Home > Ellenika > Sheldan Nidle - January 22, 2013

 22 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf012213.htm

Γεια σας! Επιστρέφουμε! Ο κόσμος σας εξακολουθεί να είναι πιασμένος σε μια ενδιάμεση κατάσταση, καθώς ο Ουρανός ετοιμάζεται να δώσει το πολυαναμενόμενο πράσινο φως. Δημιουργούμε ειδικές ομάδες συνδέσμων για την παρακολούθηση αυτών που είναι να συμβούν σύντομα. Οι επερχόμενες ανακοινώσεις από τη νέα διακυβέρνησή σας θα σηματοδοτήσουν το τέλος μιας μακράς περιόδου σκοτεινού ελέγχου, στην διάρκεια της οποίας οι πόλεμοι, οι οικονομικές αναστατώσεις και άλλες διαδεδομένες μορφές δυσαρμονίας χαρακτήριζαν τις ανόδους και τις πτώσεις των πολυάριθμων καθεστώτων σε όλο το μήκος αυτής της περιόδου της παλιάς μορφής διακυβέρνησης. Αυτή πρόκειται να αντικατασταθεί από μια προσωρινή διοίκηση, η οποία θα προετοιμάσει το έδαφος για μια δεόντως εκλεγμένη καινούργια, που θα συντάξει νέους κανόνες και νομοθετικά διατάγματα σχετικά με τις γενικές προδιαγραφές λειτουργίας της πρώτης από τις νέες de jure κυβερνήσεις σας. Σε αυτούς τους νέους κανόνες περιλαμβάνονται τα νέα οικονομικά και νομισματικά συστήματα, που βασίζονται σε σκληρό νόμισμα, ανοιχτοί κανόνες της τραπεζικής λειτουργίας και το τέλος των μεγάλων τραπεζικών συγκροτημάτων πολλαπλών υπηρεσιών. Επιπλέον, θα ανοίξει ο δρόμος για να ανακοινωθεί μια επίσημη αποκάλυψη και να εισαχθούν και να εφαρμοστούν οι πολλές διατάξεις του NESARA. Αυτό θα θεσμοθετήσει μια νέα σχέση μεταξύ των ατόμων και των εθνικών κυβερνήσεών τους.
Το νέο τραπεζικό σύστημα θα τερματίσει τη μακρά περίοδο της δουλείας του χρέους. Στη θέση του θα υπάρξει ένα σύστημα, που θα τιμά την ουσιαστική ελευθερία και κυριαρχία σας. Αυτό απαιτεί ασφαλείς νόμους, που θα έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύον την κυριαρχία σας, να δώσουν τέλος στα μονόπλευρα πολιτικά κόμματα και να υποστηρίξουν την άνοδο ενός εκπαιδευμένου και υπεύθυνου εκλογικού σώματος. Κάθε μέλος αυτού του εκλογικού σώματος θα είναι ένα άτομο, που θα πρέπει να μάθει να εκφράζει τις απόψεις του, οι οποίες θα βασίζονται στην εκτεταμένη μελέτη των θεμάτων, που απασχολούν τον κόσμο γύρω του. Οι κυβερνήσεις, μέχρι τώρα, έχουν ασκήσει τόσο την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, όσο και τη χρήση μιας προσεγμένης μεροληπτικής ρητορικής, σχεδιασμένης για να συγκαλύπτει τις δραστηριότητες, στις οποίες πραγματικά επιδίδονταν. Κατά συνέπεια, η αλήθεια έμενε κρυφή από το κοινό με κάθε δυνατό μέσο. Τώρα, θα γίνετε μάρτυρες μιας στροφής 180 μοιρών στις λειτουργίες της διοικητικής διαδικασίας. Η νέα διακυβέρνησή σας πρόκειται να οικοδομηθεί στην εμπιστοσύνη και στην προϋπόθεση, ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι παραμένουν κάτω από προσεκτική εξέταση εκ μέρους του κοινού. Το πιο ισχυρό εργαλείο σας θα είναι η εγγενής διαφάνεια ενσωματωμένη στους νέους κανόνες, και αυτό απαιτεί τη συμμετοχή σας τόσο ως φρουρών, όσο και ως συμβούλων. Πρόκειται για μια εντελώς νέα σχέση ευθύνης, εκείνη που σηματοδοτεί την έναρξη της συναρπαστικής διαδρομής σας στη γαλαξιακή κοινωνία.
Μια από τις πιο ζωτικής σημασίας αρμοδιότητες αυτής της νέας διακυβέρνησης θα είναι η αποκάλυψη. Αυτή και μόνο η πράξη θα ανοίξει τις γραμμές επικοινωνίας προς την Αγκάρθα, τους Ανελθόντες Κυρίους σας και, φυσικά, προς εμάς. Με την ανακοίνωση αυτή ο κόσμος σας θα ανοίξει! Και εκείνοι που από καιρό σας παρακολουθούσαν θα μπορέσουν τώρα να εμφανιστούν ανοιχτά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, εμείς με ανυπομονησία προσβλέπουμε σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Επιτέλους θα μπορέσουμε να σας εξηγήσουμε σε τι αφορά η πρώτη επαφή και να εισαγάγουμε τις ευλογημένες ομάδες μας σε αυτό το ταξίδι προς την πλήρη συνείδηση. Κανείς από σας δεν έχει οποιαδήποτε αίσθηση του αληθινού εσωτερικού δυναμικού σας. Πράγματι, τον καθέναν από εσάς βαραίνουν κατασταλτικές πεποιθήσεις, που έχουν ριζώσει μέσα σας από την παιδική ηλικία σας και μετέπειτα. Οι καθοδηγητές μας ανυπομονούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πέρα από αυτές τις περιορισμένες αντιλήψεις της πραγματικότητας και να μάθετε ποιοι πραγματικά είστε. Μόλις αυτά τα βασικά διευθετηθούν, θα διευρύνετε τη μάθησή σας, ώστε να περιλάβει την αλήθεια για την πρόσφατη ιστορία σας, και εδώ μπορεί να βρείτε πράγματα που θα σας κάνουν να θυμώσετε. Πάντως, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ποτέ δεν είστε μόνοι και ότι θα παρθούν μέτρα για να διορθωθούν οι καταστάσεις και τα γεγονότα, που είναι η αιτία της δυσφορίας σας.
Ο καιρός που έρχεται θα είναι καιρός ευημερίας, χαράς και αρμονικής συνεργασίας. Η ειρήνη θα αντικαταστήσει τον πόλεμο, και ο γενικός αφοπλισμός θα βάλει τέλος στην ανησυχία για μαζική βία. Καθώς η συνείδησή σας αναπτύσσεται, θα βιώσετε μια ανάγκη για πραγματική επικοινωνία και αποκατάσταση της έντιμης αλληλεπίδρασης μεταξύ λαού και κυβέρνησης. Αυτό απαιτεί μια συναλλαγή βασισμένη στην αναγνωρισμένη ακεραιότητα της κάθε πλευράς. Η σήμερα αποδεκτή άσκηση της εξουσίας στον κόσμο σας χρειάζεται να αναβαθμιστεί παγκοσμίως. Η διαίρεση θα αντικατασταθεί από την ένωση. Η αντιπαλότητα από τη συνεργασία. Και η προκατάληψη από την αποδοχή. Τέτοια ιδεώδη έχετε τόσο συχνά υπερασπιστεί στο παρελθόν και τώρα πρόκειται όλοι να τα υλοποιήσετε και να τα ασκήσετε εμπράκτως. Ένα από τα καθήκοντά μας είναι να βοηθήσουμε σ’ αυτό σε συνδυασμό με την εισαγωγή των τεχνολογιών, που μπορούν να πάνε τα συστήματα των επικοινωνιών σας στο επόμενο, πιο ασφαλές επίπεδο. Καθώς θα ανοίγετε την επίγνωσή σας και θα αρχίζετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη ζωή σας, θα έχετε την τάση να διερευνήσετε νέους τρόπους του σκέπτεσθαι και του είναι, οι οποίοι θα είναι περισσότερο ευθυγραμμισμένοι με τα νέα επίπεδα συνείδησης, που θα πλημμυρίζουν τις κοινωνίες σας.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε τους συνεργάτες μας, που περιμένουν ανυπόμονα να ηχήσει ο Ουρανός την ιερή σάλπιγγα και να ξεκινήσει τη νέα εποχή για την ανθρωπότητα. Το σκότος, παρά τις μυριάδες των σχεδίων του να εκτροχιάσει τα πράγματα, δεν μπόρεσε να αποτρέψει τις ιερές κοινότητες της Γης από την ολοκλήρωση των καθηκόντων που τους είχαν ανατεθεί. Η νέα διακυβέρνηση, επίσης, είναι στη θέση της, έτοιμη να αναλάβει, όταν θα ακουστούν αυτές οι ιερές ανακοινώσεις. Εμείς ευλογούμε τον Ουρανό για τη μετακίνηση όλων ως το σημείο, όπου επαυξάνεται η επίγνωσή τους για το πόσο κοντά είναι πραγματικά η νέα εποχή. Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις πολλές διαφορετικές ανακοινώσεις, που θα βάλουν σε κίνηση το ιερό εγχείρημά μας. Ο ρόλος μας σε αυτήν την ευλογημένη αποστολή είναι να σας καθοδηγήσουμε προς αυτές τις θείες αλήθειες, που υποτίθεται ότι ήσαν «χαμένες» στη διάρκεια των χιλιετιών. Οι διδασκαλίες εκείνες θα είναι οι προάγγελοι άλλων, που θα φωτίσουν την πορεία σας προς την πλήρη συνείδηση.
Η νέα διακυβέρνηση θα διακηρύξει την απελευθέρωσή σας από τις πολλές μορφές της παράνομης δουλείας, που σας επιβλήθηκε από τα τσιράκια της σκοτεινής συμμορίας. Η υποδούλωση και η αποδυνάμωση του πληθυσμού ήταν ένα σημαντικό συστατικό της οικονομίας του χρέους, η οποία δημιούργησε μια μικρή, εξαιρετικά πλούσια τάξη, της οποίας η ύπαρξη εξαρτάτο από την πλήρη, πειθήνια συναίνεση όλων σας. Αυτοί οι κάτοικοι του σκότους άσκησαν αποτελεσματικό χειρισμό μιας μεγάλης ισχύος, αλλά αυτή είναι σαν ένα τίποτα σε σύγκριση με εκείνη του Ουρανού και του μεγάλου Φωτός του! Η παρούσα εκδήλωση του Φωτός είναι να μεταμορφώσει την πραγματικότητά σας και να διαμορφώσει μια νέα, θεία πραγματικότητα. Ο Ουρανός έχει ορίσει έναν συγκεκριμένο χρόνο, με βάση τις κινήσεις του φυσικού κόσμου και τη θεία περιστροφική ταλάντωση αυτού του ηλιακού συστήματος. Αυτό το ιερό σημείο είναι πολύ κοντά και πολύ σύντομα κάτι σπουδαίο πρόκειται να συμβεί! Στη συνέχεια, αυτή η λαμπρή ζώσα σφαίρα θα γίνει μάρτυρας ενός μεγάλου θαύματος και το ιερό φως του Ουρανού θα χορέψει στα μήκη και στα πλάτη της και θα μεταμορφώσει τα πάντα!
Αυτή η θεϊκή λάμψη θα χαρίσει μια νέα εποχή στην ανθρωπότητα. Θα επανασυνδεθείτε με τα υπέροχα βασίλεια των Αγκαρθινών και της διαστημικής οικογένειάς σας. Οι μεγάλες ιεραρχίες του Ουρανού θα εμφανιστούν και θα διακηρύξουν τις μεγάλες αλήθειες τους σε όλους. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή! Θα έχετε τόσα πολλά να μάθετε από εμάς και από την διαστημική οικογένειά σας. Πολλές αλήθειες θα διδαχθούν για την προέλευσή σας και τη φύση της ιερής υπηρεσίας σας προς τον Ουρανό. Συλλογιστείτε πάνω σ’ αυτές τις νέες πραγματικότητες, νιώστε την απήχησή τους μέσα σας και αφήστε τις να σας εμπνεύσουν, καθώς θα προετοιμάζεστε για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Τελικά, θα ξανακερδίσετε τα αγγελικά φτερά σας. Ως φυσικοί Άγγελοι, θα αναλάβετε μια ολόκληρη σειρά από νέες ευθύνες και θα είναι δικό μας καθήκον να σας διδάξουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε πολλά πράγματα, που θα αποτελέσουν τα θεμέλια της θείας υπηρεσίας σας. Καθήκον μας είναι να γίνουμε στοργικοί επόπτες σας, καθώς θα σας προετοιμάζουμε για ό,τι βρίσκεται μπροστά σας.

Σήμερα σας δώσαμε άλλο ένα μήνυμα, για να σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε την κατανόησή σας περί του τι συμβαίνει για να αποσπαστείτε από τα σκοτεινά βασίλεια και να επιστρέψετε στο Φως. Ο Δημιουργός χαίρεται με ό,τι συμβαίνει και τα ιερά διατάγματα του Αιώνα είναι έτοιμα να μεταμορφώσουν την πραγματικότητά σας για πάντα! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |