Home > Ellenika > Sheldan Nidle - December 18, 2012

 18 Δεκεμβρίου 2012

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf121812.htm

Γεια σας! Επιστρέφουμε για να αναφέρουμε, ότι πολλά συνεχίζουν να συμβαίνουν στον κόσμο σας. Οι υπεύθυνοι για την εισαγωγή των αλλαγών ετοιμάζονται για την πολυαναμενόμενη στιγμή, στην οποία θα δοθεί το ουράνιο πράσινο φως γι’ αυτή τη μεγάλη αλλαγή. Μέχρι εκείνο το σημείο, αυτοί οι μυστικοί ιεροί σύμμαχοι τελειώνουν όποιες σχετικές λεπτομέρειες παραμένουν σε εκκρεμότητα, υπό το άγρυπνο βλέμμα τόσο των συνδέσμων μας όσο και της Αγκάρθα. Τα μέλη της σκοτεινής συμμορίας επίσης προετοιμάζονται με τον δικό τους τρόπο για το αναπόφευκτο. Ξέρουν πολύ καλά, ότι το απέραντο υφαντό της δολιότητάς τους πρόκειται σύντομα να αποκαλυφθεί. Μία εκδοχή του είναι το φανταστικό σενάριο, που διαδίδεται σε όλον τον κόσμο, ότι κάποια μορφή οικονομικής «ανάκαμψης» βρίσκεται σε εξέλιξη. Αντίθετα, αυτό που φυλάσσεται αυστηρά στο σκοτάδι είναι η αλήθεια της μνημειώδους έκτασης του κρυφού χρέους, που πραγματικά υπάρχει και που εξασφαλίζει την κατάρρευση του σημερινού συστήματος. Αυτή η μεγάλη ευθύνη δεν μπορεί να αγνοηθεί για πολύ ακόμα. Γι’ αυτό έχουμε ζητήσει, το νέο οικονομικό σύστημα να είναι έτοιμο και ικανό να τεθεί σε ισχύ μετά από μια ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής και αυτό έχει γίνει. Μερικές τελευταίες λεπτομέρειες δεν μπορούν να ολοκληρωθούν μέχρι ο Ουρανός να μας δώσει το πράσινο φως για να ξεκινήσουμε τις αλλαγές στην κυβέρνηση και το συνοδευτικό νέο οικονομικό σύστημα.

Οι ιεροί σύμμαχοί μας είναι τώρα εξοπλισμένοι με διάφορα μέσα νομικής μόχλευσης, που τους δίνουν τη δυνατότητα να αναγκάσουν αποτελεσματικά το σκότος να εγκαταλείψει και να αποχωρήσει. Και όμως, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν την προσχηματική ιστορία τους ότι όλα είναι φυσιολογικά, μερικοί από τους ηγέτες της συμμορίας σας έχουν κάνει υπαινιγμούς γύρω από εποικοδομητικές οικονομικές αλλαγές που προτείνονται. Παρά το γεγονός ότι είναι πλήρως ενήμεροι για την ακραία αστάθεια του άμεσου μέλλοντος, επιμένουν στη διατήρηση της φαντασίωσης του «μπίζνες ως συνήθως». Ωστόσο, αυτή η παράσταση βαριετέ θα τελειώσει, όταν φτάσει η ημερομηνία που έχει επιλεγεί από το Φως. Καθώς περιμένουμε αυτή την ιερή στιγμή, το σκότος είναι ακόμη σε θέση να «λειτουργεί» το κυβερνητικό σύστημα, που έφερε τον πόλεμο στα έθνη σας τόσες πολλές φορές στο παρελθόν. Σας διαβεβαιώνουμε, ότι παρακολουθούμε όλες αυτές τις απόπειρες, που επιχειρούνται σήμερα. Θυμίζουμε συνεχώς στο σκότος, ότι θα αποτρέψουμε οποιαδήποτε μεγάλης κλίμακας ανάφλεξη, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, ειδικά στα πολλά ευαίσθητα σημεία στη Μέση Ανατολή. Περιλαμβάνονται σε αυτό τα διάφορα έθνη απατεώνων που χρηματοδοτούνται από το σκότος, τα οποία καταβάλλουν προσπάθειες να αποσταθεροποιήσουν τον κόσμο σας. Το διπλωματικό σώμα μας κάνει συνεχώς αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε εκείνες τις κυβερνήσεις, που υπακούουν στις χειραγωγικές προσταγές της συμμορίας.

Η διατήρηση ενός βαθμού σταθερότητας στον κόσμο σας πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις είναι άλλη μια από τις τρέχουσες δραστηριότητές μας. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος για μια επίσημη αποκάλυψη πλησιάζει και ότι ο κόσμος σας πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός, ότι οι μεγάλες αλλαγές της Γης έχουν μια προγραμματισμένη χρονική περίοδο. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους, για τους οποίους το σκότος πρέπει σύντομα να αντικατασταθεί με νέα διακυβέρνηση, που θα κάνει την αποκάλυψη ένα μείζονα πολιτικό στόχο, και αυτό σκοπεύουμε να διασφαλίσουμε. Όπως με δικό σας κόστος έχετε μάθει, οι σημερινές κυβερνήσεις σας κατευθύνονται από ειδικά συμφέροντα, τα οποία είναι απρόθυμα να δεχθούν μια πλήρη και επίσημη αποκάλυψη της ευεργετικής παρουσίας και πρόθεσής μας και αυτό έχει υπάρξει ένα μεγάλο εμπόδιο για εμάς, από το ξεκίνημα αυτής της αποστολής, στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Τώρα βρισκόμαστε στο σημείο, όπου εκείνοι που έχουν επιλεγεί για να αντικαταστήσουν νόμιμα το υψηλού επιπέδου προσωπικό στα ελεγχόμενα καθεστώτα σας, μπορούν να το κάνουν. Με λίγα λόγια, ο χρόνος για τις πολυαναμενόμενες μεγάλες αλλαγές πλησιάζει γρήγορα. Οι σύνδεσμοί μας ετοιμάζουν τις ανακοινώσεις, που θα αλλάξουν τον κόσμο σας και θα ανοίξουν την πόρτα σ’ εμάς για να απευθυνθούμε επίσημα σ’ εσάς, αρχίζοντας έτσι την αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη επαφή!

Η στιγμή που θα κάνουμε τις ανακοινώσεις μας σχετικά με την πρώτη επαφή και την πλήρη συνείδηση είναι το κλειδί για όλη αυτή την αποστολή. Περιμέναμε υπομονετικά τον Ουρανό να μας δώσει εντολή να ξεκινήσουμε την επίσημη απ’ ευθείας επαφή μαζί σας. Εκείνη τη στιγμή θα σας παρουσιάσουμε στους Αγκαρθινούς της Έσω Γης και στους Ανελθόντες Κυρίους σας. Θα αρχίσουμε επίσης τις ευρέως φάσματος διδασκαλίες αναφορικά με την πραγματική προέλευση και ιστορία σας. Όταν οι προσωπικοί καθοδηγητές σας από την Ομοσπονδία κατεβούν στα εδάφη σας, θα αρχίσετε να προετοιμάζεστε για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Όπως σας έχουμε πει συχνά, όλα αυτά είναι έτοιμα να ξεκινήσουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι κατάλληλες συνθήκες στη Γη και η επίσημη αποκάλυψη από τις νέες κυβερνήσεις σας. Γνωρίζουμε από τις ιατρικές ομάδες μας, ότι είστε περισσότερο από έτοιμοι για τις διάφορες ανακοινώσεις μας και, μόλις η ευημερία τεθεί σε υλοποίηση, η υπόλοιπη αποστολή θα πάει ρολόι. Μια άλλη πτυχή, που είναι περισσότερο από έτοιμη να προχωρήσει, είναι η Γαία, η οποία επιθυμεί να ξεκινήσει την αναδιαμόρφωση του κόσμου της επιφανείας της. Τότε θα είναι η ώρα να δημιουργήσει τη λαμπερή, νέα και παρθένα πραγματικότητά της.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Αγαπητοί, το ευλογημένο θησαυροφυλάκιο του Ουρανού ετοιμάζεται να διανείμει τον τεράστιο πλούτο του σ’ εσάς! Πολύ καιρό πριν, ξεκινήσαμε ένα πρόγραμμα για να δημιουργήσουμε μια σειρά αποταμιευτικών φορέων παγκόσμιας χρησιμότητας, που προορίζονταν να αποδεσμεύσουν εν καιρώ τους θησαυρούς τους σ’ εσάς, τους Εργάτες του Φωτός στον κόσμο. Το χρονοδιάγραμμα που είχε εκπονηθεί γι’ αυτό, σταμάτησε απότομα περίπου 11 χρόνια πριν, όταν το σκότος εξαπέλυσε το σατανικό σχέδιό του εναντίον σας, γνωστό ως συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου. Αυτοί οι σκοτεινοί στη συνέχεια προχώρησαν την ατζέντα τους για παγκόσμια κυριαρχία υλοποιώντας τους κατασκευασμένους πολέμους τους στη Μέση Ανατολή και τα Ιμαλάια. Μέρος της διαβόητης σκευωρίας τους περιελάμβανε τη συσσώρευση ενός τεράστιου χρέους και την κλοπή και κατάχρηση κάποιων από τις δωρεές, τις οποίες τα καλά έργα μας τους είχαν χορηγήσει. Αυτό που δεν είχαν προβλέψει ήταν, ότι η καθαρή αισχρότητα των άπληστων σχεδίων τους θα μας παρείχε τα μέσα για να τους πετάξουμε νόμιμα στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, το οποίο είναι αυτό που κάνουμε τώρα. Οι ιεροί συνεργάτες μας έχουν συντάξει συμφωνίες με τα περισσότερα έθνη του κόσμου, που υπόσχονται να βάλουν τέλος στην επαχθή τυραννία του σκότους.

Η διαδικασία αυτή, αγαπητές Καρδιές, έχει τραβήξει περισσότερο απ’ όσο επιθυμούσαμε. Πάντως, εκείνη η ιερή στιγμή έχει πλέον φτάσει, και πολλά συναρπαστικά γεγονότα πρόκειται να συμβούν. Είμαστε απασχολημένοι, μαζί με τους συνεργάτες μας, με τον σχεδιασμό της τελικής, θείας ώθησης, που πρόκειται να κόψει τον δρόμο της συμμορίας και να επιτρέψει σ’ εμάς να την ωθήσουμε προς αυτό που της αξίζει. Θα αντικατασταθεί από άτομα, που είναι καλά προετοιμασμένα για να εκτελέσουν το πρόγραμμα τολμηρών σχεδίων, που θα παραγάγουν ένα νέο οικονομικό σύστημα και νέα διακυβέρνηση. Με λίγα λόγια, ένα νέο σύστημα κοινωνικής στήριξης, που έχει ως στόχο να παραγάγει τον νέο εαυτό σας. Αυτό το πλήρως συνειδητό άτομο θα είναι σε θέση να εφαρμόσει τις δεξιότητές του για να μεταμορφώσει τη Γαία, με την επανένωση των βασιλείων της επιφάνειας και της Έσω Γης. Θα είστε επίσης σε θέση να χαιρετήσετε ευγενικά τους πνευματικούς και τους διαστημικούς φίλους σας, και θα είστε ικανοί να ενωθείτε μαζί τους για τη δημιουργία του νέου αστρικού έθνους σας. Θα είναι πράγματι μια υπέροχη, διδακτική περιπέτεια!

Ο Ουρανός μας έχει μιλήσει συχνά για τη μεγάλη αποστολή, που έχει κληροδοτηθεί σ’ εσάς. Πρόκειται για το γεγονός, ότι αυτός ο γαλαξίας έχει μείνει όμηρος σε ένα σκοτεινό συνασπισμό, που ονομάζεται Συμμαχία του Ανκάρα από αμνημονεύτων χρόνων. Το αβυσσαλέο σχέδιό της για ολοκληρωτική γαλαξιακή κυριαρχία έχει μόλις πρόσφατα εγκαταλειφθεί, λόγω της απόφασης της Συμμαχίας να ενταχθεί στο Φως και να υπογράψει τη Συνθήκη του Ανκάρα, σχεδόν πριν από δύο δεκαετίες. Η παρούσα στιγμή στον πλανήτη σας πρόκειται να γίνει μάρτυρας της κατάργησης των τελευταίων υπολειμμάτων αυτού του σκοτεινού στόχου (της καθολικής υποταγής σας). Είναι το πεπρωμένο σας να έρθετε σε μια νέα κατάσταση ύπαρξης και να αναλάβετε μια ποικιλία ιερών υποχρεώσεων, μεταξύ των οποίων είναι να ολοκληρώσετε τη μετακίνηση των πρώην σκοτεινών αστρικών εθνών προς το Φως. Στο πλαίσιο αυτό, θα σας παρασχεθούν πολλοί σύμβουλοι, οι οποίοι θα βοηθήσουν όλους εμάς να ολοκληρώσουμε αυτή την ευγενή επιχείρηση με επιτυχία. Το καλωσορίζουμε αυτό και ανυπομονούμε να βοηθήσουμε όλους εσάς στην επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση.

Σήμερα, εξηγήσαμε περισσότερα από όσα συμβαίνουν γύρω σας. Πολλά ιερά άτομα και οι συνασπισμένες ομάδες τους ενώνονται για να δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια κοινωνία, που θα καθιερώσει την ελευθερία, θα τιμά την πλήρη κυριαρχία σας, και θα εξασφαλίσει μια γιγαντιαία, οικουμενική ευημερία! Αυτή η ώρα θα σας μεταμορφώσει και θα σας επιτρέψει να εκδηλώσετε ένα ενδοξότατο μέλλον! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |