Home > > Sheldan Nidle - May 3, 2011

May 3, 2011

2 Akbal, 1 Moan, 7 Ik

Selamat Jarin! Vraćamo se s vijestima! Mnogo toga se zbiva! Uzašli majstori rade na dovršenju plana za isplatu novčanih fondova “blagostanja”. Ove isplate će započeti uskoro. Saint Germaine (uzašli majstor u okultnim krugovima, bio je inkarniran u prošlim stoljećima kada je pokrenuo tzv. Saint Germain zakladu s ogromnim sredstvima koja bi se zakonski trebala sad isplatiti op.p.) je naložio svojoj Svjetskoj zakladi da dovrši knjige i isplatu Vaših fondova čak dok mi ovo govorimo. Nadalje, naši zemaljski saveznici su u poziciji moći što se tiče nekoliko potrebnih promjena u vladama. Ono što preostaje je da se preostali skrbnički zadaci dovrše. Kad ovi budu dovršeni naši zemaljski saveznici mogu brzo implementirati novi financijski sustav. Ovaj novi sustav će biti utemeljen na razumnom broju odabranih čvrstih valuta koje su već na predodređenim mjestima i spremni da budu distribuirani globalno. Aktivacija ovih sustva ovisi o isplatama Sanit Germaine-a koji se trenutno brine da se ovi fondovi isplate. Ovi fondovi predstavljaju zakonske temelje mnogih različitih scenarija koje naši zemaljski saveznici imaju u pripremi.Također očekujemo Razotkrivanje (nazočnosti i kontakta vlada sa int.vanzem.civ. op.p.) da bude najavljena od strane Vaših vlasti ne kasnije od početka ljeta u Sjevernoj hemisferi.

Nove vlade će doći na vlast sa nekoliko glavnih ciljeva. Prvi će biti da započnu kompletnu reformu vlada. Prijašnji vladari Vašeg svijeta su se predali korupciji, lažima i otvorenim obmanama. Protu-koraci su abolicija političkih stranki i otvaranje vlasti širokoj javnosti. To je područje u kojem trebamo Vašu aktivnu podršku više nego samo priču. Namjeravamo tražiti od Vas da naučite o fluidnoj dinamici grupe i da je primjenite na ovaj cilj. Restruktuiranje Vaših vlada zahtijeva aktivan odnos između građana i njihovih predstavnika. Ovo može biti prvi cilj Vaše nove realnosti u kojoj svi Vi možete imati ruku. To je prilika za Vas kao kolektiv da sročite prijelazni oblik između sadašnjeg tipa vlasti i potpuno funkcionalnog galaktičkog društva. Nadolazeća vremena su doista oko kontakta sa svojim duhovnim i svemirskim obiteljima i čudesnom putovanju u punu svjesnost. Ovaj proces je iza svega što se sada započinje dešavati oko Vas.

Dragi braćo i sestre, mi uzašli Majstori Majke Zemlje Vas pozdravljamo! Dolazimo Vas izvjestiti kako će sljedeći kratki period Vaše povijesti biti obilježen isplatom mnogih različitih fondova blagostanja. Ovi iznosi su dani različitim posebno odabranim pojedincima koji su imali viziju i sudjelovali u projektima koje smo mi započeli. Projekti su upravljani od slučajno odabranih pojedinaca od strane mnogih tajnih društava posvećenih Svjetlu. Ovi programi, kada se isplate tim odabranim pojedincima, imaju iza sebe svoju božansku svrhu. Prije svega ovi iznosi su dani da započnu lanac događaja koji će kreirati grupu organizacija fokusiranih na pružanje čovječanstvu svete poruke Neba. Vi ćete se vratiti u punu svjesnost. Mi smo instruirali različite radnike svjetla kako da iskoriste ove fondove da Vam prosljede poruke Neba. Naša najdublja želja je da se ove promjene u Vašem svijetu odviju jednostavno i brzo!

Kao što smo već rekli, božanska Volja Neba je proglasila da Vaša sadašnja kolektivna realnost mora biti izmjenjena u jednu pune svjesnosti. Ovo podrazumjeva da oni koji su sad u položaju moći moraju napustiti svoje položaje. Mi smo postavili strukturu koja će ovo omogućiti. Primili smo nužnu božansku dozvolu od nebeskih sudaca za Zemlju da iskoristimo svoje sposobnosti i uklonimo ove mračne sile s vlasti. Ovo će biti učinjeno čim fondovi, koje trenutno drži naš brat St. Germain budu pripremljeni i pušteni. Davno smo se svi složili kako će doći vrijeme kada će se Doba Svjetla opet pojaviti na Zemlji. Ovo je to vrijeme! Mi smo stoga spremni učiniti sve što je nužno za Vaš uspjeh! Na tu temu obučili smo mnoge radnike svjetla. Dolazi vrijeme za mnoge od ovih istih radnika Svjetla da otkriju ono što smo im govorili. Mi smo predani pobjedi Svjetla! Trijumf je tu! Mi stojimo sa našim saveznicima u Svjetlu i sve ih dočekujemo u radosti!

Mi iz Galaktičke federacija također imamo svete edikte Neba! Uzašli Majstori Zemlje su potpuno posvećeni Vašem povratku u punu svjesnost. Naša flota je surađivala sa ovim čudesnim Dušama još od našeg prvog dolaska ovdje prije dva desetljeća. Sadašnje scenarije za prvi kontakt su oni izvorno osmislili te smo ih mi odmah usvojili. Mi smo bili u kontaktu sa Vašim vladama u nekom obliku od kasnih 1940-ih godina. Mnoge razmjene dotada su uglavnom većinom bile ceremonijalne u prirodi i prilično neproduktivne. Sada imamo njihovu punu pažnju. Slušaju pažljivo i brzo službeno komentiraju ono što im nudimo. Naša namjera je da sljedimo veličanstveno vodstvo Vaših uzašlih Majstora. Upravo unutar ovog konteksta naši časnici za vezu i ambasadori nude načine da ostvare tranziciju vlasti i novu političku realnost. Očekujemo da se ova nova realnost manifestira brzo! Vrijeme za Vašu obećanu slobodu je stiglo!

Kao što vidite mnogo se toga zbiva u stvaranju novoga svijeta za Vas. Mi očekujemo da Vi sudjelujete u ovom procesu. Mnogi od Vas su privatno bili neko vrijeme u prilici primati naše poruke i sada želimo uslugu od Vas. Upotrijebite svoje znanje zajedno sa svojim urođenim i naučenim sposobnostima da učinite svoje zajednice svjesnima onoga što se zbiva oko Vas. Ujedinite se da formirate grupe. Ovo može biti ili jedan, dvoje ili mnogo. Iskoristite ljude sličnog načina razmišljanja da kreirate programe koji će privući pažnju Vaše zajednice. Ovdje se zajednica može odnositi na grad ili čak veće područje. Kako god budite kreativni. Započnite jednostavno čineći uslugu za zajednicu i zatim iskoristite ovaj početni krug za informiranje, budute kreativni. Izložba umjetnina ili kratki video može biti vrlo učinkovit. Ključno je izraziti radost!

Najdraži, trenutni status napredovanja prema transformaciji je stigao u točku koja zahtjeva da se ujedinite i pomognete jedni drugima. Svatko od Vas ima neka znanja o tome kako će se transformirati u galaktičke ljude. Podijelite ovo sa svakim od Vas. Stvorite milje pogodan za razgovor o ovim temama otvoreno i slobodno. Jedna stvar je čuti o ovim informacijama da dolaze sa Vaše televizije no sasvim je drugo da to čujete od neke Vama drage osobe s puno Ljubavi. Nema zamjene za osobni kontakt ili za čuti to od prijatelja ili susjeda. Mi namjeravamo da ova sveta tranzicija u punu svjesnost bude ispunjena dodirom božanskog! Ovaj rad je sveti zadatak. Započeo je prije skoro 13 tisućljeća i mi sad činimo što je potrebno kako bi povratili Nebo svima Vama. Mi smo Vaši uzašli majstori!

Danas smo Vam objasnili kako ste blizu Vašoj dugo očekivanoj pobjedi! Uzašli majstori (kao što je Grof St.Germain, Hilarion i Pavao Venecijanac) dovršavaju svete zadatke koji će osigurati Vašu slobodu i blagostanje. Vrijeme je za slavlje te da Vi preuzmete cijeli novi stupanj osobnih i kolektivnih obveza. Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.