Home > Ellenika > Sheldan Nidle - December 25, 2012

 25 Δεκεμβρίου 2012

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf122512.htm

Γεια σας! Επιστρέφουμε! Στη διάρκεια αυτής της περιόδου διακοπών ετοιμάζουμε μια σειρά τελικών εκπλήξεων για το σκότος, που θα σηματοδοτήσουν το τέλος της περιόδου αναμονής μας. Στη συνέχεια, τα πολλά προγράμματα των ιερών συμμάχων μας για την εκδήλωση της νέας σας πραγματικότητας θα μπορούν να αρχίσουν. Πολλά έχουν αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, που μπορούν τελικά να μας επιτρέψουν να ξεκινήσουμε τις τελικές κινήσεις προς μια νέα διακυβέρνηση και μια επίσημη ανακοίνωση της αποκάλυψης. Εδώ είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι η αποκάλυψη θα μας επιτρέψει να απευθυνθούμε απ’ ευθείας σ’ εσάς για πρώτη φορά. Μόλις μπορέσουμε να μιλήσουμε απ’ ευθείας μαζί σας, έχουμε την πρόθεση να ασχοληθούμε με διάφορα θέματα ζωτικής σημασίας από την αρχή. Ο κόσμος σας έχει κυβερνηθεί επί χιλιετίες από μια ομάδα υπερπλούσιων και πολύ ισχυρών ανδρών και γυναικών, των οποίων μοναδικό μέλημα ήσαν οι εαυτοί τους και μόνο. Είναι πλέον καιρός να εκπροσωπηθούν πλήρως τα ενδιαφέροντά σας και αυτό σκοπεύουμε να διασφαλίσουμε! Οι παρούσες οικονομικές και κοινωνικές αντιξοότητές σας πρέπει να εξεταστούν σωστά από εκείνους, που είναι έτοιμοι να πιάσουν το πηδάλιο των νέων κυβερνήσεών σας και των νέων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Πρέπει, επίσης, να ενημερωθείτε σχετικά με το τι έχει συμβεί κατά την τελευταία δεκαετία, προκειμένου να αποτραπεί η εκδήλωση όλων αυτών, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Όπως γνωρίζετε, τα πολλά μέλη του σκότους είχαν υπό τον έλεγχό τους τις μεγάλες κυβερνήσεις του κόσμου επί χιλιετίες. Σε κάθε καθεστώς δίνεται ένας κατάλογος καθορισμένων αντιδράσεων, που θα πρέπει να τηρεί, προκειμένου να ελέγχει οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση. Επιπλέον, κάθε ηγέτης έχει ένα χειραγωγό, έργο του οποίου είναι να διασφαλίζει, ότι οι «δεδομένες» κυβερνητικές ατζέντες ακολουθούνται επιμελώς. Κατά κύριο λόγο, αυτό έχει παραγάγει συμπεριφορά, που εξασφαλίζει την εξουσία για τα τσιράκια του σκότους. Όμως, αυτό που πρόκειται να συμβεί θα βραχυκυκλώσει αυτό το κλειστό, αυτοσυντηρούμενο σύστημα. Η νέα διακυβέρνηση θα αποκαταστήσει τη νόμιμη εξουσία σας, που χωρίς τη θέλησή σας εκχωρήσατε κατά τη γέννησή σας. Αυτά τα θεία δικαιώματα θα επιστραφούν σ’ εσάς και εμείς σας καλούμε να τα ασκήσετε με αυστηρότητα και χαρά! Η νέα διακυβέρνηση και το νέο οικονομικό σύστημα θα τερματίσουν την αναταραχή του πολέμου και την αγωνία της ένδειας. Χρησιμοποιήστε αυτά τα αγαθά που έρχονται, για να επεκτείνετε την εκπαίδευση της συνείδησής σας και να διαβεβαιώσετε, ότι η τοπική και περιφερειακή διακυβέρνησή σας διεκπεραιώνει τις επιθυμίες σας και είναι διαφανής στις δοσοληψίες της μαζί σας. Είναι ζωτικής σημασίας να εδραιωθεί ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ σας, ο οποίος να βασίζεται στη διαφάνεια και όχι στην τυφλή εμπιστοσύνη ή στην αίγλη της εξουσίας. Αυτά είναι τα πρώτα σας βήματα στην έμπρακτη εφαρμογή των ευθυνών, που ενυπάρχουν στη γαλαξιακή κοινωνία.
Η γαλαξιακή κοινωνία σφυρηλατεί ένα δεσμό ανάμεσα σ’ εσάς και σε όλα τα στοιχεία που συνθέτουν αυτήν την πολυποίκιλη, ευρεία κοινωνία, και έτσι πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε την κοινωνία ως ένα οργανικό, διαδραστικό όλον, του οποίου εσείς αποτελείτε ένα ζωτικό μέρος. Η ουσία του είναι η συνείδηση της ενότητας, και στο μεσοδιάστημα, πριν γίνετε πλήρως συνειδητοί, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη διαίσθησή σας, για να αλληλεπιδράτε με αυτές τις πρόδρομες κυβερνήσεις με τολμηρούς και καινοτόμους τρόπους. Πολύ γρήγορα θα μπορέσετε να αρχίσετε να βλέπετε τι ισχυρή και δημιουργική επίδραση θα έχετε στην κοινωνία σας. Ωστόσο, έχουμε να σας θέσουμε έναν όρο: γνωρίστε με πνεύμα αγάπης ο ένας τον άλλο και χρησιμοποιήστε την Αγάπη και τη γενναιοδωρία σας για να κατευθύνετε τις δραστηριότητές σας. Μάθετε πώς να συμπλέετε με τους άλλους, με μια νέα κατανόηση. Οι καθοδηγητές μας θα είναι σε ετοιμότητα για να σας συμβουλεύουν όταν είναι απαραίτητο και να σας οδηγούν σε αυτούς τους πολύ νέους δρόμους, καθώς είναι πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε τόσα πολλά καινούργια πράγματα, που θα σας προκαλέσουν κάποια σύγχυση στην αρχή. Οι καθοδηγητές σας θα μπορούν να ρίξουν μια ματιά στις προθέσεις σας και να σας συμβουλέψουν σχετικά με τις πιο βιώσιμες επιλογές σας. Καθώς θα προοδεύετε, θα βρείτε ένα σωρό από ερωτήματα να ξεφυτρώνουν, τα οποία θα διαμορφώσουν την κατανόησή σας για τους ρόλους σας σε αυτή τη νέα, πιο συνειδητή κοινωνία.
Ο σκοπός μας είναι να σας προετοιμάσουμε για την πλήρη συνείδηση. Μόλις καταργήσετε τους κύκλους του πολέμου, της καταστροφής και του μίσους, θα μπορείτε να εξερευνήσετε τις μυριάδες των τρόπων για την υλοποίηση της συνεργασίας και της Αγάπης προς όφελος όλων. Αυτό μοιάζει να είναι ανέφικτο, επειδή οι κοινωνίες σας βρίθουν από φραγμούς επί φραγμών κάθε είδους και κάθε μορφής, πολλούς από τους οποίους θεωρείτε ως αναπόφευκτους, ενώ δεν είναι. Καλείστε να ριχτείτε σε μια πορεία αντιστροφής σχεδόν όλων εκείνων που μεγαλώσατε μαζί τους, ώστε να δημιουργήσετε μια βάση για την γαλαξιακή κοινωνία σας. Αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο εκπαιδευτικό έργο και μπορείτε να αρχίσετε να κατανοείτε την ανάγκη να αποκτήσετε καθοδηγητές, για να σας κατευθύνουν στην αρχή. Θα μαθαίνετε μέσα από την πράξη και ελπίζουμε, ότι οι κοινωνικοί «κανόνες» που θα σας παρουσιάσουμε, γρήγορα θα θεωρηθούν ως βέλτιστα ευεργετικοί. Αυτός θα είναι ένας παράξενος αλλά συναρπαστικός και προκλητικός καιρός για σας, επειδή τόσα πολλά θα αναμένονται από εσάς. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να βάλετε κατά μέρος ό,τι έχετε μάθει από τους γονείς και τους γύρω σας. Οι καθοδηγητές σας θα βρίσκονται με αγάπη στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν να «ριζώσετε» μια κοινωνία, που θα είναι πολύ διαφορετική από ό,τι ξέρετε τώρα.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε αυτήν την ημέρα για να γιορτάσουμε τις ευλογίες που φέρνουν οι άγιες μέρες και να χαρούμε για το γεγονός, ότι ένα μεγάλο δώρο είναι να δοθεί στην ανθρωπότητα. Πολλές χιλιάδες χρόνια πριν στον πλανήτη σας, υπήρξατε μάρτυρες εκείνου, για τη δημιουργία του οποίου ήσασταν ικανοί, πριν έρθουν οι Ανουννάκι και, με διαθέσεις οργής, καταστρέψουν τις χρυσές πόλεις σας, γεμάτες με επιστημονικά θαύματα. Αυτό ήταν μόνο περίπου 8.000 χρόνια πριν. Από τότε είσαστε σ’ ένα ζουρλομανδύα, με μόνο τις πιο ελάχιστες τεχνολογίες να φωτίζουν την κοπιαστική πορεία σας. Οι σκοτεινοί άρχοντες φοβούνταν πάντα εκείνο, για το οποίο ήσασταν ικανοί και την ακατάβλητη προσήλωσή σας στο Φως και στις βαθιά θαμμένες αναμνήσεις από τις δόξες του Δημιουργού. Τελικά, η ιερή στιγμή έχει φτάσει, κατά την οποία η αλήθεια για την Ύπαρξή σας μπορεί να αποκαλυφθεί. Ο Δημιουργός έχει συνάξει λεγεώνες από όλον αυτόν τον γαλαξία, για να έρθουν και να πάρουν μέρος σε μια μαζική μεταμόρφωση των ζωών σας. Ένα Φως μεγάλης σπουδαιότητας έχει λάμψει μέσα από τις τάξεις τους και η απελευθέρωσή σας είναι εξασφαλισμένη!
Θέλουμε να γνωρίζετε καλά, ότι αυτός ο καιρός έχει οριστεί από τον Δημιουργό ως η στιγμή, κατά την οποία θα συμβεί επί τέλους η απελευθέρωσή σας από τις ιδιοτροπίες του σκότους! Αυτή η πλήρης μεταστροφή στις υποθέσεις σας οφείλεται στις αδιάκοπες ευλογίες του Ουρανού. Αυτό που βλέπετε στον κόσμο γύρω σας είναι τα σημάδια, που οι σαμάνοι και οι προφήτες έχουν προβλέψει μέσω των αιώνων γι’ αυτή τη χρυσή στιγμή. Είναι η ώρα, που θα μπορέσετε να ανακτήσετε την ελευθερία σας και να αρχίσετε να λαμβάνετε τις πολλές ιερές αλήθειες, που για καιρό έχουν παρακρατηθεί από εσάς. Εμείς, οι Ανελθόντες Κύριοι, έχουμε κρατήσει αυτές τις αλήθειες ζωντανές στις διδασκαλίες μας και, με τον τρόπο αυτό, προετοιμάσαμε την ανθρωπότητα για αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη συνείδηση. Κάθε μέρα αποκτάτε επίγνωση του τι είστε ικανοί να πετύχετε και της καταπληκτικής δύναμης, που ως συλλογικότητα διαθέτετε. Ο δικός μας ρόλος είναι να χρησιμοποιήσουμε τους πόρους που μας δόθηκαν, για να φέρουμε σε πέρας αυτό το ευλογημένο έργο και να ενωθούμε με τους ελευθερωτές από τον Ουρανό, για να δημιουργήσουμε μια νέα μέρα για όλους όσους κατοικούν εδώ!
Οι πολύτιμες καρδιές σας είναι ανοικτές και έτοιμες να δεχθούν ένα πολύ ευγενικό δώρο. Ας χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον καιρό για να διαδώσουμε ένα μήνυμα ελευθερίας, ευημερίας και επιστροφής στη θεϊκή Αλήθεια. Αφήστε όλα τα ψέματα και την ατελείωτη χειραγώγηση του σκότους να χαθούν μονομιάς και το μεγάλο ρεύμα του Αγίου Φωτός από τον Δημιουργό ας μας πάει όλους με χαρά στη νέα πραγματικότητα και στη νέα κυριαρχία, που θα δοθεί σε όλους. Αυτή είναι η ώρα, που για πολύν καιρό περιμέναμε και που επιτέλους φτάνει στην απόδοση καρπών. Πολύ σύντομα πρόκειται να εκδηλωθούμε ανάμεσά σας και να διδάξουμε πολλές ιερές αλήθειες, δοσμένες σ’ εμάς από τον χορό των Σεραφείμ, που ρίχνουν καθημερινά το ιερό τους φως από τον Αιώνα*. Αυτό το φως ισχυροποιείται με την κάθε μέρα και αντανακλάται στη λαμπρότητα του Ήλιου μας. Αυτό το μεγάλο Φως τινάζει μακριά τη δύναμη του σκότους και δίνει αληθινή τροφή σε όσους ακολουθούν τα ιερά διατάγματα του Φωτός!

Σήμερα συνεχίσαμε τα μηνύματά μας. Σκοπός τους είναι να σας δώσουν μια βασική κατανόηση του τι συμβαίνει γύρω σας. Η αυγή μιας νέας πραγματικότητας έχει έρθει και, μαζί με αυτή, η στιγμή να συναντήσετε την πνευματική και τη διαστημική οικογένειά σας. Αυτή είναι πράγματι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για να είναι κανείς ενσαρκωμένος στο γήινο πεδίο! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |