Home > Ελληνικά > Wanderer of the Skies, January 4, 2012

Wanderer of the Skies, January 4, 2012

Χαιρετισμούς από την Ομοσπονδία:

Υπάρχουν πολλά συμβάντα που τρέχουν στον κόσμο σας σήμερα. Κρατήστε τα μάτια σας στη μπάλα, γιατί εκείνοι που φαίνεται να είναι του Φωτός μπορεί να μην είναι και εκείνοι που φαίνεται να υπηρετούν τους Illuminati μπορεί, στην πραγματικότητα, να σας εκπλήξουν. Έχουμε επεκτείνει την προστασία μας σε εκείνους που την χρειάζονται περισσότερο αυτή τη στιγμή και έχουμε σταματήσει μαζικές προσπάθειες των Illuminati να ξεκινήσουν μια μεγάλη σύγκρουση στο λίκνο του πολιτισμού σας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό, αφού τα σχέδια πρέπει να προχωρήσουν προς τα εκεί που είναι γραφτό να γίνει.

Φέραμε στα συμβούλια μας εκείνους τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε έρθει σε επαφή μέσα από τις διάφορες τάξεις της Ομοσπονδίας για να συζητήσουμε τις απόψεις τους σχετικά με το πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε καλύτερα τα διάφορα θέματα στα οποία εμπλέκονται σήμερα οι εργάτες σας του Φωτός. Μας έδωσαν τις γνώσεις και τις σκέψεις τους και τις αφομοιώσαμε στο συνολικό μας σχέδιο.

Πολλοί από τους πολιτικούς σας ηγέτες έχουν παραπλανηθεί νομίζοντας ότι εξακολουθούν να έχουν ένα «εισιτήριο για το σκάφος», όταν έρθουν οι «έσχατοι καιροί», όπως έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι θα συμβεί. Κανείς δεν τους ενημέρωσε ότι τα καταφύγιά τους έχουν καταστραφεί, έτσι συνεχίζουν με μακαριότητα να περνούν νομοθεσίες καταστροφικές για τις οικογένειές τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι οι συνέπειες των πράξεών τους θα είναι προσωπικές. Λανθασμένα πιστεύουν ότι θα έχουν κάπου να πάνε. Όταν θα διαπιστώσουν ότι θα υποφέρουν μαζί με τις μάζες, η έκπληξη τους για την απάτη που διαπράχθηκε εις βάρος τους θα έχει αντήχηση σε αυτούς που την δημιούργησαν και θα δείτε την αντιστροφή πολλών λαθών που ξεκίνησαν από αυτή την τάξη ανθρώπων.

Η ένταση του δράματος που εκτυλίσσεται στον κόσμο σας θα αυξηθεί εκθετικά κατά τους προσεχείς μήνες. Αυτό που νομίζατε ότι ήταν μια απίστευτη αποκάλυψη σήμερα θα είναι «ψίχουλα» σε σχέση με ό, τι θα συμβαίνει αύριο, τόσο στο μέγεθος του συμβάντος όσο και την ένταση των συνεπειών του. Τα πράγματα διαλευκαίνονται σε έναν απαράμιλλο ρυθμό και πάντα σύμφωνα με το σχέδιο.

Εξακολουθούμε να συζητάμε μεταξύ μας τις διάφορες τεχνολογίες που θα σας δοθούν κατά την Αποκάλυψη και την σειρά με την οποία θα πρέπει να αποκαλυφθούν. Αν και αυτό φαίνεται σαν ένα μικρό ζήτημα για ορισμένους από εσάς, είναι πραγματικά σημαντικό να κατανοήσουμε την αλληλοσύνδεση των τεχνολογιών που διαθέτουμε και τον τρόπο με τον οποίο θα σας επηρεάσουν σε τελευταία ανάλυση. Το αν θα σας αποκαλύψουμε τις τεχνολογίες που δίνουν πρόσβαση στα ονομαζόμενα "Ακασικά αρχεία" πριν από την αποκάλυψη συσκευών τηλεμεταφοράς ή σε συνδυασμό με μηχανήματα αναπαραγωγής δεν είναι μικρό πράγμα για μας. Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι αυτά που είναι προγραμματισμένα για σας έχουν σχεδιαστεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια επειδή, ως επί το πλείστον, θα εμφανιστούν μόνο μετά την Αποκάλυψη.

Σας λέμε να εξυψώσετε τα πνεύματα σας, να είστε του Φωτός και της χαράς, γιατί όλοι σας αξίζετε αυτά τα συναισθήματα. Βλέπουμε πάντα με δέος την ικανότητά σας να ανακάμπτετε από τις πιο σκοτεινές θέσεις που σας οδηγεί η πραγματικότητα της διάστασής σας. Πρόκειται για ένα κατόρθωμα που αξίζει την θέση που έχετε ανάμεσά μας. Είστε, για μας, ευγενείς. Μας είστε προσφιλείς λόγω της ταπεινότητας σας σε αυτό το θέμα. Σας ευχόμαστε μόνο Αγάπη και Χαρά, καθώς περιμένετε αυτές τις τελευταίες στιγμές πριν να συμβούν τα προβλεπόμενα.

ΕιρήνηΜεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.