Home > Ellenika > Sheldan Nidle - July 24, 2012

24 Ιουλίου 2012

8 Batz, 4 Vayeb, 8 Manik

Γειά σας! Επιστρέφουμε! Πολλά συνεχίζουν να συμβαίνουν πίσω από την πρόσοψη του κόσμου σας. Το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα της σκοτεινής συμμορίας καταρρέει με ένα συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό και μια σειρά τραπεζικών διοικητικών στελεχών εξαναγκάζεται να παραιτηθεί. Η Ιντερπόλ και συναφείς υπηρεσίες εντείνουν τις έρευνές τους για το σκάνδαλο της LIBOR, που τώρα φαίνεται να μην έχει σαφή όρια, και πράγματι αυτή η επιχείρηση αρχίζει να απειλεί πολλές κυβερνήσεις στην Ευρώπη και την Ασία με κατάρρευση. Καθώς η κρίση μεγαλώνει, οι χώρες BRIC και οι σύμμαχοί τους ενημερώνουν την συμμορία, ότι οι προσπάθειές της να επαναφέρει τα ψεύτικα ηλεκτρονικά νομίσματά της θα αποκλειστούν αμέσως. Αυτό επιδεινώνεται περαιτέρω από την έλλειψη διαθέσιμων κεφαλαίων. Η πολιτική κατάσταση στην Ευρώπη και, σύντομα, στη Βόρεια Αμερική, φθάνει σε σημείο βρασμού. Κάτι πρέπει να γίνει γρήγορα, αλλιώς η σημερινή οικονομική δομή είναι βέβαιο ότι θα καταρρεύσει. Το νέο οικονομικό σύστημα, ευνοούμενο από τον συνασπισμό των χωρών BRIC, είναι τώρα εντελώς έτοιμο να τεθεί σε εφαρμογή σε ειδοποίηση της μιας στιγμής και, σύμφωνα με αυτό, διάφορες χώρες στην Ασία έχουν εκδώσει κατασχέσεις εναντίον μιας σειράς μεγάλων δυτικών τραπεζών.

Οι εξελίξεις αυτές περιπλέκονται ακόμη περισσότερο από την διογκούμενη αναταραχή στη Μέση Ανατολή και τμήματα της Νότιας Ασίας και αυτή η αυξανόμενη αστάθεια είναι επίσης έτοιμη να ξεχειλίσει. Εν τω μεταξύ, οι αλληλένδετες οικονομικές κρίσεις στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο εξακολουθούν να υφίστανται, και θα παραμείνουν άλυτες, αν δεν υπάρξουν τεράστιες τραπεζικές μεταρρυθμίσεις και παγκόσμια κατάργηση του χρέους. Δεν πρόκειται για μια κατάσταση, που ο κόσμος μπορεί απλά να κρύψει κάτω από το χαλί της παροιμίας και αυτό η σκοτεινή συμμορία το αντιλαμβάνεται τώρα. Ως εκ τούτου γνωρίζει, ότι η εξουσία της στον κόσμο πλησιάζει στο τέλος της. Μια σειρά γεγονότων, που έχουν ήδη ξεκινήσει, πολύ σύντομα θα προκαλέσουν την πτώση της συμμορίας, απομονώνοντας αρχικά τα μέλη της και απομακρύνοντάς τα στη συνέχεια από την εξουσία. Αυτό θα εισαγάγει τον NESARA στη Βόρεια Αμερική και, όπως οι κυματισμοί σε μια λίμνη, ομοιότυπα της πράξης αυτής θα εξαπλωθούν σε όλη την υδρόγειο. Αυτή η νέα διακυβέρνηση θα οδηγήσει στην παγκόσμια απελευθέρωση της ανθρωπότητας και στην επίσημη αποκάλυψη της ύπαρξής μας. Στη συνέχεια θα μπορούμε να αρχίσουμε τις ανακοινώσεις, που θα μεταβάλουν την κοσμοθεωρία σας και την πραγματικότητά σας για πάντα!

Καθώς πλησιάζετε στη στιγμή αυτής της καμπής, να θυμάστε, ότι μια ολόκληρη σειρά γεγονότων θα πρέπει να λάβει χώρα πριν από την αποκάλυψη. Οι γήινοι σύμμαχοί μας κατανοούν πλήρως αυτό που συμβαίνει τώρα. Η δομή της πραγματικότητας, που έχει χειραγωγήσει τις ζωές σας και τον κόσμο σας, πρέπει να καταρρεύσει εντελώς, για να επιτρέψει στο νέο σύστημα να πάρει τη θέση της. Το νέο αυτό σύστημα ωθείται τώρα προς την εγκαθίδρυσή του από τις ίδιες συνθήκες που καταρρίπτουν το παλιό. Αυτή η λειτουργία συντελείται με πολύ γρήγορο ρυθμό. Το σημερινό σύστημα δεν μπορεί να αντέξει άλλη μια ακραία κρίση, και μια τέτοια κρίση είναι πολύ, πολύ κοντά στο να συμβεί. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να τεθεί συγκαλυμμένα το νέο σύστημα στη θέση του και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψει τα συστατικά μέρη του: το νέο χρήμα, το νέο τραπεζικό σύστημα και τη νέα διακυβέρνηση. Η πρόθεση εδώ είναι να επιτραπεί στο παλιό σύστημα θα απαξιωθεί πλήρως και να φανεί ότι είναι ανενεργό, έτσι ώστε το ευρύ κοινό να γίνει πρόθυμο να καλωσορίσει το νέο. Τα πλοία μας παρακολουθούν όλα τα σημεία ανάφλεξης στον πλανήτη και θα αποτρέψουν τη συνήθη τακτική του σκότους για την επίλυση των προβλημάτων με τη χρήση της πολεμοκαπηλείας και της τρομοκρατίας. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε πλέον!

Σε αυτόν τον κόσμο υπήρχαν πάντα καταστάσεις και εμπρηστικές «περιστάσεις» που αξιόπιστα οδήγησαν σε «χρήσιμους» πολέμους ή ακόμη και σε παγκόσμια πυρκαγιά. Σε αυτούς τους καιρούς έχει ανατεθεί σ’ εμάς να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο και να οδηγήσουμε τον πλανήτη σας στην ειρήνη και την ευημερία. Το σκότος υποδαυλίζει μια σειρά από παλιές ζώνες συγκρούσεων, που ελπίζει ειλικρινά να ξανανάψει. Πρέπει να τους ενημερώσουμε, ότι, δυστυχώς, αυτό είναι ένα ακόμη σχέδιο, που δεν πρόκειται να επιτραπεί! Ο κόσμος σας αλλάζει γρήγορα και εκείνο που ο Ουρανός έχει ετοιμάσει δεν πρόκειται να αναιρεθεί! Η αποστολή μας επικεντρώνεται στην επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση και αυτός ο στόχος βρίσκεται σε εξέλιξη. Η επόμενη σειρά αποκαλύψεων είναι έτοιμη να πάρει τον δρόμο της, όπως είναι οι δράσεις, που θα σπρώξουν τον κόσμο σας ακόμη πιο κοντά στην μεγάλη αλλαγή του. Ο Ουρανός έχει διατάξει πως αυτό είναι καιρός να προχωρήσει και όλα τα εμπόδια να απομακρυνθούν. Πολλά άτομα, που δεν είναι ευρέως γνωστά, πρόκειται να κάνουν τις ανακοινώσεις, που θα εγκαινιάσουν τις μεταβατικές κυβερνήσεις και θα απελευθερώσουν την ανθρωπότητα από την προαιώνια, ακούσια υποτέλειά της.

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Σας ευλογούμε όλους, που θα γίνετε ελεύθεροι! Γεγονότα, ευλογημένοι, συμβαίνουν με εντατικό ρυθμό, που θα ταρακουνήσουν τη σκοτεινή συμμορία συθέμελα και θα ενεργοποιήσουν τις συνθήκες, που θα την καταρρίψουν. Ευλογούμε τον Ουρανό και όλους εκείνους που έχουν έρθει στη Γη για να εκτελέσουν τα πολλά θαύματα, που θα είναι θείο δώρο για τα ιερά σχέδιά μας. Πολύτιμα μέταλλα, όπως ονομάζονται εδώ, συσσωρεύονται επί αιώνες από τη σκοτεινή συμμορία. Τα υποκατέστησαν στη συνέχεια με όλο και πιο άχρηστα μέσα συναλλαγής και εισήγαγαν βέβηλους τρόπους χρήσης. Αυτοί είναι οι παράγοντες που αποδεικνύονται να είναι η ανατροπή τους. Μεγάλες τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες έχουν πιαστεί σε ένα τέλμα μεγάλων ελλειμμάτων, που καθιστά την κατάρρευσή τους όχι μόνο αναπόφευκτη αλλά και γρήγορη. Εν τω μεταξύ, οι συνεργάτες μας έχουν ασχοληθεί μέσα στους τελευταίους λίγους μήνες με τον σχεδιασμό της επόμενης φάσης των εργασιών τους και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν με το νέο οικονομικό σύστημα, που πρόκειται να φέρει ένα ευεργετικό αποτέλεσμα για την ανθρωπότητα!

Δεν μπορούμε ακόμα, για προφανείς λόγους, να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες αυτών των σχεδίων. Απλά να ξέρετε, ότι οι συνθήκες σε παγκόσμιο επίπεδο φέρνουν γρήγορα το σκότος στο χείλος μιας τεράστιας καταστροφής. Τα μεγάλα έθνη, έξω από την G-5, καταλαβαίνουν πλήρως τι συμβαίνει, και με χαρά προετοιμάζονται για την κατάρρευση των μεγάλων αγορών βασικών αγαθών και χρηματιστηριακών προϊόντων. Αυτή η απαραίτητη «σάρωση της σκούπας» θα ωθήσει την κοινωνία σας από το σημερινό της τέλμα άγχους σε έναν προσεκτικά ενορχηστρωμένο κόσμο ειρήνης, ευημερίας και ανοιχτής θέας απίστευτων δυνατοτήτων! Όλα τα στοιχεία γι’ αυτό δεν έχουν παρά να διολισθήσουν στις θέσεις τους! Ως εκ τούτου, σας ζητάμε να παραμείνετε γεμάτοι εμπιστοσύνη και χαρούμενη προσδοκία, γιατί πολλά απίστευτα γεγονότα βρίσκονται κοντά στην εκδήλωσή τους. Να είστε βέβαιοι, ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία και η οικογένειά μας της Αγκάρθα μας φρουρούν ενάντια σε όλες τις ύστατες προσπάθειες του σκότους να βγει από τη δύσκολη θέση με ένα ισχυρό κτύπημα!

Επωφεληθείτε από αυτόν τον χρόνο για να προετοιμαστείτε για τη νέα σας πραγματικότητα. Θα έρθει, δυστυχώς, σαν ένα σοκ για τους περισσότερους από τους συνανθρώπους σας. Να είστε πρόθυμοι στο να αρχίζετε συζητήσεις με φίλους και την οικογένεια για το τι μέλλει γενέσθαι, έτσι ώστε να μπορούν να είναι κάπως προετοιμασμένοι για τις συνταρακτικές πληροφορίες που θα ακούσουν σύντομα. Και όταν τα πράγματα ξεκινήσουν, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας και τη σοφία που η ζωή σας έχει διδάξει, για να απαλύνετε και να κατευνάσετε τις ανησυχίες εκείνων, των οποίων ο κόσμος θα έχει έρθει τα πάνω κάτω. Φανταστείτε τι σημαίνει το να αμφισβητούνται οι ισχυρότερες πεποιθήσεις σας, και να ξέρετε ότι η ήρεμη παρουσία σας και οι διαβεβαιώσεις σας είναι ουσιαστικής σημασίας στο να βοηθήσουν την κοινότητά σας να δεχτεί ένα περιβάλλον, που θα φαίνεται να γίνεται όλο και πιο παράξενο από μέρα σε μέρα. Η αποστολή σας είναι να παραμείνετε γαλήνιοι μέσα στην αμήχανη σύγχυση, που θα υπάρχει γύρω σας. Αυτό είναι εκείνο στο οποίο έχετε «εκπαιδευτεί» στη διάρκεια πολλών ζωών και τώρα έχει έρθει ο χρόνος σας. Είστε εκείνοι οι ευλογημένοι, των οποίων οι ικανότητες θα διαμορφώσουν καταστάσεις σε αυτούς τους έσχατους καιρούς, και μετέπειτα!

Σήμερα ανανεώσαμε την ενημέρωσή σας γύρω από σημαντικά γεγονότα. Είναι ζωτικής σημασίας για σας να αναγνωρίσετε, ότι αυτό που είναι τώρα σε εξέλιξη, είναι μια σειρά προγραμματισμένων γεγονότων, που οδηγούν στην τελική πράξη του «καταρράκτη του ντόμινο». Στη συνέχεια, η νέα εποχή για την ανθρωπότητα θα μπορεί να κάνει θαυμάσια την εμφάνισή της! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |