Home > > Sheldan Nidle - 9 Απριλίου 2013

Sheldan Nidle - 9 Απριλίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

6 Muluk, 17 Mac, 9 Eb

Dratzo! Ερχόμαστε πάλι με περισσότερα να σας πούμε. Η πραγματικότητά σας είναι πολύ κοντά στην μεγάλη αλλαγή της συνείδησης. Οι μυστικές ιερές κοινότητες του κόσμου σας έχουν συνάψει νέες συμμαχίες, οι οποίες θα τις εξυπηρετήσουν καλά, όταν ο νέος τύπος διακυβέρνησης αναλάβει υπηρεσία. Έχουμε διαβεβαιώσεις από διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς, ότι μόλις ο Ουρανός δώσει το πράσινο φως, η νέα πραγματικότητα μπορεί να αρχίσει χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Εμείς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την σκοτεινή συμμορία, καθώς είναι σαφές, ότι αυτή η ομάδα παραμένει αποφασισμένη να συνεχίσει την σχεδιασμένη και καταστροφική γραμμή της, της έναρξης μιας ευρείας στρατιωτικής σύγκρουσης. Αυτό δεν θα επιτραπεί. Συνεχίζουμε επίσης να προσθέτουμε ονόματα στις λίστες κράτησης και να παρακολουθούμε στενά εκείνους που είναι το κατευθυντήριο χέρι πίσω από τη συνεχιζόμενη ανοησία, του να παραμένει ο πλανήτης σας υπό το βάρος παράλογων, σκηνοθετημένων αντιπαραθέσεων. Αυτός ο τρόπος που λειτουργεί ο κόσμος σύντομα θα γίνει ένα πράγμα του παρελθόντος και η διαδρομή της ανέλιξής σας θα πάψει να παρεμποδίζεται ή να εκτρέπεται, όπως συνέβη στα πρόσφατα χρόνια. Η νέα εποχή σας είναι αναπότρεπτη και η επίσημη άφιξή μας θα ανακοινωθεί σύντομα. Για τον σκοπό αυτόν έχουμε καταρτίσει ένα ταχείας δράσης χρονοδιάγραμμα για την άφιξή μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε μια ειδοποίηση της τελευταίας στιγμής.

Η νέα εποχή θα χαρακτηρίζεται από κάτι, που ξεπερνάει την κατάργηση της εξοντωτικής ατζέντας του σκότους, γιατί πρόκειται να παρασχεθεί σ’ εσάς μια αφθονία νέας πληροφόρησης και αλήθειας. Εκείνοι που έχουν εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουν σε παγκόσμια κλίμακα το πέρασμα στη νέα εποχή σας, σας έχουν απελευθερώσει ήδη από την εξουσία της αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Federal Reserve). Αυτή η παράνομη «τράπεζα» είναι πλέον σε πτώχευση, και φαίνεται πως λειτουργεί μόνο και μόνο επειδή οι νέοι επιμελητές της δεν επιθυμούν ακόμη να επιβάλουν την πραγματικότητα της κατάστασης στο ευρύ κοινό. Προτίθενται να διατηρήσουν αυτή την ψευδαίσθηση της «σταθερότητας» μόνο μέχρι να μπορούν να συμβούν οι επίσημες αλλαγές. Κι έτσι, παρακολουθούμε αυτό το τέχνασμα, γνωρίζοντας ότι ένα εντελώς νέο χρηματοπιστωτικό και νομισματικό σύστημα είναι έτοιμο και περιμένει τη μαγική στιγμή, που ο Ουρανός θα μας δώσει το επίσημο πράσινο φως. Μέχρι τότε θα παραμείνουμε στην κατάσταση αναμονής. Το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι, ότι είμαστε σε μια κατάσταση αναμονής, μέχρι ο Ουρανός να διατάξει επίσημα, ότι αυτή η εποχή του πνευματικού σκότους έχει λήξει.

Παρ' όλα αυτά, η νέα πνευματική εποχή έχει φτάσει και αυτό σημαίνει ότι το σκότος, στην πραγματικότητα, δεν μπορεί πλέον να είναι «μια βροχή στην παρέλασή μας»! Εκείνοι που αποτελούν την τελευταία σκοτεινή συμμορία πράγματι γνωρίζουν ότι ουσιαστικά έχει έρθει η ώρα τους. Αυτή η παράταση τους δίνει μια ανάπαυλα μεταξύ της απερχόμενης και της εισερχόμενης εποχής. Εν τω μεταξύ, δεν υπάρχει στάση στην πρόοδο της μετακίνησής σας προς την πλήρη συνείδηση: Οι επόπτες των αγγελικών σωμάτων σας και άλλα πνευματικά όντα δημιουργούν πεδία ενέργειας και πρότυπα, τα οποία σας επιστρέφουν στη φυσική κατάσταση της ύπαρξής σας, όπως ορίστηκε από το θείο σχέδιο του Δημιουργού. Το σχέδιο αυτό ζητάει επίσης να αποκατασταθεί το βασίλειο της επιφάνειας, και αυτό πρόκειται να συνδυαστεί με την τελική αποκατάσταση του δικού σας DNA, που θα πραγματοποιηθεί στην Αγκάρθα. Εσείς και η Γαία κινείστε και οι δύο μαζί προς τα πάνω. Επίσης, όλη η ζωική και η φυτική ζωή θα περιφρουρηθεί από τα δικά τους αντίστοιχα βασίλεια των Ντέβας(1), που καθημερινά τις τροφοδοτούν. Αυτά τα βασίλεια θα μετακινήσουν τα μέλη τους σε ειδικά ολογραφικά περιβάλλοντα, για να τα απαλλάξουν από την ανάγκη να υπομείνουν την αναστάτωση, που είναι ένα αναπόφευκτο παρεπόμενο της αναδιαμόρφωσης του επιφανειακού πεδίου και της μετάβασής του στην κατάσταση της πέμπτης διάστασης. Αυτή η διαστασιακή επανένωση τερματίζει τον τρέχοντα δυσλειτουργικό διαχωρισμό μεταξύ του επιφανειακού κόσμου και της Έσω Γης.

Εκείνο που θα προκύψει θα είναι μια νέα, φυσικά (physically) ενοποιημένη Γαία, όχι διαφορετική από εκείνη που υπήρχε δεκατρείς χιλιάδες χρόνια πριν. Αυτή θα είναι τότε σε θέση να αποκαταστήσει όχι μόνο το δικό της επανενωμένο Πνεύμα, αλλά, επίσης, εκείνο του συνολικού, πολυδιαστασιακού ηλιακού συστήματός της. Η αποκατάστασή της θα επιτρέψει στο ηλιακό σύστημά της να επιστρέψει κι αυτό στην κατάσταση της ενότητας, που υπήρχε πριν την κατάτμησή του από την αποστασία του σκότους, περίπου δεκατρείς χιλιάδες χρόνια πριν. Η κατάσταση του διαστασιακού διαχωρισμού που ακολούθησε, πρόκειται πλέον να θεραπευτεί με την επίσημη αποκάλυψη της διαστημικής οικογένειάς σας, που σκοπεύει να θέσει αυτό το πεδίο σταθερά πάνω στο τελικό σκέλος του ταξιδιού προς την πλήρη συνείδηση. Οι εξελίξεις αυτές είναι προγραμματισμένες να λάβουν χώρα καθώς η μακρά ηγεμονία του σκότους θα φτάνει επιτέλους σε μια επίσημη κατάληξη. Οι Αγκαρθινοί από καιρό αδημονούν γι’ αυτόν τον προφητευμένο χρόνο και εμείς ερχόμαστε τώρα να σας εξηγήσουμε με κάθε λεπτομέρεια το νόημα όλων αυτών, μια που η ώρα, που όρισε ο Ουρανός, πλησιάζει. Εκείνο που θα ακολουθήσει στη συνέχεια, θα φανερώσει με δραματικό τρόπο τι σηματοδοτεί για την ανθρωπότητα αυτή η υπέροχη τροπή των γεγονότων. Θα είναι ένας καιρός που πολλά θα ανοιχτούν μπροστά σας, συμπεριλαμβανομένης και της αποκάλυψης του τι είναι φυλαγμένο για σας!

Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες σ’ εσάς! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε με ένα μήνυμα γεμάτο από χαρά και ελπίδα! Παντού στο πεδίο της επιφάνειας υπάρχουν γιορτές ανάμεσα στις Ντεβικές(1) και Αγγελικές Παρουσίες, που είναι υπεύθυνες για τη μετακίνηση των στοιχειακών και ζωικών βασιλείων της Γαίας. Καινούργια είδη σχεδιάζουν να εγκατασταθούν σύντομα στο πολυποίκιλο, πλήρως συνειδητό περιβάλλον της επιφάνειας της Γαίας, από τη στιγμή που αυτό θα έχει επανέλθει στην παρθένα κατάστασή του. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τα διάφορα φυτικά βασίλεια, τα οποία θα αντικατοπτρίζουν τις λαμπρές οικολογίες της Έσω Γης. Τα προσφάτως αναβιώσαντα περιβάλλοντα της Γαίας θα αρχίσουν μια σειρά μεταβολών, προκειμένου να προετοιμαστούν για την Φωτεινότερη, καθαρότερη, πιο κρυσταλλική ποικιλομορφία της ζωής, που θα αρμόζει σε αυτήν την πολύ μοναδική και πολύτιμη ζώσα σφαίρα. Αυτή πρόκειται να επιστρέψει σε έναν τρόπο ύπαρξης, που κατείχε πριν η επιφάνειά της υποβαθμιστεί στη σημερινή της άγρια κατάσταση της τρίτης διάστασης. Η επίδραση του μετασχηματισμού της πρόκειται να κυλήσει προς τα έξω, μέσα από το ηλιακό σύστημα, προκαλώντας εκεί μια παρόμοια οικολογική αποκατάσταση: την επιστροφή της χλωρίδας και της πανίδας στον Άρη και στην Αφροδίτη, καθώς και την τόνωση μιας πλήρους ανασύστασης του μεγάλου υδατικού(2) πλανήτη Παξ.

Τα ιερά καθήκοντά μας περιλαμβάνουν την παροχή προς εσάς πνευματικών διδασκαλιών σχετικά με τον πολύ ασυνήθιστο, ζωντανό πατρώο κόσμο σας και με το πώς θα γίνετε οι πρωτεύοντες επιστάτες της γης του. Τα κητώδη πρόκειται να επεκτείνουν την πνευματική επιρροή τους ως πρωτεύοντες επιστάτες των υδάτινων κόσμων της Γαίας και, μαζί, θα αποτελέσετε μια ομάδα, της οποίας σκοπός θα είναι να διασφαλιστεί, ότι κάθε περιβάλλον διαβίωσης της Γαίας επιτυγχάνει το έπακρο του δυναμικού του. Η Γαία πρόκειται να φθάσει σε μια εσωτερική ολοκλήρωση και να χρησιμεύσει ως πρότυπο για τη ζωή, όπως αυτή θα υπάρχει σε όλο αυτό το ηλιακό σύστημα, που σύντομα θα αναστηθεί. Το νέο αστρικό έθνος σας θα αναλάβει τα περιβάλλοντα, που είχαν σχεδιαστεί αρχικά ως οι διάφοροι θυγατρικοί κόσμοι που θα το αποτελούν. Εμείς ερχόμαστε να σας διδάξουμε ποιοι πρόκειται να γίνετε και να ενσταλάξουμε μέσα σας μια μεγάλη αγάπη και σεβασμό για τις πνευματικές ουσίες, που βρίσκονται βαθιά μέσα σας και που πρόκειται να εκδηλωθούν παντού σε αυτό το νέο αστρικό έθνος.

Η αποστολή μας θα απαιτήσει στη συνέχεια να γίνουμε επίσημοι οδηγοί στις μελλοντικές σας δραστηριότητες. Αυτή η εκπληκτικά όμορφη συλλογή κόσμων θα είναι το μελλοντικό σπίτι σας. Εμείς παίρνουμε οδηγίες από τον Ουρανό σχετικά με το πώς να εξελίξουμε το θείο σχέδιο για τον Ήλιο και τις μεταμορφωμένες κόρες του. Αυτή η εμπνευστική αποστολή θα είναι μια ευλογία για όλους! Η καθοδήγηση και η εκπαίδευση που θα λάβετε, θα σας προετοιμάσει για το τι αναμένεται από όλα τα πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός. Πρόκειται να επανενταχθείτε στις τάξεις μιας μαγευτικής σειράς Πνευματικών Ιεραρχιών και Ρευμάτων Ζωής, που, στο όνομα του Ουρανού, θα μεταβάλουν αυτόν τον τομέα της φυσικής δημιουργίας. Αυτό θα προετοιμάσει το έδαφος για τα γεγονότα που θα διασφαλίσουν μια μόνιμη γαλαξιακή ειρήνη και θα παράσχουν το περιβάλλον, όπου ολόκληροι γαλαξίες θα μπορούν να έρθουν σε μια ενότητα, υπό το ιερό Φως του Δημιουργού. Αυτές οι νέες ενώσεις θα αποτελέσουν τη βάση για τη διάδοση του Φωτός σε όλη τη φυσική δημιουργία!

Σήμερα επικεντρωθήκαμε σε ό,τι σχεδιάζεται για το ηλιακό σύστημά σας και το σύνολο της φυσικής δημιουργίας. Οι τρέχουσες αλλαγές είναι ένα προοίμιο μιας μεγάλης εποχής Φωτός, ειδικά για το σύνολο της πολύπαθης ανθρωπότητας της επιφάνειας της Μητέρας Γης. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

< previous message | next message >


Share |


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.

If you would like to subscribe to Sheldan Nidle's mailing list and receive his channelings directly, you can do this here.


Welcome to the PAO Light-Circles