Home > > Sheldan Nidle - December 17, 2013

Sheldan Nidle - 17 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf121713.htm

Selamat Jarin! Ερχόμαστε τώρα να μιλήσουμε για μερικά σημαντικά πράγματα, έτσι ώστε να μπορείτε να προετοιμαστείτε για όσα βρίσκονται μπροστά σας.
Έχει αρχίσει ένα κίνημα, που θα σας οδηγήσει στην ευημερία και στη νέα διακυβέρνηση. Θα πρέπει να μη σας διαφεύγει, ότι ο κόσμος που γνωρίζετε από τότε που γεννηθήκατε, έχει αρχίσει να ξεφτίζει αλματωδώς. Η σκοτεινή συμμορία, που έχει κυβερνήσει τον κόσμο σας για χιλιετίες, χάνει τον έλεγχό της.
Το πρώτο μέρος μιας παγκόσμιας νομισματικής επανεκκίνησης έχει φτάσει. Αυτό θα αλλάξει το πώς πρέπει να χρησιμοποιούνται τα νομίσματα του κόσμου. Το επόμενο μέρος αυτής της νομισματικής διεργασίας θα επιφέρει την πρώτη ευρεία κίνηση των κεφαλαίων ευημερίας. Τα κεφάλαια αυτά θα είναι ο προάγγελος για την νέα διακυβέρνηση, και αυτή η νέα διακυβέρνηση θα κηρύξει ένα μεγάλο «ιωβηλαίο» για τον συνολικό τερματισμό του χρέους.
Επί πλέον, θα υπάρξει μια τεράστια μεταμόρφωση στη βιομηχανία των τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο λειτουργίας αυτών των διαφόρων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Αυτοί οι νέοι κανόνες θα επιβάλουν πολιτικές για την λήξη της τυραννίας, που αυτά τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εξαπλώνουν σε αυτόν τον πλανήτη. Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον, η ελευθερία και η προσωπική κυριαρχία θα ανθίσουν και πάλι.
Ο κύριος λόγος πίσω από όλα αυτά είναι η συνείδηση και η αποκάλυψη. Κάθε μεγάλος οπαδός της επιστήμης στον κόσμο σας γνωρίζει διαισθητικά, ότι η συνείδηση είναι σε άνοδο. Ο Ουρανός έχει έτσι διατάξει και οι φύλακες Άγγελοι, που παρακολουθούν πάνω από τους πνευματικούς και φυσικούς εαυτούς σας, έχουν εφαρμόσει ένα σχήμα με σκοπό την επίτευξη των στόχων αυτών. Η αύξηση της βασικής συχνότητας του σώματός σας και η εμφάνιση νέων τσάκρας στους φυσικούς εαυτούς σας είναι μόνο ένα μέρος της ιερής αυτής διαδικασίας.
Ένας άλλος λόγος είναι η βαθύτερη συσσωμάτωση του συναισθηματικού, ψυχικού και πνευματικού σώματός σας με τον φυσικό εαυτό σας. Αυτή η λειτουργία επίσης αλλάζει το RNA / DNA σας. Ακόμη η επίφυσή σας μεταλλάσσεται. Όλα αυτά σας κάνουν περισσότερο γνώστες της μετατόπισης της συνείδησης, που είναι σε εξέλιξη. Παρατηρείτε τους ουρανούς και μας βλέπετε. Μαθαίνετε μέσα στην αυξανόμενη περιέργειά σας, ότι πολλά αρχαία μυστήρια δείχνουν προς μια διαφορετική ιστορία και διαφορετικές εξηγήσεις για το τι συμβαίνει στη γη, στη θάλασσα και στον αέρα. Αυτό είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου για να γίνει η αποκάλυψη πιο προφανής και πιο αισθητή σ’ εσάς!
Οι διάφορες αυτές ιερές και διαδικαστικές δραστηριότητες θα σας οδηγήσουν μακριά από την τρομερή λαβή του σκότους, στα θαύματα του Φωτός, όπου θα είστε πιο άνετα και θα καταλάβετε τι απαιτείται από εσάς. Θα συνειδητοποιήσετε, πως ό,τι γίνεται για λογαριασμό σας, είναι πολύ αξιοσημείωτο. Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα χέρι και, στον σωστό χρόνο, να παρέμβουμε άμεσα στις υποθέσεις σας. Έχουμε, βεβαίως, την ενίσχυση τόσο των Αγκαρθινών όσο και των Αναληφθέντων Διδασκάλων σας. Τα πρώτα ζωτικής σημασίας πράγματα συμβαίνουν τώρα. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό που οι συνεργάτες μας έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής. Τα υπόλοιπα πρόκειται να ακολουθήσουν σύντομα και να δώσουν το σήμα, ότι ο χρόνος τους για να εμφανιστούν είναι κοντά.
Παρακολουθούμε στενά τις προσπάθειες που γίνονται από το σκότος να καθυστερήσουν με κάποιο τρόπο το αναπόφευκτο. Τα σχέδιά τους δεν λειτουργούν όπως στο παρελθόν. Απολαύστε αυτό που αρχίζει να συμβαίνει. Να είστε έτοιμοι να δείτε, ότι αυτό που πρόκειται να εκδηλωθεί σαν επόμενο στάδιο, είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σεναρίου, που οδηγεί στον μεγάλο θρίαμβό μας! Σύντομα θα μπορέσουν να γίνουν δημόσια αποκαλυπτικές εκπομπές και η κίνηση προς την μεγαλειώδη εποχή σας θα μπορέσει να επιταχυνθεί.
Πολύν καιρό πριν, οι πρόγονοί σας «σπάρθηκαν» επάνω σ’ αυτήν την πολύ ξεχωριστή σφαίρα. Πολλά συνέβησαν, κακά και καλά, από τότε. Εμείς φτάνουμε για να ανανεώσουμε τις αρχαίες ρίζες σας και να σας επαναφέρουμε στην πλήρη συνείδηση εκείνων των ίδιων αρχαίων προγόνων. Ήρθαμε εδώ για να εξυπηρετήσουμε τη Γαία και να την προετοιμάσουμε για την επαναφορά στον σεβασμό αυτού του γαλαξία.
Η Γαία είναι ένα ζωντανό ον, που καθημερινά ενισχύει αυτό το ηλιακό σύστημα. Έχει την πρόθεση να πάει την ξεχωριστή οικογένειά σας στη θέση που επρόκειτο να έχει φτάσει, κοντά στο τέλος του χρόνου της Λεμουρίας. Τώρα, αυτή η ιερή δέσμευση πρόκειται να εκπληρωθεί και, μαζί με αυτήν, η κυριαρχία όλου αυτού του Γαλαξία. Εμείς, στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία, συνειδητοποιούμε, ότι πλησιάζουμε όλοι μια πραγματικά ιδιαίτερη στιγμή.
Σας έχουμε στείλει έναν πολύ μοναδικό στόλο Επιστήμης και Μηχανολογίας, και ο στόλος αυτός έχει διογκωθεί σε μεγάλο βαθμό από τις συμμετοχές καθενός των αστρικών εθνών, που είναι μέλη μας. Θα προχωρήσετε σύντομα στην πλήρη συνείδηση και στη συνέχεια θα πάτε να συναντήσετε τη μεγάλη ποικιλία της ζωής, που τώρα αποκαλεί σπίτι αυτόν τον αξιόλογο γαλαξία.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Φτάνουμε τώρα με μερικά πιο ενδιαφέροντα νέα!
Εκείνοι που δραστηριοποιούνται στο να αλλάξουν την τρέχουσα πραγματικότητά σας, εργάζονται για την ολοκλήρωση μιας σειράς από κρίσιμα έργα, ώστε να βρίσκονται σε συμφωνία με τα ιερά διατάγματα του Ουρανού. Κάθε μέρα, ο Ουρανός μας ευλογεί. Κάθε μέρα το σκότος εξακολουθεί να ασεβεί εναντίον όλης της ζωής στη Γαία. Η ρύπανση του αέρα, των υδάτων και του εδάφους, καθώς και η συνεχής εξόρυξη των «φυσικών πόρων», αποτελεί προσβολή για τη Γαία και τα πολλά οικοσυστήματά της.
Τεχνολογίες, που μπορούν εύκολα να αποκαταστήσουν τη Γαία και να τερματίσουν το σκάψιμο και τις εκρήξεις, που πλήττουν τη Γαία, πρέπει να αποκαλυφθούν σε όλους. Ζούμε σε ένα μέρος, του οποίου η διαφύλαξη είναι η πρωταρχική μας ευθύνη. Φτάνει η θεία στιγμή, να αλλάξουν οι απαίσιοι τρόποι και να αναγνωριστεί η θεότητα σε κάθε ένα από τα είδη της χλωρίδας και της πανίδας του Δημιουργού. Διαμορφώνουμε επιμελώς τις προθέσεις για την αλλαγή αυτού του ιερού πεδίου και την προώθηση του Φωτός!
Όλη η ζωή είναι ιερή. Η συνεχής σπατάλη αυτής της ζωής είναι ιεροσυλία. Ο Ουρανός μας έχει δώσει από καιρό εντολή για ξεχωριστές και ποικίλες αποστολές. Αντιλαμβανόμαστε, ότι κάθε ένας από εμάς χρειαζόταν εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις, ώστε να αποκτήσει τις ικανότητες για την εκπλήρωση των θείων αποστολών μας. Ομοίως, κάθε ένας από σας χρειάζεται την κατάλληλη καθοδήγηση, που θα πηγαίνει πέρα από τις απλές κοινοτοπίες και θα έχει ως στόχο την αντιμετώπιση ενός μεγάλου αριθμού συγκεκριμένων θεμάτων, που θα σχετίζονται με την εκπαίδευσή σας.
Κάθε ένας από εμάς έχει ένα ρόλο να παίξει σε αυτό το θέμα. Ξεκινήσατε αυτή τη ζωή ως παιδιά, ανίκανα ακόμη να χρησιμοποιήσετε μεγάλες φυσικές δυνατότητες, φέροντας όμως μια σύμβαση ζωής. Καθώς περνούσε ο καιρός αποκτήσατε κυριαρχία πάνω στις φυσικές δυνατότητές σας, αλλά χάσατε την αίσθηση της σύμβασης της ζωής σας. Ο Ουρανός θα παράσχει μαθήματα, ώστε να μπορέσετε να θυμηθείτε και να εφαρμόσετε με επιτυχία αυτήν την σύμβαση ζωής. Σ’ αυτό το σημείο εμπλεκόμαστε εμείς.
Εμείς είμαστε οι θείοι επόπτες σας. Τα καθήκοντά μας είναι να σας εξοπλίσουμε με το υλικό, τη φυσική και πνευματική γνώση, που θα σας προετοιμάσει για το τελικό ταξίδι προς την πλήρη συνείδηση. Ως εκ τούτου, χρειάζεται να σας παράσχουμε τις νομισματικές και κυβερνητικές δομές, που θα μπορούν να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά στην ολοκλήρωση αυτού του ιερού καθήκοντος.
Επί πλέον, χρειάζεται να σας δώσουμε έναν τρόπο για μια ελεύθερη αλληλεπίδραση με τις οικογένειές σας του Πνεύματος, του διαστήματος και της Έσω Γης. Η σημερινή σας απομόνωση θα μετατραπεί σε μια νέα κοινότητα της ανθρωπότητας, στην οποία θα μπορείτε εύκολα να βασιστείτε, όταν θα απαιτηθεί. Προς το παρόν έχουμε κάνει πολλά πράγματα για να καταστεί αυτό δυνατόν. Τα πρώτα από αυτά αναμένεται να εκδηλωθούν. Έχουμε παρακολουθήσει στενά και έχουμε δει τι γίνεται. Έρχεται ο καιρός που θα αλλάξει αυτήν την πραγματικότητα και θα φέρει μια ευημερία, η οποία θα βελτιώσει τη ζωή σας και θα ετοιμάσει αυτό το πεδίο για ταχεία θετική αλλαγή. Τώρα το απαιτούμε αυτό! Ας γίνει το θέλημά Σου!

Σήμερα, δίνεται ένα ακόμη μήνυμα και γίνεται γνωστό ένα ακόμη σύνολο πληροφοριών για το τι συμβαίνει επί, υπεράνω και υποκάτω αυτής της επιφανειακής πραγματικότητας. Έρχεται η στιγμή για μια μεγάλη μεταμόρφωση, που θα ξεκινήσει με ένα μικρό, αλλά σχετικό γεγονός! Ας το υλοποιήσουμε μαζί με το Θείον! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |