Home > > Sheldan Nidle - 30 Απριλίου 2013

Sheldan Nidle - 30 Απριλίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

http://paoweb.com/uf043013.htm

Selamat Balik! Ερχόμαστε και πάλι! Παντού, ο κόσμος σας αλλάζει αθόρυβα προς την θεία μεταμόρφωσή του. Ο Ουρανός συνεχίζει να προετοιμάζεται για την ιερή στιγμή, κατά την οποία θα διακηρυχθεί επίσημα μια νέα πραγματικότητα. Η Αγκάρθα, επίσης, προετοιμάζεται γι’ αυτή τη στιγμή, υπενθυμίζοντας στους πολλούς λειτουργούς της, στην επιφάνεια, να είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν δημοσίως ποιοι πραγματικά είναι. Οι πολλές ομάδες των συνδέσμων μας, επίσης, ετοιμάζονται να αποκαλύψουν το έργο που επιτελούν για την υλοποίηση της νέας σας πραγματικότητας. Συνεργαζόμαστε, ακόμα, με τους πολλούς Ανελθόντες Κυρίους για να φέρουμε την κάθε μια από τις ιερές μυστικές κοινότητές τους σε δημόσια θέα. Μια μοναδική στιγμή πλησιάζει, που θα σας δοθεί η δυνατότητα να μάθετε, πώς έγινε και όλος ο πλανήτης σας μπόρεσε να περάσει τόσο γρήγορα σε ένα νέο τρόπο λειτουργίας της τοπικής, περιφερειακής και εθνικής διακυβέρνησης. Αυτή η ανατροπή θα ακολουθηθεί ταχύτατα από μια σειρά ειδικών επίσημων ανακοινώσεων και, αμέσως μετά, από την προώθηση διαφόρων πρωτοφανών κοινωνικών υπηρεσιών, που θα διοικούνται από τους ίδιους τους εκπροσώπους των ιερών κοινοτήτων. Τα προγράμματα αυτά θα είναι η πρώτη επίσημη επαφή σας με εκείνα που είναι να έρθουν. Μια νέα πραγματικότητα πρόκειται να γεννηθεί, η οποία θα περιλαμβάνει τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την πρώτη επαφή και την καλοπροαίρετη παρουσία μας.
Επί του παρόντος τοποθετούμε μεγαλύτερο αριθμό συνδέσμων στον κόσμο σας και αυτοί θα συνεργάζονται στενά με τους Αγκαρθινούς. Είναι σημαντικό να αναδειχθεί το γεγονός, ότι η γεωφυσική σύσταση του πατρώου κόσμου σας είναι στην πραγματικότητα πολύ διαφορετική από ό,τι πιστεύεται από τους περισσότερους από εσάς. Καθώς θα απορροφάτε αυτά τα νέα δεδομένα και τις παρεπόμενες νέες σχέσεις που φέρνουν, η σημασία των δραστηριοτήτων των ιερών κοινοτήτων για τη ζωή σας θα γίνει πολύ πιο σαφής σ’ εσάς. Το να αρχίσετε να καταλαβαίνετε τη δομή της πραγματικότητάς σας και την παρουσία των Αγκαρθινών θα μπορέσει να σας προετοιμάσει γι’ αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας είμαστε εδώ κυρίως για να σας προετοιμάσουμε για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση και, ως εκ τούτου, είναι σημαντικό η εισαγωγή μας στον κόσμο σας να είναι όχι μόνο επίσημη, αλλά και σε συμμόρφωση με τις επιταγές του θείου νόμου. Η εμπιστοσύνη σας σ’ εμάς είναι εξαιρετικά σημαντική! Έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη σας, θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την προετοιμασία σας σε όλα τα επίπεδα για τις τρεις ημέρες της μεταμόρφωσής σας στους ατομικούς Φωτοθαλάμους σας. Διαθέτουμε πολλές μεθόδους διδασκαλίας, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε όλα όσα εμπλέκονται στην επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση και είμαστε έτοιμοι να αναλύσουμε τα πάντα μαζί σας διεξοδικά, βήμα προς βήμα, και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις και τις αμφιβολίες σας.
Η επιστροφή στην πλήρη συνείδηση είναι κάτι που ο Ουρανός έχει διατάξει για όλους εσάς. Ο πληθυσμός της επιφάνειας της Γαίας είχε πάντα ως πεπρωμένο να επιστρέψει σε αυτήν την ευλογημένη κατάσταση ύπαρξης μόλις θα δινόταν στην πραγματικότητά σας το πράσινο φως για να βγει από το σημερινό σκοτάδι. Η ασυνήθιστη κατάστασή σας του περιορισμού δόθηκε μόνο σαν μια προσωρινή συνθήκη μετά την βύθιση της Ατλαντίδας και την φυγή των πλήρως συνειδητών κατοίκων της προς τα αστέρια. Η ραγδαία αλλαγή στην σύνθεση της ενέργειας, που προέκυψε στην επιφάνεια, ανάγκασε τη Μητέρα Γη να αλλάξει την καθημερινότητά της. Σαν κορύφωση αυτών των γεγονότων, οι Ανουννάκι αποφάσισαν να εγκατασταθούν στο ηλιακό σας σύστημα και διαπραγματεύτηκαν με τον Ουρανό για μια θεία παραχώρηση. Η άδεια χορηγήθηκε, και καθορίστηκαν το σχέδιο και οι όροι για τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τότε οριστήκατε από τους ουράνιους διαχειριστές σας να γίνετε πρωτότυπα για την περιορισμένη συνείδηση, με σκοπό να είστε ικανοί στη συνέχεια να βοηθήσετε τα παιδιά του Ανκάρα, σε ένα μελλοντικό καιρό, να επιτύχουν κι αυτά την ίδια θεϊκή κατάσταση ύπαρξης. Αυτή υπήρξε η απαρχή μιας μακράς διαδρομής σας μέσα από τα σκιερά εδάφη και τώρα αυτή φτάνει στην προκαθορισμένη λήξη της.
Η επανεμφάνισή σας ως πλήρως συνειδητά Όντα παρέχει σ’ εμάς έναν τρόπο να στρέψουμε αυτόν τον τεράστιο γαλαξία προς το Φως. Τα πρώτα καθήκοντά σας σε αυτό το εγχείρημα θα είναι να οργανώσετε μια συνεχή συνεργασία με τα πρώην αστρικά έθνη της Συμμαχίας Του Ανκάρα, καθώς και να χρησιμοποιήσετε τις καλές υπηρεσίες σας για να βοηθήσετε πολλά πλήρως συνειδητά Όντα, που είναι τώρα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, να έχουν μεταξύ τους μια αρμονική σχέση συνεργασίας. Ο στόχος εδώ είναι να παραχθεί τελικά ένα πλήρως συνειδητό πεδίο, που θα εκπέμπει ένα πολύ εκλεκτό Φως. Καθώς αυτό το νέο πεδίο θα σχηματοποιείται, εσείς θα λάμψετε και θα απολαύσετε ύψιστη τιμή για την εκπλήρωση του μεγάλου και ιερού καθήκοντός σας! Ο πατρώος κόσμος σας θα γίνει ένα κέντρο για το κίνημα που έχει ήδη εξαπλωθεί σε πάνω από 50.000 γαλαξίες. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Το έργο σας θα επαινεθεί πανηγυρικά και τα επιτεύγματά σας θα χαροποιήσουν τόσο τον Ουρανό όσο και τη φυσική δημιουργία. Το όνομά σας θα διακηρυχθεί σε όλη την φυσική δημιουργία και η ένδοξη ιστορία σας θα γίνει γνωστή σε κάθε Ον που βρίσκεται στην υπηρεσία του Φωτός. Αληθινά, είστε έτοιμοι να εκτοξευθείτε στο Φως για να δημιουργήσετε έναν πολύ αξιοσημείωτο χρονικό κύκλο για το νέο σας αστρικό έθνος.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε με ένα ευλογημένο μήνυμα Αγάπης, Φωτός και Αλήθειας! Το βασίλειό σας απομακρύνεται τώρα από το σκοτάδι που το κρατούσε δέσμιο για τα τελευταία δεκατρείς χιλιάδες χρόνια. Κατά το διάστημα αυτό ο καθένας από εμάς πέρασε με επιτυχία μέσα από τις διάφορες δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες, που μας έφεραν στην ίδια την πύλη της Ανέλιξης. Περνώντας αυτό το όριο ανεβήκαμε στη σφαίρα του Ουρανού και στην απόλυτη χαρά, που είναι η θεία υπηρεσία. Εκείνο που είναι τόσο εξαιρετικό είναι ότι ο Ουρανός έχει κάνει προς τον καθένα από εσάς μια θεία παραχώρηση, ένα ιερό μέσον για να επιτύχετε γρήγορα και εύκολα αυτό που για εμάς πήρε τόσον καιρό για να επιτευχθεί. Δηλαδή τους ειδικά δημιουργημένους Φωτοθαλάμους σας. Το έργο αυτό του Υπέρτατου Θείου πρόκειται να σας προσφέρει μια μοναδική πορεία προς την Αθανασία. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να επιστρέψετε στην κατάσταση των φυσικών Αγγέλων και στην ζωτικής σημασίας υπηρεσία σας προς το θείο σχέδιο. Εμείς σας ευλογούμε και αναφωνούμε Ωσαννά στον Ύψιστο για τη Χάρη και το Έλεος που σας έχουν δοθεί.
Έχει έρθει η στιγμή, που ο Ουρανός θα μπορεί να σας οδηγήσει σε μιαν ιερή, φυσική ζωή γεμάτη χαρά, θαύματα και ευλογία για τον καθέναν από εσάς. Εμείς, επίσης, προετοιμαζόμαστε για την θεία υπηρεσία μας, η οποία πρόκειται να εξηγήσει τις εσφαλμένες κρίσεις, που το σκότος επέβαλε επάνω σ’ εσάς πριν από αυτές τις πολλές χιλιετίες. Η παραχώρηση για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση είναι μια άλλη ένδειξη για το ποιοι πραγματικά δημιουργηθήκατε να είσαστε. Μέσα σε κάθε έναν από εσάς εδρεύει ο θείος αφέντης, που ορίστηκε από τον Ανώτατο Δημιουργό για να σας καθοδηγήσει μέσω ηθικών αρχών στις ιερές αλήθειες του Ουρανού και της Γης. Αυτή η εσωτερική καθοδήγηση εξωτερικεύτηκε με την ανάγκη σας για έναν εξωτερικό οδηγό, όταν πέσατε στην περιορισμένη συνείδηση και χάσατε έτσι τη σύνδεσή σας με το Θείο. Τώρα έρχεται η ώρα για την ανάσταση εντός σας αυτού του ιερού καθοδηγητή. Κάποιοι τον αποκαλούν Ανώτερο Εαυτό, ενώ άλλοι αναφέρονται στην Εγώ Ειμί Παρουσία. Σε κάθε περίπτωση, κοιτάξτε εντός, ευλογημένες καρδιές. Εκείνο που θα βρείτε είναι ένας αφέντης της Αλήθειας και της ακεραιότητας, ο οποίος μπορεί να σας παράσχει, μέρα με τη μέρα, την αλάνθαστη καθοδήγηση για όλες τις περιστάσεις.
Οι ημέρες που έρχονται θα χαρακτηριστούν από μια σειρά ασυνήθιστων γεγονότων, τα οποία πρόκειται να εκδηλώσουν το νέο βασίλειό σας. Μέσω αυτών των μηνυμάτων σας έχουμε εφοδιάσει με το πλαίσιο, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να καταλάβετε, ότι αυτό που πρόκειται να συμβεί δεν είναι κάποιο είδος σωτηρίας, αλλά μια φυσική πρόοδος γεγονότων, που έχουν προφητευθεί ως εκείνα που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα γη, γεμάτη με ευημερία και Αγάπη! Για πάρα πολύν καιρό έχετε κατοικήσει σε έναν κόσμο εξαπάτησης, καχυποψίας και αλλοτρίωσης. Τώρα, μια εντελώς αντίθετη πραγματικότητα πρόκειται να ξεδιπλωθεί μπροστά σας! Μην χάνετε την πίστη ή την εμπιστοσύνη για την παραλαβή των βασικών της φυσικής ζωής. Η ελευθερία σας και η προσωπική κυριαρχία σας είναι θεϊκά δώρα, που παραχωρήθηκαν σ’ εσάς, όταν για πρώτη φορά σχεδιάστηκε η δημιουργία σας. Γίνετε μια ακόμη φορά τα ευλογημένα παιδιά, που είναι ανοιχτά στο να δεχθούν τη θεϊκή γενναιοδωρία και πρόθυμα να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, καθώς αυτή η ευημερία θα εξαπλώνεται σε όλον τον κόσμο. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας και την Αγάπη σας για να δημιουργήσετε ένα νέο πεδίο χαρισμένο σ’ εσάς τους Ουράνιους Οικοδεσπότες. Ένας καιρός μεγάλης χαράς έχει φθάσει!

Σήμερα μιλήσαμε για το τι συμβαίνει στον πλανήτη σας. Επίσης σας υπενθυμίσαμε, ότι η πρώτη επαφή έχει σχεδόν φθάσει. Κάθε μέρα εκτελούμε πτήσεις αποστολών σε όλον τον κόσμο σας, που μας προετοιμάζουν για τη στιγμή της προσγείωσής μας. Όπως σας συμβουλεύει το εσωτερικό Πνεύμα σας σχετικά με την πλήρη συνείδηση, έτσι κι εμείς σας υπενθυμίζουμε τι πρόκειται να σας προσφέρει η δική μας καθοδήγηση. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.

If you would like to subscribe to Sheldan Nidle's mailing list and receive his channelings directly, you can do this here.


Welcome to the PAO Light-Circles