Home > > Sheldan Nidle - 23 Ιουλίου 2013

Sheldan Nidle - 23 Ιουλίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf072313.htm

Selamat Balik! Επιστρέφουμε με περισσότερα να πούμε. Η παγκόσμια κοινωνία σας αρχίζει τη μετάβαση, που έχει σχεδιαστεί για την αναδόμηση και ανανέωση όλων των εκδοχών της. Η νέα διακυβέρνηση θα ευνοήσει ένα νέο οικονομικό σύστημα, και στην ήπειρο της Βόρειας Αμερικής θα ακολουθήσει τα διατάγματα, που προβλέπονται από τον NESARA. Η νέα αυτή κυβέρνηση θα ακυρώσει όλα τα χρέη και θα τερματίσει τη δουλεία του χρέους των κατοίκων της. Ένα εντελώς νέο επίπεδο ελευθερίας θα τεθεί σε λειτουργία, καθώς οι κυβερνήσεις Καναδά και Αμερικής επιβάλλουν στα καταστατικά τους τις διατάξεις, οι οποίες απελευθερώνουν όλους τους πολίτες, επιτρέποντάς τους να είναι πραγματικά κυρίαρχοι. Η ευημερία, η οποία πρόκειται να διανεμηθεί σε όλους αδιακρίτως, θα προκαλέσει μια οικονομική αναγέννηση, που θα χαρακτηρίζεται από συσκευές και τεχνολογίες, οι οποίες θα μπορέσουν γρήγορα να καθαρίσουν όλες τις εκδοχές του περιβάλλοντος και να προωθήσουν μη-ρυπογόνα οχήματα μεταφοράς. Επί πλέον, οι τεχνολογίες των επικοινωνιών θα πραγματοποιήσουν ένα άλμα προς τα εμπρός, που θα είναι μεγαλύτερο μέσα στους πρώτους μήνες αυτής της περιόδου, απ’ ό,τι ήταν στις περασμένες δύο δεκαετίες! Οι αλλαγές αυτές θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πρώτη επαφή. Αφού προσεδαφιστούμε μαζικά, έχουμε την πρόθεση να σας χορηγήσουμε μια εντελώς νέα τεχνολογία, που θα συγκλονίσει τις επιστήμες σας και τις συνδεδεμένες με αυτές κυρίαρχες φιλοσοφίες!

Η πρώτη επαφή αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο σας. Επί του παρόντος, η βάση της αυτο-κατανόησης της κοινωνίας σας είναι, ότι η ανθρωπότητα είναι μοναδική στο σύστημα της δημιουργίας. Ως προς αυτό, είναι ακριβώς όπως πολλές πρωτόγονες κοινωνίες, που αρνούνται ότι υπάρχουν ως μέρος ενός τεράστιου καλειδοσκόπιου από Όντα, σε πολλά επίπεδα νοημοσύνης. Αυτή η πίστη στην αποκλειστικότητα θα «σκάσει σαν μπαλόνι», σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη σας, και οι μύθοι περί της δημιουργίας σας θα διαψευσθούν με μια μονοκοντυλιά από τις επίσημες ανακοινώσεις των κυβερνήσεών σας για την παρουσία μας. Δεν θα υπάρχει κανένας τρόπος να αγνοηθεί αυτό το θέμα, και γι' αυτό είναι σημαντικό να έχουμε και την επίσημη υποστήριξη των Αναληφθέντες Διδασκάλων σας. Στην πραγματικότητα, η υποστήριξη αυτή εξασφαλίστηκε πριν από δεκαετίες. Επί πλέον, έχουμε την πλήρη υποστήριξη των Αγκαρθινών εξαδέλφων σας. Αυτό που απομένει τώρα είναι να φέρουμε την είδηση στον καθέναν από εσάς, και αυτό είναι το σημείο, όπου οι νέες κυβερνήσεις σας μπαίνουν στη συζήτηση. Αυτές είναι που θα προσδώσουν την παγκόσμια νομιμότητα που απαιτείται, για να ανακουφιστεί ένα μεγάλο μέρος της ανησυχίας, στην οποία είστε συνήθως επιρρεπείς, σχετικά με τα εκτός κόσμου όντα. Αφού οι κυβερνήσεις σας έχουν εισαγάγει το θέμα της καλοπροαίρετης παρουσίας μας, εμείς οι ίδιοι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην εξήγηση πάρα πολλών πραγμάτων σ’ εσάς.

Ένα από τα πρώτα πράγματα θα είναι να καταδείξουμε τη στενή σχέση μεταξύ μας, καθώς μοιραζόμαστε μια κοινή καταγωγή μαζί σας από το σύστημα του Βέγκα. Μοιραζόμαστε τον γενετικό της κώδικα. Επίσης, υπάρχουν πολλά σχετικά με την ανθρώπινη κατάσταση που έχουμε βιώσει και θέλουμε να σας πούμε τα πάντα γι’ αυτή την ιστορία. Οι άνθρωποι αποίκισαν τη Γη πολλές φορές και είναι εδώ για να αποτελέσουν τους κύριους διαχειριστές των εδαφών της Γαίας. Αυτή η κηδεμονία ασκείται από κοινού με τα κητώδη της Γης και αυτό χρειάζεται, επίσης, κάποια λεπτομερή εξήγηση. Ύστερα υπάρχει το θέμα της επερχόμενης μεταμόρφωσής σας στην πλήρη συνείδηση και, πράγματι, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι προτίθενται να ξεκινήσουν τα βασικά μαθήματά τους προς εσάς από την γοητευτική φύση αυτής της κρίσιμης κατάστασης της συνείδησης. Άλλωστε, αυτοί οι καιροί σχετίζονται εξ ολοκλήρου με αυτήν την τεράστια μετατόπιση στη συνείδηση. Σκοπεύουμε να συζητήσουμε σε βάθος μαζί σας τα ιερά διατάγματα που μας δόθηκαν από τον Ουρανό. Στη συνέχεια, θα μπορούμε να σας πάρουμε στις περιοδείες των σκαφών μας και στις επισκέψεις στην Έσω Γη. Θα μπείτε πλήρως στην εικόνα του γιατί και του πώς πρόκειται να επιστρέψετε στην πλήρη συνείδηση.

Το τεράστιο χάσμα που διαμορφώθηκε μέσα σας από τους Άτλαντες και τους σκοτεινούς συμμάχους τους σας έκανε εξαιρετικά ανίκανους να διαπεράσετε το πέπλο της περιορισμένης συνείδησης. Εκείνοι οι λίγοι που κατάφεραν να το κάνουν, το έκαναν μόνο και μόνο επειδή μια σαφής διαδρομή είχε διαμορφωθεί στον γενετικό τους κώδικα, ώστε να τους κάνει ικανούς να το πράξουν. Αυτές οι γενετικές και νευρικές διαδρομές επέτρεψαν στους Αναληφθέντες Διδασκάλους να πετύχουν τελικά αυτόν τον θαυμαστό, ευγενή στόχο. Μέσα στις συνθήκες που συλλογικά εσείς αντιμετωπίζετε, το έργο απαιτεί ένα ειδικό κουκούλι διαβίωσης, ειδικά σχεδιασμένο για να ανακόψει τις γενετικές αλυσίδες, που τόσο ισχυρά σας δένουν με την περιορισμένη συνείδηση. Ο Ουρανός μας έχει δώσει τη δουλειά της επιστροφής καθενός από εσάς σε αυτήν την πολύ ευγενή, φυσική κατάσταση της ανθρώπινης ψυχής, και αυτή η ιερή και ένδοξη ψυχή χρειάζεται να διαμένει σε μια εξίσου πλήρως συνειδητή σωματική διάπλαση. Έχοντας επιτύχει αυτή την ισορροπημένη ενσωμάτωση, κάθε ψυχή θα μπορεί στη συνέχεια να εκπληρώσει θαυμάσια τους πολυάριθμους στόχους της κάθε ενσάρκωσής της. Ερχόμαστε, λοιπόν, να αποκαταστήσουμε και να καλωσορίσουμε αυτό το πολύ ιδιαίτερο αστρικό έθνος στους κόλπους της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, στο σημείο εκείνο, όπου θα μπορείτε να αναλάβετε τους ρόλους, που σας έχουν ανατεθεί από τους θείους ανωτέρους σας, για να εδραιωθεί μια μόνιμη γαλαξιακή ειρήνη!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες, αγαπητές καρδιές! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Το βασίλειό σας μεταμορφώνεται. Η συνεχής ευλογία του Φωτός που κατακλύζει τον πλανήτη σας φέρνει ανακούφιση στον κόσμο σας. Η ανώτερη ατμόσφαιρα σταθεροποιείται αργά όπως και τα ρεύματα των ωκεανών, οι μεγάλες δέσμες ροής, που διατρέχουν τις θάλασσες του πλανήτη. Καθώς η Γαία φτάνει σε μια ασταθή ισορροπία, προετοιμάζεται για την περιβαλλοντική αναμόρφωσή της. Το ιερό σπίτι σας είναι και δικό μας, και γι' αυτό σας ζητάμε να ευλογείτε τη Γη κάθε μέρα και να σεβόσαστε την ίδια και όλα όσα κάνει για σας. Καθώς η συνείδησή σας αναπτύσσεται, γίνεστε περισσότερο γνώστες της καθημερινής ωδίνης της, καθώς προσπαθεί να διατηρήσει τον εαυτό της. Σας καλούμε να οργανωθείτε σε ομάδες για να την ευλογείτε, και καθώς περισσότεροι θα συμμετέχετε σε αυτές παγκοσμίως, αυτό θα βοηθάει τη Γαία και θα της παρέχει υποστήριξη. Η Γαία είναι ένα ιερό Ον του Φωτός, και όμως εξακολουθεί να δοκιμάζεται από την σκοτεινή συμμορία. Έχει μεγάλη ανάγκη από τις ευλογίες σας, καθώς και από την απαίτησή σας, όσοι την ατιμάζουν να πάψουν τη βέβηλη δράση τους. Είναι καιρός να ξεκινήσει η εφαρμογή ενός ιερού τρόπου απότισης τιμής προς τον όμορφο πλανήτη σας.

Σας ακούμε, αγαπητές καρδιές, κάθε στιγμή. Ξέρουμε πόσο άσχημα υποφέρετε σε αυτό το σκοτεινό βασίλειο. Είναι καιρός να έρθει στο προσκήνιο αυτό που μπορεί σε τεράστιο βαθμό να ανακουφίσει αυτά τα βάσανα και να αρχίσει τη δημιουργία ενός νέου κόσμου ειρήνης, συνεργασίας και ευημερίας. Τα βήματα για να επιτευχθεί αυτό είναι σε εξέλιξη. Ένα νέο Γαλαξιακό Έτος ξημερώνει, και είναι καιρός να το υποδεχθείτε με τα κατάλληλα δώρα. Και αυτό, επίσης, σκοπεύουμε να πετύχουμε. Πολύν καιρό πριν, μεγάλος πλούτος είχε μπει στην άκρη, κρυφά από το σκότος. Αυτό το τεράστιο απόθεμα διατηρείται σε ειδικά αποθετήρια, προστατευόμενο από εκείνους που είναι ταγμένοι να εμποδίσουν την αποκάλυψή του, μέχρι να φτάσει η σωστή θεϊκή στιγμή. Αυτή η στιγμή είναι τώρα. Συμβαίνουν γεγονότα σε όλον τον κόσμο για να διασφαλιστεί, ότι αυτή η αποδέσμευση θα συμβεί, όπως έχει προγραμματιστεί. Πρόκειται να ευλογηθείτε με περισσότερους από έναν τρόπους! Θα είναι η μεγάλη έκπληξη, που για πολύν καιρό περιμένατε!

Αυτές οι πολυάριθμες ευλογίες θα ανοίξουν μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα. Θα σηματοδοτήσουν επίσης την επίσημη αποκάλυψη των οικογενειών μας της Έσω Γης και του διαστήματος. Χιλιετίες πριν, διαπιστώσαμε ότι το βασίλειο της Αγκάρθα ήταν ένα ασφαλές καταφύγιο από το σκότος, όπου ήμασταν σε θέση να συνεχίσουμε την ιερή υπηρεσία μας. Αυτοί οι καιροί μας επιτρέπουν τώρα να περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο στον κόσμο της επιφάνειας, υποστηρίζοντας τους ιερούς συνεργάτες μας και βοηθώντας την ανθρωπότητα μέσα σ’ αυτή την τελική περίοδο ταλαιπωρίας. Έχουμε την πρόθεση να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο για την ολοκλήρωση των αλλαγών που απαιτούνται για την εκδήλωση του νέου πεδίου. Στην πραγματικότητα αυτός ο χρόνος είναι στο τώρα. Ευλογήστε αυτό το ιερό γεγονός! Να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε άλλους να καταλάβουν τι συμβαίνει. Ερχόμαστε, όπως κάνουν και οι ιεροί συνεργάτες μας από όλον αυτόν τον γαλαξία, για να αλλάξουν τον επιφανειακό κόσμο σας πάρα πολύ προς το καλύτερο. Για όλα αυτά που συμβαίνουν, λέμε θριαμβευτικά: Αλληλούια! Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα, σας δώσαμε άλλο ένα μήνυμα για τον κόσμο σας. Πολλά συμβαίνουν και πολλά είναι έτοιμα να πεταχτούν εμπρός! Η μακρά και άγρια νύχτα της βιαιότητας του σκότους έχει διαρκέσει για σχεδόν δεκατρείς χιλιετίες και τώρα ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτός ο κύκλος της θλίψης. Το Φως αυξάνεται και επιτέλους έρχεται η αυγή! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |