Home > Ελληνικά > Wanderer of the Skies, January 12, 2012

Wanderer of the Skies, January 12, 2012

Χαιρετισμούς από την Ομοσπονδία:

Τo τι πρέπει να γίνει συζητείται προς το παρόν στα υψηλότερα επίπεδα των κυβερνήσεων στον κόσμο σας, πίσω από κλειστές πόρτες και μέσα από απεσταλμένους στις διάφορες άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Καθώς ο χρόνος πλησιάζει προς το αναπόφευκτο, οι ηγέτες σας έχουν επίγνωση ότι δεν μπορεί να σταματήσουν το κύμα της Αποκάλυψης από το να πλημυρίσει τον πλανήτη σας. Ξέρουν ότι είτε θα παρασυρθούν από αυτό το κύμα ή θα πρέπει να αποφασίσουν να αναλάβουν τα ηνία και να κάνουν την Αποκάλυψη μόνη τους. Η ικανότητά τους να αοριστολογούν πάνω σ’ αυτό το θέμα εκπλήσσει ακόμα και εμάς που τους βλέπουμε να μάχονται μεταξύ τους για ένα κοινό έδαφος. Μόλις συμφωνήσουν, κάποιος κάνει αναπόφευκτα πίσω και η διαδικασία αρχίζει ξανά από την αρχή. Περιμένουμε στο παρασκήνιο γι’ αυτό που πρέπει να γίνει, αν δεν το κάνουν οι δικοί σας άνθρωποι.

Σύντομα θα ακούσετε ειδήσεις για μια "νέα" επιστημονική εξέλιξη στον τομέα των αποκαλούμενων συστημάτων ενέργειας μηδενικού σημείου. Θα διαφημίζεται σαν κάτι θεωρητικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα λειτουργικό μοντέλο μιας πραγματικής συσκευής ενέργειας που έχει δημιουργηθεί εδώ και πολύ καιρό και μόλις τώρα δόθηκε στην κυκλοφορία. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο νομικό πεδίο για την προστασία της ευρεσιτεχνίας. Η «είδηση» γι’ αυτήν την αιφνίδια επαναστατική πρόοδο θα παρακολουθείται προσεκτικά από αυτούς στην εξουσία για να καθορίσουν τι είδους αντίκτυπο θα έχει μια τέτοια αποκάλυψη στους ανθρώπους σαν σύνολο.

Η Βασίλισσα της Αγγλίας έχει παραχωρήσει τον έλεγχο μιας φατρίας των Illuminati σε μια ομάδα στην οποία οι σύμμαχοί μας έχουν προνόμια «διαβούλευσης». Αυτό σημαίνει ότι, σε πιο μακροπρόθεσμη βάση, αυτή η φατρία θα είναι πιο δεκτική στις αλλαγές που είναι αναγκαίες για την Αποκάλυψη και την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από την κατοχή της σκοτεινής ελίτ. Αυτή ήταν μια διαπραγμάτευση «ειρήνης» που προέκυψε μετά από πολλούς, πολλούς μήνες κινήσεων σε όλες τις πλευρές. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό είναι ένα άλλο οδόφραγμα προς το αναπόφευκτο που αφαιρέθηκε επιτυχώς.

Θα έχετε παρατηρήσει μια ελαφρά μείωση στις θεάσεις τελευταίως, αν και οι θεάσεις που φτάσανε στις ειδήσεις σας ήταν πιο θεαματικές. Αυτό πρόκειται να αλλάξει. Είμαστε τώρα σε ένα άλλο στάδιο της διαδικασίας της Αποκάλυψης όπου η παρουσίαση των σκαφών μας σε σας θα γίνει πιο προφανής.

Μια σημαντική συνάντηση όλων των παρατάξεων της Ομοσπονδίας έχει διεξαχθεί πρόσφατα. Αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο γεγονός, όχι μόνο σε αριθμό αλλά και σε σημασία. Ήταν η τελευταία συνάντηση προετοιμασίας όλων των εμπλεκομένων για να εξεταστεί κάθε λεπτομέρεια των επερχόμενων γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, κοινωνικών, θρησκευτικών, συναισθηματικών, διανοητικών και σωματικών επιπτώσεων της Αποκάλυψης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν πλω σε ένα από τα μεγάλα διαστημόπλοια μας, μια ζωντανή μηχανή τόσο μεγάλη που μπορεί να σμικρύνει την κατανόηση σας για τις κατασκευές. Αν και ο φυσικός χώρος δεν ήταν πραγματικά απαραίτητος σε αυτή τη διαδικασία, αφού έχουμε συζητήσει τηλεπαθητικά πολλά από αυτά τα θέματα, από καιρό σε καιρό, συνεδριάζουμε με τη φυσική μας παρουσία για να επιλύσουμε ζητήματα που αντιμετωπίζονται καλύτερα με αυτό τον τρόπο. Μεταξύ εκείνων που εκπροσωπήθηκαν ήταν οι άνθρωποι της γης, οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους σχετικά με τα επερχόμενα γεγονότα και οι γνωμοδοτήσεις τους είχαν τον υψηλότερο σεβασμό.

Παρόλο που έχετε καταπονηθεί από πολλές οπισθοδρομήσεις όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές των επόμενων μηνών και ό, τι θα επιφέρουν σε όλους μας. Βάλτε τον εαυτό σας να αισθάνεται και πάλι τον ενθουσιασμό σας για την εποχή στην οποία έχετε επιλέξει να ζήσετε και τον τρόπο με τον οποίο έχετε ξυπνήσει στην αλήθεια. Οι σκέψεις σας θα δημιουργήσουν κύματα τα οποία θα λειτουργούν ως φάροι για την αλήθεια και αυτή η αλήθεια θα επιστρέψει δυναμικά σε σας.

ΕιρήνηΜεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.