Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 26, 2012

SaLuSa, 26 ožujka 2012


Na neki način bismo mogli reći da se naša misija bliži završetku jer se približavamo vremenu kada će sav naš rad na tome da vas se oslobodi kontrole Iluminata pokazati rezultate. Na vama je da završite ciklus dualnosti, a za nas to jednostavno znači pripremu puta za novi ciklus. Bit će to novi početak, a vaše razine svijesti će nastaviti s rastom da bi vam omogućile da uzađete na još više razine. Podijelit ćemo to razdoblje s vama i bit ćemo veliki dio vaše budućnosti. Pomažemo vam da naposlijetku postanete Galaktička Bića i da zatražite svoje pravedno mjesto uz nas.

Ono što sada imate nije vaša prava realnost, već ona koju ste kreirali tijekom tisućljeća još od kad ste pali iz viših dimenzija. Niti jedna duša to nije bila prisiljena učiniti i svatko za sebe se dobrovoljno prijavio za to iskustvo. Učinili ste to s potpunim povjerenjem znajući da koliko god zastranili od Svjetla, da će doći vrijeme kada ćete biti pozvani natrag i da će vam biti pružena pomoć. To vrijeme je, naravno, sada i uskoro ćete znati sa sigurnošću da ste stvarno na putu prema Uzašašću te da mu se ništa ne može ispriječiti na putu ili ga odgoditi. Zar već ne možete osjetiti razliku u energijama oko vas, da su postale više od Svjetla i da nadahnjuju? One od straha su ukroćene, a kad primiti potvrdu o obimu uhićenja i ostavki onih od Tame, i to će vam pomoći da mirnije živite.

Sloboda koja vam je bila zabranjena toliko dugo, sada vam se vraća i vi nećete imati sumnje da je stara paradigma uništena. Nova se već uobličava i donosi novu nadu i povjerenje u prekrasnu budućnost. Neko od vas su je nazrijeli i to vas je nadahnulo i promijenilo vaš pogled na život. Toliko je drugačije od onoga što imate sada da se riječi čine neprikladnima za njezin opis, a jedan od značajnih aspekata je osjećaj lubavi koji vam dolazi sa svih strana. Ukoliko ste ikada iskusili takvu energiju, vjerovatno je da je to bilo tek kratkotrajno iskustvo, dok je ono u višim dimenzijama stalno prisutno. Vi imate izreku ”ljubav je ta koja okreće svijet”, ali ni ne slutite koliko je to istina. Doista, nedostatak ljubavi je taj koji je razorio vašu Zemlju i učinio da se osjećate odvojenima od svog božanskog apekta sebe. Energija ljubavi je najmoćnija od svih i može promijeniti vaše okolnosti u trenutku ukoliko se možete na taj način ujediniti. Mnogi od vas iskusili su što ljubav može, osobito ukoliko se primjenjuje za iscjeljenje. Može promjeniti niže vibracije i zbog toga vas često molimo da šaljete ljubav onima koji su od mračne Smutnje.

Promišljajte o tim stvarim i kada osjećate da želite pomoći Čovječanstvu, šaljite ljubav onima kojima je očigledno potrebna. Rezultati možda neće biti trenutačni, ali budite sigurni da (ljubav) pomaže čak i ukoliko je potrebno vremena da se rezultati očituju. Svjetlo se može nadograđivati kao kad ga koristite za svoju zaštitu. Ukoliko već niste zraka Svjelosti, prakticirajte da se gledate kao takve i sigurno ćete je kreirati oko sebe. Uvidjet ćete da privlačite duše sličnih interesa jer će one osjetiti vaše više vibracije. Zamislite, kad bi svatko od vas bio od Svjetla i kad biste mogli naslućivati kako je biti u višim dimenzijama. Nemojte ograničaati svoja očekivanja što za vas može značiti Uzašašće, jer će vas ono osloboditi svih sukoba i problema koji vas ograničavaju na Zemlji. U budućnosti nećete željeti apsolutno ništa i uvidjet ćete da Stvoritelj pobrinuo za vas na sve moguće načine.

Stoga, Dragi, budite odlučni da prebrodite sve što vam se nađe na putu između vas i Uzašašća. Nemojte dopustiti da vas bilo što ozlovolji jer će tako i tako biti kratkog vijeka. Ukoliko ste propatili gubitak, sve će vam biti i više nego nadoknađeno i zapamtite da ne možete ništa ponijeti sa sobom u više dimenzije osim ukoliko je to kompatibilno s njima. Zato niti jedna duša ne može na silu u više dimenzije jer će se automatski naći na ispravnoj i odgovarajućoj razini. Shvatite da svi napredujete sebi svojstvenom brzinom i da imate jednake prilike izabrati put prema Uzašašću. Stoga, molim vas, nemojte se uzrujavati ukoliko vaši voljeni odaberu drugačije nego vi i poštujte slobodnu volju njihovog izbora. Ljubljeni nam nikada nisu daleko i uvijek ćete se moći s njima susresti.

Pripremite se za užitak i slobodno izrazite svoje osjećaje jer jednom kad se promjene očituju i kad shvatite njihove prednosti, bit ćete ekstatični. Slavlja će biti uobičajena i vjerujte nam kada vam kažemo da ćemo prirediti neke događaje za pamćenje i da ćemo sudjelovati u njima. Radost i sreća se bliže i sve će vas ponijeti prema putu Uzašašća. Još ima teških razdoblja koja treba prebroditi, ali ona neće dugo trajati i, ukoliko stvore nove potrebe, mi ćemo biti tu da vam pomognemo. Mi već radimo iza scene i bit ćemo radosni kad ćemo moći otvorenije raditi. Naš sadašnji prioritet je zaustavljanje ratnih događanja da se jače razviju i nimalo ne sumnjamo da možemo spriječti bilo kakve pokušaje poticanja novog rata. Vi ćete biti zaprepašteni i bez sumnje bijesni kada shvatite koliko puta su Mračni pokušali započeti novi rat na području Bliskog Istoka. Nećemo se baviti tim neugodnim stvarima, no trebate znati tko je radio protiv ras tijekom mnogo, mnogo godina, često prerušen da radi za vas.

Mi nastavljamo brižno pratiti Majku Zmelju jer se odigravaju njezine fizičke promjene i neka područja su im sklonija od drugih. Nije nam dopušteno da zaustavimo one koje su nužne, ali činimo sve što je u našoj moći da ublažimo bilo kakvu štetu prema vama i da svedemo sve štetne posljedice na minimum. Uvjeti su već mogli biti stravični kad bi sve išlo prema planu Mračnih, ali smo ih spriječili u ostvarivanju planova da izovu katastrofe ne bi li smanjil populaciju na Zemlji. Znamo da mnogi od vas ne mogu shvatiti da bi itko tako mogao razmišljati, ali uz gotovo potpun gubitak Svjetla takve duše su izgubile svaki osjećaj suosjećanja.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i zahvaljujem svima koji su pomogli u širenju ne samo ove, već mnogih drugih poruka iz izvora Svjetla. One su nadahnule tolike ljude i pripremile ih za Uzašašće. Bog vas sve blagoslovio.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…