Home > > Sheldan Nidle - 4 Μαρτίου 2014

Sheldan Nidle - 4 Μαρτίου 2014

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

10 Etznab, 1 Ceh, 10 Caban

Selamat Bratzo! (στα Σειριανά «Να είστε σε ικανοποίηση»). Επιστρέφουμε τώρα με μερικές ειδήσεις. Το θέμα της νομισματικής ανατίμησης συνεχίζει να κινείται προς τα εμπρός, καθώς μια σειρά από νέα νομίσματα είναι έτοιμα να εκδοθούν και να τεθούν στη συναλλαγματική διαδικασία. Αυτό είναι ένα ακόμη σημάδι, ότι η δύναμη της σκοτεινής συμμορίας εξασθενεί. Σε ένα άλλο μέτωπο, επετεύχθη η έγκριση των τελικών διατυπώσεων των νέων διεθνών τραπεζικών κανονισμών. Αυτοί οι νέοι κανόνες θα οδηγήσουν σε έρευνες, που θα επιτρέψουν στις κυβερνήσεις να διαλύσουν τα παράνομα μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα, που δημιούργησαν την παγκόσμια απάτη κατά την μεταπολεμική περίοδο (1945-2013). Οι χειρισμοί τους, που είχαν σαν βάση την απληστία, και η επακόλουθες συγκαλύψεις, ήσαν η πραγματική αιτία των πολυάριθμων «πολέμων», που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Επί του παρόντος, μια ευρεία συμμαχία κυβερνήσεων και ατόμων με σημαντικές θέσεις αποδεικνύουν νομότυπα την αιτία αυτής της απάτης και παρέχουν τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία για συλλήψεις και για τη διάλυση πολλών τραπεζών. Αυτό θα επιταχυνθεί με την ανάδυση της νέας διακυβέρνησης και την εκκίνηση της διανομής των προγραμμάτων ευημερίας*. Ωστόσο, αυτή η σειρά των δράσεων είναι μόνο ένα ξεκίνημα.

Το παγκόσμιο ιωβηλαίο, που θα συνοδεύει την άνοδο της νέας διακυβέρνησης, θα σαρώσει τα παλαιά και τα νέα προσωπικά χρέη και θα προετοιμάσει το έδαφος, προκειμένου η ευημερία να γίνει ο κανόνας. Αυτή η ανακατανομή του πλούτου θα συνδυαστεί με τις απαγορευμένες προηγουμένως τεχνολογίες και θα σας παράσχει ένα μέσο για να επιδιορθώσετε τις πολλές τραγικές βλάβες του έμβιου κόσμου σας. Οι δράσεις αυτές θα μεταβάλουν επίσης τον αέρα σας και θα σας δώσουν ένα μέσο για τον καθαρισμό των μολυσμένων ωκεανών και ηπείρων σας. Στη συνέχεια θα μπορείτε να συνεργαστείτε και να αναπτύξετε πραγματικά ό,τι η ειρήνη και η παγκόσμια συνεργασία μπορούν να προσφέρουν. Στον απόηχο όλων αυτών βρίσκεται το θέμα της αποκάλυψης. Πρόκειται να σας δώσουμε ακόμη περισσότερους λόγους να συνεργαστείτε και να αρχίσετε να γκρεμίζετε τα θέματα, που για πολύν καιρό σας έχουν κρατήσει διαιρεμένους. Τα μαθήματα που θα σας προσφέρουν οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας θα μπορούν να σας δώσουν περισσότερα παραδείγματα για τη σημασία των διαφόρων αυτών δράσεων. Μαζί, θα είστε μια ομάδα, η οποία θα μπορεί να λύσει εύκολα τα πολλά άμεσα προβλήματα, που θα έχετε απέναντί σας, ως ενωμένος λαός. Στη συνέχεια θα μπορείτε να εκτιμήσετε πραγματικά τα περασμένα θαύματα της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας.

Η Ατλαντίδα είχε στον πυρήνα της μια σειρά από πεποιθήσεις, που επρόκειτο να την οδηγήσουν τελικά στην εξαφάνισή της, περίπου δεκατρείς χιλιάδες χρόνια πριν. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κάποια καλά μέσα σε όλο αυτό το σκοτάδι. Είστε παιδιά και των δύο αρχαίων κοινωνιών και σύντομα θα επανενωθείτε με εκείνους που επέζησαν από την καταστροφή της Ατλαντίδας και θα μάθετε πολλά πράγματα, που επί του παρόντος δεν κατανοείτε. Επί πλέον, θα μάθετε από τη σοφία, που έχει συλλεγεί από την Αγκάρθα. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις θα σας δώσουν μια μεγάλη αίσθηση της ιστορίας σας και θα προστεθούν στα θαυμαστά μαθήματα, που θα διδαχθούν από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας. Εμείς θα προσθέσουμε και τη δική μας σοφία σε αυτό το μίγμα. Χρησιμοποιήστε ό,τι ανακαλύψετε, για να συνθέσετε τη δική σας γαλαξιακή κοινωνία. Με αυτό στο χέρι, θα μπορείτε στη συνέχεια να προχωρήσετε και προσεκτικά να σχεδιάσετε μια ατζέντα, από τη στιγμή που θα έχει ολοκληρωθεί η μεταμόρφωσή σας στην πλήρη συνείδηση. Αυτό το νέο αστρικό έθνος του ηλιακού συστήματος θα έχει ένα μεγάλο αριθμό ευθυνών. Εσείς θα συμβάλετε στη διασφάλιση της γαλαξιακής ειρήνης και θα επιταχύνετε την μετακίνηση αυτού του Γαλαξία στο Φως!

Αυτό που συμβαίνει τώρα στον κόσμο σας είναι μια γρήγορη μετάβαση, που θα πετάξει έξω το σκότος και θα σας επιτρέψει να σχηματίσετε μια παγκόσμια επιχείρηση, που θα μετακινήσει αυτή την πραγματικότητα στο Φως. Αυτό το σχέδιο έχει διαταχθεί από τον Ουρανό και εκτελείται από τις διάφορες Αδελφότητες του Φωτός, στις οποίες έχει ανατεθεί αυτός ο πολύτιμος κόσμος. Κάθε μια από αυτές έχει, με τον δικό της τρόπο, συμβάλει στο να προωθηθούν προγράμματα, τα οποία ενθάρρυναν πολλούς να προχωρήσουν με θάρρος και να αντιμετωπίσουν το σκότος. Εμείς τους έχουμε βοηθήσει εξασφαλίζοντας τα μέσα, ώστε οι διάφορες δράσεις τους να οδηγήσουν στη δικτύωση, η οποία θα προκαλέσει την πτώση του σκότους και των πολλών υποτακτικών του. Οι πολλές μυστικές κοινότητες και οι αρχαίες οικογένειες της Ανατολής και της Δύσης έχουν παράσχει περαιτέρω τους πόρους για να εξασφαλιστεί η συνολική επιτυχία αυτών των διαφόρων διασυνδεδεμένων δραστηριοτήτων. Επί του παρόντος, αυτά τα γεγονότα παίρνουν μορφή και είναι έτοιμα να εκδηλωθούν. Στο άμεσο μέλλον, θα δείτε δράσεις, οι οποίες θα σας εκπλήξουν αλλά και θα σας δώσουν μια βαθιά εσωτερική χαρά, που θα σχετίζεται με το πώς αυτός ο κόσμος σας αλλάζει προς το καλύτερο!


Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Αλληλούια! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Φτάνουμε με χαρά! Συμβαίνουν τώρα γεγονότα, τα οποία είναι η πραγματική έναρξη μιας διαδικασίας, που θα δώσει ελευθερία, ευημερία και νέα διακυβέρνηση. Αυτή η επιχείρηση θα μας επιτρέψει να αρχίσουμε να εξηγούμε μια σειρά από σημαντικές αλήθειες. Συνήθως δεν ανακαλύπτετε αυτές τις σωστές αντιλήψεις ώσπου να φύγετε από τη ζωή. Η πλήρης συνείδηση θα το αλλάξει αυτό και θα σας επιτρέπει να συνδέεστε απευθείας με τα Ακασικά αρχεία αυτού του πλανήτη και τα προσωπικά σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι σχετικά με αυτές τις ψευδείς αντιλήψεις, που επιβλήθηκαν σε σας από τους Ανουννάκι και τα επίγεια τσιράκια τους. Ο σκοπός μας σε αυτές τις πολλές συζητήσεις θα είναι να εξηγήσουμε πλήρως τι έκανε το σκότος, να σας δείξουμε τι ειπώθηκε και το πλαίσιο, μέσα στο οποίο ειπώθηκε. Αυτή η γνώση θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε μια καλύτερη κατανόηση του τι πραγματικά συνέβη πριν από τόσον καιρό. Επίσης, θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε πώς τα μηνύματα που εμείς σας φέρνουμε από τον Ουρανό είναι στην πραγματικότητα τόσο παρόμοια σε περιεχόμενο.

Είναι ζωτικής σημασίας για τον καθένα από εσάς να κατανοήσει την απόλυτη απλότητα που ενυπάρχει σε αυτά τα μηνύματα. Είμαστε όλοι μέρος ενός συνόλου συλλογικής συνείδησης. Χρησιμοποιούμε τις ατομικές εκδοχές μας για να κάνουμε καλά έργα και να υπηρετήσουμε το Θείον. Κατανοούμε πλήρως τη φύση αυτού του συνόλου. Η Θεία Αγάπη και το Φως είναι τα ειδικά συστατικά, που αποτελούν τις μυριάδες ψυχές μας. Κάθε εκδοχή περιέχει μια ειδική σειρά από νότες. Μαζί, παράγουμε μια ιερή αρμονία. Αυτή η θεία μουσική είναι αυτό που ακούτε στον Ουρανό. Στον φυσικό κόσμο, φέρνουμε αυτή τη μουσική σε μια μοναδική εναρμόνιση, που συχνά αποκαλείται «Μουσική των Σφαιρών». Κάθε κόσμος διαθέτει τους μοναδικούς τόνους του. Εμείς συνδυαζόμαστε με αυτό για να παραγάγουμε μια μελωδία, που θα ενθαρρύνει όλες τις μορφές της έλλογης ζωής να ανθίσουν. Γινόμαστε ευλογημένοι θεράποντες του πατρώου κόσμου μας και των άλλων πλανητών, που είναι το πλανητικό σύστημα ενός ήλιου. Φέρνουμε Αγάπη και Φως στον φυσικό κόσμο.

Θα πρέπει να αλλάξετε την περιορισμένη συνείδησή σας και να οραματιστείτε σε μεγάλη κλίμακα ποιοι και τι πραγματικά είστε. Το δικό μας καθήκον είναι αρχικά να διορθώσουμε αυτές τις αντιλήψεις, που σας κρατούν δεμένους στην περιορισμένη συνείδηση και στη συνέχεια να σας προετοιμάσουμε για να δείτε ενορατικά την πραγματικότητά σας, σαν μια πραγματικότητα γεμάτη Αγάπη, Χαρά, Ελευθερία και Θείες Ευθύνες. Η προσφορά υπηρεσίας είναι μια δραστηριότητα γεμάτη χάρη. Δείχνει πώς λειτουργεί η λογική της καρδιάς σας. Κάθε ένας από εμάς, από τη στιγμή που αποδέχθηκε την αληθινή φύση της υπηρεσίας μας, εκπαιδεύτηκε από Αναληφθέντες Διδασκάλους, που είχαν ζήσει για μεγάλο διάστημα σε αυτήν την υπέροχη πραγματικότητα. Τώρα σκοπεύουμε να διδάξουμε σε όλους εσάς την θεμελιώδη ουσία όσων συλλογικά έχουμε μάθει. Αυτό θα γίνει με ευγένεια και αγάπη. Πρόκειται να μάθετε πολλά. Αυτά τα αρχικά μαθήματα θα είναι μόνο ένα ξεκίνημα. Η εποπτεία μας θα ξεκινήσει από αυτό το σημείο και θα συνεχιστεί για να σας μεταδώσει σοφία και Φως για τις κοινές μεγάλες επιδιώξεις μας!

Σήμερα, σας δώσαμε μια σύντομη επισκόπηση του τι εκτυλίσσεται. Το πεδίο σας είναι στη μέση μιας επιταχυνόμενης μεταμόρφωσης. Μια σειρά γεγονότων είναι έτοιμα να συμβούν. Αυτά θα ξεκινήσουν την ανατροπή, που θα μας επιτρέψει να προσγειωθούμε και θα επιτρέψει στους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας να σας δώσουν ένα σύνολο πολύ απαραίτητων μαθημάτων. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


* https://docs.google.com/document/d/1l5fQ8ze4b6c_aywu1Tp0wD8ahHl5qINFJMeBC7xd578/edit


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.

If you would like to subscribe to Sheldan Nidle's mailing list and receive his channelings directly, you can do this here.


Welcome to the PAO Light-Circles