Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 2. prosinca 2016


SaLuSa - 2. prosinca 2016

Poruka 12

Istina se širi po cijelom ljudskom svijetu i na vama je da je prihvatite i duboko se uskladite s njom. Ako samo slušate i onda pustite da prođe bez da razmišljate o svim implikacijama koje vam ona donosi, vi ne koristite svu moć koja je skrivena u takvom znanju. Kako je istina transformacija energije koja nije samo motivacija, nego i učinkoviti alat u potrazi za vašim krajnjim znanjem o sebi. Društvo kao cijeli kompleks iskustava povezano je s tom energijom istine - to je ono što je prihvaćeno kao građevinska struktura cjeline - i ako postoje neki ili mnogi koji vide i razumiju neku drugu razinu informacija koje nosi energija, cjelina se počinje kretati prema novom, jer kanali za intenzivniji protok energije se otvaraju pukom snagom vaše osobne volje da znate istinu.

Ako radite na prihvaćanju istine, automatski postajete usklađeni s protokom energije koji vam omogućuje da uvijek nađete više i više detalja za sebe i više veza s krajnjom istinom kreacije. Svi vi ste kanali koji su međusobno povezani da bi se stvorili savršeni uvjeti za učenje dok ste na Majci Zemlji, i nakon što sve naučite, onda ste automatski spojeni na jedan drugi izvor energije koji će rasti s trenutkom završetka iskustava koji se približava. Automatski jednostavno znači izraziti svoju volju za promjenom i dobit ćete potrebne informacije. To je uvijek tako, nema kašnjenja u slanju ove informacije u vaš sustav. Ako mislite da ste spremni za više, a još uvijek ne dobivate potrebne informacije, budite sigurni da postoji još nešto što niste doživjeli ili razumjeli da bi bili u stanju obraditi više istine. Vaš um se koristi da jurnete i želi vam reći da možete krenuti dalje i u stvari, to je vrlo motivirajući mehanizam da doista budete spremni, čak i ako se ponekad pitate koliko će to dugo trajati i činiti vas nestrpljivim.

Prihvatite sebe onakve kakvi jeste, jer svi vidljivi i nevidljivi dijelovi vašeg bića su napravljeni savršeno, kako bi se omogućilo da doprete do traženog znanja i evoluirate u skladu s planom.

SaLuSa

Kanal: Dani
Izvor: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/12/message-12.html
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge