Home > > Montague Keen - 3. travnja 2016

Montague Keen - 3. travnja 2016

Suočavanje s ISTINOM u vašoj situaciji, kad svi oni na vlasti lažu u nastojanju da vas se drži da ne vidite istinu, nikad nije lako. Ne možete si priuštiti da vjerujete da je istina bilo što vam kabala, kroz vaše vlade, govori. Ne možete posumnjati u to da su vaše vlade postavljene da vas drže u mraku o tome tko ste vi, i da vas spriječe da se ne povežete s vašom vlastitom urođenom moći. Kada vi, svaki od vas, zakoračite u tu moć, onda zajedno, možete otupiti moć kabale. Možete se osloboditi od ropstva nametnutog od strane religije, banaka i vlada. Ovo je vaša prilika da uzmete natrag kontrolu od kabale i njihove kohorte.

Ovaj mjesec travanj pruža mnoge mogućnosti za kombiniranje vaših energija kako bi promijenili svijet u kojem živite za cijelo čovječanstvo, a ne samo za neke; za NEKOLICINU koja uopće nema nikakvo pravo biti na Zemlji. Njihovo preuzimanje se dogodilo kad ste bili zavedeni od strane religija, koje su postavile objekte na strateška mjesta da bi mogli kontrolirati svijest čovječanstva. Mi smo sada u procesu da vam pomognemo da onesposobite te objekte. Molili smo vas za pomoć u uzimanju natrag čovječanstvu energiju od ley linija, obeliska, sfera, piramida itd. Mnogi od vas razumiju naš zahtjev. Zahvaljujemo vam se na pomoći. To dokazuje da niste bespomoćni. Mnogo je toga što možete učiniti kad ste otvoreni za to. Svaka akcija, makar i mala, je važna, jer ona doprinosi cjelini. Neka ovaj mjesec travanj bude mjesec u kojem ćete odbiti biti lutke-roboti kabale. Odbite biti kupljeni propagandom koja neprekidno teče od vaše televizije, novina, i vlada, ni trenutak dulje.

Dopustite mi da vas podsjetim da je UNIŠTENJE EUROPE odlučeno, planirano u 1925. godini. Sve ono što ste bili varani u uvjerenju od tada, pridonijelo je onome što vidite pred sobom danas. Sve to je dio PLANA za preuzimanje vašeg svijeta... a vi ste pali na to. Cijela ideja Europske unije bila je MAJSTORSKA PREVARA. Ona vas hrani lažima, ona vam daje lažnu sliku o tome koji su bili njihovi pravi ciljevi. Uništenje Njemačke oduvijek je bio njihov prioritet. Morate biti čvrsti. Ne dopustite da STRAH preuzme kontrolu, jer to je točno ono što kabala želi. Istina i pravda će pobijediti onog dana kad se ujedinite. Vi ste iskusili kako funkcionira EU, a što je još važnije, kako ona kontrolira vlade. Na primjer, upitajte se ZAŠTO EU INZISTIRA NA TOME DA IRCI IMAJU NAJVEĆU KOLIČINU FLUORIDA U SVOJOJ VODOOPSKRBI. POZNATI OTROV U NJIHOVOJ VODI! To vam govorim jer oni se boje buđenja Iraca na to tko su, i da vide što su. Kad se Irci probude... KABALA JE GOTOIVA. Istina će biti otkrivena i čovječanstvo će biti oslobođeno ove tiranije. Oni sada imaju problema u zadržavanju njihovog lažnog ljudskog oblika. Stalno moraju biti na oprezu, jer kad energija poraste, oni su u nevolji. Oni su sve imali po svome do sada. Ovo je njihovo vrijeme da žive u STRAHU. Ne samo da će izgubiti moć, nego i sve bogatstvo koje su ukrali vama. Gubitak njihovog finog života na Zemlji, na leđima čovječanstva, jako će ih povrijediti. Oni su zlostavljali čovječanstvo, oni su degradirali ljude. Oni vide ljude kao da su na Zemlji samo da im služe.

Ništa ne može biti dalje od istine. Imam novost za njih, obje strane života ujedinile su se da uspostave ravnotežu. Mi ćemo uspjeti. Ovo je zajednički pothvat, nikad prije pokušan. Veronika i ja smo planirali ovo od moje smrti. Mi smo radili zajedno kroz stoljeća. Mi smo kao jedan.

Ljudima Amerike: budite oprezni kome ćete dati svoj glas. Svi kandidati služe istom gospodaru, njihovom vanzemaljskom gospodaru. Istražite ISTINU. Ne dopustite sebi da budete obuzeti lažima koje vam dolaze iz svih smjerova.

Istražite religije, kao i zašto su uspostavljene. Provjerite i ponovno provjerite sve ČINJENICE. Pronaći ćete NAJVEĆU ZAVJERU IKAD IZVRŠENU NAD ČOVJEKOM. Sve one se temelje na LAŽIMA i LAŽNOJ POVIJESTI. Religija je stvorena da kontrolira čovjeka kroz STRAH. Kažem vam, nemate se čega bojati, jer smrt je povratak kući, divno iskustvo. NEMA ISTINE u onome što vam Vatikan govori o smrti. Ja znam, i ja sam razgovarao o tome kad sam se materijalizirao nakon smrti. VELIČANSTVENO je jedina riječ koja može opisati drugu stranu života. Preuzmite odgovornost i odbite biti varani ni za trenutak dulje od strane kabale i propagande vlada. Učinite sve što je moguće da ujedinite ljude u svjetlu ISTINE da stvorite bolju budućnost za sve.

Moja draga, tvoj život je postao još aktivniji i zanimljiviji. Otkrivajući ono što je skriveno uvijek je radost. Nemoj se previše opterećivati, jer imaš još mnogo posla za obaviti.

Zauvijek, tvoj obožavatelj, Monty.


Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen
Hrvatski prijevod: Fredi
Share |