Home > > Sheldan Nidle - January 28, 2014

Sheldan Nidle - 28 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf012814.htm

Selamat Jalwa! Πολλά συμβαίνουν στον κόσμο σας. Οι ηγέτες της σκοτεινής συμμορίας κατανοούν πλήρως, ότι η μακρά βασιλεία τους φτάνει στο τέλος της. Οι γήινοι συνεργάτες μας βάζουν τις τελευταίες πινελιές σε μια παγκόσμια νομισματική επαναφορά και χρησιμοποιούν αυτό το γεγονός για την ταχεία έναρξη ενός νέου, παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος. Αυτή τη στιγμή συμβαίνουν πράγματα, που θα φέρουν την πρώτη γεύση της παγκόσμιας ευημερίας σ’ αυτό το πεδίο. Ένα νέο νόμισμα με αντίκρισμα σε χρυσό θα εξαλείψει τους προηγούμενους περιορισμούς, που θεσπίστηκαν από τις συμφωνίες του Dumbarton Oaks. Η εποχή του δολαρίου της Federal Reserve έχει τελειώσει. Ένα νέο χρηματοπιστωτικό τοπίο διαμορφώνεται, για να επαναφέρει τον έλεγχο του κάθε εθνικού νομίσματος στα χέρια του εθνικού κράτους, από το οποίο προέρχεται. Κάθε τράπεζα θα συμμορφώνεται τότε προς ένα αυστηρό σύνολο κανόνων, που θα βάζουν τέλος στην απάτη και στη στρεψοδικία του παρελθόντος. Η τραπεζική λειτουργία δεν θα είναι πλέον η άδεια για την τέλεση κλοπής και τα άσχημα «μειονεκτήματα», που χαρακτήριζαν τις τράπεζες, θα πάρουν τέλος. Πολύ γρήγορα, η νέα διακυβέρνηση που θα προκύψει ως αποτέλεσμα αυτής της ευημερίας, θα επιβάλει αυτούς τους νέους κανονισμούς. Αυτή η νέα πραγματικότητα θα είναι ο πρόδρομος μιας αποκάλυψης, που θα σταθεροποιήσει την πορεία σας προς την πλήρη συνείδηση.
Οι σημερινές δουλειές αυτού του στόλου έχουν οργανωθεί σε σχέση με την ανάγκη να εξασφαλιστεί, ότι όλα όσα έχουν συμφωνηθεί όντως υλοποιούνται. Η παρούσα χρονική στιγμή είναι εκείνη, κατά την οποία η παλιά σκοτεινή τάξη, η διακατεχόμενη από αδυσώπητη απληστία, αλαζονεία και ανευθυνότητα, θα αντικατασταθεί από εκείνους που χρησιμοποιούν τη συνείδησή τους και την αυξανόμενη αίσθηση ευθύνης τους για να φέρουν στο προσκήνιο μια νέα πραγματικότητα. Είναι αυτή η ιδιαίτερη νέα πραγματικότητα, που θα γεννηθεί πλήρως, όταν η τρέχουσα μεταμόρφωση της συνείδησής σας θα έχει ολοκληρωθεί. Αυτό, όπως είπαμε πριν, απαιτεί να σας παράσχουμε πολλούς συμβούλους, των οποίων η κύρια αποστολή θα είναι να σας φέρουν πίσω στην πλήρη συνείδηση. Αυτή η διαδρομή θα περιλαμβάνει τις πόλεις της Αγκάρθα. Ειδικά μέρη σε όλο αυτό το πεδίο είναι φυλαγμένα για το τελικό στάδιο του ταξιδιού σας. Έχουμε συντονίσει την κατασκευή και την λειτουργία των Φωτοθαλάμων, που θα ολοκληρώσουν αυτήν την πολύ θεία αποστολή. Όταν θα αφήνετε αυτούς τους ζωντανούς μετασχηματιστές, θα είστε πλήρως συνειδητοί. Μετά από μια σύντομη εκπαίδευση θα είστε ικανοί να λειτουργήσετε καλά μέσα σε μια νέα πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης!
Αυτό που βρίσκεται μπροστά σας είναι ένα μεγάλο άλμα στη συνείδηση. Αυτή η θεία επιχείρηση έχει ως στόχο να ανυψώσει αυτήν την πραγματικότητα στην πέμπτη διάσταση και να σας προετοιμάσει για να γίνετε οι κύριοι φύλακες αυτού του τομέα της φυσικής δημιουργίας. Θα επανενωθείτε με τους αδελφούς σας της Αγκάρθα και μαζί θα αποικίσετε τους άλλους τρεις υδάτινους κόσμους. Αυτές οι νέες γαλαξιακές κοινωνίες θα διαμορφώσουν ένα γαλαξιακό συμβούλιο για να προεδρεύει σ’ αυτήν την ειδική επιτροπεία. Επί πλέον, θα φέρετε αυτό το προσφάτως ενωμένο αστρικό έθνος στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία και θα εκπληρώσετε το ιερό πεπρωμένο σας. Πολυάριθμοι γαλαξίες, κοντινοί και μακρινοί, έχουν ακούσει για το μεγάλο πεπρωμένο σας και επιθυμούν να μοιραστούν αυτά τα γεγονότα μαζί σας. Στην πράξη, πρόκειται να αποτελέσετε πρότυπο ειρήνης, ευημερίας και ενότητας! Πολλά σκάφη από αυτούς τους γαλαξίες είναι εδώ τώρα, παρακολουθώντας και βοηθώντας εμάς στην εξελισσόμενη μεταμόρφωσή σας. Κατά την επιστροφή σας στην κατάσταση των φυσικών αγγέλων, έχετε δώσει σε πολλούς το όραμα του πώς εκτυλίσσεται το θείο σχέδιο με τους θαυμαστούς τρόπους του. Αυτό δίνει σε όλους, σ’ αυτόν τον τεράστιο στόλο, μεγάλη χαρά.
Καθώς ξεδιπλώνονται όλα όσα έχουμε αναφέρει, να θυμάστε ότι αυτό το σύνολο των θείων αλλαγών είναι μέρος μιας ακόμη μεγαλύτερης αλλαγής, που σαρώνει όλον αυτόν τον γαλαξία. Εμείς πρώτοι αποικίσαμε αυτό το ηλιακό σύστημα, με την πλήρη επιδοκιμασία της Πνευματικής Ιεραρχίας αυτής της περιοχής. Παρακολουθήσαμε το σκότος να φτάνει πριν από πολύν καιρό και να εξαλείφει αυτήν την πρώτη αποικία. Στη συνέχεια, πήραμε την άδεια να παρέμβουμε και δημιουργήθηκε η γη της Μου. Αργότερα ήρθε η Ατλαντίδα και ένα πραγματικά παράδοξο σχέδιο από το σκότος, να κάνει τους ανθρώπους μια φυλή σκλάβων. Η διαδικασία αυτή έχει τώρα αποτύχει. Αφήνετε πίσω τα δεσμά της περιορισμένης συνείδησης. Έχετε μάθει πολλά από τις χιλιετίες των περιπετειών σας κάτω από το σκληρό χέρι του σκότους. Αυτό τελείωσε. Είναι καιρός να επιστρέψετε στη σφαίρα της πλήρους συνείδησης και να εκπληρώσετε το μεγάλο πεπρωμένο, που σας δόθηκε από τον Ουρανό. Εσείς και η πνευματική και η διαστημική οικογένειά σας, θα ενωθούμε τώρα και θα εκτελέσουμε μια ειδική, προσχεδιασμένη αλχημεία. Αυτά τα γεγονότα θα επαναφέρουν αυτόν τον γαλαξία στο Φως και θα σας επιτρέψουν να τελέσετε μια μεγάλη και αναγκαία μαγεία. Αλληλούια! Αλληλούια! Αλληλούια!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Συμβαίνουν τώρα γεγονότα που θα αλλάξουν αυτήν την πραγματικότητα. Οι διάφορες μυστικές κοινότητες, τόσο της Ανατολής όσο και της Δύσης, ολοκληρώνουν το έργο, που θα επιτρέψει στον κόσμο να αρχίσει την παγκόσμια νομισματική επαναφορά και να υλοποιήσει ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Η παρούσα τραπεζική ολιγαρχία αποτελείται από μια «παλιά φρουρά», ο χρόνος για την ήττα της οποίας έχει έρθει. Από τις μέρες της αρχαίας Ρώμης, αυτή η απαθής ομάδα διατήρησε τον έλεγχο της οικονομίας του πλανήτη. Αυτοί οι επικίνδυνοι και εγωκεντρικοί τύποι θα απορριφθούν και θα αφεθούν στη μοίρα τους. Θα ακολουθήσουν συλλήψεις και, με αυτές, το τέλος τους. Αυτά τα ευλογημένα γεγονότα μας πήραν χιλιετίες να τα οργανώσουμε και δεκαετίες να τα κάνουμε πραγματικότητα! Εκείνο που θα τα διαδεχθεί θα είναι ένα σύστημα απαλλαγμένο από την ανηθικότητά τους και την χονδροειδή έλλειψη σεβασμού για την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι ήσαν οι απρόθυμοι σκλάβοι τους και δεν μπόρεσαν να δουν τις μεγάλες δυνάμεις, που ο καθένας διαθέτει. Είναι ώρα να δεχτούν, ότι η απελευθέρωσή σας είναι στο χέρι.
Αυτό το πρώτο στάδιο της ευημερίας σας θα ακολουθηθεί από την διανομή των διαφόρων κεφαλαίων ευημερίας*. Αυτή θα είναι μια διαδικασία σε δύο μέρη. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί, θα εκδηλωθεί η νέα διακυβέρνηση. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτός θα είναι πράγματι ένας αληθινά ευλογημένος καιρός για όλους. Το παλιό υπερχρεωμένο σύστημα πρόκειται να πέσει. Ένα νέο σύστημα θα το αντικαταστήσει, που θα σας απαλλάξει από το χρέος και θα σας επιτρέψει να υλοποιήσετε τις ιερές επιθυμίες σας. Αξιοποιήστε αυτόν τον καιρό για να σκεφτείτε. Κοιτάξτε προσεκτικά τις κοινωνίες σας. Δείτε πώς μπορούν να βελτιωθούν. Κοιτάξτε τη Γη, επίσης. Δείτε την σε ένα νέο φως. Βοηθήστε την και αλλάξτε γρήγορα τον τρόπο, με τον οποίο οι κοινωνίες σας εξασφαλίζουν την ενέργεια που χρειάζεστε και τη μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών. Να είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε εκπληκτικές νέες τεχνολογίες και, πάνω απ' όλα, πράξτε αυτά μέσα στο πνευματικό πλαίσιο της ανερχόμενης συνείδησής σας! Να έχετε επίγνωση για τα πάντα και μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει!
Σύντομα θα συναντηθείτε με τους αντιπροσώπους των προγόνων σας. Θα συναναστραφείτε, επίσης, με τα πνευματικά Όντα του Ουρανού. Το «πέπλο» θα ανοίξει. Εμείς είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε στην πλήρη συνείδηση και να σας διδάξουμε εκείνα τα πρωταρχικά πράγματα, με τα οποία θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι. Αυτός ο καιρός θα είναι καιρός χαράς και ίσων μερών ευθύνης. Πολλά θαύματα θα σας γίνουν γνωστά. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον καιρό για να βελτιώσετε τους εαυτούς σας και να συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον. Μάθετε για την ενότητά σας με το όλον της Ζωής! Κατανοήστε το μεγάλο δώρο που είναι η ζωή σας πάνω στη Γαία και σύντομα μέσα σ’ αυτήν. Να είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τις πολλές πεποιθήσεις σας και να επεκταθείτε σε άλλες. Αυτό είναι μια πολύ ηθική και σχετικά αναίμακτη «επανάσταση». Θα σας αφήσει σε μια κατάσταση συνείδησης, που δεν έχετε απολαύσει στο φυσικό επίπεδο για πάνω από δεκατρείς χιλιετίες. Να είστε ευγνώμονες. Να είστε ευγενικοί και να ευλογείτε τους πάντες για ό,τι συμβαίνει σε αυτό το πεδίο.

Σήμερα συνεχίσαμε τα πολλά μηνύματά μας, που σας εξηγούν τι συμβαίνει εδώ. Σας ζητάμε να το ενστερνιστείτε και να κάνετε ό,τι σας συμβουλεύει ο Ανώτερος Εαυτός σας, όταν είστε σε κατάσταση προσευχής ή διαλογισμού. Να είστε υπερήφανοι γι’ αυτό που πρόκειται να γίνετε και να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε όλους αυτούς που έχουν έρθει για να μεταδώσουν αυτά τα θαύματα σ’ εσάς! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

*https://docs.google.com/document/d/1l5fQ8ze4b6c_aywu1Tp0wD8ahHl5qINFJMeBC7xd578/edit


Πηγή: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |