Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 27. ožujka 2016


Montague Keen - 27. ožujka 2016

Moja draga, ja sam završio svoje istraživanje na ovoj strani života. Ja se sada pripremam da se materjaliziram na Zemlji, ovaj put na više javan način. Imam važnu informaciju koju trebam podijeliti. Vaši planeti nisu sinkronizirani. Čovječanstvo je u opasnosti od sudara. To se ne smije dopustiti. Ljubav će izliječiti vaš svijet. Rekao sam vam prije nekoliko godina da sam se pripremao da se javno materjaliziram na Zemlji s dubokom porukom za čovječanstvo. Ti si mi vjerovala, moja draga. Tvoja vjera i povjerenje u mene je za primjer. Nikad nisi zadrhtala, čak i kad su te drugi otvoreno napali i oklevetali. Znala si bez sumnje da sam ja čovjek od riječi. Mi ćemo završiti našu misiju. Kašnjenja su neizbježna jer se kabala neumorno borila da nas spriječi da završimo naš zadatak. Napadi na tvoj život si izdržala uz pomoć prijatelja.

ENERGIJU u Irskoj u ovom Uskršnjem vikendu divno je promatrati. Ti si pokazala kako drevno znanje, sveti simboli, i geometrija, još uvijek se koriste za držanje čovječanstva u mraku, pokornosti i kontroli. Bilo vam je pokazano ravno spajanje Meke sa TARA HILL-om; to nastavlja do WASHINGTONA DC. Ova irska energija se koristi kako bi SAD učinila močnim. CERN i AREA 51 također izvlače energiju iz Tare. Vatikan također krade irsku ENERGIJU iz Tare. Sveti simboli se otvoreno koriste za kontrolu i uništenje čovječanstva. Svaka zgrada u vlasništvu kabale otvoreno prikazuje te simbole. Drevno znanje i povijest tih simbola čuvano je u tajnosti od čovječanstva i svaki dan oni su na svaki način korišteni protiv vas. Samo morate pogledati na Vatikan da vidite to zlo, otvoreno na vidjelu. Vatikan budalasto vjeruje da zato što je ulio takav STRAH u čovječanstvo sa svojim jasnim LAŽIMA o smrti i paklu itd, da se čovjek ne bi usudio dovesti to u pitanje. Pa, njihovo vrijeme je gotovo. Vatikan je izložen za zlo koje je; njegov središnji sustav je u rasulu.

Kad ste pogledali na sustav kontrole na karti, bili ste šokirani vidjevši da iako vam kabala govori da postoji sukob, vi vidite samo suradnju i kontrolu. Sada vidite da su svi povezani. Oni rade zajedno, kao jedan, da kontroliraju čovječanstvo. Temple Mount, Corona, Washington, Ujedinjeno kraljevstvo, Jerusalem, Meka, Vatikan, Cern, Area 51: SVI VADE ENERGIJU IZ TARE.

Tara

Tara

Pravo je čudo da su Irci uspjeli preživjeti. Povezanost Iraca s IZVOROM im je pomogla da prežive, unatoč svemu poslaganom protiv njih. Kad se jednom Irska oslobodi centralne rešetke, CIJELI SVIJET ĆE BITI SLOBODAN.

Vi ste daleko došli u otkrivanju korupcije. Vi ste gotovo tamo. Čovječanstvo je imalo SLOBODNU VOLJU ali je izabralo krivi put. Vatikan je koristio SILU da vas uvuće pod svoju kontrolu. Vi ste do sada platili vrlo visoku cijenu za tu pogrešku. Udružite se, vjerujte u sebe, i krenite naprijed s punim povjerenjem da ćete osloboditi sebe i Zemlju.

Irska sada treba potpunu slobodu od GRABEŽLJIVACA koji KRADU njenu ENERGIJU i koriste sva sredstva koja imaju na raspolaganju da osiguraju da se Irci ne probude na TKO su oni i što je otok Irska. 1916. godine Irci su ustali i zahtijevali slobodu. Sada, u 2016. godini, OVAJ ZADATAK MORA BITI ZAVRŠEN. VI ŽELITE POTPUNU SLOBODU. Svaka zemlja će vas pratiti kroz vrata do slobode. Ova vrata se moraju otvoriti. Učinite to i zli sustav kontrole Vatikana i njegovih pomagača postati će stvar prošlosti, brzo zaboravljen.Idute naprijed s povjerenjem, znajući da ste na pravom putu. Vjerujte mi, prijatelji, ovaj ZLI SUSTAV KONTROLE prvo mora biti uklonjen iz Irske, JER TO JE MJESTO GDJE DOBIVA SVOJU ENERGIJU I SNAGU. Irska će otvoriti vrata kroz koja će druge zemlje proći. Energija ukradena od Irske koristi se kao gorivo za ratove i uništenje i kontrolu svake vrste. To se mora spriječiti. Mnogo se toga otkrilo što bi vas moglo šokirati i uznemiriti, ali ovo je vrijeme da budete hrabri i krenete naprijed u novi način življenja života na Zemlji, gdje mir, sklad i ljubav, vladaju. Sada je pravi trenutak. Vrijeme je SADA.

Proslavite Uskrs izlaska 1916. Koristite ga kao poticaj da čovječanstvo ustane protiv tiranije svojih tlačitelja. Krenite naprijed s ljubavlju u svojim srcima.

Moja draga, uživaj u vremenu provedenim sa svojom obitelji danas. Ti naporno radiš kako bi pronašla načina da povedeš čovječanstvo naprijed. Hvala ti što si preselila moj pepeo. Stara lokacija je stvarala probleme, jer sunčeva svjetlost na urni na mom radnom stolu bila je previše vruća. Ja sam to mogao osjetiti. Ja ću ti dati do znanja ako je treba opet preseliti.

Krenimo naprijed s ljubavlju u našim srcima.

Zauvijek, tvoj obožavatelj, Monty.


Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge