα είναι απλώς για να τονίσουν αυτό το σημείο. Οι συνεργάτες μας στην Αγκάρθα ετοιμάζονται επίσης να ανακοινώσουν την ύπαρξή τους με μια μεγάλη διακήρυξη, προσκαλώντας όλους σας στο βασίλειό τους. Ωστόσο, πριν πάτε, να ακούσετε πολύ προσεκτικά τι θα πουν. Πρόκειται για έναν χώρο της πέμπτης διάστασης σε όλη του την έκταση και απαιτεί από εσάς να κάνετε κάποιες σωματικές προσαρμογές πριν από το ταξίδι σας εκεί.
Αυτή η νέα πραγματικότητα είναι το προκαταρκτικό στάδιο της εξίσωσης του εσωτερικού και εξωτερικού πεδίου της Γαίας. Επί πλέον, η σημερινή ατμόσφαιρα πρέπει να καθαριστεί και η ατμόσφαιρά της των δύο στερεωμάτων να αποκατασταθεί πλήρως. Η θεία Πνευματική Ιεραρχία της ετοιμάζει την τριών φάσεων επιχείρηση για τη μεταμόρφωση και επανένωση των δύο κόσμων της Γαίας. Για να γίνει αυτό, σας χρειάζεται να ξαναγίνετε φυσικοί Άγγελοι. Σας ευλογούμε και σας διαβεβαιώνουμε, ότι οι διαδικασίες αυτές είναι πραγματικά σε εξέλιξη. Οι θείοι Ελοχίμ εργάζονται για να προετοιμάσουν τη Γαία γι’ αυτήν τη μεταμόρφωση. Έτσι, οι πολλές δραστηριότητες σε όλη την υδρόγειο σας δείχνουν, ότι οι τεκτονικές πλάκες πρόκειται να μετακινηθούν και να διαμορφώσουν μια νέα επιφάνεια γι' αυτήν. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να μετακινηθείτε στις κατοικίες σας της Έσω Γης και τους Φωτοθαλάμους, περίπου δεκατέσσερις μήνες μετά τις μαζικές προσγειώσεις. Εμείς ευλογούμε τα σχέδια αυτά και είμαστε έτοιμοι να εποπτεύουμε τη μεταμόρφωσή σας σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός.
Οραματιστείτε αυτή την ώρα σαν μια ξεχωριστή στιγμή της μετάβασης. Θα γίνετε γαλαξιακοί άνθρωποι. Θα ενωθείτε πάλι με την απέραντη θάλασσα της ανθρωπότητας, που απλώνεται σε χιλιάδες αστρικά έθνη και θα μάθετε λεπτομερώς πώς έγιναν όλα αυτά. Εμείς χαιρόμαστε και ευλογούμε αυτές τις μεγάλες ιερές πράξεις, τις βασισμένες τα ιερά διατάγματα του Αιώνα**. Πριν από αιώνες, οι ψυχές μας πρωτοταξίδεψαν σε αυτήν την ιερή σφαίρα και συλλογικά αποφάσισαν να είναι οι μελλοντικοί κηδεμόνες της Γαίας και των οικοσυστημάτων της που είναι να γεννηθούν. Αυτή η ιερή δέσμευση είναι έτοιμη τώρα να ξαναμπεί σε εφαρμογή από εμάς και να επεκταθεί για να συμπεριλάβει όλους τους υδάτινους κόσμους αυτού του ηλιακού συστήματος. Εσείς, ευλογημένοι αδελφοί, είχατε χαθεί και υποδουλωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μετάβαση αυτή σηματοδοτεί τόσο την απελευθέρωσή σας όσο και τον δρόμο προς την πλήρη συνείδηση. Είμαστε ενωμένοι στο ιερό Φως του Δημιουργού. Είμαστε ενωμένοι, σαν παιδιά αυτού του γαλαξία, έτοιμοι να συντηρήσουμε τους πατρώους κόσμους μας και να φέρουμε σε πέρας την θεία υπηρεσία μας, που δόθηκε σ’ εμάς από τα ιερά διατάγματα του Αιώνα!

Σήμερα, επαναλάβαμε τη θεία αποστολή μας και σας δηλώσαμε πόσο κοντά είμαστε πραγματικά σε μια ιερή λύση. Αυτή η μεγάλη επιχείρηση θα σας απελευθερώσει από τα δεσμά που σας επιβλήθηκαν από το σκότος και θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε τα ιερά καθήκοντά σας. Όλοι εμείς χαιρόμαστε που αυτή η μεγάλη ώρα της ελευθερίας έχει φτάσει! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

*https://docs.google.com/document/d/1l5fQ8ze4b6c_aywu1Tp0wD8ahHl5qINFJMeBC7xd578/edit

**https://docs.google.com/document/d/1bJu85Bv4i9uVGBcq3JPEVZcaGCCh4xhBGdq1SHFglOE/edit?pli=1


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |