Home > Ellenika > Sheldan Nidle - January 29, 2013

 29 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf012913.htm

29 Ιανουαρίου 2013

Γεια σας! Επιστρέφουμε! Ο κόσμος σας διατηρείται σε ένα ιερό κενό, περιμένοντας το μαγικό άγγιγμα, που μόνο ο Ουρανός μπορεί να δώσει. Ο Ουρανός διέταξε μια μικρή καθυστέρηση, προκειμένου να δοθεί στην ανθρωπότητα μια περίοδος ενσωμάτωσης αυτών των πολύ νέων ενεργειών. Πολύ καιρό πριν, όταν οι Ανουννάκι θέλησαν να κυριαρχήσουν πάνω σ’ εσάς, έγινε μια ειδική συμφωνία, που όριζε, ότι η περίοδος της σκοτεινής εξουσίας θα επιτρεπόταν να διαρκέσει μόνο για περίπου δεκατρείς χιλιετίες. Αυτός ο χρόνος έχει έρθει και έχει πραγματικά περάσει. Η συρρίκνωση των πολλών χρονοδιαγραμμάτων σε ένα ήταν η τελική επαλήθευση για τα επίγεια τσιράκια του σκότους, ότι η στιγμή για τον μετασχηματισμό έχει φτάσει. Τώρα υπάρχει μια γρήγορη μετάβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι στρατιώτες του σκότους πρόκειται να παραδοθούν και να αφήσουν τη νέα εποχή να αρχίσει. Το σκότος, όπως πάντα, έχει αλαζονικά αρνηθεί αυτή την προσφορά και έτσι, υπό την αυστηρή εντολή του Ουρανού, έχουμε απομακρύνει έναν αριθμό από αυτούς τους πεισματάρηδες και τους έχουμε τοποθετήσει κάτω από την επίβλεψη μιας ομάδας Αγκαρθινών και μελών του προσωπικού της Ομοσπονδίας. Αυτή η ομάδα έχει τώρα έναν σημαντικό αριθμό αυτών των ατόμων σε φύλαξη και αυτός ο αριθμός αναμφίβολα θα συνεχίσει να αυξάνεται, έως ότου αυτό το θέμα επιλυθεί πλήρως.
Όπως προαναφέρθηκε, το ζήτημα βρίσκεται τώρα σε ένα είδος ιερής στασιμότητας. Οι δυνάμεις μας είναι σε ετοιμότητα για να υποστηρίξουν την νόμιμη αλλαγή στην de jure διακυβέρνηση και έχουμε επιτύχει επίσης μια σειρά από συμφωνίες, που πρόκειται να εφαρμοστούν μόλις δοθεί το ιερό σήμα. Υπό αυτή την θεώρηση τόσο οι νομικοί όσο και οι στρατιωτικοί τομείς των διαφόρων κυβερνήσεων που πρόκειται να αλλάξουν, μας διαβεβαιώνουν ότι είναι έτοιμοι να επηρεάσουν τη μεταβίβαση της εξουσίας με το που θα τους δοθεί το επίσημο σήμα. Ζητήσαμε ευγενικά από τους ουράνιους συμβούλους μας να μας επαναλάβουν τη διαβεβαίωση, ότι το χρονοδιάγραμμα που αρχικά μας δόθηκε εξακολουθεί να είναι πράγματι εκείνο που βρίσκεται σε λειτουργία. Σε απάντηση, εκείνοι που πρόκειται να δώσουν το σήμα, μας έχουν ενημερώσει επανειλημμένα, ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα είναι πράγματι αυτό που εμείς θα εκτελέσουμε. Οι πολλές ομάδες συνδέσμων μας είναι στη θέση τους και προετοιμασμένες να διαπιστώσουν, ότι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, όταν θα φτάσει η ιερή στιγμή. Σε σχέση με αυτό το μέτωπο, έχουμε αναλάβει μια σειρά από τυπικές ασκήσεις, για να διασφαλιστεί ότι αυτή η κατάσταση θα επιλυθεί το συντομότερο δυνατόν. Φυσικά το σκότος συνεχίζει να παρακολουθείται στενά, καθώς είναι γνωστό για την πρόκληση αναρίθμητων καθυστερήσεων την τελευταία στιγμή!
Οι μυστικοί, ιεροί σύμμαχοί μας είναι επίσης έτοιμοι να προχωρήσουν όταν κληθούν και εμείς παρακολουθούμε τον κόσμο σας για να διαπιστώσουμε, ότι δεν συμβαίνει τίποτε άλλο πέρα από τον συνηθισμένο γύρο των υποθέσεων του κόσμου. Το σκότος και τα τσιράκια του βρίσκονται σε μια νευρική κινητικότητα παντού στον πλανήτη σας, αναζητώντας τρόπους να κλέψουν κεφάλαια από οπουδήποτε μπορούν και, ενώ οι εξορμήσεις αυτές έχουν αποδειχθεί κατά το πλείστον ανεπιτυχείς, έχουν αποσπάσει ένα κομμάτι παράπλευρων αποκτημάτων. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει σ’ εμάς, ότι αυτοί οι κατεργάρηδες δεν έχουν καμία πρόθεση να τηρήσουν ποτέ οποιαδήποτε από τις συμφωνίες που έχουν γίνει μεταξύ μας και ότι οι σύνδεσμοί μας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν συνδιαλέγονται με αυτούς τους μανιακούς. Αισθανόμαστε πραγματικά ανακουφισμένοι σκεπτόμενοι ότι αυτή θα είναι η τελευταία περίπτωση τέτοιων καταθλιπτικών συναλλαγών! Μόλις δοθεί το πράσινο φως, είμαστε έτοιμοι, με μια σειρά από στρατηγικές, να διασφαλίσουμε ότι οι αρχικές φάσεις της επιχείρησής μας θα προχωρήσουν γρήγορα και σίγουρα. Όταν η πρώτη φάση ολοκληρωθεί, η νέα διακυβέρνηση, τα νέα χρήματα και η νέα ευημερία θα εδραιωθούν με σταθερότητα και ασφάλεια και, στη συνέχεια, το μόνο που θα χρειάζεται θα είναι να καταστήσουμε όλα αυτά μόνιμα.
Αυτή η μετάβαση της κοινωνίας σας υποστηρίζεται πλήρως από έναν τόνο επικουρικών εγγράφων. Το σκότος δεν έχει πλέον περιθώρια ελιγμών και του έχει απομείνει μόνο ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα πριν ηχήσει η ιερή σάλπιγγα. Εκείνη τη στιγμή ένα μεγάλο Φως θα εξαπλωθεί σε όλη την Γαία και μια νέα εποχή θα ξεκινήσει επίσημα. Έχουμε την πρόθεση να οργανώσουμε μια μεγάλη παρουσίαση σε διάφορα μέρη του κόσμου σας, η οποία θα σηματοδοτεί την έναρξη εκείνων που πρόκειται να ακολουθήσουν. Δεκαετίες έχουν περάσει από τότε που ζητήσαμε για πρώτη φορά από τις κυβερνήσεις σας, αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, να τερματίσουν τη μυστικότητα, να γνωστοποιήσουν την ύπαρξή μας και να αποκαλύψουν την τεχνολογία που είχαν αποκτήσει. Μέχρι το τελευταίο μέλος τους, αυτές οι κυβερνήσεις αρνήθηκαν να το πράξουν, όμως αυτά τα πρώιμα αιτήματά μας πρόκειται τώρα να υλοποιηθούν στον κόσμο σας. Αυτό θα είναι ένα καθοριστικό γεγονός. Μια νέα ιστορία και μια αληθινή προσέγγιση της προέλευσής σας θα μπορέσουν τότε να γραφούν επίσημα, αφήνοντας τα τόσα πολλά ψέματα που σας έχουν ειπωθεί από την παιδική ηλικία σας απλά να ξεθωριάσουν και να αντικατασταθούν από την αλήθεια. Θα είναι επίσης η στιγμή να μάθετε για τις επικείμενες χαρές της πλήρους συνείδησης.

Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε αυτήν την ημέρα για να σας ενημερώσουμε, ότι ένα μεγάλο θαύμα είναι έτοιμο να εμφανιστεί στον κόσμο σας. Αιώνες πριν, ο κόμης Άγιος Γερμανός ίδρυσε έναν ειδικό παγκόσμιο οικονομικό οργανισμό, που στην Ανατολή είχε το αντίστοιχό του, γνωστό με το όνομα Κουάν Γιν. Αυτά τα δύο ταμεία πρόκειται τώρα να διαθέσουν μια τεράστια περιουσία, που θα φέρει την ευημερία στο γήινο πεδίο. Εμείς χαιρόμαστε με όλα εκείνα που ο Ουρανός έχει αποφασίσει και έχει ετοιμάσει για την ανθρωπότητα! Η νέα ευημερία θα μεταμορφώσει τον κόσμο σας και θα σας φέρει στο κατώφλι μιας μεγάλης αλλαγής στη συνείδηση. Το ευλογημένο καθήκον μας είναι να σας οδηγήσουμε στην πλήρη συνείδηση με τη σοφή βοήθεια της Αγκαρθινής και της διαστημικής οικογένειάς μας. Μαζί θα επανενώσουμε τους δύο, ξεχωριστούς τώρα, κόσμους της Γαίας σε έναν. Σε αυτή την ιερή ενότητα εσείς θα βρείτε τα μέσα να ανυψωθείτε πέρα από την αμνησία σας και να ανακαλύψετε ξανά τις θείες εσωτερικές αλήθειες σας. Αυτές οι αλήθειες θα αλλάξουν τις τρέχουσες πεποιθήσεις σας και θα θέσουν τις βάσεις για τη νέα γαλαξιακή κοινωνία σας.
Αυτή η νέα γαλαξιακή κοινωνία θα είναι ένα μείγμα από διάφορα πρότυπα, που βρίσκονται σε εφαρμογή σε όλη την έκταση αυτού του γαλαξία. Ως ένα τμήμα των καθοδηγητών σας, έχουμε ευλογημένο καθήκον να σας οδηγήσουμε με την εφαρμογή της σοφίας μας σε αυτά τα θέματα. Λίγο μετά την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση, θα συγκληθούν πλανητικής κλίμακας συναντήσεις για να καθοριστεί ένα βασικό μοντέλο για τη γέννηση της δικής σας γαλαξιακής κοινωνίας. Οραματιζόμαστε τις επιλογές σας να είναι σοφές και γνωρίζουμε, ότι με την υιοθέτηση αυτού του προτύπου, θα μπορέσετε γρήγορα να ξαναδώσετε ζωή στους κόσμους της Αφροδίτης, του Άρη, και του Παξ. Ύστερα, αυτό το νέο πολυπλανητικό αστρικό έθνος θα ξεκινήσει την πρώτη μεγάλη αποστολή του: τη σταθεροποίηση της ειρήνη σε όλον αυτόν τον γαλαξία! Αυτή θα είναι η πρώτη από πολλές αποστολές, που θα μας φέρουν σε επαφή με δεκάδες χιλιάδων γειτονικών γαλαξιών. Εκείνο που πρόκειται να καταφέρουμε μαζί, είναι μια σειρά αποστολών, που θα εκφράζουν τη θεία υπηρεσία μας προς τη Δημιουργία.
Οι υπόλοιπες στιγμές από τα γήινα βήματά σας σε αυτή τη νέα ενέργεια, και πριν αρχίσει η από κοινού εργασία μας, θα είναι για να προετοιμαστείτε, να εξηγήσετε αυτά τα γεγονότα στην οικογένεια και την κοινότητά σας. Εμείς έχουμε να παίξουμε τον δικό μας ρόλο επίσης. Πολλά ευλογημένα γεγονότα θα πρέπει να δειχθούν σε αυτόν τον κόσμο. Οι κοινωνίες της Γαίας είναι παγιδευμένες σε ένα σύνολο πεποιθήσεων, που επινοήθηκαν για να διατηρούν μια κοινωνία δύο επιπέδων, διοικούμενη από το σκότος. Αυτή η εδραιωμένη δομή πεποιθήσεων μπορεί να αναιρεθεί μόνο από εκείνο, που εμείς μπορούμε να κάνουμε στην κατάλληλη στιγμή. Οι διάφορες μυστικές ιερές κοινότητές μας περιμένουν μια ειδική ανακοίνωση από τη νέα διακυβέρνηση για να θέσουν τα πράγματα σε κίνηση. Αυτό θα οδηγήσει στη μαζική επανεμφάνισή μας, ώστε να μπορέσουμε και πάλι να διδάξουμε και να εκφράσουμε την ιερή σοφία μας. Αυτές οι διδασκαλίες θα ακυρώσουν πολλά από αυτά που τώρα πιστεύετε ότι είναι αληθινά και θα δείξουν το δρόμο για όλα αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν. Μια μεγάλη χαρά πρόκειται να σαρώσει τον κόσμο σας και να δημιουργήσει μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα!

Σήμερα, σας δώσαμε άλλη μια εικόνα από αυτό που είναι να συμβεί σύντομα. Πολλές ιερές φατρίες ενώνονται και θέτουν τις βάσεις για μια μοναδική στιγμή στην ιστορία σας! Η πεποίθηση που διακατέχει πολλούς από εσάς, ότι είστε μόνοι και μοναδικοί στο σύμπαν, τώρα θα ξεπεραστεί για πάντα. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος





Share |