Home > > Mike Quinsey - SaLuSa - 23. listopad 2015

SaLuSa - 23. listopad 2015

Vrijeme prolazi sve brže, a vama se čini da ga nećete imati dovoljno da obavite svoje zadatke koje ste sami sebi postavili. Ipak, vi to obavljate i puno postižete u vašem radu za svjetlo. Toliko mnogo vas je rašireno po svijetu radeći svoj dio da se donese svjetlo na Zemlju. Vaše svjetlo je takvo da je svjetlo sada tako snažno da ne može biti spriječeno od dovođenja još više duša u njega. Ponekad ste bili razočarani u vrijeme kada je ono krenulo očistiti planet od negativnosti koja se izgradila tijekom eona. Ali, to je dalo mnogim dušama priliku da pronađu svjetlo za sebe. Međutim, došlo je vrijeme kad se Novo doba mora manifestirati, a s tim na umu, poduzete su mjere da se stvari ubrzaju. Iluminatima je njihova moć ograničena, i kao što ste vjerojatno svjesni, više ne mogu koristiti njihovo nuklearno oružje. Često smo naglasili točku da naše letjelice lebde iznad njihovih silosa i razoružavaju ih. Ni pod kojim okolnostima neće im biti dopušteno da ga koriste, a mi smo se pobrinuli da to oni u potpunosti shvate.

Vama je suđeno da uzađete i ničemu neće biti dopušteno da zaustavi njegovo odvijanje. Može se činiti da su stvari na Zemlji u metežu, ali s toliko toga što se događa nismo iznenađeni. Razdoblje čišćenja je u punom zamahu i potrebno je napraviti put da se Novo doba u potpunosti manifestira. Stari načini se moraju promijeniti, a mnoge od njih treba promijeniti prije nego što počnete koristiti nove izume koje čekamo da vam damo. Jedan od najkorisnijih svakako je uređaj koji će omogućiti da zadovoljite svoje energetske potrebe. Već imate znanje koje ste dobili, ali će trebati nešto vremena kako bi svi to mogli koristiti. Budite sigurni da mi znamo koje su vaše potrebe, i mi ćemo ih zadovoljiti što je brže moguće, čim okolnosti to dopuste.

Mi imamo mnogo načina kako da vam pomognemo da brzo zauzmete svoje mjesto u Novom dobu, pa budite sigurni da smo mi spremni. Molimo vas da budete sigurni i uvjereni u svoju budućnost, jer smo se pripremili da budemo uz vas tijekom razdoblja promjene. Mi jako dobro znamo što vama treba, i s našim naprednim tehnologijama možemo zadovoljiti vaše zahtjeve, bez ikakvih problema. Čak se možemo pobrinuti i za distribuciju, jer nemamo nikakvih teškoća u vezi s tim. Kad mislite na veličinu naših letjelica koje su nekoliko milja duge, shvatit ćete zašto smo uvjereni u naše sposobnosti. Želimo u kratkom vremenu zadovoljiti vaše osnovne potrebe i imamo sredstva da to učinimo.

Dragi moji, znamo da su ova vremena vrlo frustrirajuća za vas i činimo sve da olakšamo vaše okolnosti. Ima prilika kada ne možemo otkriti svoje namjere jer moramo držati u tajnosti metode koje koristimo. Ipak ćemo reći da ništa ne može pobjeći našoj pažnji čak i ako je skriveno od pogleda. Morate zapamtiti da su naše tehnologije daleko iznad vaših sadašnjih sposobnosti. To nam naravno daje prednost kada smo suočeni s vašim mračnim snagama. Mi smo ipak ograničeni u onome što možemo učiniti za vas jer postoje trenuci kada trebate pronaći svoj vlastiti put, koristeći svoje vlastite sposobnosti. Kad bi napravili neke stvari za vas, to bi uklonilo priliku za učenje koja vam je potrebna i moramo stajati po strani.

Vi imate lidere koje mi štitimo u njihovom radu, pa mračni ih nemaju sve na svom putu. Potrebna je hrabrost i odlučnost da ste čvrsti u suočavanju s njihovim pokušajima da poremete stvari. Ima mnogo hrabrih duša koje obavljaju svoj posao za svjetlo, bez obzira na sve pokušaje da ih se zaustavi. Rezultat toga bio je stalni protok informacija koje su pomogle ljudima da shvate što se događa u ovom trenutku. Vrlo je važno da ljudi znaju što se događa, ali također i da budu svjesni implikacija. Sasvim pouzdano tvrdimo da se sve odvija dobro, ali morate vidjeti širu sliku da bi to u potpunosti razumjeli.

Stvari koje se odnose na vaš Sunčev sustav su pod kontrolom, a druga bića su nam se nedavno pridružila da pomognu u vašoj obrani. Tu je tako snažan sustav na snazi da znamo bez ikakve sumnje da ste sada sigurni od ometanja. Stoga, vi ste sigurni na svom putu prema završetku vremena u vašoj sadašnjoj dimenziji. Na osobnoj razini imate mnoge duše sa sobom koje se brinu o vašem blagostanju i pomažu vam u vašem životnom planu. Nikad nije bilo tako važno vrijeme, kao što je sada, i mi ćemo vas vidjeti kako završavate svoje putovanje kroz niže dimenzijedo slijedeće, u svom fizičkom tijelu.

Vaš pouzdani izvor informacija je internet, ali morate biti oprezni, jer mračni iznose lažne informacije da vas zbune. Mnogi od vas koji su podigli svoje vibracije su intuitivni, a to je pouzdani način da provjerite istinitost onoga što se nalazi ispred vas. Ako ste u nedoumici, stavite to na stranu dok ne saznate da je to istinito, i nećete puno pogriješiti. Imate mnogo pouzdanih izvora informacija i pametno se držati onih koji su se pokazali istiniti. David Willcock je takav izvor koji mnogi od vas koriste s povjerenjem, jer on je apsolutni rudnik informacija. Čak je i "napadan" zbog svog rada, ali je u potpunosti zaštićen od strane snaga svjetla. Naravno da su tu i drugi izvori za koje trebate koristiti svoju diskreciju cijelo vrijeme. Ako to ne zvuči ili se ne čita ispravno, stavite to na stranu dok ne budete sasvim sigurni.

Mnogi svjetloradnici su uključeni u iznošenje istine, ali sve dok Iluminati ne budu uklonjeni, teško je dati cijelu priču. Stvari su sasvim drugačije od onog što većina vas misli, a ne pomažu u tome oni koji se predstavljaju kao stručnjaci, već su također bili zavedeni. To je razlog zašto smo često savjetovali da se držite određenog izvora u koji imate povjerenja. Stoga budite otvoreni za nove ideje i mišljenja, čak i ako ona idu protiv vaših sadašnjih shvaćanja. Kad istina izađe na vidjelo bit ćete zapanjeni kad pomislite koliko ste dugo bili zavedeni, i držani u vremenskoj distorziji. Do sada ste trebali uživati plodove vaših otkrića i biti premješteni daleko naprijed. I pored toga što su nove ideje i izumi nicali, mračni su imali takvu moć da su bili stavljeni na police i samo su ih oni koristili. Dugoročno vi to nećete propustiti, ali ste se morali pomiriti s težim životom nego što je bilo potrebno.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i mogu se slobodnije izraziti sada kada mračni gube moć nad vama. U sadašnjim okolnostima, znanje može biti opasno kad ga oni žele zadržati za sebe. Sve će se to u kratkom vremenu promijeniti i doba slobode govora će početi, kada ćete biti u mogućnosti da se izrazite bez straha. Već se vaši umovi otvaraju za način na koji ste držani u mraku, i sve više se pitate o onome što vams e govorilo u prošlosti. Nastavite sa svojim dobrim radom i ne bojte se posljedica, jer ćete biti zaštićeni. Ostavljam vas sa svojom ljubavi i blagoslovima, i uvijek se unaprijed radujte vremenu kada ćemo se moći zajedno okupiti.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi
Share |