Home > Ελληνικά > Wanderer of the Skies, November 7, 2011

Wanderer of the Skies, November 7, 2011

Χαιρετισμούς από την Ομοσπονδία:

Θα θέλαμε να μιλήσουμε μαζί σας για την πίστη. Για τους περισσότερους από εσάς, η πίστη είναι ότι έχετε. Δεν μας έχετε δει, δεν έχετε επικοινωνήσει μαζί μας, δεν γνωρίζετε πραγματικά την ύπαρξη μας πέρα από αυτά τα μηνύματα. Δεν σας έχουμε φέρει στο σκάφος μας, δεν έχετε κανένα πραγματικό τρόπο να ξέρετε αν αυτά τα μηνύματα που ήρθαν με διαμεσολάβηση προέρχονται από την Ομοσπονδία ή από πνευματικές πηγές ή αν τελικά δεν είναι τίποτε άλλο από την φαντασία αυτών που γράφουν τις λέξεις στο χαρτί. Όμως, τα δέχεστε γιατί η καρδιά σας σας λέει ότι φέρνουν την αλήθεια που σας αρνήθηκαν άλλες πηγές. Αυτό είναι πίστη. Δεν είναι λιγότερο ισχυρή για σας απ’ ότι είναι για κάποιον που ακολουθεί μια θρησκεία. Και με αυτή την έννοια, πρέπει πάντα να παραμείνετε σε επαγρύπνηση για το τι ακούτε από εμάς και αυτούς που δηλώνουν ότι είναι εμείς, αλλά και από εκείνους που επικρίνουν δικαιολογημένα αυτές τις λέξεις σαν αουτσάιντερ.

Πιστέψατε στο καθήκον σας να μετακινηθείτε μπροστά στην νέα εποχή ύπαρξης. Είτε θα αποδειχθεί ότι είχατε δίκιο μέσα στον επόμενο χρόνο και κάτι ή θα πρέπει να επαναξιολογήσετε όλα όσα είστε. Ούτως ή άλλως έχετε ξυπνήσει σε μια πραγματικότητα πέρα από κάθε φαντασία σας. Ένας κόσμος γεμάτος όχι από στατικά πράγματα αλλά από κινητές ενέργειες που συνυπάρχουν με την ίδια σας την ύπαρξη. Αυτή είναι η αληθινή πραγματικότητα και θα πρέπει να την «τακτοποιήσετε» για τον εαυτό σας.

Μένουμε σταθερά στην θέση μας ότι ό,τι σας έχουμε πει είναι πραγματικό και αληθές. Θα πρέπει να αποδεχθείτε ό,τι μπορείτε και να διακρίνετε τα υπόλοιπα όπως νομίζετε ότι ταιριάζει. Στο σημείο αυτό εσείς έχετε την ελεύθερη βούληση και την επιλογή. Μόνο εσείς μπορείτε να πάρετε αυτές τις αποφάσεις. Στέκεστε πίσω από έναν αρχηγό κυρίαρχης χώρας του κόσμου που σας έχουμε πει επανειλημμένα ότι θα σας οδηγήσει με επιτυχία έξω από την λαβή των «Illuminati» ή υποκύπτετε στις πιέσεις του «πραγματικού κόσμου» και πιστεύετε ότι σας λένε αυτές οι πηγές; Ξανά, η επιλογή είναι δική σας. Και να θυμάστε πάντα, εσείς δημιουργείτε την πραγματικότητα σας κάθε φορά. Ας μην γίνει κανένα λάθος σ’ αυτό. Εσείς είστε επιφορτισμένοι με τον προορισμό σας. Κανείς άλλος.

Σύντομα θα βλέπετε μια μεγάλη επίδειξη των σκαφών μας σε μια μεγάλη πόλη Ευρωπαϊκής χώρας σαν επιβεβαίωση από εμάς ότι είμαστε εδώ, ξέρουμε τις ανησυχίες σας, ξέρουμε τους φόβους σας, ξέρουμε τον πόνο και την δυσαρέσκεια σας. Ας είναι αυτό το δικό μας μέτρο για την ανακούφιση σας φίλοι μας. Είναι πάντα βαθύ σκοτάδι πριν την αυγή. Το μονοπάτι που ακολουθήσατε δεν ήταν ποτέ εύκολο, αλλά τα πήγατε τόσο υπέροχα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για σας. Έχουμε μόνο πολύ λίγο δρόμο να διανύσουμε και θα αρχίσετε να βλέπετε πραγματικά τι εννοούμε δουλειά.

Όπως σας έχουμε πει στο παρελθόν, η Αποκάλυψη θα είναι το πρώτο μεγάλο γεγονός που θα σας επιβεβαιώσει υλικά όλα όσα σας έχουμε πει. Σκοπεύουμε να το φέρουμε στο κατώφλι σας. Έχετε κλείσει το χάσμα για μας τόσο πολύ που πραγματικά απολαμβάνουμε να καθόμαστε καθώς παίρνετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας προς αυτό το συγκεκριμένο σκοπό.

Σύντομα, αρκετές κυβερνήσεις του κόσμου θα ανακοινώσουν μηνύσεις εν εξελίξει εναντίον μεγάλων παραγόντων των διεθνών οικονομικών αγορών σαν αντίδραση στις διαμαρτυρίες σας και μια απάντηση στην ανερχόμενη ενέργεια του Φωτός που διώχνει γρήγορα όλο το σκοτάδι. Αυτά δεν είναι προάγγελοι για τις αποδείξεις και τα σημάδια που χρειάζεστε, αυτά ΕΙΝΑΙ τα σημάδια. Σταματήστε να κλείνετε τα μάτια σας σε ότι αποτελεί αρκετή επιβεβαίωση γύρω σας.

Μείνετε θετικοί σε ότι λέτε και ότι κάνετε. Θυμηθείτε ότι ο καθένας από εσάς και όλοι είστε μαζί σ’ αυτό. Έχουμε όλοι τους ρόλους μας και ο καθένας παίζει όπως νομίζει ότι είναι σωστό. Ενθάρρυνση τώρα από αυτούς που δεν θα διστάσουν στο Φως της αλήθειας θα βοηθήσει πολύ αυτούς που έφτασαν στο σημείο να αμφιβάλουν για την πίστη τους. Δείξτε ο ένας στον άλλο την αγάπη που αξίζετε και θα το πάρετε πίσω σε είδος.

ΕιρήνηΜεταφραστής: Vasiliki


< previous message > | next message >


Share |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.