Home > > Sheldan Nidle - September 17, 2013

Sheldan Nidle - 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf091713.htm

Selamat Jarin! Ερχόμαστε αυτή τη στιγμή με χαρά! Πολλά συμβαίνουν στον πλανήτη σας, που ανοίγουν τον δρόμο σε έναν νέο κόσμο, έναν κόσμο ελευθερίας, γεμάτο ευημερία. Ερχόμαστε να σας δώσουμε την είδηση, ότι οι εξελίξεις αυτές είναι ένα σημάδι, ότι αρχίζει μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα! Η νέα εποχή της διαφάνειας θα ξεκινήσει με μια σειρά από ειδικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης, που θα σημάνουν το τέλος της μακράς σχέσης σας με τις δυνάμεις του σκότους. Μπορούμε επί τέλους να σας ενημερώσουμε, ότι η συμμορία, που αποτελείται από εκείνους που ήλεγχαν τον κόσμο σας για τόσο πολύν καιρό, πρόκειται να παραδώσει την εξουσία της σε νέες ομάδες, που πρεσβεύουν την οικουμενική ελευθερία, την κυριαρχία και την ευημερία. Αυτές οι ομάδες ετοιμάζονται να μεταδώσουν μια σειρά από επίσημες ανακοινώσεις, που θα σας ενημερώσουν για το ποιο θα είναι το πλαίσιο των νέων κυβερνητικών πολιτικών. Ένα αποτέλεσμα αυτών των ευεργετικών πολιτικών θα είναι η απελευθέρωση του χρόνου και τις ενέργειάς σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε μια επείγουσα προτεραιότητα: τον καθαρισμό της μόλυνσης του αέρα, του νερού και του εδάφους του πλανήτη σας. Με τον τρόπο αυτό θα προαχθείτε σε μια εντελώς νέα σχέση με τον ζώντα πατρώο κόσμο σας, μια σχέση που θα σας δει να γίνεστε ένας ικανός και στοργικός θεματοφύλακας και να παρακολουθείτε την αρμονική εξάπλωση όλων αυτών που είναι να συμβούν τώρα σε όλον τον πλανήτη σας. Εδώ, θα είναι μεγάλη χαρά να σας βοηθήσουμε στις πολλές νέες επιδιώξεις σας.
Καθώς ο κόσμος σας θα βγαίνει από την γαλαξιακή απομόνωση, θα μπορείτε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα Αγκαρθινά ξαδέλφια σας. Για χιλιετίες η σκοτεινή συμμορία εμπόδιζε την αλληλεπίδρασή σας μαζί τους, με το να σας παρουσιάζει γεωφυσικά «δεδομένα» που ήσαν εντελώς ψευδή και που «αποδείκνυαν», ότι μια κούφια Γη ήταν αδύνατη. Αυτή η υποβάθμιση της αλήθειας θα αποδειχθεί ότι ήταν μια πλάνη και θα είστε ελεύθεροι να επανενωθείτε με εκείνους που έχουν κρατήσει την γαλαξιακή κοινωνία της Λεμουρίας ανέπαφη και ανθηρή, μετά την κατάρρευσή της στον κόσμο της επιφάνειας. Μαζί με τα μέλη του Συμβουλίου της Λεμουρίας, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας θα καταδείξουν το πώς η σκοτεινή συμμορία χρησιμοποίησε τις εσφαλμένες πεποιθήσεις, με τις οποίες σας είχε ταΐσει, για να ενσταλάξει τον φόβο, την καχυποψία, τον διαχωρισμό και το διαρκές χάος στη ζωή σας. Καθώς η αρμονία και η ειρήνη θα εξαπλώνονται σε όλη τη χώρα, η εστίασή σας θα στραφεί φυσικά στην αποκατάσταση των ζημιών, που έχουν γίνει στη Γαία και στα οικοσυστήματά της. Μόλις γίνετε κάτοχοι της τεχνολογίας, που εξαλείφει την ανάγκη να διαταράσσετε τα εδάφη της, τον αέρα και το νερό, θα μπορείτε με χαρά να επανεξετάσετε το πώς θα αναδημιουργήσετε τις κοινωνίες σας σε όλα τα μέτωπα. Θα κατανοήσετε, ότι κάθε προηγμένη κοινωνία τιμά την πλήρη εξάρτησή της από τον πατρώο κόσμο της, συμπεριλαμβανομένης της ευρύτερης σφαίρας του ηλιακού συστήματος. Θα ξανα-ανακαλύψετε την ζώσα Ενότητα όλης της ζωής.
Πολύν καιρό πριν καταλήξαμε σε ένα σύνολο γενικών αρχών, τις οποίες εφαρμόσαμε σε κάθε κόσμο, στον οποίο μας δόθηκε άδεια από το Πνεύμα να εγκατασταθούμε. Αυτές οι βασικές προϋποθέσεις διαβίωσης έδειξαν την εγκυρότητά τους ξανά και ξανά, και γι’ αυτό θέλουμε να σας παρουσιάσουμε αυτά τα κριτήρια, ώστε να τα χρησιμοποιήσετε όπως βλέπετε να ταιριάζει. Οι Αγκαρθινοί επίσης επιθυμούν να μοιραστούν την εμπειρία τους, δείχνοντάς σας την κοινωνία τους ως ζωντανό παράδειγμα αυτών των αρχών. Η Έσω Γη είναι μια επέκταση του βασιλείου της επιφάνειας, που είναι ήδη οικείο σ’ εσάς, έτσι οι Αγκαρθινοί λογικά θα είναι οι πρώτοι που θα σας δείξουν την εκδοχή τους της γαλαξιακής κοινωνίας, όταν σας πάρουν για μια περιήγηση των εσωτερικών πεδίων. Αυτό το εκπληκτικό εσωτερικό διατηρημένο πεδίο προκαλεί μια βαθιά αίσθηση ευμενούς δέους γι’ αυτήν την όμορφη γαλαζοπράσινη σφαίρα. Εδώ η γη ακτινοβολεί την Αγάπη της και οι Αγκαρθινοί επιστρέφουν αυτόν τον σεβασμό στο πολλαπλάσιο. Μόλις θα νιώσετε κι εσείς την φωτεινή παρουσία της Γαίας, όλα όσα η συμμορία σας δίδαξε γι' αυτήν και για την «πραγματικότητα» απλά θα εξατμιστούν. Μέχρι τότε, οι τεχνολογίες του Φωτός θα έχουν εξαλείψει οποιαδήποτε ανάγκη να καλλιεργείτε, να αλιεύετε ή να κατασκευάζετε οτιδήποτε, και το πλήρως ευημερούν και αναβαθμισμένο περιβάλλον διαβίωσής σας θα έχει προχωρήσει πολύ πέρα από το επίπεδο των σημερινών πρακτικών σας, της σφαγής και της ρύπανσης.
Όπως μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε, η κατανόησή σας για πολλά πράγματα είναι έτοιμη να προκαλέσει μια πολύ ευπρόσδεκτη αλλαγή πορείας. Μέχρι τώρα, η κοινωνία σας έχει υπάρξει στο χείλος της πιθανής καταστροφής: ένας κακός χειρισμός στη γεωργική ή την κτηνοτροφική παραγωγή, ή μια διακοπή στους ενεργειακούς πόρους σας μπορεί να οδηγήσουν σε ευρείας κλίμακας δυσκολίες. Αυτό θα αλλάξει τώρα. Το να εξασφαλίζετε τα προς το ζην εις βάρος του πλανήτη σας δεν θα είναι πλέον απαραίτητο, καθώς οι νέες τεχνολογίες θα βάλουν τέλος στην εξάρτησή σας από την αξιοποίηση των οικοσυστημάτων της Γαίας, επιτρέποντάς έτσι να ζήσετε την πραγματική αφθονία, την κυριαρχία και την ελευθερία. Αυτό θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα σε εντελώς νέες προσεγγίσεις και δυνατότητες, που μόλις και μετά βίας μπορείτε προς το παρόν να οραματιστείτε. Επιτέλους η ραγδαία άνοδός σας στη συνείδηση θα είναι σε θέση να προκαλέσει ένα ξέσπασμα άνθισης, καθώς θα αρχίσετε να αισθάνεστε την ανάγκη να φροντίζετε την Γαία, όχι να την κακομεταχειρίζεστε. Και αυτή η φροντίδα θα επεκταθεί σε κάθε ζωντανό ον στον πλανήτη σας. Στο πλευρό σας θα είναι οι Αγκαρθινοί και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας, των οποίων οι διδασκαλίες θα είναι προσανατολισμένες στην προώθηση της συνεχώς διευρυνόμενης συνείδησής σας.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Επιστρέφουμε αυτήν την ημέρα με περισσότερες καλές ειδήσεις! Τα γεγονότα που πρόκειται να σας απελευθερώσουν από τα δεσμά είναι έτοιμα να εκδηλωθούν και οι ευλογημένοι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να θέσουν σε κίνηση μια σειρά από διαδικασίες, η πρώτη των οποίων είναι η απελευθέρωση των χρημάτων, που θα φέρουν ευημερία στον πλανήτη μας. Μια μεγάλη επανεκκίνηση των νομισμάτων του κόσμου είναι έτοιμη να ξεκινήσει, μαζί με την παγκόσμια διανομή των διαφόρων κεφαλαίων ευημερίας. Στο σύνολό τους, οι δύο αυτές δράσεις θα ολοκληρώσουν τη νομική επιχείρηση για τη γρήγορη καθαίρεση της κάποτε πανίσχυρης λαβής των παράνομων κυβερνήσεών σας, που τόσον καιρό φοβέριζαν τον κόσμο σας. Αυτό το επίτευγμα θα έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό της παγκόσμιας υποδούλωσης του χρέους, που υποστήριξε το οικονομικό σύστημά σας των ψεύτικων νομισμάτων. Το νέο σκληρό νόμισμα, το βασισμένο στην ευημερία σύστημα θα εξασφαλίσει την ελευθερία σας και θα εγγυηθεί την προσωπική κυριαρχία σας. Τώρα ο δύσβατος δρόμος προς την πλήρη συνείδηση θα γίνει μια καθαρή και ανοικτή λεωφόρος! Εμείς λέμε, Αλληλούια!
Αυτή η πρώτη αναταραχή ευλογημένης δραστηριότητας θέτει τις βάσεις για τη συμβολή μας στην παγκόσμια αλλαγή, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης αναγνώρισης της οικογένειάς μας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και της ιερής εσωτερικής επαρχίας της Αγκάρθα. Πράγματι, η Έσω Γη υπήρξε το ευλογημένο καταφύγιό μας για χιλιετίες. Τώρα εσείς θα μάθετε και θα δείτε οι ίδιοι αυτά τα λαμπρά εδάφη. Επίσης, θα μάθετε για τους πλήρους συνείδησης κατοίκους αυτών των εδαφών, για τους οποίους σας είχε ειπωθεί, πως ήσαν όργανα του σκότους ή πως δεν υπάρχουν καθόλου. Αυτά τα ψεύδη θα εκτεθούν μαζί με τόσους άλλους μύθους για την πραγματικότητά σας. Θα σας δώσουμε μια σειρά από πολύ ειδικά μαθήματα σχετικά με την φύση των πιο ιερών πεποιθήσεών σας και σας ζητούμε μόνο να ακούσετε με ανοιχτά αυτιά και να δείτε με ανοιχτά μάτια. Τα γεγονότα και οι αλήθειες που θα βάλουμε μπροστά σας μπορεί να είναι συγκλονιστικά για κάποιους από εσάς, αλλά αν τα αφήσετε, θα μιλήσουν για τους εαυτούς τους. Ζητάμε μόνο να συνειδητοποιήσετε ποιοι είμαστε και να συλλογιστείτε πάνω στο γιατί σας λέμε αυτά τα πράγματα αυτή τη στιγμή.
Το να γίνετε πλήρως συνειδητοί απαιτεί από εσάς να εγκαταλείψετε την απατηλή σφαίρα που γνωρίζετε και όλα όσα ανήκουν σ’ αυτήν, και αυτό περιλαμβάνει όλες τις «πεποιθήσεις», που είχατε διδαχθεί ως αλήθειες. Είχατε προτραπεί να απορρίπτετε τα πάντα, εκτός από μια πολύ στενή αντίληψη εκείνου που υποστηριζόταν σαν πραγματικό. Τώρα πρέπει να ελευθερώσετε τα μυαλά σας! Από την παιδική ηλικία σας δίνονταν μισές αλήθειες και έννοιες που ενέπνεαν φόβο, προκειμένου με διάφορους τρόπους να σας κρατούν εχθρικούς μεταξύ σας και εμείς λαχταρούμε να καταργήσουμε αυτές τις παρωπίδες της αποξένωσης! Πρόθεσή μας είναι να σας παρουσιάσουμε ιδέες και αρχές, που μπορεί να σας εκπλήξουν. Πολλά μυστικά πρόκειται να εκτεθούν και γνώση κρυμμένη για πολύν καιρό να αποκαλυφθεί. Αυτά θα φανερώσουν την αληθινή φύση της Ζωής, τον τρόπο του Ουρανού μέσα στην φυσική δημιουργία και την αλήθεια για εκείνους που αρχικά ήρθαν ανάμεσά σας, για να κρατήσουν κάποιες βασικές διδασκαλίες ζωντανές. Θα χρειαστεί να γνωρίσετε τον Βούδα. Θα χρειαστεί να γνωρίσετε τον Ιησού. Θα χρειαστεί να γνωρίσετε τον Μωάμεθ. Και πολλούς, πολλούς άλλους. Εκτεθειμένοι σε τέτοια σοφία θα είστε πραγματικά ευλογημένοι και έτοιμοι για την πλήρη συνείδηση.

Σήμερα, μιλήσαμε για το τι είναι έτοιμο να συμβεί και για μερικά από τα πράγματα, που πρόκειται να γίνουν μέρος της ιστορίας σας. Ζείτε σε έναν κόσμο που ραγδαία μεταμορφώνεται. Ο καθένας αισθάνεται την ενέργεια πίσω από αυτό! Να είστε έτοιμοι για την πραγματοποίηση κάποιων εκπληκτικών γεγονότων. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |