Home > Ellenika > Sheldan Nidle - May 31, 2012

31 Μαΐου 2012

4 Men, 8 Pax, 8 Manik

Γειά σας! Επιστρέφουμε! Πολλά συνεχίζουν να συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες στον κόσμο σας. Οι τραπεζίτες της σκοτεινής συμμορίας έχουν δημιουργήσει με τη μάζα των παράνομων χρεογράφων τους μια κατάσταση τέτοιας αταξίας, ώστε έχουν γίνει το μέσο του εξαναγκασμού του τραπεζικού κλάδου να δεχθεί νέα διοίκηση και δραστικές αλλαγές στη λειτουργία του. Έχουμε χρησιμοποιήσει αυτές τις δόλιες τραπεζικές πρακτικές σαν λόγο για την εισαγωγή ενός νέου παγκόσμιου οικονομικού συστήματος. Η ύβρις των μελών της συμμορίας έχει δημιουργήσει μια κατάσταση χρέους τόσο ογκώδη, που έχει γίνει το βάρος, που θα σπάσει τη ράχη της σκοτεινής ισχύος, που έχει καταπατήσει όλο τον κόσμο σας για αιώνες. Το μέγεθος της απάτης και της εγκληματικότητάς τους είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση και, με τη βοήθεια μιας σειράς γενναίων ψυχών, οι σύνδεσμοί μας έχουν συγκεντρώσει αρκετό υλικό τεκμηρίωσης, για να αναγκάσουν αυτά τα παλιόπαιδα να συμμορφωθούν. Τελικά, μια μέθοδος γενικής λύσης γίνεται ξεκάθαρη. Ζητήσαμε από τους συνδέσμους μας και ορισμένα μέλη των ιερών μυστικών κοινοτήτων του κόσμου της επιφάνειας να συναντηθούν με αυτούς τους απείθαρχους για να τους υποχρεώσουν να βάλουν τις υπογραφές τους σε μια συμφωνία, που θα επιτρέπει στο νέο οικονομικό σύστημα να προχωρήσει.

Αυτό θα οδηγήσει στην αποδέσμευση των κεφαλαίων της ευημερίας σας. Επίσης, τα χρήματα που προορίζονται για συγκεκριμένους λήπτες είναι όλα στη θέση τους και θα σταλούν μόλις οι τραπεζικές συμφωνίες υπογραφούν και εκτελεστούν με τον κατάλληλο τρόπο. Είχαμε μια άλλη ομάδα συνδέσμων μας επιφορτισμένη με την παρακολούθηση αυτής της διαδικασίας από την έναρξή της. Διάφορες τεχνολογικές διασφαλίσεις από μέρους μας έχουν τεθεί σε ισχύ και θα αρχίσουμε μόνο όταν κλείσουν οι ανωτέρω συμφωνίες. Οι εκταμιεύσεις της ευημερίας θα διασφαλίσουν τη νέα διακυβέρνηση και θα καταστήσουν δυνατή τη νέα πραγματικότητα, που από καιρό συζητάμε μαζί σας. Για να εξασφαλιστεί ότι όλα συμβαίνουν μέσα στον θεϊκά κατάλληλο χρόνο, ένας αριθμός από ουράνια όντα, μαζί με τις δικές μας ομάδες ασφαλείας, έχουν υπό την προστασία τους αυτά τα κεφάλαια έναντι του σκότους και των μελετημένων ανήθικων τρόπων του. Καθήκον μας είναι κατά κύριο λόγο να φέρουμε σε πέρας μια αποστολή πρώτης επαφής μαζί σας. Ό,τι μπορεί να κάνει αυτή την επιχείρηση να κινηθεί προς τα εμπρός γίνεται ένα κρίσιμο μέρος της αποστολής αυτής και έτσι παρακολουθούμε όλα αυτά εκ του σύνεγγυς και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι απαιτείται, για να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η αποστολή .

Συντονίζουμε προσεκτικά αυτές τις πολλές δραστηριότητες με τους Αγκαρθινούς καθώς και με τους Ανελθόντες Κυρίους σας. Αυτή η αποστολή είναι για την πλήρη συνείδηση και την επιστροφή του πολύτιμου ηλιακού συστήματός σας στο Φως. Όλοι εσείς διαθέτετε ένα ιδιαίτερο πεπρωμένο, που θα τιμηθεί από το Φως και γι’ αυτό είναι σημαντικό οι σκοτεινοί σας κυβερνώντες να καθαιρεθούν νόμιμα από τους πολλούς θρόνους της εξουσίας. Η πηγή αυτής της εξουσίας είναι ένα πολύ διεφθαρμένο οικονομικό σύστημα, σε συνδυασμό με τα ψεύτικα νομίσματα, που χρησιμοποιούνται καθημερινά για να διατηρήσουν αυτή την εξουσία. Οι κάτοχοι αυτών των χρημάτων είναι μια ομάδα διαπλεκόμενων τραπεζών και των κυβερνητικών συνεργατών τους και το δίκτυο αυτό έχει παραγάγει τόσο πολύ χρέος, που έχει φθάσει σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Αναφερόμαστε και πάλι σ’ αυτό για να εξηγήσουμε δύο καίρια σημεία: Πρώτον, η συμμορία έχει ξεμείνει από επιλογές για να αποτρέψει μια τεράστια κατάρρευση. Δεύτερον, αυτή η κατάρρευση θα ανοίξει ευκαιρίες για να μπει η πραγματικότητά σας σε μια νέα πορεία. Αυτό είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να επιτύχουμε και έτσι η στιγμή της απελευθέρωσής σας πλησιάζει γρήγορα.

Λοιπόν, πού βρισκόμαστε τώρα; Ο κόσμος σας βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο ηθικού χαρακτήρα. Είναι επίσης η πρώτη φορά, που το σκότος δεν υπολόγισε σωστά το πώς να χρησιμοποιήσει την κατάσταση για να επιβάλει ένα όλο και πιο καταπιεστικό παγκόσμιο σύστημα. Η απώλεια της ηγεσίας των πρώην αφεντικών του, των Ανουννάκι, έχει αποδειχθεί να είναι ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα από ό,τι αρχικά θεωρήθηκε από τα τσιράκια, τα οποία αρνήθηκαν, στα μέσα της δεκαετίας του 1990, να προσχωρήσουν στο Φως και να τερματίσουν την επιδίωξή τους για ατέλειωτη εξουσία επάνω σας. Αυτή η περιφρόνηση είναι ο πράκτορας της ήττας τους! Το Φως και οι δυνάμεις του έχουν φτάσει και, υπό την καθοδήγηση των διαταγμάτων του Ουρανού, χρησιμοποιούν την ισχύ τους για να καταργήσουν αυτούς τους απείθαρχους, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη νέα πραγματικότητα, που θα είναι η ιερή γέφυρα προς την πλήρη συνείδηση. Η επιστροφή στην πλήρη συνείδηση θα βάλει τέλος στην αμνησία σας και θα σας επιτρέψει να επανασυνδεθείτε με την πνευματική και τη διαστημική οικογένειά σας. Τότε θα γίνετε οι φύλακες αυτού του ιερού ηλιακού συστήματος και ένα βασικό μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ευλογημένοι, ερχόμαστε με καλές ειδήσεις. Οι συνεργάτες μας έχουν αποκτήσει τη δυνατότητα να επιβάλουν αρκετή πίεση στο σκότος, για να το κάνουν να καταλάβει, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η μακρά βασιλεία του είναι στο τέλος της. Έχουμε την πρόθεση να αναλάβουμε τις μεγάλες τράπεζες αυτού του κόσμου και να χρησιμοποιήσουμε τη θέση αυτή για να εξασφαλίσουμε την ταχεία παραίτηση όλων των μεγάλων καθεστότων αυτού του λαμπερού και όμορφου πλανήτη. Έχουμε παραμείνει για καιρό σε επιφυλακή και έχουμε διατηρήσει τις προθέσεις μας, οι οποίες φέρνουν τώρα εξαιρετικούς καρπούς. Εκείνοι που αναμίχθηκαν σε αυτή τη μεγάλη ανατροπή έχουν συγκεντρώσει τόσο μια επαρκή ποσότητα σημαντικότατων ενοχοποιητικών στοιχείων, όσο και μια μεγάλη διαπραγματευτική ισχύ. Οι τράπεζες, που πρόκειται σύντομα να αποκτήσουμε, δεν είναι σε θέση να αρνηθούν τις άνευ όρων προσφορές μας, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπ’ όψη, ότι ο καταλυτικός παράγων είναι ένα τεράστιο ποσό χρημάτων, που συνδέεται με τη συνθηκολόγησή τους. Το βασικότερο στοιχείο σε όλα αυτά είναι ο Ουρανός και η Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Αυτοί είναι οι ιεροί επιτηρητές σε αυτές τις συναλλαγές!

Ο ουρανός μας έχει χορηγήσει ένα απίστευτο σύνολο πόρων, που έχουμε προσθέσει στα δικά μας εργαλεία, προκειμένου να πείσουμε και να καταρρίψουμε το σκότος. Στην κορυφή του πράγματος, οι διαστημικές μας οικογένειες χρησιμοποιούν τις προηγμένες τεχνολογίες τους για να εξασφαλίσουν τη νίκη μας. Η εστίαση είναι τώρα στο να κάνουμε τους σκοτεινούς να υπογράψουν κάποια ειδικά έγγραφα, που θα είναι η καταστροφή τους. Διαθέτουμε επίσης νομικά έγγραφα κατασχέσεων και πιστώσεων, που αποδεικνύουν την έκταση των παράνομων δραστηριοτήτων από την πλευρά των τραπεζιτών της συμμορίας κατά το πρόσφατο παρελθόν. Η σειρά αυτή των εγγράφων δείχνει, πώς η συμμορία προώθησε ένα οικονομικό σύστημα, που είναι τόσο ηθικά όσο και νομικά πτωχευμένο. Ήρθε η στιγμή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να απαλλαγούμε απ’ αυτό το πλήθος των κακοπροαίρετων τύπων από τις πιο σκοτεινές γωνιές αυτής της πραγματικότητας. Έχουμε πλήρως την πρόθεση να ολοκληρώσουμε σύντομα αυτή την πτυχή των πραγμάτων και να σας απελευθερώσουμε από τα νύχια αυτών των εντελώς διαταραγμένων, τρελών για εξουσία όντων!

Ευλογούμε όλη την ανθρωπότητα και είμαστε σε έκσταση για το τι είναι να συμβεί σύντομα, για να σας ελευθερώσει από εκείνους, που επιδιώκουν τη μόνιμη υποδούλωσή σας. Αιώνες πριν, η ανθρωπότητα προχώρησε στην πλήρη συνείδηση και αργότερα αποίκισε αυτόν τον πολύτιμο και όμορφο κόσμο. Είμαστε όλοι προϊόν αυτών των θείων διεργασιών και ευχαριστούμε και ευλογούμε όλους εκείνους μέσα στη φυσική δημιουργία, που συνέβαλαν σε αυτήν την άνοδο στην αθανασία της ανθρώπινης κοινωνίας της γήινης επιφάνειας. Κάθε ένας από εμάς, που έχει ήδη ανελιχθεί σε αυτή την κατάσταση της φυσικής ευδαιμονίας, είναι γνώστης του τι μέλλει γενέσθαι. Εκείνοι που έχουν αναλάβει το ρόλο του δυνάστη έχουν γνώση βαθιά στις καρδιές τους για το κακό που έχουν διασπείρει επί χιλιετίες σε όλο αυτό το βασίλειο και για τους αιώνες σκληρών αδικιών που υπέστη μια ανυποψίαστη ανθρωπότητα. Η αλήθεια αυτών των γεγονότων θα εκτεθεί ενώπιον όλων σας και μια επίσημη πράξη μεγάλης εντιμότητας θα σας απαλλάξει από τον βραχνά αυτής της ζοφερής ιστορίας για πάντα!
Σήμερα, σας ενημερώσαμε για το τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Το πεδίο σας ετοιμάζεται να αναλάβει την νέα ταυτότητά του και να κινηθεί από το σκότος στο Φως. Τα τελικά λίγα βήματα αυτής της φάσης είναι γνωστού μήκους και στη συνέχεια θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στο ξεδίπλωμα της νέας εποχής για την ανθρωπότητα και για το αγαπημένο ηλιακό σύστημά σας. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |