Home > Ellenika > Sheldan Nidle - October 16, 2012

16 Οκτωβρίου 2012

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

Dratzo! Επιστρέφουμε με περισσότερα να συζητήσουμε. Επί του παρόντος, διάφοροι τομείς δραστηριότητας έρχονται σε πέρας, δημιουργώντας το θεμέλιο της νέας πραγματικότητάς σας. Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, ο κόσμος σας είναι βασισμένος στην αυθεντική νομιμότητα ορισμένων θεσμών, που χρονολογούνται από χιλιάδες χρόνια πριν. Τα άτομα που αντιπροσωπεύουν αυτές τις αρχαίες βάσεις εξουσίας βρίσκονται στη διαδικασία της δημιουργίας νέων εγγράφων, που θα αποτελέσουν τη νομική βάση για τη νέα μορφή της διακυβέρνησής σας. Μια σειρά συναντήσεων, των οποίων μοναδική ατζέντα είναι η επικέντρωση στις πολυπλοκότητες της δημιουργίας ενός νέου κόσμου, είναι επί του παρόντος σε εξέλιξη. Προσπαθήστε να φανταστείτε τις περίπλοκες λεπτομέρειες, που εμπλέκονται σε ένα τέτοιο εγχείρημα! Οι ιεροί σύμμαχοί μας ενώνουν τους αρχαίους θεσμούς πολλών φυλετικών εθνών με εκείνους των παλαιών μοναρχιών της Ευρώπης, της Ασίας, της Αμερικής και της Αφρικής. Πολυάριθμα έγγραφα πρέπει να συζητηθούν, να τροποποιηθούν και συνυφανθούν σε ένα συγκεκριμένο πρωτότυπο, που θα καθιστά άκυρα και ως εκ τούτου θα καταργεί τα σημερινά de facto καθεστώτα του κόσμου σας. Αυτή η διαδικασία επισημοποίησης πρέπει να γίνει σωστά και με τη σωστή σειρά για να προσδώσει νομιμότητα σε αυτόν τον σπουδαίο στόχο.

Οι ιεροί συνεργάτες μας καταλαβαίνουν, ότι αυτό που κάνουν είναι η παραγωγή μιας νομικής συγχώνευσης των στοιχείων, που αποτελούν τη βασική «σκαλωσιά» των σύγχρονων εθνικών κρατών, ενώ, επίσης, εκσυγχρονίζουν τη νομιμότητα της σημερινής παγκόσμιας φυλετικής διακυβέρνησης. Εκείνο που απαιτείται είναι έγγραφα, που θα δίνουν αξία στην έννοια του κοινού δικαίου*, ενώ θα διαμορφώνουν μια νέα και μοναδική μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τελικά, αυτή η επιχείρηση θα αλλάξει τη βασική ιδέα της κυβέρνησης, όπως εσείς τη γνωρίζετε. Το παρόν, έμμεσο (μέσω αντιπροσώπων) σύστημα διακυβέρνησης χρειάζεται να αλλάξει μέσα από μια καλά μελετημένη μεταβίβαση της εξουσίας, ώστε να επιτραπεί η υλοποίηση μιας αληθινής διαφάνειας στην κυβέρνηση. Ο στόχος είναι να θεσμοθετηθεί μια συνετή, βασισμένη στη λαϊκή εξουσία, σύμβαση μαζί σας. Οι μεγάλοι στοχαστές του τέλους του 18ου αιώνα δημιούργησαν έγγραφα, που πέτυχαν αυτό, μέσα στα πλαίσια της εποχής τους. Τώρα είναι αναγκαίος ο εκσυγχρονισμός των εγγράφων αυτών, ως μέρος της διεργασίας της προετοιμασίας σας για τη μεγάλη συνειδησιακή μετατόπισή σας. Αυτό είναι μόνο ένα από τα έργα που πραγματοποιούνται σήμερα στο παρασκήνιο.

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, ζείτε σε μια κοινωνία, που συνεχώς απειλεί τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και αυτό το χάλι δεν είναι πλέον βιώσιμο. Είστε, επίσης, στα πρόθυρα του σχηματισμού μιας αληθινής γαλαξιακής κοινωνίας. Χρειάζεστε κυβερνητική τεκμηρίωση, που να είναι αρκετά ευέλικτη, ώστε να αντανακλά τις αυξανόμενες ανάγκες σας, καθώς διαμορφώνεστε από την σημερινή κατάσταση της συνείδησής σας σε εκείνη της πλήρους συνείδησης. Το πρώτο βήμα είναι να αποκαταστήσετε όλα όσα η σκοτεινή συμμορία έχει παράνομα αποσπάσει από εσάς. Το επόμενο είναι να διευρύνετε το πολιτειακό σώμα, ώστε να περιλάβει τους Αγκαρθινούς συγγενείς σας και εμάς. Ο κόσμος σας κινείται γρήγορα μέσα από μια σειρά αναπότρεπτων, ουρανόσταλτων γεγονότων, τα οποία θα διαλύσουν το κακό, που αυτή η παγκόσμια συμμορία έχει επιβάλει κατά τη διάρκεια των τελευταίων λίγων αιώνων. Οι οικονομίες σας καταρρέουν και το σύστημα της συμμορίας από προσεκτικά επιλεγμένους ηγέτες δεν καταφέρνει να σώσει αυτή τη σπείρα από την πολύπλευρη καταστροφή, που έχει προκαλέσει κατά την τελευταία μισή δεκαετία. Πίσω από την αποσαθρούμενη πρόσοψη μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα παίρνει μορφή και αυτή είναι μια διεργασία, που πρέπει να υποστηριχθεί και να προωθηθεί ενεργά. Πολλά πράγματα, και ειδικά η αποκάλυψη, πρέπει να ανασυρθούν από τις σκιές.

Εκείνο που κάνουν οι ιεροί σύμμαχοί μας είναι πολύ περισσότερο από την απλή αντικατάσταση μιας σειράς παράνομα διορισμένων κυβερνήσεων. Ανοίγουν την πραγματικότητά σας στις αλλαγές, που τόσο απεγνωσμένα ζητάτε. Ο Ουρανός έχει επιλέξει αυτόν τον καιρό για μια ριζική αλλαγή της συνείδησής σας, η οποία διεξάγεται με μια σειρά από βήματα, που έχουν πάρει πάνω από δύο δεκαετίες για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Η επόμενη φάση πρόκειται να γίνει μάλλον ραγδαία και αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο έχουμε έρθει να οργανώσουμε μια αποστολή πρώτης επαφής για έναν κόσμο, που σήμερα δεν πληροί κανένα από τα κανονικά κριτήριά μας για επαφή. Μόλις γίνετε πλήρως συνειδητοί, θα ζητήσετε την άμεση καθοδήγηση και τις συμβουλές μας για το πώς να δημιουργήσετε γρήγορα τη δική σας γαλαξιακή κοινωνία. Για σχεδόν δύο δεκαετίες παρακολουθούμε και βοηθάμε τόσο εσάς όσο και τη Γαία και προσεκτικά συνεργαζόμαστε με εκείνους στον κόσμο σας, που είναι αφιερωμένοι στην αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των κοινωνιών σας. Ο μετασχηματισμός είναι τόσο πνευματικός, βασιζόμενος στα διατάγματα του Ουρανού, όσο και τεχνολογικός. Σχεδόν ενός αιώνα αποκρυμμένες συσκευές πρόκειται να ελευθερωθούν.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε με ειδήσεις για μια σειρά γεγονότων, που πρόκειται σύντομα να συμβούν στην πραγματικότητά σας. Πολύ καιρό πριν, μας έβαλαν σε αυτή τη Γη για να παράσχουμε ένα μέσο για το Φως, να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για μια εκτεταμένη αλλαγή στην πραγματικότητά της. Στη διάρκεια των χιλιετιών έχουμε αναπτυχθεί τόσο σε αριθμό όσο και σε σοφία. Η αποστολή μας έχει παραμείνει η ίδια. Δηλαδή, να γίνουμε αγγελιοφόροι και μέντορες σε κάθε άνθρωπο της επιφάνειας. Τους τελευταίους μήνες έχουν ενωθεί μαζί μας Ανελθόντες Κύριοι από κάθε γωνιά αυτού του γαλαξία. Μια μεγάλη συμφωνία έχει κλειστεί ανάμεσά μας, να φέρουμε αυτό το βασίλειο στο Φως! Μαζί με τους ιερούς συνεργάτες μας σφυρηλατήσαμε ένα δεσμό, για να μας δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τις ικανότητές μας, για να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο και να εκδιώξουμε το σκότος από την τεράστια εξουσία που ακόμη διατηρεί. Αυτό το έργο φθάνει σε ένα πολύ συναρπαστικό σημείο. Ορισμένες ενέργειες είναι έτοιμες να ξεκινήσουν, οι οποίες θα οδηγήσουν σε επιτυχία τα πολλά εγχειρήματά μας.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναφορές, οι ιερές μυστικές κοινότητές μας εργάζονται τώρα με έναν αριθμό ομάδων, που εκπροσωπούν τις απαρχές της σημερινής σας δομής εξουσίας και εκείνους που έχουν επί μακρόν διατηρήσει τον πλούτο των περασμένων εποχών υπό τη μέριμνά τους. Αυτά τα άτομα και οι ομάδες έχουν ενωθεί για να αρχίσουν να αξιοποιούν το έργο, που οι ιεροί συνεργάτες μας ξεκίνησαν πριν από δεκαετίες. Διάφορες νομικές αποφάσεις έχουν προωθηθεί, οι οποίες θέτουν τη βάση για να έχουν τώρα διάφορα έγγραφα την ισχύ νόμου. Αυτά τα «θεμελιακά έγγραφα» είναι μόνο η αρχή. Πολλά άλλα είναι έτοιμα να υποβληθούν σε επεξεργασία, τα οποία θα καθορίσουν τις νομιμότητες για τις παγκόσμιες κυβερνητικές αλλαγές, που σκοπεύουμε να υλοποιήσουμε. Αυτό που δημιουργείται είναι μια αλυσίδα από έγγραφα, που δεν αφήνουν στο σκότος άλλη εναλλακτική λύση εκτός από το να παραιτηθεί. Το άλλο θέμα που επιδιώκεται είναι να τεθεί τέρμα σε ένα σάπιο οικονομικό σύστημα. Το τέλος είναι πράγματι κοντά!

Το ευλογημένο καθήκον μας είναι να βλέπουμε, ότι αυτό που έχουμε περιγράψει πραγματικά συμβαίνει. Αυτή η πραγματικότητα συμπιέζεται, κατακλύζεται με Φως, και μεταμορφώνεται από τον Ουρανό. Ζητάμε με έμφαση μια ανύψωση στη συνείδηση. Εκείνο που κάνουμε με τους ιερούς συνεργάτες μας είναι να διασφαλίζουμε ότι τα διατάγματα του Ουρανού πραγματικά εκδηλώνονται σ’ αυτό το πεδίο. Δουλεύουμε ως εκ τούτου με χαρά και αποφασιστικότητα, καθώς προετοιμάζουμε τους σκοτεινούς για την αναπόφευκτη έξοδό τους από την εξουσία, παρά τη συνεχιζόμενη προσκόλλησή τους στην εξεύρεση μιας διεξόδου. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καμία. Ένα νέο χρονοδιάγραμμα διαμορφώνεται, το οποίο απαιτεί την άμεση παραίτησή τους. Εξ αυτού και η δική μας ευλογημένη λύση. Αυτό το δράμα ορίζεται σύντομα να τελειώσει. Μια νέα πραγματικότητα ανατέλλει, η οποία χρειάζεται νέα διακυβέρνηση, ευημερία και μια επίσημη αποκάλυψη. Ήρθε η ώρα για τον κόσμο της επιφάνειας να επανέλθει στη γαλαξιακή ανθρωπότητα, με την επιστροφή του στη φυσική κατάσταση της θείας υπηρεσίας και της πλήρους συνείδησης.

Σήμερα, χρησιμοποιήσαμε αυτό το μήνυμα, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το τι ζυμώνεται στον κόσμο σας. Πολλές διαφορετικές δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα, που εισάγουν τις πολυπόθητες μεγάλες αλλαγές. Αυτές θα σας προετοιμάσουν για μια πλήρη αποκάλυψη και την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


*Κοινό Δίκαιο είναι ο νόμος που αναπτύχθηκε από δικαστές μέσω δικαστικών αποφάσεων, σε αντίθεση με την καταγεγραμμένη νομοθεσία, που καθιερώνεται μέσω της νομοθετικής διαδικασίας, ή με τους κανονισμούς που εκδίδονται από την εκτελεστική εξουσία. Ένα «σύστημα κοινού δικαίου» είναι ένα νομικό σύστημα, που εκ προοιμίου δίνει μεγάλη βαρύτητα στο κοινό δίκαιο, επί τη βάσει της αρχής, ότι είναι άδικο να αντιμετωπίζονται παρόμοια γεγονότα με διαφορετικό τρόπο σε διαφορετικές περιστάσεις. (http://en.wikipedia.org/wiki/Common_law)

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |