Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, March 28, 2012

SaLuSa, 28 ožujka 2012


 

Vijesti o promjenama brže putuju svijetom i to nas raduje radi onih koji su radoznalih umova i koji traže odgovore o tome što se događa. Neki se boje značenja svega toga, ali drugi osjećaju da se u svijetu događa nešto veliko i uzbudljivo. Na sreću, istina se širi naširoko i nadaleko, a mi smo zahvalni onima koji su u prvim redovima trudeći se da ona dopre do što većeg broja ljudi. Kada se odigra razotkrivanje, naši zadaci će postati lakši upravo kao da su ispunjeni na zadovoljavajući način. Vrijeme se ubrzava tolikom brzinom da se i sve ostalo ubrzalo u uskoro možete očekivati velike objave.

Čovječanstvo ima dovoljno vremena da obrati pažnju na mnoge dane poruke kojima je namjera popločiti put za još veća otkrića. Oni koji napreduju sporije morat će svjedočiti mnogim stvarima koje će biti veliki šok za njihov način razmišljanja, ali mi moramo djelovati. Više nema vremena za čekanje da se veći postotak vas osvijesti što će se dogoditi. To će se, naravno, dramatično promijeniti kada mediji budu oslobođeni iz okova koje su im nametnuli Mračni. Čak će i oni koji propovjedaju oprez biti iznenađeni razmjerima laži i dezinformacija koje su vam servirane u prošlosti kao istina. To daleko nadmašuje vašu maštu, a otkrit će razmjere kontrole u kojoj ste bili zadržavani.

Vraćanje slobode je ključno prema našem mišljenju i mi ćemo odstraniti sve te kontrole koje su korištene da bi vas se zadržalo na vašem mjestu. Odogovorni za to će morati odgovarati za svoje zločine protiv Čovječanstva stoga vas molimo da se ne zabrinjavate previše s onim što će ih zadesiti. Važnije je da se koncentrirate na vaše vlastite potrebe i pripreme za Uzašašće. Živite prema svojim najvišim mjerilima osobe koja može pružiti Bezuvjetnu Ljubav, neprosuđivanje i umjesto toga obilno iskazati suosjećanje. Činite najbolje što možete i usavršit ćete načine postajanja Majstorem kakvima zaista i jeste.

Prema bilo čijim mjerilima više neće proteći dugo prije nego iskusite dobrobiti promjena koje će se materijalizirati. Mi iz Galaktičke Federacije ćemo ih nadgledati i osigurati da njihova primjena prođe bez problema i glatko na svačiju korist. Oslobođenje iz finacijskih okova i nelegalnih poreza oslobodit će vas od tereta pod kojim je svaka osoba. Da, još uvijek trebate plaćati nadoknadu za tuđe usluge, ali uz nadolazeće obilje to neće biti problem. U krakom vremenu napredovat ćete do te razine koju ste već trebali doseći, ali zbog namjernog ometanja od strane Iluminata i njihovih poslušnika niste. Od tada će vas Uzašašće odvesti još dalje sve dok novac ne bude više potreban.

Opustite sve veze koje imate sa trenutačnim razdobljem tako da možete napraviti mjesta za nov način života koji će nastupiti. Budite spremni i znajte da ga nećete u potpunosti iskusiti dok se ne uzdignete, a tada će započeti druga faza kojom preuzimate svoje mjesto kao Galaktička Bića. Vaša evolucija će se odviti u velikim koracima naprijed i vratiti vas tamo odakle ste krenuli kao potpuno svjesno Biće. Do tada ćete se ujediniti sa svojim Višim Ja i imati Kristovu Svijest. Sada vam se to može činiti dalekim, ali budite sigurni da je to vaša sudbina na putovanju prema višim razinama. Nakon toga moći ćete putovati bilo gdje u Stvoriteljevom kraljevstvu.

U međuvremenu, mi smo aktivniji nego što biste očekivali i nestrpljivi smo za neke pozitivne znakove koji bi vam trebali biti dani u odnosu na odstranjenje onih koji su činili najuži krug Iluminata. Oni su se osjećali nedodirljivima tijekom prošlosti, no sada se odjećaju ranjivima jer su zidovi njihovih dvoraca pali i sada se ne znaju kamo skriti. Oduzet ćemo im i njihove posjede koji su gotovo sigurno stečeni ilegalnim djelima ili nečuvenim kriminalnim aktivnostima. Oni će biti vraćeni onima kojima po pravu pripadaju te će zadovoljiti potrebe mnogih ljudi.

Predsjednik Obama je još uvijek ključna figura u nadolazećim promjenama i predvodit će misiju donošenja mira svijetu. Oni koji se igraju rata će morati pronaći druge načine da se zabave, a mi ćemo njihove snage korisno uposliti da služe ljudima. Kao što znate, mnogo je toga što se mora učiniti u ispravljanju štete nanesene Majci Zemlji i osiguravanja da oni u najvećoj potrebi čim prije ostvare dobar životni standard. To je najmanje što ljudi mogu očekivati i to će biti obavljeno čim budu upotrebljene nove tehnologije kojima će se olakšati život ljudi. Rat je upisan u povjesne knjige kako se dogodio i tko je zapravo iza njega. Sve što se ikada dogodilo zabilježeno je u Dvorani Zapisa i prikazat će vam, ukoliko je potrebno, pravu istinu.

Jedan vašan aspekt inkarnacije je taj da kada pregledavate svoje živote, oni se vide i osjećaju upravo kako su se dogodili. Nema mjesta izobličenju činjenica ili poricanju istine, to svi mogu vidjeti. Oni koji su se osjećali da su se “izvukli“ na Zemlji, doživjet će šok spoznavši da to nije tako, tako da laži ili prebacivanje krivice neće biti uvaženi. Ukoliko to ne bi bio slučaj, neke duše bi izbjegle svoju odgovornost upravo kao što su to činile i na Zemlji. Istina omogućava pažljivo razmatranje vaših djela i, što je još važnije, vaših namjera. Na taj način potreba za određenim lekcijama kojima bi se sprečilo ponavljanje može biti zadovoljena, a to bi trebalo duši pružiti priliku da dokaže da mogu živjeti s više razine razumijevanja. Dragi, nitko ne želi da podbavite i zato vam je pružena svaka prilika da uspijete tamo gdje prije niste.

Osjetite promjene koje vam u susret nose više energije koje se uzemljavaju na Zemlji i pridružite svoju tako što ćete širiti vaše Svjetlo što je dalje moguće. Kako dani prolaze, vi postajete sve moćniji i imate sve snažnije moći stvaranja, koristite ih mudro, Svima na dobrobit.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge