Home > > Sheldan Nidle - 4 Φεβρουαρίου 2014

Sheldan Nidle - 4 Φεβρουαρίου 2014

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

8 Oc, 13 Yax, 10 Caban

Dratzo! Η πραγματικότητα, στην οποία τώρα διαμένετε, μεταβάλλεται. Καθώς συμβαίνει αυτό, η σκοτεινή συμμορία αφήνει πίσω τη φρικτή ιστορία της και τα τεράστια διασυνδεδεμένα δίκτυα του πλούτου και της εξουσίας της αναγκάζονται να αλλάξουν. Οι παλιοί τρόποι, με τους οποίους η σκοτεινή συμμορία διατήρησε την εξουσία της, αρχίζουν να γλιστρούν. Οι εξουσίες της, που συσσωρεύτηκαν με την πάροδο των χιλιετιών, μεταβιβάζονται σε μια νέα, πιο συνειδητή και πιο ανθρώπινη ομάδα. Αυτοί οι νέοι ηγέτες κατανοούν τη λεπτή φύση των μεταβάσεων, που απαιτούνται από τον Ουρανό. Είναι καιρός για τον εορτασμό αυτών των επί μακρόν καθυστερημένων αλλαγών και για την πλήρη υποστήριξη εκείνου, που αυτές οι μεταμορφώσεις σημαίνουν. Η ανθρωπότητα της επιφάνειας έχει διατηρηθεί σε αμνησία, περικυκλωμένη από μυστήρια, και αυτές οι ανωμαλίες πρέπει να εξηγηθούν. Είναι καθήκον άλλων, όπως των Αναληφθέντων Διδασκάλων σας και των αδελφών σας από την Έσω Γη, να σας δώσουν αυτές τις εξηγήσεις. Η δική μας αποστολή είναι να σας δώσουμε μια σύντομη κατανόηση του τι συμβαίνει. Καθώς αλλάζετε, γίνεστε όλο και λιγότερο ευάλωτοι στα «παιχνίδια του μυαλού», που για καιρό παίζονται προς χάριν της συμμορίας από τα μέσα ενημέρωσης και τις βιομηχανίες της διασκέδασής σας.

Θα είστε, χωρίς αμφιβολία, απογοητευμένοι και αναστατωμένοι με αυτό που περνάει για αλήθεια στην πραγματικότητά σας. Το σκότος εξακολουθεί να χειραγωγεί τις καιρικές συνθήκες, το χρηματοπιστωτικό σύστημα κι ακόμη καθοδηγεί τις κυβερνήσεις σχετικά με το ποιες πολιτικές απαιτούν δράση και ποιες άλλες πρέπει να αγνοηθούν. Πίσω από αυτήν την φαινομενικά αρραγή πραγματικότητα υπάρχει μια μυστική δύναμη, που βάζει περιορισμούς στο σκότος και νομικά υποσκάπτει τις τεράστιες εξουσίες του. Αυτή η συμμαχία είναι σε θέση να πράττει αυτό, λόγω του τεράστιου πλούτου και επιρροής της. Εμείς επιπροσθέτως βοηθάμε αυτό το σύνολο των δράσεων με το Πνεύμα. Πολύν καιρό πριν, δημιουργήθηκε ένα σύστημα, για να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί αυτό το νομισματικό σύστημα. Ιδρύθηκαν διάφορα μεγάλα παγκόσμια καταπιστεύματα και από τότε, πάνω σε αυτήν την υποδομή, έχει προστεθεί από το σκότος μια σειρά από «επιστρώματα». Στους αιώνες που ακολούθησαν, το Φως απέκτησε τον έλεγχο μιας σειράς κρυφών, τεραστίων αποθετηρίων χρυσού και αργύρου. Αυτά είναι η βάση για ό,τι συμβαίνει τώρα στον κόσμο σας και θα βάλουν τέλος στην παγκόσμια σκλαβιά του χρέους, θα σας φέρουν την προσωπική κυριαρχία και θα επιτρέψουν στη νέα διακυβέρνηση να βασιλεύσει!

Ο στόλος μας είναι εδώ για την πρώτη επαφή. Έχουμε περάσει τις τελευταίες δυόμισι δεκαετίες μαθαίνοντας για εσάς και δημιουργώντας συμμαχίες με εκείνους, που είχαν την πρόθεση να σας απελευθερώσουν από τους σκοτεινούς αφέντες σας. Ο Ουρανός μας έστειλε εδώ για να εποπτεύσουμε τη μετάβασή σας στην πλήρη συνείδηση. Στη θεία κατάλληλη στιγμή, εμείς θα παρέμβουμε και θα δώσουμε την καθοδήγησή μας στα τελικά στάδια αυτού του μετασχηματισμού. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου παρακολουθήσαμε τους σκοτεινούς αφέντες σας, τους Ανουννάκι, να αλλάζουν πλευρά και να εγκαταλείπουν το έργο της μετατροπής σας σε μόνιμους σκλάβους τους με περιορισμένη συνείδηση. Τώρα, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας σ’ εσάς και να προετοιμαστούμε για μια μαζική προσγείωση. Αυτό το έργο θα τερματίσει την μακρά απομόνωσή σας. Θα μάθετε πόσο στρεβλές και αναληθείς είναι οι ιστορίες που σας έχουν ταΐσει με τα ιστορικά και επιστημονικά βιβλία σας. Είναι καλό να αλλάξετε τις αντιλήψεις σας για την αληθινή προέλευσή σας. Είστε, στην πραγματικότητα, εξωγήινοι. Οι αρχικοί πρόγονοί σας ήσαν άποικοι από διάφορα μέρη αυτού του γαλαξία, και το DNA τους βρίσκεται ανάμικτο σε όλους εσάς.

Είστε, επομένως, στην πραγματικότητα ένα παράξενο μείγμα μιας θαυμαστής γενετικής φόρμουλας. Σε αυτό το DNA έχει περαιτέρω αναμιχθεί μια μεγάλη εισροή ψυχών από αυτόν τον γαλαξία. Αυτό σας κάνει ένα πολύ υπέροχο μείγμα, το οποίο πρόκειται να αναδομηθεί στους Φωτοθαλάμους, που θα σας επιστρέψουν στην πλήρη συνείδηση. Ο Ουρανός μας έχει πει, ότι το αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι μια πολύ σημαντική και θαυμαστή γαλαξιακή κοινωνία. Πρόκειται να εκτελέσετε πολλές δράσεις, οι οποίες θα φέρνουν μια αληθινή ειρήνη σε αυτόν τον γαλαξία, και θα φέρουν σε όλον αυτόν τον τομέα της φυσικής δημιουργίας πολλά μεγάλα θαύματα. Αυτά θα επιτρέψουν σε δεκάδες χιλιάδων γαλαξιών να συνενωθούν. Εμάς μας χαροποιούν αυτά τα πολυάριθμα ιερά διατάγματα του Ουρανού. Επιβεβαιώνουν αυτό που πάντα γνωρίζαμε για σας και την γαλαξιακή κοινωνία της Γαίας. Η φροντίδα προς εσάς θα ξεκινήσει στο προσεχές μέλλον, όταν θα φτάσουμε. Βρίσκεται σε ισχύ ένα χρονοδιάγραμμα. Οι σύνδεσμοι και οι πρεσβευτές μας επεξεργάζονται αναγκαίες αλλαγές σχετικά με το πώς θα προχωρήσουμε. Ο χρόνος για την νέα διακυβέρνηση και τις προσγειώσεις όντως πλησιάζει γρήγορα!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Η διαδικασία της μετάβασης αυτής της ευλογημένης πραγματικότητας στο Φως συνεχίζεται. Οι διάφοροι συνεργάτες μας ολοκληρώνουν τις επιχειρήσεις, που θα οδηγήσουν σύντομα στις συλλήψεις του πλήθους των ατόμων, που αποτελούν τα ανώτερα κλιμάκια των Ιλλουμινάτων. Καθώς ολοκληρώνουμε αυτή τη διαδικασία, προετοιμάζουμε άλλες που θα ξεκινήσουν την επίσημη θέσπιση ενός αριθμού νέων τραπεζικών κανονισμών. Αυτοί θα δημιουργήσουν το μονοπάτι, από το οποίο θα μπορέσουμε να αρχίσουμε επιτέλους την διανομή των κονδυλίων της ευημερίας.* Ο Ουρανός έχει ένα σχέδιο και εμείς ευσυνείδητα το υλοποιούμε βήμα προς βήμα. Όταν όλα αυτά θα είναι στη θέση τους, η νέα διακυβέρνηση θα καταστεί δυνατή. Σ’ εκείνο το σημείο θα μπορούμε να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα μιας σειράς σημαντικών μαθημάτων για την αληθινή πνευματική φύση του καθενός από εσάς και για την αληθινή ιστορία σας. Η καταγωγή σας θα σας οδηγήσει στο να αναρωτηθείτε σχετικά με το παρελθόν, ώστε να δείτε σωστά όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν!

Οι διάφορες ανακατατάξεις που πρέπει ακόμα να γίνουν, είναι επί του παρόντος σε εξέλιξη. Η πρώτη από αυτές είναι να ολοκληρωθεί η αφύπνιση του νέου σας τσάκρα του διαφράγματος. Πολλοί από εσάς αισθάνονται από ελαφρά έως σοβαρά συμπτώματα, που εμφανίζονται στην πρώτη ματιά σαν κάποιο είδος στομαχικής διαταραχής. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από το άνοιγμα του διαφράγματος και τη μεταβολή της σημερινής σχέσης του με το στομάχι σας και με τη διαδικασία της αναπνοής σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα, γενική αδυναμία και κάποιο πόνο στην περιοχή του θώρακα. Ως προς το στομάχι, μπορεί να αισθανθείτε ναυτία και δυσφορία. Αυτό είναι απλά ένα προσωρινό αποτέλεσμα, που προκαλείται από τους διάφορους τύπους ενεργειών που εισάγονται, και από τον καθαρισμό ενός αριθμού πολύ παλαιότερων ενεργειών, που για πολύν καιρό ήσαν αποθηκευμένες στο διάφραγμά σας. Αυτό το σύνολο των συμπτωμάτων μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά και να διαρκέσει από λίγες ημέρες έως μία εβδομάδα!

Τέλος, υπάρχει το θέμα των αλλαγών που τώρα διεξάγονται στον λαιμό σας και στο άνω μέρος του στήθους. Αυτό προκαλείται από την εισαγωγή ενός συνόλου υψηλότερων ενεργειών για το τσάκρα του λαιμού σας. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένας ερεθισμός στον λαιμό ή ακόμα και μια παράξενη μορφή λαρυγγίτιδας. Αυτό είναι επίσης μια προσωρινή κατάσταση. Συχνά συνδυάζεται με το επόμενο βήμα στην εισαγωγή της τελικής δημιουργίας του νέου σας τσάκρα του θύμου αδένα. Αυτό το σύνολο συμπτωμάτων μπορεί να περιλαμβάνει σοβαρούς πόνους στο πάνω μέρος του στήθους σας, μια περίεργη αίσθηση παλμών στην ίδια περιοχή και κάποια θολή όραση και μικρούς παλμούς στο κάτω μέρος του κεφαλιού και στον λαιμό σας. Όπως και τα άλλα συμπτώματα, είναι κι αυτά προσωρινά και μπορεί να διαρκέσουν από μερικές ημέρες έως μία εβδομάδα. Αυτές οι μεταβολές αποτελούν μέρος μιας γενικής επιτάχυνσης, που τώρα φτάνει σε μια ευλογημένη ολοκλήρωση από τους Αγγέλους των σωμάτων σας και από τις ιατρικές ομάδες που σας έχουν αναλάβει. Αυτά είναι ενδείξεις του πόσο κοντά βρίσκεστε στη μεγάλη μεταμόρφωσή σας!

Σήμερα συνεχίσαμε τα εβδομαδιαία μηνύματά μας. Είναι σε εξέλιξη γεγονότα, που θα σας φέρουν μεγάλες και πολύ ευπρόσδεκτες αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές θα βάλουν τέλος στον μακροχρόνιο κανόνα μιας πολύ σκοτεινής και ύπουλης συμμορίας. Αυτά τα επερχόμενα γεγονότα πρόκειται να είναι οι προάγγελοι της ευημερίας, της ελευθερίας και της νέας διακυβέρνησης. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.

If you would like to subscribe to Sheldan Nidle's mailing list and receive his channelings directly, you can do this here.


Welcome to the PAO Light-Circles