Home > Ελληνικά > Wanderer of the Skies, April 14, 2012

Wanderer of the Skies, 14 Απριλίου, 2012

Χαιρετισμούς από την Ομοσπονδία:

Μια μεγάλη αίσθηση ελπίδας εξελίσσεται στον κόσμο σας σήμερα καθώς οι συλλογικές σας σκέψεις επικεντρώνονται στην σύλληψη των Ιλλουμινάτι και την αναδιάρθρωση των χρηματοπιστωτικών σας συστημάτων. Αυτά γίνονται όπως σχεδιάστηκαν. Διαδραματίζονται σε όλο τον κόσμο σας με μια ενορχήστρωση που θα σας συντάραζε με τη στρατηγική της ανάπτυξη, εάν θα μπορούσατε να γνωρίζετε το βάθος και την πνοή της. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε γι 'αυτά που μπορούμε, χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τις δράσεις που είναι ήδη στο παιχνίδι και τις οποίες θα δείτε να καρποφορούν τις προσεχείς εβδομάδες.

Ετοιμαστείτε για μεγάλες μετακινήσεις πληροφοριών σε όλη την υδρόγειο στις οποίες θα επικεντρωθούν όσοι δεν είναι συντονισμένοι με όσα έχουν επιτευχθεί όλο αυτό τον καιρό. Αυτή θα είναι η επόμενη, και η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα, μαζική αφύπνιση των ατόμων που ήταν κοιμισμένα όσον αφορά τη μέχρι στιγμής διαδικασία. Αυτές οι πληροφορίες θα προέρχονται από πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των μέσων σας, τα οποία έχουν μόλις τώρα αρχίσει να διαλευκάνουν τον έλεγχο των Illuminati στην ενημέρωση. Η αλήθεια είναι ανατρεπτική για εκείνους που αντιστέκονταν, αλλά και για εκείνους που πάντα ήθελαν να βγουν αυτές οι πληροφορίες και τώρα δεν βλέπουν κανένα εμπόδιο για να μπορούν να το πράξουν. Αυτές οι σταγόνες θα γίνουν τώρα οι πύλες των πληροφοριών που είναι ένας πρόδρομος για την αποκάλυψη.

Πράγματι, βάλαμε το χέρι μας στην εκτόξευση πυραύλων για τις οποίες ακούσατε πρόσφατα στις ειδήσεις και είναι πλέον σαφές ότι δεν μπορεί να υπάρξει αντίποινα από αδίστακτους στρατιωτικές επιχειρήσεις σχετικά με τις δράσεις μας ανά τον κόσμο. Ενώ η καπηλεία του φόβου θα κάνει πολλούς να επικεντρωθούν στα πυρηνικά όπλα και την πιθανή τους χρήση σε τρομοκρατικές δραστηριότητες, λέμε, όπως πάντα, ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να φοβάστε.

Το Έθνος σας της Ισλανδίας χρησιμοποιείται ως πεδίο δοκιμών για την εφαρμογή οικονομικών στρατηγικών που αποσκοπούν στη βελτίωση του πλανήτη σας. Θα ήταν σοφό να παρακολουθείτε την πρόοδό τους στον τομέα αυτό, δεδομένου ότι θα είναι η μοίρα όλων των εθνών σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σας συμβουλεύαμε πάντα ότι μια τέτοια ενέργεια δεν θα προερχόταν ποτέ από τις μεγαλύτερες δυνάμεις και τα έθνη του κόσμου, αλλά αυτές θα την ακολουθήσουν αναγκαστικά μόλις αρχίσει το ντόμινο των γεγονότων.

Ο χρόνος της αμφιβολίας τελειώνει. Η ώρα της ελπίδας έχει αρχίσει. Τώρα, θα αρχίσετε να βλέπετε πραγματικές αλλαγές να συμβαίνουν, χειροπιαστές και παρατηρήσιμες από όλους. Τα γεγονότα αυτά θα έρθουν τόσο γρήγορα που θα κάνουν το κεφάλι σας να γυρίζει. Κρατηθείτε τώρα για την αρχή της αρχής. Και καθώς έρχονται αυτές οι αλλαγές, έτσι θα αντιδράση και η Γαία στην ελπίδα και την αγάπη σας. Ήδη, κάνει αλλαγές που θα ωφελήσουν όλους. Θα γίνουν αρκετοί ακόμη μαζικοί σεισμοί, όλοι με ελάχιστο κόστος ζωής, καθώς συνεχίζονται αυτές οι αλλαγές.

Είμαστε πάντα μαζί σας, την οικογένειά μας. Προσβλέπουμε στην επανένωση μας και την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη και τον ενθουσιασμό μας για το μέλλον σας.

Ειρήνη

Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.