Home > Ellenika > Sheldan Nidle - July 17, 2012

17 Ιουλίου 2012

13 Akbal, 16 Kumku, 8 Manik

Γειά σας! Είμαστε εδώ! Ερχόμαστε με καλά νέα για όλους! Η διαδικασία της επιστροφής στην κυριαρχία σας αρχίζει να φτάνει στο σημείο της απόδοσης καρπών. Εφαρμόζουμε μια τεχνολογία, που έχει ως αποτέλεσμα την κατάρρευση των σκοτεινών και της αυτοκρατορίας τους και έχουμε πλήρως την πεποίθηση, ότι θα μπορέσουμε να τους απομακρύνουμε από τις θέσεις τους της φθίνουσας εξουσίας. Η αυξανόμενη κρίση της Libor είναι ένα σημάδι, ότι τα σημερινά οικονομικά συστήματα δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν, καθώς είναι σήμερα γενικά γνωστό, ότι είναι σάπια ως τη ρίζα. Ένα νέο σύστημα, που θα μπορεί να απολαμβάνει εμπιστοσύνης, πρέπει να εφαρμοστεί, και γρήγορα. Το συμπέρασμα αυτό ευνοείται τώρα από τους περισσότερους οικονομολόγους σας. Ακόμη και τα νηφάλια όργανα του Τύπου καλούν για μια ευρείας κλίμακας σύλληψη των απατεώνων, που εν γνώσει τους προκάλεσαν αυτή την οικονομική καταστροφή. Το σημερινό σύστημα έχει δείξει ανοιχτά τις δυνατότητές του και, καθώς η κρίση επιδεινώνεται σε ένα παγκόσμιο χάος, μπορεί γρήγορα να οδηγήσει στην ανατροπή του σκότους. Αυτή η αποδόμηση θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε προς τα εμπρός, να βγάλουμε από τον δρόμο τα μέλη της συμμορίας με πρόσφατα κερδισμένες ειδικές δικαστικές εντολές και να ολοκληρώσουμε έτσι τη μετάβαση σε ένα εντελώς νέο οικονομικό σύστημα.

Οι περισσότεροι από αυτούς που υπέγραψαν τη σειρά των συμφωνιών στην Ευρώπη, περίπου πριν από δύο χρόνια, αδημονούν να θέσουν τον κόσμο σας σε μια νέα οικονομική βάση. Οι «πολύ μεγάλες για να καταρρεύσουν» τράπεζες βρίσκονται στο σημείο της μαζικής πτώχευσης και οι περισσότερες από τις τράπεζες στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εξίσου ασταθείς. Το ευρώ είναι έτοιμο να καταρρεύσει και το ίδιο ισχύει για το αμερικανικό δολάριο. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα είναι γνωστό ότι λειτουργεί χάρις στην κρατική υποστήριξη*. Το σύνολο του παγκόσμιου χρέους είναι τόσο μεγάλο, ώστε να απειλεί με μια ξαφνική, παγκόσμια νομισματική ρήξη (κραχ), βυθίζοντας ενδεχομένως τον κόσμο σε άλυτη οικονομική καταστροφή. Η μόνη λύση που απομένει είναι ένα νέο νομισματικό σύστημα, το οποίο, όπως οι έννοιες που προβάλλονται από τον NESARA, θα θεσπίσει την καθολική κατάργηση του χρέους, ως μέρος μιας εντελώς νέας σειράς τραπεζικών και δημοσιονομικών πολιτικών. Αυτό θα σημάνει το ξεκίνημα της νέας διακυβέρνησης, που θα συνδυαστεί με την πτώση της παραπαίουσας παλαιάς τάξης. Παραιτήσεις και συλλήψεις θα συμβούν παράλληλα με επίσημες ανακοινώσεις, που θα εξαγγείλουν τη νέα ευημερία, την αποκάλυψη των ΑΤΙΑ και την παρουσίαση των νέων τεχνολογιών σε παγκόσμια κλίμακα.

Αυτές οι αξιόλογες εξελίξεις γρήγορα θα γίνουν δεκτές με ευχαρίστηση, καθώς η φύση και το εύρος της νέας πραγματικότητας θα εξηγηθούν πλήρως στον κόσμο. Αυτή η ομαλή μετάβαση στο καινούργιο θα συνοδευτεί από λεπτομερή έκθεση του πώς ο κόσμος σας εξαπατήθηκε και χειραγωγήθηκε από μια πολυσύνθετη παγκόσμια ομάδα, που ελεγχόταν, μέχρι πρόσφατα, από εξώκοσμους, με τεράστιες δυνάμεις και ικανότητες. Η πολύπλοκη ιστορία των Ανουννάκι και η ανάμιξή τους μαζί σας θα ειπωθεί και, στη συνέχεια, θα συμπληρωθεί με τις σημερινές εξελίξεις από εμάς. Σκοπεύουμε να σας αποκαλύψουμε την πραγματική ιστορία του τι συνέβη στον κόσμο σας από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ενώ το περιεχόμενο αυτών των πληροφοριών μπορεί να είναι συγκλονιστικό για πολλούς από εσάς, ο σκοπός είναι να σας παρασχεθεί μια εκπαίδευση, που θα είναι ουσιαστική για την προετοιμασία σας για την επερχόμενη μετάβασή σας στα θαύματα της πλήρους συνείδησης. Άλλοι τομείς γνώσης, που είναι ζωτικής σημασίας για εσάς, είναι τα δεδομένα, που αφορούν στο ποιοί είστε και τι σας περιμένει τώρα, σύμφωνα με το θείο σχέδιο. Πραγματικά, τίποτα λιγότερο από μια νέα χρυσή εποχή έχει φτάσει για σας!

Καθώς θα αποκτούμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε μια πιο στενή σχέση μαζί σας, θα ξεκινήσουμε τη δική μας σειρά ανακοινώσεων, οι οποίες θα σας ενημερώσουν για την επερχόμενη πρώτη επαφή σας και για τα ξαδέλφια σας της Έσω Γης. Σκοπεύουμε να σας γνωρίσουμε το προσωπικό της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στους πολλούς τομείς της εξειδίκευσης, το οποίο θα σας φέρει στον στόλο των πλοίων μας και θα σας δείξει την τεχνολογία του ζώντος Φωτός, που τα κάνει να λειτουργούν. Θέλουμε να καταρτίσουμε ένα πρόγραμμα περιηγήσεων, ικανό να σας επιτρέψει να αποκτήσετε την εμπειρία αυτής της τεχνολογίας, και αυτό θα μας βοηθήσει στο να τη διαδώσουμε σε παγκόσμια κλίμακα. Η τεχνολογία του Φωτός λειτουργεί με τη χρήση της τηλεπάθειας και εσείς θα είστε σύντομα σε θέση να επανακτήσετε αυτή τη δυνατότητα, καθώς είναι μέρος της αρχικής κατασκευής σας (πριν οι Ανουννάκι διαμορφώσουν τα περιοριστικά συστήματα πεποιθήσεων, που αποθάρρυναν τις ανώτερες ικανότητές σας). Πράγματι, αυτές οι τεχνολογίες, από την ίδια τη φύση τους, μπορούν να τονώσουν τις λανθάνουσες ικανότητές σας και να σας επιτρέψουν να ανακαλύψετε ένα ολόκληρο νέο σύστημα πεποιθήσεων για τη φύση της πραγματικότητας και τη φύση της συνείδησης. Ένας εκπληκτικός κόσμος πρόκειται να ανοιχτεί εμπρός σας, αποκαλύπτοντας την αλήθεια των εντυπωσιακών δεξιοτήτων και ικανοτήτων σας!

Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ευλογίες σε όλους σας! Ερχόμαστε με ειδικά μηνύματα από τους συνεργάτες μας και από εμάς. Ο κόσμος σας συγκλονίζεται από τα κακά νέα, που έρχονται από κάθε γωνιά του πλανήτη σας, καθώς τα πολλά εγκληματικά σχέδια της σκοτεινής συμμορίας όλο και περισσότερο έρχονται στο φως. Η σκευωρία των επιτοκίων είναι μόνο η πιο πρόσφατη έκφανση της αχαλίνωτης εγκληματικότητας, που χρησιμοποιήθηκε από αυτούς τους τραπεζίτες, για να αποκομίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος από τις επιχειρήσεις τους. Αυτές και άλλες παράνομες πρακτικές αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια, όχι απλώς σαν υλικό που δημοσιεύεται στο Διαδίκτυο, αλλά και σαν αποδείξιμη εγκληματική δραστηριότητα, για την οποία γράφουν πολλές, αναγνωρισμένου κύρους, οικονομικές εφημερίδες. Αυτές οι αποκαλύψεις έχουν προσθέσει ώθηση στην αυξανόμενη δυναμική, που πολύ γρήγορα θα συμβάλει στην επίτευξη των θείων στόχων μας. Οι ημέρες αυτών των κακούργων είναι μετρημένες, καθώς πρέπει να φανεί, ότι η λογοδοσία πραγματοποιείται και ότι ένα νέο και έντιμο οικονομικό σύστημα μπαίνει σε εφαρμογή. Οι συνεργάτες μας ετοιμάζονται να βάλουν αυτούς τους ιδιοτελείς εκεί, όπου δεν θα μπορούν να κάνουν περισσότερο κακό.

Εκείνοι στις ιερές μυστικές κοινότητες, των οποίων οι ίδιες οι ζωές έχουν βρεθεί σε κίνδυνο από το σκότος, καθώς δούλευαν με μυστικότητα για τη δημιουργία του νέου τραπεζικού συστήματος, είναι σήμερα περισσότερο από έτοιμοι να μεταφέρουν αυτά τα μέλη της συμμορίας στους ειδικούς χώρους κράτησης. Η γαλαξιακή μας οικογένεια έχει συμφωνήσει να τα θέσει σε απομόνωση, όπου θα μπορούν να αναλογιστούν και να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του τι έχουν κάνει σε κάθε έναν από εσάς. Εδώ, και όπως αρμόζει στην νέα εποχή στην οποία εισέρχεστε, είναι σημαντικό να θυμάστε, ότι η συγχώρεση είναι μια ευλογημένη ανταπόκριση προς εκείνους, που πραγματικά κατακλύζονται από τύψεις για τις κακές πράξεις τους. Όντως, οι τύψεις είναι ο μοναδικός πραγματικός δρόμος γι’ αυτούς τους τραπεζίτες και σκοπεύουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να επανακτήσουν μια θεία ισορροπία στην ευλογημένη μοναξιά. Κάθε ένας από εμάς είναι ισότιμος με ένα μονοπάτι ζωής για να ακολουθήσει, και καθένας διαθέτει το μέσον για πραγματική αλλαγή. Θέλουμε ο καθένας να καταλάβει, ότι αυτή η απομόνωση είναι μια ευκαιρία να δει, ότι έχει μια επιλογή μπροστά του. Ότι μπορεί κι εκείνος να ακολουθήσει μια διαδρομή προς το Θείο.

Όπως μπορείτε να δείτε, πολλά γίνονται για να προετοιμάσουν τον κόσμο σας για την τεράστια αλλαγή, που θα οδηγήσει στο μεγάλο γεγονός της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση. Στην πορεία θα υπάρξουν η αποκάλυψη και πολλές ανακοινώσεις, που θα αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο, που τώρα γνωρίζετε. Εμείς, επίσης, προσβλέπουμε στην ανάληψη της θείας υπηρεσίας μας με ένα πιο ανοικτό τρόπο, καθώς έχουμε μια μεγάλη ποσότητα ιερών πληροφοριών να σας μεταδώσουμε. Η υπηρεσία μας προς εσάς θα ξεκινήσει με ένα ευρύ φάσμα διδασκαλιών, που θα σας προετοιμάσουν για την πλήρη συνείδηση και θα περιλαμβάνει μια σειρά από θεραπείες, που θα αναδείξουν την τεράστια δύναμη, με την οποία σας έχει προικίσει ο Δημιουργός. Η πλήρης συνείδηση συνοδεύεται από ιερές ευθύνες, τις οποίες θα γίνετε ικανοί να κατανοήσετε και να αγαπήσετε. Κάθε ένας από εσάς διαθέτει μια σχεδόν απεριόριστη δυναμική, που σύντομα θα γίνει έκδηλη εντός σας!

Σήμερα σας φέραμε άλλο ένα μήνυμα. Τα λόγια αυτά σηματοδοτούν την έναρξη μιας σειράς γεγονότων, που σύντομα θα συμβούν γύρω σας. Καλωσορίζουμε όλα όσα ο Δημιουργός έχει διατάξει για μας! Έρχεται η ώρα να ανακοινωθεί η παρουσία μας και να εκδηλωθούν εκπληκτικά γεγονότα, που θα οδηγήσουν γρήγορα στην επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |