Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, October 15, 2013

SaLuSa - 15. listopada 2013

Vidimo kako brzo rastete i da ste spremni da dostignete novo, jer poziv vaše više stvarnosti je vrlo jak, i sa svojim naglaskom na njega postajete sve snažniji nego ikad prije. Sada je jako važno da slušate svoje tijelo i odmarate se što više možete, jer se fizičke promjene događaju u vremenu vaše trenutne stvarnosti. Iako se još uvijek ubrzavaju, te promjene se ne mogu dogoditi odjednom, jer vi još uvijek trebate biti dio stare stvarnosti i da dijelite svoje sve veće svjetlo s drugima. Ali mi vas želimo uvjeriti da one nikako nisu spore, a mi znamo da vi svakog dana osjećate koliko ste se promijenili. Samo budite svjesni činjenice da se one događaju točno brzinom koja je potrebna svakom od vas, i oni koji će biti prvi koji će ući u novu stvarnost to sa sigurnošću znaju, jer oni hodaju ravno prema ostvarenju njihovog životnog plana bez zaustavljanja i zadržavanja na nečem starom, jer jednostavno ne postoji nikakva privlačnost u vezi toga.

Mi znamo da nije lako objasniti drugima da nemate želju da radite nešto što vam je prije značilo zabavu i opuštanje, ali sada ne osjećate ništa drugo osim da je staro. Oni koji su svjesni svoje promjene će shvatiti, a oni koji negiraju ovaj veliki pomak cijelog čovječanstva i planeta neće prihvatiti bilo koje vaše objašnjenje, i oni vam mogu poslati osjećaje povrijeđenosti i ljutnje, i na vama je da im pokažete da više nema u vama takvih osjećaja i vratite im osjećaje ljubavi s osjećajem razumijevanja za njihova vlastita osjećanja. Mi znamo da ste već saznali da je to jedini način na koji možete odgovoriti, jer oni koji su još uvijek u nižim vibracijama su članovi vaše obitelji, a ne samo prijatelji koje ne trebate više ponovno sresti ako to ne želite. To je bio vaš izbor prije nego što ste ušli u ovaj život, jer vi znate da će vam ova lekcija neizmjerno pomoći u vašem rastu.

Dolaskom do točke gledanja i osjećanja vaše više stvarnosti svim svojim osjetilima, osjetiti ćete veliku promjenu u vašem razumijevanju. Vaš um će biti u mogućnosti da obradi sve informacije koje su vam na raspolaganju, i sva vaša iskustva će biti viđena s višim znanjem i imati će više smisla nego što to slučaj danas. Vi ćete znati kako ih koristiti u vašoj budućoj evoluciji, jer ona će biti bez tuge ili ljutnje ili bilo kojeg drugog osjećaja nižih vibracija koja će blokirati vaše akcije. Sve vaše akcije će se temeljiti na ovom razumijevanju, i vi ćete biti privučeni tim iskustvima koja će vam omogućiti da koristite svoju mudrost koju ste stekli kroz sva svoja prethodna iskustva. Dopustite da se to znanje nastani u vama, jer sve duše koje ćete sresti u vašoj višoj stvarnosti će također pronaći da je vaša mudrost korisna na neki način. Sjetite se da smo svi jedno i svi smo u potrazi višeg razumijevanja svega što jeste, a vaše znanje je također dio toga.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i opet vas molim da u potpunosti vjerujete sebi u svemu što činite, jer s više povjerenja, vaše namjere postaju sve jače, a to vam omogućuje da se fokusirate na dovršenje svih potrebnih priprema. Osjetite našu energiju, jer je uvijek prisutna i pomaže vam da dostignete višu stvarnost u pravom trenutku sadašnjosti.

Kanal: MADAD
Izvor: http://salusacourier.wordpress.com/
Preveo s engleskog: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge