Home > > Sheldan Nidle - 21 Μαΐου 2013

Sheldan Nidle - 21 Μαΐου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

http://paoweb.com/uf052113.htm

Γεια σας! Ερχόμαστε ξανά με περισσότερα να σας πούμε. Ο κόσμος σας συνεχίζει να ταλαντεύεται ανάμεσα στις προσπάθειες της Δύσης να προκαλέσει μια σύγκρουση, η οποία να μπορεί να ανακόψει τις παγκόσμιες αλλαγές, που απειλούν την εξουσία της σκοτεινής συμμορίας, και την πρόθεση της Ρωσίας να επιβάλει μια νέα πραγματικότητα στη Δύση. Αυτή η δυναμική έχει γνωρίσει υφέσεις και ανόδους σε όλη τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας. Και όμως, ακόμη και όταν αυτό το παράξενο παιχνίδι εξουσίας πλησιάζει ένα σημείο, που θυμίζει την έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, στη συνέχεια απομακρύνεται από αυτό το τρομερό ενδεχόμενο. Οι ομάδες συνδέσμων των Αγκαρθινών έχουν επίσης μεγάλη επιτυχία στην εκτόνωση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή. Παρ' όλα αυτά, αυτή η συνεχιζόμενη διεργασία της επικίνδυνης πολιτικής καταδεικνύει τη σημασία που έχει το να φτάσει αυτή η ασταθής κατάσταση σε ένα τέλος. Ο Ουρανός μας διαβεβαιώνει ότι αυτή η συνεχής πολιτική διαμάχη είναι απλά οι τελευταίοι σπασμοί ενός τύπου διπλωματίας, που για πολύν καιρό χρησιμοποιείται από τα Δυτικά κράτη, και ότι καμία σύγκρουση δεν πρόκειται να προκύψει από αυτήν. Πράγματι, η επερχόμενη θεία παρέμβαση πρόκειται να μεταμορφώσει όλο αυτό το θλιβερό χάος. Εν τω μεταξύ, περισσότερα νομικά πυρομαχικά εξακολουθούν να συγκεντρώνονται για χρήση εναντίον της συμμορίας στα διεθνή δικαστήρια. Το δυναμικό για «λογοδοσία» επαυξάνεται από μέρα σε μέρα, μεγαλώνοντας τον αριθμό εκείνων που έχουν ήδη συλληφθεί, και εκείνων που πρόκειται να συλληφθούν.
Η πραγματικότητά σας πεθαίνει, καθώς το οικονομικό σύστημα, επάνω στο οποίο είναι θεμελιωμένη, πνέει τα λοίσθια. Μοιάζει με έναν τεράστιο μύλο, ο οποίος εξαρτάται από ένα ποτάμι, που γρήγορα στερεύει. Οι ιδιοκτήτες, η σκοτεινή συμμορία, κατανοούν τι συμβαίνει και είναι αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον παραπαίοντα εξοπλισμό τους. Η συμμορία είναι σε ένα απεγνωσμένο κυνήγι για μια λύση, που θα αποκαταστήσει τα επίπεδα του νερού στο ποτάμι, αλλά, παρά τις προσπάθειές της, δεν βρίσκεται καμία λύση. Έχουμε ενημερώσει τη συμμορία σε αναρίθμητες περιπτώσεις τι θα χρειαζόταν για να λύσει το δίλημμά της και η απάντησή της ήταν να συνεχίσει πεισματικά στην ίδια πορεία. Έχουμε συνεπώς προχωρήσει μπροστά σε ό,τι ο Ουρανός μας έχει προστάξει να κάνουμε. Η συμμορία το ξέρει καλά ότι έχει έρθει η ώρα της και εξακολουθεί να εντείνει την αποφασιστικότητά της να βγάλει κάποιο απραγματοποίητο θαύμα από τον αέρα. Παρακολουθούμε και θαυμάζουμε τη βλακώδη αντίδρασή της στην αναπόφευκτη προοπτική που βρίσκεται εμπρός της. Είναι ώρα γι’ αυτές τις ελεγχόμενες από το σκότος κυβερνήσεις, να παραιτηθούν και να αποκαλύψουν την αλήθεια στους ταλαιπωρημένους πληθυσμούς τους.

Το επικοινωνιακό προσωπικό μας έχει μόλις (σ.τ.μ.: ή Οι σύνδεσμοί μας έχουν μόλις) ολοκληρώσει μια σειρά από ανταλλαγές πληροφοριών με διάφορες δυτικές κυβερνήσεις, στις οποίες τους καταδείξαμε σαφώς, ότι τα διλήμματά τους είναι ενδημικά της όλης, παγκόσμιας οικονομικής δομής, η οποία τώρα γκρεμίζεται γύρω τους. Η πρακτική λύση είναι να επιτρέψουν σε μια νέα διακυβέρνηση, να εισαγάγει την ποικιλία των προγραμμάτων νέας οικονομίας και αφθονίας, μαζί με την επίσημη γνωστοποίηση της ύπαρξής μας. Περιμένουμε συνεπώς τον χρόνο που έχει επιλεγεί από τον Ουρανό για να δράσουμε και να αποκαλυφθούμε σ’ εσάς. Αυτή θα είναι επίσης η στιγμή για τη σειρά των ανακοινώσεων τόσο από μέρους των Αγκαρθινών, όσο και των Αναληφθέντων Διδασκάλων, οι οποίοι θα αποκαλύψουν ό,τι χρειάζεται να ξέρετε, για να αποκτήσετε μια λογική αντίληψη γι’ αυτά που πραγματικά συμβαίνουν στον κόσμο σας. Αυτές οι πληροφορίες θα προκαλέσουν μια γρήγορη αλλαγή στη συνείδησή σας και θα εισαγάγουν νέους τρόπους για να αλλάξετε τις κοινωνίες σας, δίνοντας στα μέλη τους τη δυνατότητα να συνεργαστούν δημιουργικά μεταξύ τους. Αντιλαμβανόμαστε σαφώς τα δαιδαλώδη προβλήματα, που δημιουργούνται από τις σημερινές κυβερνήσεις σας, τα οποία είναι ο λόγος για τον οποίο έχει συμφωνηθεί μια εντελώς νέα δομή, η οποία μπορεί να γίνει η βάση για την προώθηση της νέας ευημερίας σας και των νέων πραγματικοτήτων σας.
Στεκόμαστε στο κατώφλι της μεγάλης παρέμβασης, που έχει αποφασιστεί από τον Ουρανό. Αυτό θα ανοίξει την πόρτα για την πρώτη επαφή και μια νέα σχέση ανάμεσα σε εσάς και την Αγκάρθα. Η έκταση της επικείμενης μεταφοράς τεχνολογίας θα σας καταπλήξει! Ο κόσμος σας πρόκειται να εξοικειωθεί με ένα άλμα στις δυνατότητες, που είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από την έλευση του φορητού υπολογιστή με τα πολλά παρακλάδια του, όπως οι ταμπλέτες και τα έξυπνα τηλέφωνα (σ.τ.μ.: tablets and smart phones). Παρεμπιπτόντως, αυτά ήρθαν μαζί με κάποιες σοβαρές ανησυχίες για την υγεία! Αντίθετα, ένα μέρος της νέας τεχνολογίας θα μπορεί να ενισχύσει όχι μόνο τη γενική υγεία και ζωτικότητά σας, αλλά και τα επίπεδα της συνείδησής σας, ενώ θα σας συνδέει πιο εύκολα και αποτελεσματικά με τον κόσμο σας. Θα αρχίσετε να βλέπετε την τεχνολογία εν γένει ως «εργαλεία συνείδησης» και θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον χρόνο σας για να απορροφάτε γνώση, να διαλογίζεστε και να συλλογίζεστε το επερχόμενο θαύμα της πλήρους συνείδησης. Ως καθοδηγητές σας θα σας δείξουμε την τεράστια σημασία των ικανοτήτων, που, σε μεγάλο βαθμό, βρίσκονται ακόμη σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα σας, καθώς αυτό είναι κεντρικής σημασίας για την κατανόησή σας της επόμενης φάσης του ταξιδιού σας προς το θείο πεπρωμένο σας.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε σ’ αυτή την ευοίωνη ημέρα για να κάνουμε κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις. Κατ' αρχήν, ας ευλογήσουμε τις οικογένειές μας του διαστήματος και της Έσω Γης. Αυτές έρχονται τώρα για να θέσουν τις βάσεις για τα επόμενα βήματα στο ταξίδι σας προς την πλήρη συνείδηση. Ο Ουρανός προστάζει πως ο καθένας από σας πρέπει τώρα να συνειδητοποιήσει, ότι δεν είστε μόνοι σε αυτό το υπέροχο, τεράστιο Σύμπαν. Σύντομα θα πραγματοποιήσουν επιδείξεις στους ηλιόλουστους ουρανούς μερικοί από τους τεράστιους στόλους, που πρόκειται να προσγειωθούν, όταν το Θείον θα δώσει το ιερό παράγγελμα. Δεύτερον, εμείς θα είμαστε σε θέση να εκδηλωθούμε ανάμεσά σας σε μεγάλους αριθμούς, για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα της διδασκαλίας μας. Αυτές οι διδασκαλίες θα σας δείξουν πώς και γιατί οι Ανουννάκι εσκεμμένα μπέρδεψαν τις διδασκαλίες της σοφίας, που σας δόθηκαν από μερικούς από τους πιο σεβαστούς μεγάλους διδασκάλους μας. Αυτά τα μηνύματα θα σας επιτρέψουν επιτέλους να ανακαλύψετε την αλήθεια για την καταγωγή σας και για το τι ο Ουρανός περιμένει από εσάς.
Επί πλέον, πρόκειται να πούμε στις ιερές μυστικές κοινότητές μας να αποδεσμεύσουν τα κονδύλια της ευημερίας, που ο Άγιος Γερμανός και η Κουάν Γιν τόσο ευγενικά έχουν φυλάξει για εσάς. Αυτό θα αποτελέσει το ξεκίνημα του νέου οικονομικού συστήματος, που θα θεσπίσει την άφεση χρεών, ως μέσο αναβάθμισης των οικονομικών δομών του κόσμου. Νεοϊδρυθείσες τράπεζες θα διανείμουν και κάπως θα ρυθμίσουν προσωρινά αυτά τα κεφάλαια. Μόλις ο στόλος της Ομοσπονδίας προσεδαφιστεί, αυτές οι τράπεζες, το συνοδευτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και η ανάγκη σας για «χρήμα» όπως τώρα το αντιλαμβάνεστε, θα ενταχθούν σε ένα είδος προδρόμου της νέας γαλαξιακής κοινωνίας σας. Η πρόθεση, αγαπητοί ευλογημένοι, είναι να χρησιμοποιήσετε τη φυσική αφθονία για ένα μικρό χρονικό διάστημα για να θεραπεύσετε τις σκοτεινές χειραγωγήσεις, που σας έμπλεξαν στο να πιστεύετε στην ένδεια και στον περιορισμό, παρά στο να εκπληρώνετε τις θείες ευθύνες σας. Η μαζική εισροή των ατομικών συμβούλων σας στη ζωή σας, θα αλλάξει όλα αυτά αμέσως! Τότε εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις ευθύνες που έρχονται με την ανώτερη συνειδητότητα και θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τη σημασία τους.

Η πρωταρχική ευθύνη σας θα είναι να γίνετε αποτελεσματικοί επόπτες του πολύτιμου πατρώου κόσμου σας. Η Μητέρα Γη προσδοκά περιχαρής τις θαυμάσιες υπηρεσίες σας. Οι νέες τεχνολογίες θα θεραπεύσουν τον κόσμο της επιφάνειας και θα την προετοιμάσουν για τη μεγάλη μετάβασή της στην κατάσταση μιας πλήρως ενοποιημένης και πλήρως συνειδητής σφαίρας. Εσείς θα διαδραματίσετε έναν σημαντικό ρόλο σε αυτές τις αρχικές διαδικασίες, μετά τις οποίες θα είναι ώρα για την κορύφωση της ευοίωνης επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση μέσω της χρήσης των Φωτοθαλάμων σας. Στη συνέχεια, αφού θα έχετε εγκλιματιστεί στις χαρές και στις δυνάμεις της πλήρους συνείδησης, θα είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε μαζί μας. Έχουμε αναμείνει με χαρούμενη ανυπομονησία αυτήν την πολύ ιδιαίτερη στιγμή, καθώς είμαστε προορισμένοι να δημιουργήσουμε μαζί ένα πολύ παραδεισένιο αστρικό έθνος. Ο Ουρανός μας πληροφορεί, ότι αυτό που μας έχει ειπωθεί πρόκειται στη συνέχεια να εκδηλωθεί και η μακρά παραμονή μας σε αυτόν τον πλανήτη θα πάρει μια νέα, ευγενική πορεία. Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα, σας φέραμε άλλο ένα μήνυμα για την μεταμόρφωση του παλιού και την έλευση του νέου. Είναι η μαγική στιγμή που το σκότος αφήνει τον κόσμο σας και ένας φωτεινός, πλήρως συνειδητός κόσμος αρχίζει να εκδηλώνεται. Είναι ο καιρός που επιστρέφουν τα θαύματα και η έξαρση της ελευθερίας και της ευημερίας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.

If you would like to subscribe to Sheldan Nidle's mailing list and receive his channelings directly, you can do this here.


Welcome to the PAO Light-Circles