Home > Ελληνικά > Wanderer of the Skies, October 26, 2012

Wanderer of the Skies, 26 Οκτωβρίου, 2012

Χαιρετισμούς από την Ομοσπονδία:

Σήμερα θα ξεκινήσουμε με μια απαρίθμηση των γεγονότων που μας οδήγησαν τώρα σε αυτό το σημείο αυτή τη χρονική στιγμή. Πάντα είμαστε εδώ και σας καθοδηγούσαμε κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Ήταν αναμενόμενα να συμβούν αυτά τα γεγονότα όπως είχαν καθοριστεί. Η αναπόφευκτη αυτή χρονική στιγμή πλησιάζει. Υπάρχουν πολλά που θα συμβούν στον κόσμο σας μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ολόκληρος ο πλανήτης έχει τυλιχθεί σε ένα πλασματικό πεδίο που πρόσφατα έχει ενεργοποιηθεί και λειτουργεί για να κρατήσει τις υψηλότερες μορφές της δονητικής ενέργειας, επιτρέποντας ταυτόχρονα στις σκοτεινότερες και βαρύτερες χαμηλότερες δονήσεις να φύγουν ανεμπόδιστα. Μόλις φύγουν δεν θα μπορούν να επιστρέψουν. Είναι η αρχή της τελικής φάσης του καθαρισμού του πλανήτη σας. Μια καθυστέρηση που δεν επέτρεψε σε αυτό να συμβεί νωρίτερα, προκλήθηκε από το διαστημικό σταθμό σας, ο οποίος ήταν σε πολύ κοντινή τροχιά και θα επηρεαζόταν από τη λειτουργία του εν λόγω πεδίου. Επετεύχθη μια συμφωνία για να μετακινηθεί από την τροχιά του, έτσι ώστε το δίκτυο να μπορεί να τεθεί σε λειτουργία χωρίς αρνητικές επιπτώσεις για τον άνθρωπο.

Από τη στιγμή που θα λειτουργήσει αυτή η ενέργεια θα συναντάτε όλο και λιγότερο την επιρροή των Ιλλουμινάτων στις καθημερινές σας υποθέσεις. Στην αρχή δεν θα εντοπιστεί από τις μάζες σας, τελικά κάποιος θα «δοκιμάσει τα νερά» προσποιούμενος ότι εναντιώνεται στα σχέδια των Ιλλουμινάτων, γνωρίζοντας ότι δεν θα συναντήσει καμία αντίσταση που σε κάποια άλλη στιγμή θα ήταν αναμενόμενη. Αυτό θα ενθαρρύνει περισσότερο στην περαιτέρω «ώθηση του περιβάλλοντος» μέχρι να γίνει εμφανές ότι οι Ιλλουμινάτοι, που κανένας δεν μπορούσε να τους δει ή να τους διακρίνει, αλλά που γνώριζαν και ήταν πάντα παρόντες, δεν θα είναι πλέον εκεί, ή ακόμα και αν είναι δεν θα αντιτίθενται στα μέτρα που θα λαμβάνονται. Δεδομένου ότι αυτή η γνώση θα διαδίδεται όλο και περισσότερο, και θα προωθείται για το καλό όλης της ανθρωπότητας, θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά στον κόσμο σας. Καθώς θα συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα δείτε μια συνεχώς αυξανόμενη χιονοστιβάδα από ανθρώπινες κινητοποιήσεις να δημιουργούνται ανεμπόδιστα προς αυτό που όλοι σας επιθυμείτε, την ευημερία και την ελεύθερη εξερεύνηση και να αφηγείστε ότι βρήκατε την αλήθεια.

Θα είναι μια ομαλή εμφάνιση και ακόμα δεν θα είναι καθόλου σταδιακή που για δεκαετίες και χιλιετίας αναλώσατε για μια φαινομενική στιγμή, καθώς ο κόσμος σας συνειδητοποίησε ότι μπορεί ως μια ελεύθερη ύπαρξη να ξεπεράσει ανεμπόδιστα τον έλεγχο εκείνων που επιδιώκουν να σας υποδουλώσουν. Καθώς οι επιστήμονες θα δημιουργούν τεχνολογίες προς όφελος όλων και ενώ αυτά τα πράγματα που θα κάνουν θα κυριαρχούν στο ρεύμα και δεν θα «παγώνουν» από εκείνους που δεν επιθυμούν να υπάρχουν, θα δείτε, αργά αλλά σταθερά, αυτόν τον κόσμο να αναπτύσσεται, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα καλύπτουν τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι των εταιρειών και τους πολιτικούς να δημιουργούν δίκαιους και αντιπροσωπευτικούς νόμους για όλους.

Η παρουσία μας σε αυτά θα είναι αόρατη, αλλά θα είμαστε εκεί. Έχουμε δημιουργήσει το πεδίο για να αποφεύγονται οι αρνητικές ενέργειες από την κυκλοφορία γύρω από τον πλανήτη σας. Έχουμε απομακρύνει διάφορες αρνητικές άλλες κοσμικές ομάδες που είχαν αναλάβει να στρατοπεδεύσουν στον κόσμο σας για ιδιοτελείς στόχους. Έχουμε εμποδίσει άλλες φυλές να έρχονται εδώ κατά την κρίσιμη στιγμή της μεταβίβασης των ενεργειακών πεδίων γύρω από τον πλανήτη σας, και σας καθοδηγούμε μέσα από αυτή τη διαδικασία, ώστε να παραμένετε ενημερωμένοι, σε επαφή, με ενθουσιασμό, και επίγνωση του τι είναι αυτό που διαδραματίζεται στον κόσμο σας.

Όταν αυτά τα θέματα θα αναπτυχθούν, και καθώς το σφίξιμο των Ιλλουμινάτων θα γίνεται όλο και περισσότερο αμυδρό, θα μάθετε την αληθινή σας ιστορία και θα συγκεντρώσετε δύναμη από τα μηνύματα της ελπίδας για όλους εσάς. Πράγματι, έχετε ήδη αρχίσει να βλέπετε τις ανακαλύψεις μεγάλων χαμένων πολιτισμών που αρχίζουν να εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης σας. Και καθώς όλα αυτά θα γίνονται κατανοητά στον λαό, θα αντιληφθείτε την ευρύτερη εικόνα, τόσο στον κόσμο σας όσο και σε όλο το σύμπαν, εμείς θα σας καλωσορίσουμε με ανοιχτές αγκαλιές, με αγάπη και σεβασμό για το ταξίδι σας. Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και εμείς σας εποπτεύουμε όσο γίνεται περισσότερο.

Τι θα μπορούσε να είναι πιο ευχάριστο από μια συνάντηση για εκείνους που θα δουν την έκβαση αυτών των πραγμάτων. Και σας λέμε, κοιτάξτε προς τα επάνω και θα είμαστε εκεί μαζί σας, με αγάπη και αμοιβαίο σεβασμό. Τα κοινά μας ταξίδια μας έδωσαν μεγάλη χαρά.

Να ζείτε μέσα στην ειρήνη.

Kανάλι: Περιηγητής των Ουρανών


Share |