Home > > Sheldan Nidle - December 24, 2013

Sheldan Nidle - 24 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία


http://paoweb.com/uf122413.htm

Dratzo! Επιστρέφουμε και πάλι φέρνοντας περισσότερες ειδήσεις καθώς μπαίνετε σε μια περίοδο χαλάρωσης για τις διακοπές και την έναρξη του Γρηγοριανού Νέου Έτους σας. Αυτός ο καιρός σημαίνει στον κόσμο σας πολλά ξεκινήματα και καταλήξεις και εκείνοι που έχουν κυβερνήσει τον κόσμο σας για χιλιετίες ετοιμάζονται να εξέλθουν και να αποδεχθούν τη μοίρα τους. Αυτό βέβαια γίνεται πολύ απρόθυμα. Το σκότος συνηθίζει να έχει τον τρόπο του, αλλά τώρα ο καιρός του περνάει. Οι ιερές μυστικές κοινότητες και οι συνεργάτες τους προετοιμάζουν προορισμούς για εκείνους που είναι κοντά στο να συλληφθούν. Επίσης, καθορίζουν τις διαδικασίες, που θα φέρουν νέα διακυβέρνηση σε όλους σας. Επιπλέον, τα νέα νομισματικά και χρηματοπιστωτικά συστήματα ετοιμάζονται να εκδηλωθούν και με τον τρόπο αυτόν θα παράσχουν μια μεγάλη ευημερία σε αυτό το βασίλειο. Οι σύνδεσμοί μας ολοκληρώνουν συμφωνίες, οι οποίες θα γίνουν μια σειρά από ανακοινώσεις, που θα μετατρέψουν το εθνικό και το προσωπικό χρέος σε ευημερία και θα βάλουν στην άκρη το χρέος που έχει απασχολήσει τα έθνη και τα άτομα για πάρα πολύ καιρό. Αυτό θα αντικατασταθεί από μια σεισάχθεια, που θα είναι ο προάγγελος μιας νέας εποχής για την ανθρωπότητα.
Αυτή η νέα εποχή θα μεταμορφώσει την άποψή σας για τον φυσικό κόσμο. Επιτέλους θα επανενωθείτε μαζί μας και θα αναγνωρίσετε ποιοι πραγματικά είστε. Η ανακοίνωση της ύπαρξής μας από τη νέα διακυβέρνησή σας θα δημιουργήσει ένα τέλος για το αίσθημά σας, ότι κατά κάποιο τρόπο είστε μόνοι και μοναδικοί. Ο Δημιουργός έχει απλώσει ζωή όλων των τύπων και ποικιλιών σε όλον αυτόν τον γαλαξία, και μάλιστα σε ολόκληρη τη φυσική δημιουργία. Καθώς η απομόνωσή σας τελειώνει, θα αναγνωρίσετε ότι αυτός ο τομέας της πραγματικότητας έχει πολλούς, που έχουν έρθει για να το γιορτάσουν και να σας δώσουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας πίσω στην πλήρη συνείδηση. Αυτή η παράδοξη διαδρομή που σας δόθηκε σας έθεσε στο έλεος του σκότους για πάνω από 15 χιλιάδες χρόνια. Το ταξίδι σας ξεκίνησε με τις απάτες των Ατλάντων ιερέων και ιερειών. Σας είδε σχεδόν εξοντωμένους όταν βυθίστηκε η Ατλαντίδα, και τελικά σας έριξε στην κατάσταση της σύγχυσης και της αμνησίας. Ωστόσο, σε πείσμα όλων αυτών, επιβιώσατε και τώρα πρόκειται να επιστρέψετε σε μια κατάσταση, όπου θα μπορείτε επιτέλους να θυμηθείτε τι συνέβη σ’ εσάς. Αυτός είναι πράγματι ένας καιρός πανηγυρισμών για σας.
Αυτή η επιχείρηση για μια πρώτη επαφή μαζί σας υπήρξε μοναδική και οι παράμετροί της είναι αρκετά παράδοξες. Η Γαία είναι μια πολύ ιδιαίτερη και εξαιρετικά τιμημένη Οντότητα. Τώρα κοσμεί αυτό το ηλιακό σύστημα και με τον τρόπο αυτόν επιτρέπει στο σύστημα αυτό να δεχθεί μια εξαιρετική ανακαίνιση. Η Γαία επιθυμεί για τις αδερφές της να επιστρέψουν στην πρώην παρθένα τους κατάσταση. Ζητάει από τους Ελοχίμ και τους διάφορους αδελφούς τους να βοηθήσουν σε αυτό το ιερό καθήκον. Αυτό πρόκειται να κάνουν. Κατ' αρχάς, αυτός ο θείος κόσμος πρέπει να αποκατασταθεί και να γίνει το ενιαίο σπίτι για την ανθρωπότητα. Στη συνέχεια, η επιχείρηση της αποκατάστασης θα μπορεί να ξεκινήσει επίσημα. Οι υπόλοιποι τρεις υδάτινοι κόσμοι πρόκειται να έχουν και πάλι ωκεανούς τόσο πάνω όσο και κάτω από την επιφάνεια, και η ζωή για μια ακόμη φορά θα βρίθει πληθώρας ειδών. Η απίστευτη ομορφιά αυτού του πλανητικού συστήματος θα εκδηλωθεί. Οι μεγάλες ενέργειες αυτού του δυνατού αστέρα, που αποκαλείτε Ήλιο σας, θα λάμψουν σε όλο τους το μεγαλείο, καθώς με χαρά θα ονομάζετε σπίτι σας αυτή τη συλλογή από θαύματα. Αυτό το νέο αστρικό έθνος θα έχει ένα πολύ μοναδικό πεπρωμένο.
Ο πρώτος στόχος σας θα είναι να εξασφαλίσετε την γαλαξιακή ειρήνη. Η επόμενη σειρά των καθηκόντων σας θα είναι να γίνετε ευγενικοί και περιζήτητοι οικοδεσπότες για έναν μεγάλο αριθμό διαγαλαξιακών συνεδρίων. Τα καθήκοντα αυτά θα σας επιτρέψουν να γνωρίσετε ένα τεράστιο κομμάτι των μορφών ζωής, που καταλαμβάνουν τη φυσική δημιουργία. Αυτή τη στιγμή, είστε ξενοφοβικοί και φαινομενικά πολύ ακατάλληλοι ως οικοδεσπότες αυτών των διαδικασιών. Παρ' όλα αυτά, θα μεταμορφωθείτε και στην πλήρη συνείδηση ​​θα εξελιχθείτε στους σπουδαίους οικοδεσπότες που έχουμε υπαινιχθεί. Η Γαία άφησε τις περιπλανήσεις της περίπου έξι δισεκατομμύρια χρόνια πριν και εντάχθηκε σε αυτό το πλανητικό σύστημα για έναν λόγο. Ήξερε τις προφητείες και επέλεξε αυτό το μέρος στο γαλαξία μας γι’ αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Ο Ουρανός της είχε ζητήσει να ενταχθεί σε αυτό το ηλιακό σύστημα και να πραγματοποιήσει τη μοίρα της εδώ. Αυτό συμβαίνει τώρα, όπως είχε προειπωθεί. Η ανθρωπότητα της επιφάνειας έχει δείξει τη δέουσα επιμέλεια και πρόκειται να προικιστεί από το Θείον με την πλήρη συνείδηση, που αφαιρέθηκε από αυτήν τόσον καιρό πριν. Στη νέα της συνείδηση, η ανθρωπότητα της επιφάνειας θα επανενωθεί με το Αγκαρθινό παρελθόν της. Μια νέα κοινή ιστορία θα γεννηθεί με χαρά στη συνέχεια.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste, αγαπητές καρδιές! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε τώρα με κάποιες πληροφορίες για το τι συμβαίνει σ’ εσάς και σε αυτή τη μεταβαλλόμενη πραγματικότητα. Εκείνοι που την ελέγχουν έχουν παρατηρήσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, ότι τα άπληστα σχέδιά τους αρχίζουν να καταρρέουν. Καταλαβαίνουν επίσης, ότι οι πολλές απάτες τους, που τους έχουν διατηρήσει μέχρι στιγμής στην επιχείρηση, αποτυγχάνουν. Το Φως απλά κερδίζει από το γεγονός, ότι αυτή η πραγματικότητα δεν «δουλεύει» το ίδιο όπως πριν. Απαιτούνται μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Οι μεταρρυθμίσεις αυτές λειτουργούν υπέρ της υλοποίησης του σχεδίου, που έχει καταρτιστεί από τον Ουρανό για τη νίκη του Φωτός. Αυτή η διαρκώς αναπτυσσόμενη κατάσταση καθιστά όλο και πιο αναπόφευκτο, ότι η θεία νίκη, που αποτελεί τον στόχο μας, σύντομα θα είναι πραγματικότητα. Οι νομικοί και οικονομικοί λόγοι γι’ αυτές τις τεράστιες αλλαγές είναι λόγοι έχουν θέσει σε εφαρμογή οι ειδικοί φίλοι μας. Δράσεις της αγοράς και ορισμένες νομικές ρυθμίσεις είναι έτοιμες να αναλώσουν το σκότος και να επιτρέψουν σε μια νέα πραγματικότητα να εκδηλωθεί!
Αυτή η νέα πραγματικότητα θα μπορεί στη συνέχεια να απαλλάξει αυτό το πεδίο από το σκότος και τα πολλά πλοκάμια του στον χώρο της οικονομίας και της κυβέρνησης. Επιπροσθέτως, θα επιτρέψει στους ιερούς συνεργάτες μας να επιβάλουν την εφαρμογή διαφόρων νόμων, όπως ο N.E.S.A.R.A. Αυτό θα οδηγήσει σε μια νέα ευημερία και μια μεγάλη μεταμόρφωση, όχι μόνο της διακυβέρνησης, αλλά του πώς λειτουργεί η παγκόσμια οικονομία. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε μια επίσημη αποκάλυψη των αδελφών μας στο Διάστημα και στην Έσω Γη. Με αυτό ως δεδομένο, η εξουσία του σκότους πραγματικά παίρνει τέλος. Ένα νέο πεδίο θα γεννηθεί, για να σας μεταφέρει στην ευημερία και στην πλήρη συνείδηση. Αυτή η Ανέλιξη που έρχεται για το επιφανειακό πεδίο θα μεταμορφώσει τη Γαία και θα επιτρέψει στον καθέναν από εσάς να ξανα-ανακαλύψει με ευχαρίστηση ποιοι πραγματικά είστε. Κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης εμείς θα εμφανιστούμε και θα σας συμβουλέψουμε σχετικά με αυτά τα θέματα, που είναι ζωτικής σημασίας ως προς το τι ο καθένας πρέπει να ξέρει!
Ως πλήρως συνειδητά όντα, θα είναι ανάγκη να καταλάβετε μια σειρά από θεμελιώδεις αρχές. Κάθε ένας από εμάς, όταν πετύχαμε την αθανασία, έλαβε οδηγίες επ’ αυτού από μια ειδική ομάδα Αναληφθέντων Διδασκάλων. Η αποστολή μας είναι να αναπαραγάγουμε αυτήν την πτυχή της εκπαίδευσής μας. Έχουμε την πρόθεση να γίνουμε πλήρεις εταίροι σας στο Φως, μόλις ολοκληρωθεί αυτή η μετάβαση. Αφού γίνει αυτό, θα πρέπει να σας προετοιμάσουμε για το πώς θα εργαστούμε μαζί στα πολλά ιερά καθήκοντα που θα μας δοθούν από τον Ουρανό. Θα είμαστε όλοι σε θεία υπηρεσία προς το Φως. Αυτό θα γίνει με μια σειρά από ειδικούς τρόπους, και πρόκειται να επιτύχουμε γρήγορα αυτή τη συμβατότητα. Κάθε ένας από εσάς είναι μια ειδική Ψυχή, που έρχεται εδώ για ένα πολύ ειδικό σύνολο θείων λόγων. Αυτοί οι ευλογημένοι λόγοι είναι εκείνο που καθιστά δυνατό γι’ αυτήν την ομάδα να μάθει, να ενστερνιστεί και στη συνέχεια να φέρει σε πέρας τις διάφορες αποστολές, που θα μας έχουν ανατεθεί από τον Δημιουργό. Όλα θα γίνουν!

Σήμερα, συνεχίσαμε τα μηνύματά μας για το τι συμβαίνει εδώ. Θα θέλαμε επίσης να δώσουμε στον καθένα σας μια ιερή ευλογία. Είθε αυτή η εορταστική περίοδος της αλλαγής του έτους να είναι η αρχή μιας σειράς από μικρά και μεγάλα θαύματα, που θα εκδηλώσουν γρήγορα αυτή τη νέα εποχή για όλους! Είμαστε κοντά στην αποκάλυψη και τη μεγάλη επανένωση της Ανθρωπότητας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |