Home > Ellenika > Sheldan Nidle - July 10, 2012

10 Ιουλίου 2012

7 Caban, 10 Kumku, 8 Manik

Γειά σας! Ερχόμαστε με πολλά να σας πούμε! Επί του παρόντος οι συνεργάτες μας προετοιμάζονται για τα γεγονότα, που σας έχουμε περιγράψει. Η σκοτεινή συμμορία παραπαίει από ορισμένες σοβαρές κατηγορίες, που φτάνουν τα κύρια μέσα ενημέρωσης, σε έναν αριθμό ευρωπαϊκών εθνών. Αυτές οι υποθέσεις αδικοπραγιών περιλαμβάνουν την καθημερινή απάτη του καθορισμού των επιτοκίων για το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου σας. Κι όμως αυτές οι αποκαλύψεις είναι μόνο η αρχή για ότι πρόκειται να ακολουθήσει. Ο κόσμος σας είναι τυλιγμένος από ένα κύμα ολοένα αυξανόμενου χρέους, που είναι το αποτέλεσμα αυτών των δραστηριοτήτων αυτοεξυπηρέτησης και είναι γι’ αυτόν και για πολλούς άλλους λόγους, που οι σκοτεινοί έχουν φτάσει στο τέλος της παρατεταμένης εξουσίας τους στον κόσμο σας. Έχουν για πολύ καιρό παρακρατήσει από εσάς ένα ευρύ φάσμα προηγμένων τεχνολογιών και των σχετικών συσκευών και οι γήινοι σύμμαχοί μας επιμένουν, ότι μια από τις πρώτες πράξεις της νέας διακυβέρνησης είναι το να φέρει αυτές τις ανακαλύψεις στο προσκήνιο. Οι τεχνολογίες αυτές μπορούν να προωθήσουν τις κοινωνίες σε ένα σημείο, όπου η πρώτη επαφή έχει περισσότερο νόημα. Προστιθέμενες στη δική μας τεχνολογία, οι απαγορευμένες σήμερα συσκευές σας μπορούν να σας αποκαλύψουν ποιος είναι ο άριστος τρόπος εξυπηρέτησης του πλανήτη σας και της ανθρωπότητας.

Αυτή η αλλαγή της συνείδησης είναι από την ίδια τη φύση της συνδεδεμένη με τη θεία προσφορά υπηρεσίας. Εμείς οι άνθρωποι είμαστε φυσικοί Άγγελοι, των οποίων πρωταρχικός σκοπός είναι να υπηρετούν τα πλήθη των ζώντων άστρων και πλανητών, που απαρτίζουν τον Γαλαξία μας. Ερχόμαστε από μακρινούς κόσμους για να θέσουμε τις βάσεις για μια πρώτη επαφή μαζί σας, η οποία θα ολοκληρωθεί αφού επιστρέψετε στους πλήρως συνειδητούς εαυτούς σας. Μόνο τότε θα μπορείτε να αρχίσετε να καταλαβαίνετε γιατί πέσατε στην περιορισμένη συνείδηση στον πρώτο τόπο και πώς η σοφία που κερδήθηκε εκεί μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε Σώματα Φωτός για τους κατοίκους των πρώην σκοτεινών αυτοκρατοριών του Ανκάρα. Αυτό είναι ένα σεβαστό έργο, που απαιτεί τη μοναδική σοφία σας και τα άπειρα αποθέματα Αγάπης σας. Οι Αγκαρθινοί αναγνωρίζουν, ότι από τη στιγμή που θα επιστρέψετε στην πλήρη συνείδηση θα υπάρχουν πολλά που θα μπορείτε να τους διδάξετε και ανυπομονούν να ενωθούν μαζί σας, για να σχηματίσετε ένα μεγάλο αστρικό έθνος. Αυτή η νέα οντότητα πρόκειται να διασφαλίσει τη γαλαξιακή ειρήνη και να καταστήσει δυνατή την προσχώρηση του μισού σχεδόν γαλαξία στο Φως. Θα είναι ένας χρόνος εκπλήρωσης της θείας προφητείας!

Οι παρούσες στιγμές οδηγούν σε μια σειρά γεγονότων, που θα αλλάξουν τον κόσμο σας για πάντα. Εκείνοι που πρόκειται να συλλάβουν ορισμένα άτομα στην κοινωνία σας, περνούν μια προπαρασκευή μέσω διαφόρων διαδικασιών, που φτάνουν στην επίσημη κατάληξή τους. Οι κυβερνητικοί ηγέτες διαφόρων δυτικών εθνών αρχίζουν να συνειδητοποιούν, ότι οι παραιτήσεις τους σύντομα θα γίνουν αναμενόμενες και είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία μας, για να εξασφαλίσουμε, ότι αυτές οι συλλήψεις προχωρούν ακριβώς όπως προγραμματίστηκαν. Ο σκοπός αυτών των συλλήψεων είναι να διαχωριστούν τα μέλη της σκοτεινής συμμορίας από τις θέσεις της εξουσίας τους, δημιουργώντας έτσι μια ευκαιρία για τα διεφθαρμένα τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να αναμορφωθούν. Αυτό θα συνοδευτεί από την κατάργηση του χρέους σε πλήρη κλίμακα. Το συνεχώς διογκούμενο χρέος των περισσοτέρων εθνών είναι το αποτέλεσμα των μεγάλων δαπανών, που προήλθαν από τις πολιτικές και δημοσιονομικές πολιτικές της συμμορίας. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα μέσον για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση και η κατάργηση του χρέους υλοποιεί αυτόν τον σκοπό. Θέτει επίσης τη βάση για την οικουμενική αφθονία, που σύντομα θα ακολουθήσει.

Αυτή η αφθονία είναι το πρωτεύον οικονομικό όχημα. Είναι αναγκαίο να ανέβουν οι προσδοκίες ενός κόσμου, που για πολύ καιρό πίστευε στην υπεροχή των λίγων και την παγιωμένη φτώχεια των πολλών. Αυτή η πεποίθηση θα αντικατασταθεί από μια νέα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να είστε φτωχοί ή να αποδέχεστε τη στέρηση και τον περιορισμό σαν κάτι δεδομένο. Μάλλον χρειάζεται να δείτε, ότι ο πλούτος και η ελευθερία που σας παρέχονται είναι μόνο ένα σκαλοπάτι προς ένα νέο επίπεδο ύπαρξης. Τα υψηλότερα επίπεδα συνείδησης καταλαβαίνουν πώς να δημιουργούν και να χρησιμοποιούν το χρήμα και η αφθονία θα φέρει αυτήν την ικανότητα σε όλους. Ο πλούτος θα βάλει τέλος στη φτώχεια, αλλά όχι στο να σκέπτεστε τη φτώχεια. Ως εκ τούτου, θέλουμε να διασφαλίσουμε, ότι η νέα διακυβέρνησή σας θα εμπεδώσει επάνω σας την ανάγκη αναθεώρησης των αντιλήψεών σας περί πλούτου και ευημερίας και το δεδομένο ότι τα χρήματα είναι μόνο ένα μεταβατικό εργαλείο ανάμεσα στη σημερινή ύπαρξή σας και τη νέα, που είναι έτοιμη να εκδηλωθεί. Θα δείτε ότι το χρήμα καθεαυτό σύντομα θα εξαφανιστεί, καθώς οι νέες τεχνολογίες θα καταστήσουν εφικτή για όλους την απόκτηση των βασικών στοιχείων για μια άνετη ζωή. Επιπλέον, θα περάσετε από τον προσανατολισμό στη βιοποριστική δουλειά στον προσανατολισμό προς το έργο, που γίνεται από προσωπικό πάθος.

Ευλογίες! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σ’ εσάς με μια έκθεση προόδου. Είναι σημαντικό να απομονωθεί από εσάς η σκοτεινή συμμορία και οι μυριάδες των μπράβων της. Έως ότου αυτό επιτευχθεί, είναι σχεδόν αδύνατο να παραδοθούν τα κεφάλαια της ευημερίας σας χωρίς ολέθριες συνέπειες. Αυτός είναι ο λόγος, που έχουμε αρχίσει να εφαρμόζουμε ένα σχέδιο για την απομόνωσή τους, και μόλις γίνει αυτό, να τους θέσουμε υπό κράτηση. Είναι εντελώς σίγουρο ότι χρειάζεστε έναν κατάλληλο φυσικό διαχωρισμό από εκείνους, που συνεχίζουν να έχουν την πρόθεση να σας βλάψουν. Κάθε ένας, του οποίου το όνομα εμφανίζεται στις πολύ μεγάλες λίστες των συλλήψεων, έχει το πεδίο της αύρας του «μαρκαρισμένο» και αυτό τους εμποδίζει προσωρινά να προκαλέσουν περισσότερη σοβαρή ζημιά στον πλανήτη ή σ’ εσάς. Ωστόσο, αυτοί οι σκοτεινοί πρέπει επίσης να υποστούν φυσική κράτηση από τις αρμόδιες αρχές. Ολοκληρώνουμε τώρα τις διαδικασίες, που μπορούν να αποδώσουν αυτό που απαιτείται. Σας ζητούμε να προσθέσετε τις μεγάλες ενέργειές σας της Αγάπης σε αυτό που κάνουμε, καθώς η στιγμή για την απελευθέρωσή σας έχει φτάσει!

Πράγματι, τα ευλογημένα κύματα των Αγγέλων και τα τοπικά Διοικητικά Συμβούλια του Ουρανού ενεργούν για την επίτευξη της απελευθέρωσής σας. Επί αιώνες το σκότος έχει καλλιεργήσει μια ομάδα ασώματων σκοτεινών ενεργειών, που έχουν κατοικήσει το πεδίο της Γης και έχουν προκαλέσει κάθε είδους αναστάτωση. Αυτές οι ενέργειες είναι επικεντρωμένες σε συγκεκριμένα σημεία στον κόσμο σας και οι γαλαξιακοί φίλοι μας αφαιρούν αυτή την αρνητικότητα, πράγμα το οποίο ανοίγει το δρόμο για όλους, να μετακινηθούν στο Φως. Συνδράμουμε και ενωνόμαστε με την οικογένειά μας της Έσω Γης για να βοηθήσουμε στην απελευθέρωση της Γαίας από αυτόν τον βούρκο. Μπορούμε να αναφέρουμε, ότι έχουμε σχεδόν τελειώσει αυτή τη δουλειά. Η συμμορία αντιλαμβάνεται, ότι οι εξουσίες της αποδυναμώνονται και έρχεται η ώρα, που θα μεταμορφώσει πάλι αυτόν τον υπέροχο κόσμο στον φάρο του Φωτός που ήταν, όταν ιδρύθηκε η Λεμουρία, περίπου 900.000 χρόνια πριν.

Κάθε ένας από εμάς γνωρίζει την αναγκαιότητα για την ολοκλήρωση της απελευθέρωσης της επιφανειακής ανθρωπότητας στη σωστή θεία στιγμή. Ζητήσαμε από τις οικογένειές μας του γαλαξία και της Έσω Γης να κάνουν ό,τι κρίνεται απαραίτητο για να σας απαλλάξουν από την υποδούλωσή σας στο σκότος. Εκείνοι των διαφόρων ιερών κοινοτήτων, που βρίσκονται διάσπαρτοι στον πλανήτη μας, κάνουν επίσης ό,τι μπορούν, με θεία νοημοσύνη, για να τελειώσουν τα έργα τους στο σωστό θείο χρόνο. Ο Ουρανός και το Φως παραμένουν επικεφαλής. Η θεία στιγμή, στην οποία βρισκόσαστε σήμερα, καταρρέει σε μία ενιαία χρονο-πραγματικότητα και αυτή η πραγματικότητα είναι εξ ολοκλήρου του Φωτός. Το σκότος κατανοεί πλήρως τι συμβαίνει και μπορεί μόνο να το καθυστερήσει για ένα μικρό διάστημα του κοσμικού χρόνου. Είστε κοντά στο σημείο μετάβασης, στο οποίο αυτός ο ελεγχόμενος από το σκότος επιφανειακός κόσμος θα μορφοποιηθεί σε ένα βασίλειο του Φωτός, της αφθονίας και της πλήρους συνείδησης! Γι’ αυτό το σκότος γνωρίζει, ότι ο χρόνος του της κυριαρχίας πάνω σ’ εσάς έχει πραγματικά τελειώσει.

Σήμερα, ξαναείδαμε τις δραστηριότητες, που μετακινούν την πραγματικότητά σας προς το Φως. Είναι επίσης ένας χρόνος για την αποκάλυψη και την πρώτη επαφή. Να είστε έτοιμοι για κάποιες τεράστιες αλλαγές και για ανακοινώσεις, που θα αλλάξουν προς το καλύτερο το πώς βλέπετε τη ζωή στον πλανήτη Γη. Πολύ σύντομα θα έχουμε μια πολύ μεγάλη γιορτή! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).
 


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |