Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 12. prosinca 2016


SaLuSa - 12. prosinca 2016

Poruka 14

Energija srca je ona koja se širi iz vašeg bića svima. Vaše srce je centar obrade svih ulaznih informacija u vaše tijelo i nakon svog osobnog vrednovanja ona se dijeli ili objavljuje svima, što znači da drugi mogu osjetiti stvarno stanje vašeg uma, mogu osjetiti želite li razgovarati s drugima ili ne, želite li djelovati na određeni način ili samo želite ostati sam i da se možete sjetiti svih svojih emocija bez da vam se i riječ kaže. Energija srca je kao vaša oznaka, ali više identificirajuća i dokazujuća nego bilo koji fizički čin koji definira vas među drugima. Ona nosi sve u sebi, sve apsorbira i omogućuje drugima da vas prepoznaju, bez potrebe da znaju vaše ime. Sada za vas poznavanje imena, čak i nadimka ili bilo koje pisane ili izgovorene identifikacije je potrebno da bi prihvatili drugoga kao jednog kojem želite govoriti ili se povezati. Tako je i sa promjenama, jer s vašim poboljšanim mogućnostima srca, vi ćete se jednostavno naviknuti da prepoznate druge po njihovim sposobnostima srca, jednostavno ćete se naviknuti da prepoznate druge po njihovoj energiji srca i važnost stvarnog imena će nestati. Ime neće igrati nikakvu ulogu, jer u stvari sada je ime izabrao svaki od vas da odredi sebe s potrebnim iskustvom, a naravno vaš društveni sustav se temelji na ovoj identifikacijskoj oznaci.

Da, ime također nosi energiju, ali to je samo zajednička energija svih drugih koji imaju iskustva pod istim danim imenom i prezimenom, to nije vaš energetski znak po kojem se identificirate. Ako govorite nekome izvan vaše fizičke stvarnosti, vi jasno osjećate njegovu/njezinu energiju, a vi ih prepoznajete čak i prije nego što se ime pojavi u vašem umu. Njihovi potpisi čine se da su vam puno snažniji - to je zato što smo mi navikli pozdravljati jedan drugoga šaljući energiju srca umjesto da upoznamo jedni druge s imenom i rukovanjem ili bilo kojim drugim fizičkim pozdravima na Zemlji. Mi dijelimo svima tko smo u tom jednom energetskom izražavanju, tako da se "greška" ne može dogoditi, a sigurno nema iste energije srca na razini iskustva u kojoj se nalazimo.

Dopustite srcu da bude široko otvoreno, dragi prijatelji, bez straha da će vaše srce krvariti ako to učinite, jer zapravo boja srca je zelena, a ne crvena.

SaLuSa

Kanal: Dani
Izvor: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/12/message-14.html
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge