Home > > Mike Quinsey - 10. travnja 2020

Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 10. travnja 2020

Mike Quinsey

Čini se da je koronavirus dosegao vrhunac u mnogim zemljama i ostavlja tragove problema za sobom. Najavljuje se razdoblje samokritike dok vlade traže načine da ponovo izbjegnu takvo katastrofalno iskustvo. Posljedice učinaka izazvat će mnogo poteškoća u vezi s traženjem novog puta koji će opet prevladati takvu mogućnost. Promjena je ključna riječ, ali kako predvidjeti buduće potrebe dok idete prema novom teritoriju. Trebate nadoknaditi puno vremena jer biste do sada trebali biti puno napredniji nego što to trenutno jeste. Sve što trebate da bi koraknuli u Novo doba sada je dostupno, pod uvjetom da vas oni koji vas obuzdavaju oslobode stiska koji imaju nad vama. Budite sigurni da postoje snažne snage koje se zalažu za vašu buduću slobodu od ograničavanja i da su uspjele umanjiti snagu mračnih, iako će oni uvijek ostati smetnja, ali tako da se s njima mogu nositi.

Zaređen je vaš put u budućnost i nakon što se sadašnja pometnja smiri, možete se fokusirati na stvaranje staze koja će vas odvesti sve do Obećane zemlje. Odlične stvari vas očekuju i nećete biti razočarani. Ove biste godine trebali vidjeti vaše prve poglede na to što vam donosi budućnost, ali budite svjesni da može proći neko vrijeme prije nego što vidite njeno puno ostvarenje. Morate znati što vas čeka da biste se u potpunosti mogli pripremiti za to, a to će biti ugodno dok osiguravate svoju slobodu i ulazite u razdoblje mira i sigurnosti. Projiciranjem svoje vizije kako će biti, pomažete da se to ostvari u najkraćem vremenu. Puno toga treba pripremiti prije Događaja i prije nego što se podignete u više vibracije, a mi ćemo osigurati da budete dobro pripremljeni.

U međuvremenu, budite fokusirani na svoj cilj i ne osvrćite se, jer vam staro više ne može biti od koristi. Sada stvarate svoju budućnost i stari načini više nisu primjenjivi ili primjereni. Kako napredujete tako će se vaše vibracije još više povećavati i nastavljati to dok ne uzađete. To će biti samo nagrada svim dušama koje su odavno došle da budu ovdje u završnom ishodu. U godinama koje su još uvijek pred vama puno toga će se promijeniti na bolje i utrti put ka završetku. Za to vrijeme naučit ćete mnogo toga što će vas pripremiti za vaš novi život kao Galaktičko biće. Teško ćete moći shvatiti stupanj u kojem ćete se promijeniti i bit ćete spremni sudjelovati.

Bez obzira na prepreke koje će vam se naći na putu, sa svima njima koračajte dalje i ne dopustite da vas odvrate od vašeg cilja. Ovo nije vrijeme za malodušne osobe, stoga budite snažni i posvećeni svom putu i sigurno ćete uspjeti. Nakon kaosa mnoge će duše krenuti naprijed da vode putem i predstavit će novi pristup za postizanje uspješnog završetka. Svi vi ste prešli dug put do dođete do ove točke svoje evolucije i zbog toga su vaše vještine postale sve jače. Dobro ste pripremljeni za ostatak puta i znajte da ćete cijelo vrijeme imati dosta podrške i zaštite. Posebne ste duše koje imaju snagu i čvrstoću da se sretnete sa svim izazovima koji vam se još mogu naći na putu, ali možete biti sigurni da mi uvijek pratimo vaš napredak.

Vi mate potencijal da postignete velike stvari i mnogo toga ovisi o vašem mišljenju o sebi i vašim sposobnostima. Ništa zapravo nije izvan vašeg dosega osim što vam nedostaje vjera u sebe i sposobnost da postignete ono što želite. Sada ništa ne može zaustaviti vaš napredak, jer ako nešto želite, to s vremenom postaje i vaša stvarnost. Na taj način privlačite sebi slične energije, što je još jedan od razloga zašto svoju energiju ne biste trebali predavati negativnim mislima. Usredotočujući se na svoje strahove dajete energiju onim stvarima koje vas muče umjesto da ih ignorirate.

Od kada je Novo doba započelo, ohrabrili smo vas da držite otvoreni um o tome što vam budućnost može donijeti jer ste ušli na novi teritorij stvarajući svoj put dok idete dalje. Zbog toga vas ohrabrujemo da se prestanete osvrtati za inspiracijom. U ovom novom vremenu mogli biste reći da je sve moguće i da postoji puno istine u tome, jer vam Novo doba nudi mnoštvo različitih prilika. Moglo bi se reći „Nebo je granica“, tako mislite na veliko i vjerujte da sve što ciljate spada u vaše mogućnosti, a mi s naše strane pružit ćemo vam sve što možemo, jer žarko želimo da uspijete.

Mogućnost da se napokon udaljite od nižih vibracija trebala bi vas potaknuti na veće stvari. Sve je tu na dohvat ruke i uistinu ste zaradili pravo da ostavite niže vibracije za sobom. Svi gledaju na vas kao na hrabre duše koje su znale da ćete izgubiti dodir sa svojom istinskom stvarnošću. Živjeli ste u svijetu snova i mnoga su iskustva bila noćna mora i sad ste ih zauvijek ostavili. Sva iskustva nisu izgubljena jer ste rasli u stasu i snazi i postali puno mudriji. Možda je još važnije da ste narasli u razumijevanju, toliko da imate potencijal da postanete lideri koji će pomoći onima koji će slijediti.

Razumljivo je da će neki od vas biti zabrinuti u vezi s vašom sadašnjom obitelji i prijateljima, tako da znate da će se sve duše naći točno tamo gdje trebaju biti da bi nastavile svoj razvoj. Ponekad će grupe ostati zajedno, ali očito će neke duše same slijediti svoj odabrani put. Tip društva na koje ste navikli s vremenom će se razviti u vrlo male jedinice koje će biti samoodržive, što je omogućeno napretkom tehnologije. Čak i u ovom trenutku postaje očito da je to put prema naprijed.

Svijet je postao manje mjesto s pojavom putovanja i oni koji su nekoć bili izolirani dotaknuli su vanjski svijet da se nikad u potpunosti ne vrate na svoje stare načine življenja. Dijeljenje je postalo važnije nego ikad i tako će se nastaviti jer se stvari počinju naglo mijenjati. To vam se može činiti kao metež sve dok se stvari ne smire, ali budite sigurni da hoće.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, a svaka duša ima istu unutarnju povezanost s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |