Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, December 10, 2010

SaLuSa, December 10, 2010

Istina se probija na najneobičnije načine i to je karakteristika vremena u kojima živimo. Nije važno koliko puta će oni koji imaju nešto za sakriti začepiti rupe, istina će izaći. Konačni odgovori će doći kada dođe vrijeme da možemo direktno s vama razgovarati. Mišljenja i sudovi nemaju težine kad je u pitanju istina. Kada mi pristupimo tim temama bit ćemo u mogućnosti poduprjeti sve sa neupitnim dokazima. Mi se možemo vratiti kroz vrijeme i otkriti točno što se desilo i tko je za to odgovoran. Zle snage znaju da mi to možemo, no svejedno se bore za neizbježnim zaključkom da će odgovarati za ono što su učinili i nitko ni na koji način neće zaobići pravdu. U stvari ne biste trebali trošiti previše energije tražeći istinu, jer će u “svoje” vrijeme ona biti tu da je svi mogu posvjedočiti. Više bi voljeli da se fokusirate na promjene i vizualizirate kako se one odvijaju sa minimalnim opasnostima za život.

Mi smo vas stalno podsjećali o tome kako ste vi moćni i kako sjedinjavanjem u zajedničkom cilju možete promijeniti svoju stvarnost. Mnogi od vas već troše svoje vrijeme da donesu mir na planet i pomognu majki Zemlji. Kako se sve više vas “budi” sve to dobija na brzini i tako će se to nastaviti do uzdizanja svijesti. Nema mogućnost da se prekine slobodan tijek informacije ili zauvijek sakrije istina. Budućnost će biti izgrađena na Istini, Ljubavi i Svjetlu i tada neće biti apsolutno niti malo mjesta za išta manje. To je temelj za miroljubivu i radosnu koegzistenciju koja će biti tu za sve duše koje uzdignu svijest.

Kako se približavate blagdanima (Božića ? op.p.) osjećaji radosti će preplaviti brige koje proizlaze iz vaših dnevnih obveza. To je poželjno kako bi vas opustilo od inače stresnih okolnosti pod kojima mnogi od vas žive. Usredotočenje na tu pozitivnu stranu života pronjet će vas kroz izazove koji preostaju dok ne iskusite promjenu vlasti (Galaktička federacija svjetla najavljuje skore velike političke promjene u vladama SAD-a i ostalih važnijih zemalja. O istoj stvari govori i Sheldan Nidle u svojim porukama op.p.) i osvjestite otpuštanje nove energije. Energije koja dovodi ljude u višu vibraciju koja obećava nadvladati teške okolnosti koje su vas stavile u situaciju da imate manje nego što trebate za sretan život. Ništa što vas trenutno drži “dolje” neće moći opstati još dugo. Mi iz Galaktičke federacije smo odlučni poduzeti potrebne mjere za promjenu vaših okolnosti. Počet ćemo od vrha i ukloniti ove koji kontroliraju vaše živote i prisilili su vas na “tamničenje” dok biste po svom pravu trebali biti slobodna duša da iskusite ono što želite.

Vaša prekrasna Zemlja je u središtu mnogo pažnje diljem vaše galaksije i događaj uznesenja (povišenja svijesti u novu vibraciju, tzv. uzašašća op.p.) se prati zbog njegove jedinstvenosti. Rijedak je trenutak kada civilizacija može biti uznesena (u višu svijest op.p.) kao što je to kod vas slučaj zajedno sa majkom Zemljom. Vi oboje (mi i Zemlja kao svjesni entitet op.p.) pomažete jedno drugome iako veći doprinos dolazi s vanjske strane. Snažne energije se sve snažnije šalju ka Zemlji i promjene unutar vas se ubrzavaju. Kako postajete sve veća Bića Svjetla tako privlačite sve više Svjetla i u konačnici ćete se očistiti od nižih vibracija. Imate predivnu mogućnost očistiti se od preostale karme i puno ovisi o tome gdje stavljate svoje misli i fokus. Misli su energija i kad im se da dovoljna snaga one se manifestiraju. Stoga je vaš izazov zadržati ih na svemu što je od Svjetla.

Zle snage se “igraju” sa zvjezdanim vratima. Ako ne budu pažljivi aktivirat će ih i propustiti kroz njih entitete niže vibracije. Oni su (zvj. vrata ? op.p.) put u i iz Zemlje. Stoga smo vas mi zaštitili od direktnog mješanja. Izgradili smo zaštitnu barijeru oko vaše Zemlje tako da posjetitelji mogu samo ući u vašu atmosferu preko nas i ako mi to dozvolimo. To je neophodno jer ostale napredne civilizacije istražuju Univerzum i znatiželjne su o vama i vašem planetu. Postoje drugi koji su pobunjenici (izgnanici od svoje vrste ? op.p.) koji bi se željeli okoristiti vašom uspavanošću i neznanjem. Takvo mješanje nije dozvoljeno jer civilizacija tek podiže svoju svjest i pred trenutkom je ulaska u Svjetlo. Slobodna volja ima nekad svoja ograničenja u nekim okolnostima. Vi ste naznačili svoju spremnost za uznesenjem (u Svjetlo op.p.) i to je sveta odluka.

Eto možete vidjeti kako djelujemo na “svim frontovima” gdje vas se tiče te da je naša misija omogućiti vam da sigurno dovršite ovaj ciklus. Zapamtite najdraži da smo mi duhovna Bića i da smo Jedno s vama. Činjenica da nas zovete Svemirskim Bićima je jednostavno indikacija da smo mi daleko napredniji nego vi sada. Postoje Zakoni Univerzima kojima se mi pokoravamo. U svim situacijama mi djelujemo kao vaši učitelji i za vašu zaštitu. Želimo vidjeti vaš suverenitet (kao pojedinca op.p.), koji vam po pravu pripada, vraćen. Tako će i biti. Tijekom mnogih stoljeća postupno ste ograničavani. Toliko polako da niste ni primjetili kako vam je oduzeta sloboda. Na sreću, sada se budite i vidite možda po prvi put kako snažno ste bili kontrolirani i ograničeni u svojim pokretima (postupcima, mišljenjima ? op.p.). Terorizam je bio kreiran kako bi omogućio stvaranje svih vrsta drakonskih zakona. On ne bi mogao postojati u civilizaciji koja je našla svoj mir. Ratovi su vas održali u stanju nestašice i stresa i nepotrebno kreirali neprijatelje. Ipak, to će sve svršiti i vi ćete iskusiti potpuni mir i sreću prije kraja ovog ciklusa.

Imate se čemu radovati u budućnosti a naša obećanja vama će biti ispunjena. Svakim danom se približavate prvim događajima koji će otkriti koliko daleko smo otišli kako bi osigurali da vaši tamničari nisu više u stanju primjenjivati vlast koju su imali nad vama. Njihovi zli pipci su se daleko raširili utječući skoro na svaki aspekt vaših života. Pa ipak njihova vlast je uskoro gotova i već bježe u strahu od mogućnosti da neće moći umaći zasluženoj kazni. Oni su odgovorni za svoje akcije kao što je svaka duša koja je potekla od Svjetla.

Bog nije prevaren. Iako pripadnici zlih snaga idu protiv Božjih zakona oni su još uvijek drže u Ljubavi i Svjetlu. Jednog dana će oni dobiti drugu priliku da svladaju svoju karmu i započnu putovanje natrag k Svjetlu. Nijedna duša nije napuštena ili osuđena na pakao osim što odbijaju prihvatiti Svjetlo unutar sebe i stvoriti ga za sebe. Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam se privilegirano da služim vama dragim dušama kada trebate ruku pomoći. Zadaci pred nama bit će brzo dovršeni jer ćemo se zajedno ujediniti sa jednom svrhom da postignemo vaše uznesenje.

Hvala, SaLuSa
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Siniša

< previous message | next message >


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge