Home > > Sheldan Nidle - 30 Ιουλίου 2013

Sheldan Nidle - 30 Ιουλίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf073013.htm

Selamat Balik! Επιστρέφουμε με περισσότερα νέα! Πρώτον, ένα καθυστερημένο Ευτυχισμένο το Νέο Γαλαξιακό Έτος σε όλους! Αυτό είναι το έτος 10 Caban, ένα γαλαξιακό έτος που κυρίως προορίζεται για εσωτερική και εξωτερική ανακάλυψη. Σας προτρέπει να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ποιοι πραγματικά είστε και να δείτε τις εγγενείς ικανότητές σας σε ένα νέο φως, και είναι αυτές οι ενέργειες που γίνονται τώρα επικρατέστερες στην πραγματικότητά σας. Μπαίνετε σε μια περίοδο εκδήλωσης και ανακάλυψης αυτού που νομίζετε ότι είναι η ζωή και, ως εκ τούτου, σε τι είδους κόσμο επιθυμείτε να ζήσετε. Η ευημερία που έρχεται και η νέα διακυβέρνηση δίνουν το έναυσμα αυτής της διεργασίας αυτο-εξερεύνησης. Ωστόσο, αυτό που θα ανακαλύψετε για τον εαυτό σας, αρχικά θα σας δώσει μόνο αναλαμπές της υπέροχης αλήθειας του πραγματικού Εσώτερου Εαυτού σας. Καθώς το Πνεύμα θα αρχίζει να αποσύρει αυτό το πέπλο, θα μάθετε πώς ο εξωτερικός κόσμος σας αντικατοπτρίζει και διεγείρει την αυξανόμενη επέκταση της εσωτερικής εμπειρίας σας. Το νέο έτος 10 Caban θα είναι, πράγματι, φορτωμένο με όλα τα είδη νέων και διεγερτικών περιπετειών. Απλά για ν’ αρχίσουμε μ’ αυτό, το προσωπικό χρέος σας θα τελειώσει και θα ριχτείτε σε έναν κόσμο ευημερίας. Θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να αλληλεπιδράτε ουσιαστικά με τη νέα διακυβέρνησή σας, η οποία ειλικρινά θα αναζητά τις υποδείξεις σας και αληθινά θα θέλει να σας υπηρετεί. Αυτό, από μόνο του, θα είναι μια μεγάλη προσαρμογή!

Σε ολόκληρο τον πλανήτη σας, πολλά μπαίνουν σε εφαρμογή. Εκείνοι που έχουν εργαστεί μυστικά για να φέρουν τη νέα διακυβέρνηση, έχουν κερδίσει μια σειρά νομικών μαχών, ανοίγοντας το δρόμο για την αντικατάσταση των διεφθαρμένων καθεστώτων σας με τη νέα διακυβέρνηση, επιφορτισμένη με την αποκατάσταση των πολιτικών, που είναι προσανατολισμένες στην εξυπηρέτηση του λαού. Εκείνη που θα αποχωρήσει θα είναι η υπεροχή της πεινασμένης για εξουσία ελίτ και η πρόθεση μιας ανέγγιχτης εταιρειοκρατίας να οδηγήσει τον πλανήτη σας στην καταστροφή. Με δικό σας κόστος, όπως γνωρίζετε, αυτές οι σκοτεινές συμμαχίες επέβαλαν παράνομα ποσά φορολογίας και χρέους για να σας ελέγχουν και να σας εξουθενώσουν ηθικά, και ο σκοπός της νέας διακυβέρνησης είναι να διορθώσει αυτή την παρανομία και να σας ελευθερώσει από δεκαετίες δουλείας του χρέους. Πρόκειται να υπάρξει ένα νέο σύστημα σκληρού νομίσματος, που θα τερματίσει την χειραγώγηση και την καταπίεση του συστήματος ψεύτικου νομίσματος. Αυτό το δημοσιονομικό «σαράκι» θα μεταβληθεί γρήγορα σε παγκόσμια νομίσματα, που θα υποστηρίζονται από πολύτιμα μέταλλα, και η νέα διακυβέρνησή σας θα υποστηρίξει και θα προωθήσει όχι μόνο το σύστημα σκληρού νομίσματος, αλλά και τα ευεργετικά κοινωνικά προγράμματα που το συνοδεύουν. Καθώς θα εκτυλίσσονται αυτά τα πρακτικά ζητήματα, η ταχεία εσωτερική ανάπτυξή σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνεργαστείτε εποικοδομητικά με την κυβέρνηση, για να διαμορφώσετε και στη συνέχεια να επιβλέψετε τις αλλαγές που επιθυμείτε να δείτε στον γρήγορα μεταβαλλόμενο κόσμο σας.

Εισέρχεστε σε μια περίοδο μεγάλης μάθησης. Στις γαλαξιακές κοινωνίες ο καθένας είναι ένα τιμώμενο και μονάκριβο άτομο. Καθένας είναι μοναδικό και αναντικατάστατο κομμάτι του συνόλου, και αυτή είναι μια ταυτότητα, στην οποία θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Η κυβέρνηση δεν στέκεται πάνω από τον λαό. Είναι μάλλον ένα μέσον για να χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη και τη διευκόλυνση της ευημερίας του κάθε προσώπου. Ο Νόμος του Ναυαρχείου (το δίκαιο του κατακτητή), που επικρατεί επί του παρόντος, θα δώσει τη θέση του στο εθιμικό δίκαιο, το οποίο προέρχεται από τον λαό. Το Εθιμικό Δίκαιο απαρτίζεται από εκείνες τις πρακτικές και παραδόσεις, που έχουν αποδείξει, με την πάροδο του χρόνου, ότι λειτουργούν καλά μεταξύ των ανθρώπων, και αυτό είναι που δίνει μια ηθική πυξίδα σ’ εκείνους, στους οποίους έχει ανατεθεί η αρχή, προκειμένου να καθοδηγείται η θεωρητική προσέγγισή τους και η δράση τους. Καθώς αυτή η ιδεολογική ανατροπή θα λαμβάνει χώρα, ο ρόλος σας θα είναι να παρακολουθείτε τη νέα σας διοίκηση κατά την άσκηση των καθηκόντων της και ύστερα να βεβαιώνεστε, ότι διατηρείται στην κατεύθυνση που της δώσατε. Διαθέτετε μια θεία αρμοδιότητα ως σημαίνοντα πρόσωπα. Είστε κυρίαρχες οντότητες, που αποτελούν μέρος μιας συλλογικότητας με υψηλά κίνητρα, και ως τέτοιοι έχετε την ευθύνη να εξασφαλίσετε, ότι εφαρμόζονται λύσεις, που είναι αποδεκτές από όλους. Το ρητό σας, «Η κυβέρνηση δεν είναι άθλημα για παρακολούθηση» είναι πολύ ταιριαστό εδώ.

Η ανάμιξη σε αυτές τις αλλαγές θα εφοδιάσει την αναπτυσσόμενη συνείδησή σας με πολλούς τομείς άμεσης, έμπρακτης εκπαίδευσης. Θα ανακαλύψετε μια αληθινή, συμπονετική ηθική που θα είναι εντελώς αυθόρμητη. Θα ανακαλύψετε πόσο σημαντικό είναι να διατηρείτε τη χαρά και το θαύμα της δικής σας, μοναδικά εξελισσόμενης, κοινωνίας Επίσης, ότι το να διοικείτε τους εαυτούς σας είναι πραγματικά μια θεία λειτουργία μεγάλης πολυπλοκότητας, που απαιτεί την ενημερωμένη συμμετοχή ή την εποπτεία του κάθε μέλους. Η διατήρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων σας και η εξασφάλιση της σωστής διαχείρισης του Εθιμικού Δικαίου είναι ιερότατο καθήκον, για το οποίο θα έχετε πολύ περισσότερο χρόνο, από τη στιγμή που η ευημερία θα δώσει στη ζωή σας σταθερότητα και θα απελευθερώσει το δυναμικό σας. Να θυμίσουμε, ότι τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας θα αυξηθούν με ταχείς ρυθμούς και η νοοτροπία και οι αντιλήψεις σας θα αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό. Επίσης, θα έχετε στη διάθεσή σας Όντα από διαφορετικές καταγωγές, που έχουν έρθει για να σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης μετάβασης, καθώς σε πολλούς από εσάς μπορεί να προκληθεί λίγη σύγχυση ή αναστάτωση από το πόσο πολλά θα αλλάζουν. Αυτός είναι ο λόγος που θα έχετε προσωπικούς συμβούλους στο πλευρό σας, να σας εξηγούν και να σας καθησυχάζουν.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε για να συζητήσουμε το πώς βλέπουμε όσα συμβαίνουν σε όλον τον πλανήτη σας, καθώς αυτά τα γεγονότα θα επηρεάσουν βαθιά τη διαδικασία της ανέλιξής σας. Και φυσικά, αυτή είναι η περιοχή της ειδικότητάς μας. Η νέα διακυβέρνηση θα είναι το αποτέλεσμα ενός νέου νομισματικού συστήματος, το οποίο πρόκειται να αναμορφωθεί, περνώντας στη χρήση σκληρών νομισμάτων. Η πράξη αυτή θα επιφέρει επίσης μια παγκόσμια νομισματική επανεκτίμηση. Οι δύο αυτές εξελίξεις θα καταργήσουν γρήγορα το σημερινό νομισματικό σύστημα με βάση το χρέος, που υποστηρίζεται από τις παρούσες κυβερνήσεις. Οι πολυάριθμοι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να εγκαινιάσουν το νέο οικονομικό σύστημα της Βασιλείας III, το οποίο με τη σειρά του θα θέσει σε ισχύ τη νέα διακυβέρνηση. Αυτές οι νέες κυβερνήσεις θα βάλουν τέλος στη δουλεία του χρέους και στην ανισότητα του πλούτου και θα διαμορφώσουν οικονομικές πολιτικές για την εμπέδωση της μεγάλης ευημερίας, που θα προετοιμάσει τον λαό της Γαίας για την πρώτη επαφή και για την επιθυμία του Πνεύματος να σας επιστρέψει στην πλήρη συνείδηση. Δίνει επίσης τη δυνατότητα σ’ εμάς να έρθουμε σ’ εσάς ανοιχτά και να μιλήσουμε ελεύθερα για τις συμπαντικές αλήθειες, που για πολύν καιρό έμειναν μεταμφιεσμένες από τις μεγάλες φιλοσοφίες, που βρίσκονται στον πυρήνα της θρησκείας σε αυτή την ιερή σφαίρα.

Το καθήκον μας είναι να σας ενημερώσουμε για τις πνευματικές αλλαγές, μέσα από τις οποίες περνάει η παγκόσμια κοινωνία σας. Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζουν σε κάποιο βαθμό, ο κόσμος σας απομακρύνεται από τις αντιλήψεις και τις έννοιες, με τις οποίες είστε εξοικειωμένοι, προς απόψεις και γνώσεις, που μπορεί να φανούν αρκετά ξένες στην αρχή. Αυτό το άνοιγμα στην κοσμοθέασή σας είναι εκείνο που το Πνεύμα έχει σαν στόχο. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να επανεξετάσετε τις πεποιθήσεις που διδαχθήκατε μεγαλώνοντας. Αυτό σημαίνει αλλαγή στις αντιλήψεις, που έχετε αποδεχθεί ως «γεγονότα». Αυτό θα περιλαμβάνει την εισαγωγή σας σε νέα πνευματική ορολογία, η οποία θα είναι απαλλαγμένη από στρώματα σύγχυσης και που δόθηκε σ’ εμάς από τον Ουρανό εδώ και πολύν καιρό. Έχουμε μόνο εν παρόδῳ αναφερθεί στους αρχέγονους μύθους των κοινωνιών σας, αλλά έχει έρθει η ώρα να αφηγηθούμε αυτές τις ιστορίες με πληρότητα και με αλήθεια, ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε τη σημασία τους χωρίς την ομίχλη των ασαφειών. Πολύν καιρό πριν, οι σκοτεινοί αφέντες σας πήραν αυτές τις ιστορίες και τις αλλοίωσαν, προκειμένου να επηρεάσουν τα συναισθήματά σας προς ορισμένες «χρήσιμες» κατευθύνσεις, και εμείς έχουμε την πρόθεση να επαναφέρουμε την πυξίδα σας στον αληθινό Βορά, επιτρέποντάς σας έτσι να ευθυγραμμιστείτε με την αλήθεια για το ποιοι πραγματικά είστε.

Εμείς, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, θα είμαστε ο πολικός αστέρας σας, δείχνοντας καθαρά τον δρόμο της φυγής από την σημερινή αταξία σας προς έναν λαμπρό νέο κόσμο, τον οποίο μπορείτε ήδη να αισθανθείτε εκεί έξω να σας περιμένει. Ως Όντα που κυριολεκτικά ορμούν προς την πλήρη συνείδηση, χρειάζεστε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνει πλήρης συνείδηση. Έχουμε πολλά δώρα σοφίας να σας δώσουμε, τα οποία θα παράσχουν τα κριτήρια, με τα οποία θα αξιολογήσετε αυτά που θα συμβαίνουν. Ο Ουρανός χρησιμοποιεί τις θείες ικανότητές του για να αναδομήσει εσάς και όλον τον κόσμο γύρω σας, και εμείς έχουμε έρθει για να γίνουμε οι πνευματικοί οδηγοί σας και να σας καθησυχάζουμε για όσα μπορεί να φανούν ότι είναι μια πολύ παράξενη σειρά συμβάντων. Αυτή τη στιγμή, νέα νομισματικά συστήματα έρχονται σε ύπαρξη, και μαζί τους έρχονται διατάγματα, που θα ανακοινωθούν από τη νέα διακυβέρνηση, που θα περιλαμβάνουν αποκαλύψεις για μια συγκάλυψη πραγματικά συγκλονιστικών διαστάσεων. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι ανακοινώσεις αυτές θα αλλάξουν υπερβολικά την πραγματικότητά σας, και εμείς είμαστε εδώ για να γίνουμε οι στοργικοί οδηγοί σας κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ εκπληκτικής μετάβασης.

Σήμερα μιλήσαμε για το τι πρόκειται να συμβεί. Η επόμενη περίοδος πρόκειται να είναι περίοδος ξαφνικής, τεράστιας αλλαγής. Προτιθέμεθα να έχουμε σύντομα τη δυνατότητα να σας ανακοινώσουμε σε τι αφορά η πρώτη επαφή. Οι οικογένειές σας του πνευματικού κόσμου, του διαστήματος και της Έσω Γης είναι έτοιμες να εμφανιστούν ανάμεσά σας και να μεταμορφώσουν την πραγματικότητά σας για πάντα! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |