Home > Ελληνικά > Wanderer of the Skies, November 19, 2011

Wanderer of the Skies, November 19, 2011

Χαιρετισμούς από την Ομοσπονδία:

Σήμερα θα μιλήσουμε για το σχέδιο της Αποκάλυψης που εκτυλίσσεται στον κόσμο σας. Δυο αρχηγοί της συμμορίας, βασικά μέλη μιας ομάδας ελέγχου που είναι αρμόδια για την επιχείρηση ψεύτικης σημαίας, οι οποίοι θα προσπαθούσαν να υπονομεύσουν την αποκάλυψη μας σε σας, συνθηκολόγησαν. Έχουν μεταφερθεί σε ασφαλείς ζώνες για να μην μπορούν να έρθουν σε επαφή με αυτούς που θα ζητούσαν την άδεια τους για να αναλάβουν τα σχέδια που είχαν φτιάξει οι Illuminati για το σενάριο της αποκάλυψης. Εξουδετερώθηκαν αποτελεσματικά χωρίς να πάθει κανείς τίποτε.

Θα πρέπει να θυμόσαστε ότι στον πλανήτη σας δρουν δύο ξεχωριστές δυνάμεις. Η μία αποτελείται από οντότητες εκτός του κόσμου σας που προσπαθεί να σας ελέγξει χρησιμοποιώντας άτομα από το δικό σας ανθρώπινο είδος σε θέσεις ισχύος και εμπιστοσύνης, που έχουν διαφθαρεί από την φιλαργυρία και την ισχύ. Η άλλη είναι αυτά τα τσιράκια, οι δικοί σας άνθρωποι που επέλεξαν από μόνοι τους να απομακρυνθούν προς την υπηρεσία των σκοτεινών. Εμείς θα χειριστούμε αυτούς τους εκτός του κόσμου σας όπως έχουμε ήδη κάνει, συμπεριλαμβανομένης και της καταστροφής των υποθαλάσσιων εγκαταστάσεων τους από τις οποίες διεύθυναν τις επιχειρήσεις τους για πάρα πολύ καιρό. Είναι στο δικό σας χέρι να αποδώσετε δικαιοσύνη σε αυτούς από τον δικό σας κόσμο και του δικού σας είδους, όταν έρθει η ώρα. Τα συστήματα σας θα είναι έτοιμα γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η διαδικασία θα είναι αποτέλεσμα ανθρώπινων ενεργειών και όχι εκδίκησης, η οποία είναι χάσιμο ενέργειας και εξυπηρετεί μόνο στη δημιουργία σκότους.

Το θεϊκό σχέδιο έχει ήδη δρομολογηθεί. Μπορείτε να περιμένετε ένα δικό μας μήνυμα που θα το δώσουμε στους ανθρώπους του κόσμου σας όταν θα φτάσουμε. Θα παρακάμψει όλα σας τα ιδρύματα και θα φτάσει κατευθείαν στους ανθρώπους, αφιλτράριστο και ανεπεξέργαστο. Θα σας πούμε: Άνθρωποι του κόσμου. Μην φοβόσαστε, ήρθαμε ειρηνικά. Στις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να μας συναντήσετε. Προς το παρόν, σας ζητάμε να μην πανικοβάλλεστε ή να μην μας φοβόσαστε. Έχουμε έρθει από όλο το σύμπαν και ακόμη πιο πέρα για να σας βοηθήσουμε στις μέρες που έρχονται. Δεν θέλουμε να σας κατακτήσουμε, να σας κάνουμε σκλάβους ή να σας ελέγξουμε. Ο καιρός που είχατε αφεντικά τελείωσε. Είστε ελεύθεροι. Ήρθαμε για να επιβλέψουμε ότι θα επέλθει αυτή η ελευθερία και θέλουμε για σας μόνο αγάπη και ειρήνη. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την πραγματική σας ιστορία, ένα μωσαϊκό του ποιοι ήσασταν και πώς θα γίνετε, για τα οποία η αλήθεια έχει αποκρυφτεί από σας για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε η οικογένεια σας και θέλουμε να σας ξαναενώσουμε σαν έναν άνθρωπο. Τις επόμενες ημέρες οι αρχηγοί σας θα σας ενημερώσουν για την παρουσία μας στον κόσμο σας πριν ακόμη γεννηθείτε. Η επιθυμία μας για σας είναι να γίνετε κοσμικοί πολίτες και να επισκεφτείτε τα άστρα μαζί μας. Ο καιρός για να εξελιχθείτε έχει φτάσει και μαζί μ’ αυτόν και μια μεγάλη ευθύνη και γι’ αυτό προσφέρουμε την βοήθεια μας.

Με τον τρόπο αυτό θα ξεκινήσει η ομιλία μας με το ανθρώπινο είδος σας. Είναι ένα μήνυμα που θα στείλουμε στον καθένα, οπουδήποτε, την κατάλληλη στιγμή. Αυτή η στιγμή εξαρτάται από σας. Όμως τα σχέδια που έχουν φτιαχτεί γι’ αυτό που θα ακολουθήσει θα εξελιχθούν προγραμματισμένα γιατί αυτές είναι οι προθέσεις μας. Ο χρόνος που είμαστε χώρια μικραίνει από λεπτό σε λεπτό και είμαστε πάντα μαζί σας. Αισθανόμαστε την απώλεια της πίστης σας σε αυτή τη διαδικασία και την έλλειψη εμπιστοσύνης στις προσπάθειες μας να προχωρήσουμε αυτή τη διαδικασία. Δεν θα σας απογοητεύσουμε. Δεν πρέπει να απογοητεύσετε τον εαυτό σας.

Είστε πραγματικά σπουδαία και πανίσχυρα πνευματικά όντα και ο χρόνος για να ζήσετε αυτή τη γνώση έχει φτάσει. Σας φέρνουμε χαρά, αγάπη και ειλικρινή ειρήνη σαν τα δώρα μας σε σας. Να είστε προετοιμασμένοι για την επόμενη φάση αυτής της διαδικασίας μιας και εξαρτάται από εσάς.

ΕιρήνηΜεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.