Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, December 13, 2010

SaLuSa, December 13, 2010

Nikad ne napuštajte svoju viziju budućnosti. Jer dok god vi i ostali koristite svoje moći kreacije pomažete osigurati da se ista manifestira. Vi ste sukreatori. Ovo vrijedi još od vremena od kada ste se "spustili" u niže dimenzije. Trebali ste vodstvo za primjeniti svoje energije u istinskom radu Svjetla dok ste postajali odvojeni od svog pravog sebstva. Područje najnižih vibracija omogućilo je rođenje onih koji nisu bili od Svjetla. Oni su skovali planove da vas zadrže u zarobljeništvu. Svjetlu nije uskraćena mogućnost u pokušaju da vas kontaktira. Bića Svjetla su hodala Zemljom kako bi okupila duše za njihovo prosvjetljenje. Bilo je teško širiti Istinu u vremenu kada je bila slaba komunikacija među ljudima. Nailazilo se na dosta otpora od onih koji su uzeli moć u svoje ruke.

Moć Boga je bila prepoznata no bila je objašnjena kao skup energija koje su predstavljale atribute pojedinih Bogova ljudsko/životinjsko izgleda. Ovo je bilo vrlo očito u egipatskom periodu. To je razlog što je faraon Ekhnaton predstavio jednog Boga Sunce. Bilo je to priznanje uloge koju je on igrao u dovođenju viših energija na Zemlju. Bio je to početak novog koncepta i načina razumijevanja Božanstva što je kreiralo nov tijek energije koje su postavile temelje za priznavanje jednog Boga. Ipak, stara vjerovanja su se još uvijek čvrsto održala i opstala dok se pojedinačno učitelji nisu inkarnirali na Zemlji. Isus je bio jedan od njih. Njegovo služenje je rezultiralo uzemljenjem snažnih energija Svjetla koje su opstale do danas. U njegovim učenjima su stvorena mnoga iskrivljenja koja su se zadržala do danas u ortodoksnim religijama.

Sa približavanjem Uzašašća (prosvjetljenja, podizanja svjesti u budućnosti oko 2012. ? op.p.) bilo je nužno probuditi ljude za istinu. Razvile su se nove duhovne grupe kao što je Teozofsko društvo ( Teozofske knjige možete ovdje besplatno čitati. op.p.). Njihova svrha je bila približiti ljudima istinsku povijest Zemlje i objasniti postojanje Boga i velikih moći na način na koji se to može razumjeti. Spiritističke crkve su rođene. Kontaktirana su viša bića i zaprimljene kanalizirane poruke osvježavajući stara učenja sa novim informacijama. Danas je uobičajeno da se te poruke primaju svaki dan. No kao i sa svakim izvorom istine on je uprljan sa namjernim dezinformacijama. Ovdje morate biti vrlo pažljivi i razlučiti što ćete prihvatiti i tada biti sigurni da to rezonira sa vama. Redovito vam ukazujemo da morate koristiti vlastitu intuiciju i kako postajete sve svjesniji bit će vam lakše prepoznati istinska učenja.

Nije na nama da na vas utječemo jer ste sami odgovorni za vlastite odluke. Mi samo pred vas stavljamo smjernice puta pred vama i koncentriramo se na vašu pripremu za uzdizanje svjesti. Ovo postaje sve važnije kako vrijeme ubrazava jer više nemate puno preostalog vremena za donjeti odluku kojim smjerom krenuti. Razlika između sad i prošlih vremena jest što vam se sad pomaže da rastete u svjesnosti. Sigurno se može reći da je vaš nivo svjesnosti narastao u ogromnoj mjeri u zadnjih 50-ak godina. Sve je to bilo dio pažljivo isplaniranog puta za napredovanje na vašem putu kako biste imali svaku šansu u "završnoj trci".

Na rubu ste da posvjedočite velikim promjenama. Najvažnije će doći sa (NLO, ET op.p.) razotkrivanjem jer ćete tada detaljno upoznati što je planirano i to će vas odvesti u uzdizanje svjesti. Bit će to zajednički napor kako bi Novo doba moglo započeti kroz duhovno prosvjetljenje i osvještenje cijelog procesa promjene. Sve to ide dosta i iza 2012. Kako učite uskoro ćete učiniti prve korake od mnogih koji će vas vratiti natrag u više dimenzije. Kraj dualnosti nužno mora značiti i ukranjanje zlih snaga. Kao i bilo koja druga duša i oni će shvatiti kako se kreću u slične vibracije u kojima se trenutno nalaze.

Duše koje su odabrale ostati unutar trenutnih okvira dimenzije nisu stoga u mogućnosti se uzdignuti išta više. Zakoni Univerzuma bit će osvjedočeni kao pošteni i pravedni. Bog ne osuđuje i ne kažnjava one duše koje se još nisu probudile na svoje istinsko sebstvo.

Ako možete izbjeći misli straha oko bliske budućnost možete se kretati kroz promjene sa malim naporom i ništa od nižih vibracija vas neće moći dotaknuti. Očito svačije osobno iskustvo biće svojstveno u skladu s njegovim ili njenim okolnostima i karmičkim odgovornostima. Stoga možete biti sigurni da što god se bude desilo drugim dušama je sve dio njihovog planiranog iskustva. Mnogi će umrijeti prije uzdizanja svijesti. No ipak ukoliko im je suđeno biti dio ovog procesa moći će se priključiti sa astralne razine na koju idu nakon smrti. Ovo su sve prirodne pojave i odnose se samo na niže dimenzije u kojima se vi nalazite. Jednom kad uzađete na višu svjest neće više biti smrti kako je sad doživljavate. Moći ćete u stvari odlučiti kada "je isteklo vaše vrijeme" i s lakoćom prijeći iz jednog tijela u drugo.

Kad ste u višoj svjesnosti moći ćete puno lakše odlučivati o tome kako evoluirate. Moći ćete se npr. vratiti u niže dimenzije u ime služenja drugima ili rođenja u novoj civilizaciji. Neki od vas su već sad svjesni da ćete ostati sa svojom sadašnjom (civilizacijom op.p.) i pridružiti se Galaktičkoj federaciji. Putovat ćete Univerzumom sa nama i ići tamo gdje su naše usluge potrebne. Mi imamo naše rodne planete no možemo provesti većinu našeg vremena živeći na brodovima koji imaju apsolutno sve što je potrebno za ugodno življenje. U stvari neki od njih točno repliciraju uvjete naših domova. Moći ćete vidjeti gradove unutar većih matičnih brodova. Evoluiranje je ozbiljna stvar no isto tako može biti velika avantura. Jednom kad postane Biće Svjetla potpuno je prirodno da ćete željeti dati se drugima i pomoći im kroz njihov evolucijski proces.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam očajne vapaje mnogih duša u patnji. No budite sigurni da smo spremni izmjeniti vaše okolnosti čim budemo mogli krenuti s našim planom. Mi smo vođeni od strane još viših Bića i poštujemo njihovu sposobnost da točno vide što treba učiniti i točno vrijeme za to učiniti kako bi sve bilo potpuni uspjeh. Šaljemo vam svoju ljubav i blagoslove kao i obično. Iako niste toga svjesni mi činimo mnogo da smanjimo utjecaje problema koje proživljavate.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Siniša


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.