Home > > Sheldan Nidle - 11 Μαρτίου 2014

Sheldan Nidle - 11 Μαρτίου 2014

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

4 Chicchan, 8 Ceh, 10 Caban

Dratzo! Επιστρέφουμε έχοντας να πούμε πολλά! Μέσα στις λίγες τελευταίες εβδομάδες έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται γεγονότα. Αυτά τα γεγονότα είναι το κλειδί για την παγκόσμια ευημερία σας και περιλαμβάνουν μια σειρά από νομισματικές ανατιμήσεις, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια πολύ αναμενόμενη παγκόσμια νομισματική επαναφορά. Αυτό θα ακολουθηθεί άμεσα από μια παγκόσμια επιστροφή στο πρότυπο του χρυσού. Όλες αυτές οι ενέργειες θα σημάνουν την πτώση της ιδιωτικής εταιρείας μετοχών, που σας είναι γνωστή ως Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Το κλείσιμο αυτής της οντότητας θα δημιουργήσει έναν λόγο για το τέλος του «Τραπεζογραμματίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας». Αυτό θα είναι προκαταρκτικό στάδιο για τη διαμόρφωση νέας διακυβέρνησης για την Αμερική και τον κόσμο. Μία άλλη σημαντική καμπή θα είναι η παράδοση των «κεφαλαίων ευημερίας»* του Παγκόσμιου Καταπιστεύματος του Αγίου Γερμανού. Αυτά τα γεγονότα θα είναι εκείνα που θα καταστήσουν δυνατή μια επίσημη αποκάλυψη του στόλου μας και παρακολουθούμε αυτά τα γεγονότα με τη γνώση, ότι η πρώτη επαφή έρχεται όλο και πιο κοντά από μέρα σε μέρα. Οι μαζικές προσγειώσεις μας θα είναι μόνο η αρχή για τα τελικά βήματά σας πριν από τη μεγάλη μεταμόρφωσή σας σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός.

Οι προσγειώσεις θα σας επιτρέψουν να συναντήσετε τους συμβούλους σας. Κάθε ένας από αυτούς είναι πλήρως εκπαιδευμένος και έτοιμος να σας βοηθήσει να μεταβείτε με επιτυχία στην πλήρη συνείδηση. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναπτύξετε μια βαθιά εμπιστοσύνη προς τον σύμβουλό σας και να ξεκινήσετε μια διαδικασία για την αλλαγή πολλών από τις βασικές πεποιθήσεις σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε πολλά πράγματα για την παρούσα και τις παρελθούσες ζωές σας, για τις οποίες δεν έχετε σήμερα γνώση. Αυτό το ταξίδι θα μεταβάλει το πώς βλέπετε τον εαυτό σας και θα σας δώσει μια βαθιά κατανόηση του τι βρίσκεται μπροστά σας. Είναι ζωτικής σημασίας να καταλάβετε τι συνέβη κατά τη διάρκεια αυτής της ζωής και με ποιο τρόπο οι διάφορες προηγούμενες ζωές σας την επηρεάζουν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από βαθιές συζητήσεις με τον σύμβουλό σας και τους ουράνιους κηδεμόνες σας. Ο καθένας σας έχει ένα συμβόλαιο ζωής και θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τι αυτό συνεπάγεται. Με βάση αυτά τα δεδομένα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση γι’ αυτό που πρόκειται να γίνετε. Αυτή η πληροφόρηση θα μπορέσει να σας προετοιμάσει καλύτερα για τη στιγμή που θα εισέλθετε στον δικό σας Φωτοθάλαμο.

Όταν θα εισαχθείτε στο πεδίο μας, θα γίνετε ένα μέρος της τεράστιας γαλαξιακής ανθρώπινης συλλογικότητας. Αυτή η ζωντανή οντότητα, με την ύψιστη εσωτερική συνοχή, περιλαμβάνει όλους εμάς. Συνεργαζόμαστε σταθερά μεταξύ μας για να ξεδιπλώσουμε το θείο σχέδιο για την ανθρωπότητα και γι’ αυτόν τον τεράστιο γαλαξία. Ο γαλαξίας αυτός υπάρχει σε πολλά διασυνδεόμενα διαστασιακά επίπεδα. Εσείς θα έχετε επίσης τις άπειρες ενέργειες του Ουρανού να αξιοποιήσετε. Έτσι, θα μπορείτε να βρείτε μια δημιουργική λύση για κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίζετε. Είναι αυτό το «δέντρο», που συνεχώς μεγαλώνει, το μέσον που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Εμείς ερχόμαστε, επομένως, μόνο σαν καταλύτες για την επιτάχυνση της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση. Ο Ουρανός ένιωσε ότι σας χρειαζόταν ένα ειδικό στοιχείο, για να σας βοηθήσει να αλλάξετε το περιβάλλον σας και, στην πορεία, να σας βοηθήσει στην επίλυση ορισμένων προσωπικών ζητημάτων, που είχαν τη δυναμική να καθυστερήσουν την κίνησή σας προς μια υψηλότερη κατάσταση της συνείδησης. Εν τέλει, υπήρχαν σκοτεινά στοιχεία στο πεδίο σας, που είχαν ακόμα ένα δυναμικό, για να εμποδίσουν αυτήν την κίνηση προς την πλήρη συνείδηση. Εμείς έχουμε τώρα απομακρύνει εντελώς αυτή την αποτρόπαια δυνατότητα.

Ένα από τα πράγματα που ήδη γνωρίζαμε ήταν το πώς αυτό το σκοτεινό στοιχείο σκόπευε να διατηρήσει την κυριαρχία του πάνω σ’ εσάς. Από την πτώση της Ατλαντίδας, η ομάδα αυτή, αρχικά υπό την ηγεσία των Ανουννάκι και στη συνέχεια κάτω από μια ειδική, κλειστή ομάδα ανθρώπων, είχε σχεδιάσει να σπάσει τις εντολές που της δόθηκαν από τον Ουρανό, πριν από χιλιετίες. Το δικό μας καθήκον αρχικά ήταν να σας βοηθήσουμε μυστικά να θυμηθείτε κάτι για την καταγωγή σας. Αυτό το κάναμε με το να κατευθύνουμε με άδηλο τρόπο πολλούς από εσάς σε ειδικούς τόπους, όταν οι Ανουννάκι έδωσαν τέλος στις τρεις «χρυσές εποχές» σας. Αργότερα βοηθήσαμε να επιλέξετε και να δημιουργήσετε συνθήκες, που θα επέτρεπαν τη διαμόρφωση μιας ολόκληρης σειράς από Αναληφθέντες Διδασκάλους. Βοηθήσαμε επίσης πολλούς από τους δικούς σας Avatars να δημιουργήσουν τις βάσεις για το μεγαλύτερο μέρος των σύγχρονων «θρησκειών» σας. Οι Ανουννάκι και τα τσιράκια τους αναδιέταξαν όλες αυτές τις θρησκείες. Το αποτέλεσμα είναι ένα υπολογισμένο συνονθύλευμα, που φτιάχτηκε για να προκαλέσει διαιρέσεις, δυσπιστίες και μια γενική αναστάτωση ανάμεσα στους οπαδούς της καθεμιάς από αυτές τις ειδικά διαμορφωμένες ομάδες. Αυτό θα διορθωθεί σύντομα με τα μαθήματα των Αναληφθέντων Διδασκάλων σας.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ωσαννά! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Αυτός ο καιρός σηματοδοτεί μια μεταβατική περίοδο για όλη την ανθρωπότητα. Ορισμένα έργα μπορεί να πάρουν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν με επιτυχία, και ένας αριθμός από αυτά είναι τώρα σε κατάσταση χάριτος. Πρότυπα της επιτυχίας έρχονται στην επιφάνεια και δεν έχουμε καμία αμφιβολία, ότι αυτά θα ολοκληρωθούν γρήγορα. Οι ιεροί συνεργάτες μας έχουν εργαστεί επιμελώς για να φέρουν σ’ εσάς αυτά τα γεγονότα. Όταν θα βγουν στην δημοσιότητα οι ανακοινώσεις για τα νομίσματα, να κατανοήσετε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια μεγάλη μεταστροφή στον τρόπο λειτουργίας της γήινης διακυβέρνησης. Ο βαθμός της διαφθοράς και της ανεντιμότητας σε όλη τη διακυβέρνηση είναι πραγματικά εκπληκτικός. Αυτή η τεράστια κακοδιαχείριση πρόκειται να μεταμορφωθεί. Νέοι κανόνες θα υιοθετηθούν και εκείνοι που ήσαν μέρος αυτής της παράνομης απάτης πρόκειται να συναντήσουν τη δίκαιη μοίρα τους. Μια νέα μέρα γεμάτη ευημερία, ελευθερία και αληθινή δημοκρατία πρόκειται να γίνει ο κανόνας. Αυτή η νέα πραγματικότητα θα απαιτεί την πλήρη συμμετοχή σας.

Η νέα διακυβέρνηση θα σας χρειαστεί για να υποστηρίξετε τη διανομή μιας απίστευτης τεχνολογίας, που αναπτύχθηκε στη διάρκεια του τελευταίου ενάμιση αιώνα. Αυτές οι απαγορευμένες συσκευές θα μπορούν να καθαρίσουν γρήγορα τα περιβάλλοντα της Γαίας και να παράσχουν τα πλούτη, που αξίζουν οι διάφορες κοινωνίες της ανθρωπότητας. Αυτή η θεία χάρη δίνει την ευκαιρία να αποκατασταθεί η κηδεμονία, στην οποία η ανθρωπότητα συμφώνησε, όταν πρωτοήρθαμε, πριν από περίπου 900.000 χρόνια. Εμείς, στις θείες αδελφότητες αυτής της ιερής σφαίρας, καλωσορίζουμε αυτή την αλλαγή, για να περπατήσουμε και πάλι σ’ αυτή την εξαίσια διαδρομή. Ευλογίες σε όλους εκείνους, των οποίων η εστιασμένη σκληρή δουλειά κάνει όλα αυτά μια θαυμάσια πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε! Ξέραμε βαθιά στις καρδιές μας, ότι αυτή η ημέρα επρόκειτο να έρθει! Τώρα γιορτάζουμε την άφιξή της και προετοιμαζόμαστε για τη στιγμή που θα μπορούμε να συνδιαλλαγούμε ανοιχτά μαζί σας σε πολλά κρίσιμα θέματα.

Κάθε ένας από εσάς γνωρίζει στην καρδιά του τι πρόκειται να έρθει. Η ανθρωπότητα έχει εθιστεί μέσα στις τελευταίες δεκατρείς χιλιετίες σε μια σειρά από περιπλεγμένες αλήθειες, οι οποίες ήσαν οι αντιλήψεις εκείνες, που εξυπηρετούσαν τους διαφόρους σκοτεινούς. Αυτές οι μισές αλήθειες πρέπει τώρα να διορθωθούν. Για να το κάνετε αυτό, αρχικά χρειάζεστε επαναδιατύπωση μιας χαμένης ιστορίας, που θα θέσει τη βάση για τα πολλά πράγματα που θα σας φανερώσουμε. Αυτές οι αποκαλύψεις μπορεί να σας συγκλονίσουν. Η πρόθεσή μας είναι να εξηγήσουμε τι έχει συμβεί και πώς σχετίζεται αυτό με ό,τι πιστεύετε σήμερα. Είναι η στιγμή να αναγνωρίσετε την αδελφοσύνη μας και να δείτε ποια είναι η έννοια της συνεργασίας που θα αναπτύξουμε, προκειμένου να φέρουμε σε πέρας το θείο σχέδιο. Και να μάθετε να αγαπάτε ο ένας τον άλλον και αυτό το μεγάλο Ον, που τόσο πρόθυμα μας περιθάλπει, παρά τον μεγάλο αριθμό παραβάσεων, που διαπράττουμε εναντίον του. Εμείς αγαπάμε τη Γαία! Αγαπάμε την ανθρωπότητα και αγαπάμε την γεμάτη από χάρη επιστροφή στην πλήρη συνείδηση! Αλληλούια! Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα, συνεχίσαμε τα μηνύματά μας σχετικά με τις δραστηριότητες της ημέρας. Η σκοτεινή συμμορία έχει φτάσει στην προβλέψιμη κατάληξή της. Τα αδέλφια σας από την Έσω Γη και από όλον αυτόν τον γαλαξία έρχονται για να σας καλωσορίσουν και να σας προετοιμάσουν για την πλήρη συνείδηση. Γιορτάζουμε αυτή την ώρα και ετοιμαζόμαστε για να δεχθούμε σωστά αυτή την υπέροχη και γεμάτη αγάπη επανένωση! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

*https://docs.google.com/document/d/1l5fQ8ze4b6c_aywu1Tp0wD8ahHl5qINFJMeBC7xd578/edit


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

< previous message | next message >


Share |