Home > Ellenika > Sheldan Nidle - May 22, 2012

22 Μαΐου 2012

1 Pax, 10 Lamat, 8 Manik

Selamat Μπαλίκ! Επιστρέφουμε! Πολλά συμβαίνουν στον κόσμο σας. Κορυφώνεται μια μεγάλη αντιπαράθεση ανάμεσα στο σκότος και το Φως. Αυτός ο αγώνας έχει εξαντλήσει πλήρως τις κυβερνήσεις της Δύσης. Αυτά τα ελεγχόμενα από τη συμμορία καθεστώτα βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς μια τεράστια οικονομική κρίση συνεχίζει να βαθαίνει. Οι πολλαπλές απειλές για τη σταθερότητά τους έχουν αυξηθεί, καθώς οι δυσκολίες της διατήρησης μιας οικονομίας προσανατολισμένης στο χρέος επιδεινώνονται καθημερινά από τη συνεχιζόμενη εξέγερση των εθνών, όπως η Ελλάδα, η Ισλανδία και η Ιρλανδία και αυτό τους συνταράζει μέχρι τον πυρήνα. Η αλαζονεία των μεγάλων πολυεθνικών τραπεζών επιδεινώνει ακόμη περισσότερο αυτή την παραπαίουσα παγκόσμια κατάσταση. Εν τω μεταξύ, οι ίδιες αυτές τράπεζες υποφέρουν από τη δική τους κατάρρευση, καθώς ο αριθμός των κατασχέσεων που εκδίδονται εναντίον τους αυξάνει. Όλο αυτό το θλιβερό χάος κλυδωνίζεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης! Καθώς αυτό το σπίτι από τραπουλόχαρτα ταλαντεύεται, εκείνα τα έθνη που επικεντρώνονται στην κατάρριψη του σημερινού συστήματος του ψεύτικου δολαρίου απολαμβάνουν σιωπηλά αυτά που έχουν ήδη φέρει σε πέρας. Το Φως υποστηρίζει τις προσπάθειές τους σ’ αυτό, όπως κάνουν κι εκείνοι, που έχουν εργαστεί για να δημιουργήσουν το νέο και δικαιότερο οικονομικό σύστημα.

Το καθήκον μας σε αυτές τις διαδικασίες είναι εκείνο της στήριξης, της παροχής συμβουλών και της χορήγησης ενός χεριού βοηθείας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση των προτάσεων, που υπεβλήθησαν από αυτά, τα ευρισκόμενα σε έντονη εγρήγορση, έθνη. Στο παρελθόν, τα μη ευθυγραμμισμένα έθνη θεωρούνταν από τη Δύση ως απλώς «δευτερεύουσας σημασίας». Αυτή η περιθωριοποίηση τώρα αλλάζει, καθώς οι κάποτε κραταιές οικονομίες της Δύσης κοιτάζουν τώρα πάνω από την άκρη μιας φαινομενικά απύθμενης καταβόθρας. Αυτή η παρούσα σειρά πιθανών καταστροφών δημιουργήθηκε συνειδητά από την σκοτεινή συμμορία κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών, στο πλαίσιο της αλαζονικής επιδίωξής της για παγκόσμια κυριαρχία. Τώρα, ουράνιες συνθήκες πέραν του ελέγχου τους, έχουν οδηγήσει τον στόχο αυτό σε αποτυχία, αφήνοντας τη συμμορία στο έλεος της δικής της σατανικής ραδιουργίας. Εν τω μεταξύ, τα σχέδια των Ανελθόντων Κυρίων για την υλοποίηση του νέου νομισματικού συστήματος θα συνδεθούν αρμονικά με τους στόχους που καταρτίζονται από τις ιερές μυστικές κοινότητες εκείνων των εθνών, που έχουν αποσχιστεί από τη συμμορία. Ο κύβος ερρίφθη, και ο κόσμος σας ζει τις τελευταίες μέρες μιας πραγματικότητας, που έχει αντέξει για χιλιετίες.

Τα προγράμματα της προετοιμασίας σας για την πρώτη επαφή προχωρούν καλά. Τα αναθεωρούμε συνεχώς, για να συμβαδίζουν με τα διαρκώς μεταβαλλόμενα προφίλ στους ιατρικούς φακέλους σας. Οι πρώτες επίσημες εκπομπές πρέπει να γίνουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να κατευνάσουν τις συγχύσεις και τις ανησυχίες σας. Ο καθένας από εσάς χρειάζεται απαντήσεις, που θα αφαιρέσουν το κεντρί απ’ αυτό που πρέπει να κάνουμε και έχουμε την πρόθεση να συνδιαλλαγούμε προσωπικά με όλους όσους το επιθυμούν. Αυτό το μέρος της επιχείρησης αφορά κατ' αρχήν σε πολλαπλές επανασυνδέσεις: οι λαοί της Έσω Γης θα επανενωθούν με την ανθρωπότητα της επιφάνειας, γεγονός το οποίο θα ακολουθηθεί λίγο αργότερα από την επιστροφή της πνευματικής και της διαστημικής οικογένειάς σας που, με αγάπη, πρωτοαποίκισαν τον όμορφο πλανήτη σας πριν από 900.000 χρόνια. Το πέπλο της αμνησίας, που σας τυλίγει στο πεδίο της Γης, σας κάνει να ξεχνάτε ποιοί πραγματικά είστε και γι' αυτό εκείνο που προέχει είναι να σας δώσουμε όλη την απαραίτητη ενημέρωση πάνω σε αυτό το βασικό θέμα και για το πού σας πηγαίνει η πρώτη επαφή. Τότε θα μπορούμε να περιγράψουμε πιο αξιόπιστα το πώς θα συμβεί αυτή η μεταμόρφωση. Οι Ανελθόντες Κύριοι θα σας καθοδηγήσουν στη διεξαγωγή αυτού του αρχικού σταδίου.

Εκείνοι που σας έχουν καθοδηγήσει πνευματικά μέσω των αιώνων θα είναι διαθέσιμοι για να επωμιστούν το έργο της ικανοποίησης των ερωτημάτων και των επιφυλάξεών σας σχετικά με το πώς θα επιστρέψετε στην πλήρη συνείδηση. Παρά το γεγονός ότι η διαδικασία είναι περίπλοκη, θα χρειαστείτε, και θα δοθούν, απλές, περιεκτικές απαντήσεις στις πολλές απορίες σας. Είναι ζωτικής σημασίας να απαλλαγείτε από κάθε άγχος στο θέμα αυτό, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτή την περιπέτεια σε ένα χαρούμενο νοητικό πλαίσιο. Το προσωπικό μας θα βοηθήσει αρχικά τους Ανελθόντες Κυρίους και, αν απαιτηθεί, θα σας δείξει πού πρόκειται να λάβει χώρα αυτή η μεταμόρφωση. Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε γιατί αυτές οι διαδικασίες είναι απαραίτητες και εμείς είμαστε απολύτως έτοιμοι να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε και όλες τις ανησυχίες και τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Όλες οι επαφές μας μαζί σας θα γίνουν με αγάπη και τιμή, και με την πλήρη έγκρισή σας. Ο Ουρανός θέλει επίσης να είστε πλήρως εξοικειωμένοι με τους λόγους, που κάνουν σκόπιμη τη χρήση ενός ζωντανού φωτοθαλάμου. Αυτό το ειδικό κουκούλι θα σας θεραπεύσει και θα αφαιρέσει τις μυριάδες τεχνητών εμπλοκών στο RNA/DNA σας, οι οποίες ήσαν υπεύθυνες για τη μοιραία πτώση σας στην περιορισμένη συνείδηση, πριν από 13 χιλιάδες χρόνια.

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε αυτή τη μέρα για να εξηγήσουμε ορισμένες από τις δραστηριότητες, που θα φέρουν την ελευθερία σας και τον τερματισμό της παράνομης δουλείας σας στο χρέος. Στο τέλος του 18ου και στις αρχές του 19ου αιώνα, έγινε της μόδας ένα τραπεζικό σύστημα, που βασίστηκε στη συσσώρευση μεγάλου πλούτου μέσω των καθορισμένων χρεογράφων. Στην πάροδο του χρόνου αυτό παρήγαγε μια παγκόσμια αύξηση των συναλλαγών και της συσσώρευσης των ολοένα μεγαλύτερων χρεογράφων, η αστάθεια των οποίων κατέληγε σε «πανικούς» από καιρό σε καιρό. Οι κύκλοι αυτοί αποτελούνταν από μια γενική ανάκαμψη στις αγορές συναλλαγών του κόσμου, ακολουθούμενη από μια απότομη κάμψη, η οποία δημιουργούσε απίστευτο πλούτο στα χέρια λίγων. Αυτοί οι κύκλοι πρόκειται τώρα να πάρουν τέλος, καθώς στρεφόμαστε από αυτή την οικονομία με γνώμονα το χρέος, σε μια βασισμένη στις πραγματικές αξίες. Οι ημέρες αυτού του κόσμου του ψεύτικου χρήματος είναι μετρημένες και θα αντικατασταθούν από το χρήμα πραγματικής αξίας και ένα τέλος στην όλη ιδέα του χρέους!

Υπάρχει σήμερα στον κόσμο σας μια σειρά από τραπεζικούς κανονισμούς, που θα καθιστούν όλες τις τραπεζικές συναλλαγές πλήρως διαφανείς και που θα ρυθμίζουν το είδος των κεφαλαίων, που μια τράπεζα θα χρειάζεται να διατηρεί στα αποθεματικά της. Όλο το σύστημα των τραπεζικών λογαριασμών θα είναι ανοικτό και ένας νέος οργανισμός θα εποπτεύει εκείνες τις τράπεζες, που θα λειτουργούν είτε στο εσωτερικό είτε διεθνώς. Τα ποσά, που είτε θα αποκτούν είτε θα χορηγούν, θα βασίζοναι σε ίδιους πόρους: πολύτιμα μέταλλα (χρυσός, ασήμι ή πλατίνα) ή στοιχεία υψηλής αξίας, όπως τα διαμάντια. Προκειμένου να τεθεί αυτό το νέο σύστημα σε εφαρμογή, είναι απαραίτητη προϋπόθεση μια καθολική παραγραφή του χρέους, η οποία θα ανακοινωθεί σε όλον τον κόσμο. Αυτό το νέο σύστημα είναι έτοιμο να ξεκινήσει, αλλά είμαστε σίγουροι ότι καταλαβαίνετε, πως αυτό που σας έχουμε περιγράψει είναι μια πολύ απλουστευμένη γενική περιγραφή του τι δημιούργησε την τρέχουσα χρηματοπιστωτική κρίση και των μέσων, με τα οποία θα επιλυθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτό το νέο σύστημα ιδίων πόρων και της νέας οικονομίας του μετοχικού κεφαλαίου θα τερματίσουν τις σημερινές καταχρήσεις, που έχουν επιτρέψει στους λίγους (στη σκοτεινή συμμορία) να καταλάβει κάθε έθνος και να το ελέγχει με έξυπνη χρήση του τραπεζικού του συστήματος. Έτσι λοιπόν, μία από τις πρώτες κινήσεις μας θα είναι να αναλάβουμε τις μεγάλες τράπεζες του κόσμου σας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Αλλά να θυμάστε, ακόμα και αυτό το δίκαιο και προσανατολισμένο στην ευημερία σύστημα θα είναι μόνο ένα προσωρινό μέτρο πριν από την κατάσταση της αφθονίας, που βρίσκεται πέρα από το χρήμα.
Το οξύ μέλημά μας εδώ είναι η επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Ο Ουρανός έχει δώσει εντολή να επιστρέψετε σε μια κατάσταση της συνείδησης, που θα σας επιτρέψει να συνεργαστείτε μαζί μας στην εξέλιξη του θεϊκού σχεδίου για την φυσική δημιουργία. Αυτό το κορυφαίο καθήκον είναι η βάση για όλες τις θείες υπηρεσίες μας και είμαστε αφιερωμένοι στην επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση σε χρόνο τόσο σύντομο όσο είναι θεϊκά δυνατό. Έχουμε αποκτήσει τη συμπαράσταση της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και οι δυνατότητές της θα μας επιτρέψουν να φτάσουμε στους θείους στόχους μας με μεγάλη επιτυχία!

Σήμερα, σας ενημερώσαμε για το τι είναι έτοιμο να συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πραγματικότητά σας έχει φτάσει σε ένα σημείο, όπου δεν είναι πλέον βιώσιμη, και έτσι μια πολύ σοβαρή παρέμβαση βρίσκεται σε εξέλιξη, που θα μεταμορφώσει τον κόσμο σας και γρήγορα θα ανοίξει το δρόμο για την ευλογημένη επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |