Home > > Osobna poruka od Mike Quinseya - 28. listopada 2015

Osobna poruka od Mike Quinseya - 28. listopada 2015
Mike Quinsey

Zdravo prijatelji,

stvari se događaju tako brzo da jedva mogu držati korak s njima. Tek što sam najavio moje povlačenje iz kanaliziranja, dobio sam e-mail od Nancy Tate s porukom od St. Germaina. Ja je šaljem vama tako da znate kako stvari funkcioniraju.

Ništa se više neće dogoditi barem za nekoliko tjedana, jer idem u posjetu prijatelju Michaelu u Davon. Obično ga posjećujem dva puta u godini i uživam razgovarati s nekim kome se divim i cijenim kao najboljeg medija kojeg znam. Michaelu u 91. godini jedva se primijećuju njegove godine i ima energiju i izgleda puno mlađi.

Tako poslije lijepih želja i zahvala od toliko prekrasnih ljudi, vratit ću se mnogo brže nego što sam mogao zamisliti. Ja ću vam neko vrijeme prenositi poruke za koje smatram da su od viših vibracija, i nadam se da ću se prilično brzo vratiti da vam šaljem poruke Duha kroz mene.

Bio sam preplavljen velikim brojem prekrasnih poruka koje ste mi poslali, a nisam mogao odgovoriti na sve pojedinačno, pa se zahvaljujem svima na vašim srdačnim komentarima i izrazima zahvalnosti za moj rad.

U ljubavi i svjetlu, Mike Quinsey

Web stranica: Tree of the Golden Light


Nancy Tate: Upravo sam primila ovo "Buđenje" od St. Germaina s vijestima koje potvrđuju ono što sam osjetila sinoć, što Mike Quinsey raditi u narednim vremenima. Možete pročitati "Buđenje" za "ostatak priče", da pročitate o odluci Mike Quinseya da se povuče.

Buđenje: St. Germain, 26. listopada 2015

Želio bih dodati nešto na vijest o Mike Quinseyu i njegovoj odluci da prestane kanalizirati. Doći će vrijeme kada se neće razmatrati bilo čije kanaliziranje, jer će govoriti ono što se zna da je istina i da je dijeli sa svima kojima je važno da čitaju, ili čuju.

To vrijeme dolazi za sve one koji kanaliziraju. Oni će shvatiti da ono što oni donose kroz sebe je od njihovog unutarnjeg znanja. Biti će suptilna razlika u onome što govore i osjećaju o informaciji. To će odjekivati u njima na način da njihova vlastita svijest sada dijeli informaciju za koju oni znaju da je istina, jer ona je živjela na svjesnoj razini.

Razlika će biti ta da će se neke informacije odnositi na ono što su oni doživjeli u drugim životima, na drugim planetima, i u drugim galaksijama. Oni će moći pristupiti informacijama koje oni nose sa sobom u svojim dušama. Ova manifestacija će biti dio otvorenosti koju će oni živjeti i shvatiti da ona dolazi na svjetlo u njihovu sadašnju svijest. To je dio evolucije njihovog bivstvovanja. Njihovo uzašašće će doći na mnogo individualnih načina, i to će biti istina o onome što su nosili sa sobom od početka vječnosti. To će biti stvar znanja duše kada je svijest spremna da počne putovanje natrag u vanjski svijet. Za putovanje dalje do razina Kreacije su u postojanju kroz svoje izražavanje onoga što su manifestirali tijekom njihovog postojanja.

Dakle, dragi moji, kada Mike osjeća potrebu da nešto podijeli s vama, sve čega se upravo sjetio, onda je to onda kada će odlučiti da je donošenje informacija kroz njega, ali to će biti unutarnji osjećaj da će to iznijeti vani. On je na mjestu, kao što ste i mnogi od vas sada, gdje će se u potpunosti njihovom znanju pristupati s namjerom da se to učini. To je jedan od aspekata koji svi možete očekivati u vremenu koje je savršenstvo za vas.

Sada otiđite u svijet sjećanja. Uzmite to kao zabavno putovanje kroz vrijeme i izvan vremena. To je novi izraz vaših sposobnosti koje će vam se predstaviti u dolazećim vremenima. Uživajte u sjećanjima i dijeljenju onoga što je na svom putu kretanja u knjižniice vaših duša. Ljubav je svuda oko vas i unutar vas. Govorite je i dalje, i osjetite obitelj ljubavi u izražaju.

Hvala ti puno, dragi St. Germain,

Puno ljubavi, Nancy Tate

Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi
Share |