Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, October 18, 2013

SaLuSa - 18. listopada 2013

Osjećaj jedinstva i blaženog veselja okružuje vas s takvim intenzitetom nikad prije doživljenim, a mi uživamo u vašoj zadivljenosti kad ono ulazi u vaše biće tako snažno, jer vaše su namjere i želje vrlo visoke, i omogućavaju vam da doživite sve dublje i ispunjenije osjećaje jedinstva sa svime. Što ste svjesniji tih energija, više želite biti uronjeni u njima, jer one su od čiste ljubavi i svjetla, i pomažu vam da sebe u potpunosti očistite od svih starih energetskih obrazaca. U ovoj fazi vašeg završnog čišćenja, možda ćete doživjeti nagle promjene raspoloženja i osjećaja zbog nekih starih pitanja koja su iznenada nestala, bez da ste imali uobičajeni proces kada ste vrlo dobro bili svjesni toga. To je zbog vaše snažne volje, namjere i izbora da ste manifestirali ovo završno čišćenje koje se događa na ovaj lijepi način, uz osjećaj vrlo snažne prisutnosti anđeoskog područja i vaših vodiča, a to nam omogućuje da mnogo više dijelimo sa svima onima od vas koji žele doživjeti našu vezu u ovom trenutku.

Mi osjećamo ovu veliku promjenu u vama i znamo da ona jako utječe na sve druge koji su oko vas ili vas susreću, a mnogi od njih shvaćaju i osjećaju da postoji mnogo više toga u životu koji doživljavaju. To je svjesnost koja će ih dovesti do vlastitih promjena i do kolektivne promjene svih aspekata života na vašem planetu. Mi smo ovdje da vam pomognemo u tim promjenama, a s našom snažnom vezom s vama, svijest o našoj prisutnosti je također dio tog utjecaja, jer vi također dijelite našu energiju s vašom vlastitom, i kada bude pravi trenutak da se otvoreno predstavimo u tom vrlo važnom očekivanom trenutku razotkrivanja, oni koji nisu svjesni naše prisutnosti osjetiti će tu energiju, i mnogo lakše će prihvatiti naš dolazak, jer će im ta energija biti poznata. Zato budite svjesni velike snage koju nosite u sebi, jer ona vas pomiče prema iskustvu vaše više stvarnosti i dodaje više intenziteta svemu što radite.

Budite fokusirani na ono što želite iskusiti i gledajte kako se sve transformira i mijenja u vama i oko vas u skladu s vašim željama. Upravo je sada trenutak za vaš veliki pomak, a mi znamo da vi to osjećate vrlo intenzivno, i širite vaše rastuće svjetlo svima ostalima, jer vi ste potpuno probuđeni za vašu želju da budete drugima na usluzi, i cijelo vaše biće izražava tu želju u komunikaciji i ponašanju prema svima ostalima. Znajte da oni to osjećaju, iako oni ne bi mogli govoriti o tome, jer svi vi niste bili korišteni da izrazite vaše prave osjećaje i da ih držite skrivenima, nego oni su sada slobodni da poteku iz vas, nepromijenjeni iluzijom koja vas je nekada okruživala. Iluzija vrlo brzo nestaje iz vaše kolektivne svijesti, i uskoro će doći taj trenutak kada ćete vi kao društvo biti spremni za još jedan pomak prema novom zlatnom dobu zemaljske nacije čiji se oblik i ideali upravo formiraju.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam vaše snažno uzdizanje i vašu radost što ste svjesni da ste se uzdigli iznad svega starog i da doživljavate istinsko razumijevanje bivstvovanja i jedinstva koje tako snažno teče kroz vašu vlastitu energiju i održava vas u blaženom stanju uma dugo vremena. Zapamtite da se ne trebate držati ničega što vas ne čini sretnim. Vi ste slobodni!

Kanal: MADAD

Original: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-18102013.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge