Home > > Sheldan Nidle - May 10, 2011

May 10, 2011

9 Oc, 8 Moan, 7 Ik

Selamat Jarin!
Vraćamo se s novim vijestima! Uzašli majstori nastavljaju aktivnosti na Vašem svijetu! Naši zemaljski saveznici s njihovom božanskom pomoću se pripremaju za velike transformacije koje će uskoro usljediti. Mi pripremamo naše osoblje za niz otvorenijih kontakta sa Vašim novim vladama. Ove komunikacije uključuju formalno razotkrivanje (NLO zataškavanja op.p.) i najave programa prijenosa naših tehnologija Vama. Također procjenjujemo što je najhitnije potrebno za uzdržavanje Majke Zemlje i njenih raznolikih ekosustava. Nekoliko njenih životnih sustava je sada kritično i mi smo postavili preduvjete da razrješimo ovu strašnu situaciju. Primjer ovoga su Meksički zaljev i Arktik. Nesmiljene akcije mračnih sila Vašeg svijeta su značajno narušile osjetljivu ravnotežu uvjeta u ova dva područja a postoje druga koja su jednako tako osjetljiva. Mi smo spremni izvršiti naš dio u privremenom balansiranju Gaje. Također pravimo završne dorade na inicijalne prezentacije koje će Vam objaviti naši glasnogovornici. Ove šokantne izjave zahtijevaju pravo svijetlo istine i iskrenosti.

U isto vrijeme mi se sastajemo sa našim zemaljskim saveznicima da odlučimo kamo smjestiti (zatočiti? op.p.) pripadnike Vaših mračnih sila. Odabrali smo par mjesta gdje ih se može čuvati tijekom suđenja koja će brzo usljediti nakon njihovih masovnih uhićenja. Ovo će se učiniti kako bi se osiguralo legitimnost novih prijelaznih vlada. Veliki broj objava za javnost će označiti prvih par dana ovih novih administracija, među njima, objavljivanje ogromnih, neprijavljenih (novčanih? op.p.) fondova koji će poslužiti za razrješenje vladinog duga i ponovno uspostavljanje mnogih temeljnih usluga, kao što je edukacija Vaše djece. Ostali fondovi će se koristiti za moderniziranje i pripremanje ovih režima za prijenos njihovih tajnih tehnologija u javno vlasništvo. Dodatno, postoje pripremljeni opsežni programi oprosta duga i novih politika transparentnosti javnih institucija. Bit će Vam predana velika količina odgovornosti. Budite spremni najdraži da podržite ove vitalne promjene i pomognete Vašim društvima u njihovom proboju ka punoj svjesnosti.

Šaljemo Vam blagoslove!
Mi smo uzašli Majstori! Dolazimo danas, draga braćo i sestre, kako bi raspravili neke aspekte novih financijskih sustava o kojima Vam se još nije govorilo. Prvo pogledajmo BRIC nacije (Brazil, Rusija, Indija, Kina). Naši zemaljski saveznici znaju važnost ove četiri za monetarnu reformu. Tajno im je dodijeljen niz zadaća. Brazil je ključna nacija iz više razloga: prvo – esencijalno je da se bazen Amazone obnovi u svoje prijašnje ekološko i puno funkcionalno stanje. Drugo Brazil mora omogućiti napredan životni stil za svoju veliku populaciju. Monetarna reforma i oprost dugova će omogućiti resurse za oba zadatka. Isto vrijedi za Indiju i Kinu. Ovdje, veliko duhovno nasljeđe zahtijeva očuvanje. Također populacije preko milijarde ljudi trebaju vođenje u stanje blagostanja. Opet monetarna reforma i oprost duga će biti temelji na kojima će nove vlade moći uspostaviti politike koje će adresirati ove kolosalne promjene. Ovdje će se odvijati velika duhovna renesansa!
Ovo nas dovodi do Rusije. Rusija je bila instrument u stvaranju nove monetarne politike za Europu. Njene neizmjerne zalihe zlata i geografski položaj (stojeći s obje strane Urala i Kavkaza) daju joj posebnu ulogu da odigra ulogu glavnog posrednika u dovođenju ovog novog monetarnog programa u život. Mi smo radili s Rusijom u pozicioniranju i zaštiti nekoliko glavnih skladišta zlata. Također uporabili smo posebne energije vanjske regije Kavkaza da bi zaštitili od mračnih sila ostatak naših globalnih zlatnih zaliha. Ove aktivnosti su moguće kroz posebnu grupu koju smo ohrabrivali unutar Rusije. Ova grupa je predodređena da formira posebnu prijelaznu vladu sa svesrdnom pomoći naših zemaljskih saveznika. Rusija koristi svoju novu ekonomsku poziciju u svijetu kako bi pomogla ostalim BRIC nacijama u njihovom naporu da nagovore druge za pristup novome globalnom monetarnom sustavu.

Napredak ka promjeni režima se nastavlja moja braćo i sestre! Nadgledamo provođenje zadnje serije pravnih elemenata. Ovi uključuju: masovno potpisivanje većine nacija novog ekonomskog sustava koje se slažu sa formalnim prijedlozima BRIC država te dovršenje dokumenata koji će pokrenuti “smjenu straže” (vlada? op.p.) u mnogo država. Ovi konačni pravni dokumenti sadrže odredbe da dovrše dugu vladavinu korporacija SAD-a te da se SAD vrati u svoju originalnu konstitucionalnu pravnu formu. Završna riječ je precizno raspodjela novčanih fondova. Cilj je dovesti oba procesa u dovršenje istovremeno. Tada možemo dovršiti konačne korake naših programa blagostanja i započeti, zajedno sa Galaktičkom federacijom da pripremamo nove vlade za razotkrivanje. Sljedeći naš zadatak bit će da Vas potpuno informiramo o idućim koracima na Vašem božanskom putu u punu svjesnost.

Vaš put u punu svjesnost bio je naš primarni cilj već cijeli milenij. Svatko od nas, na naš jedinstven način, se svakodnevno bavio sa duhovnom evolucijom. Služili smo se vrijednom Gajinom duhovnom hijerarhijom kako bi širili mudrost i znanje koje trebate za napredovanje u svjesnosti. Naše poruke i vodstvo čine Vas iz dana u dan svjesnijim o tome tko ste Vi uistinu. Vaš napredak u svjesnosti je nužan preduvjet onome što Nebo za Vas iduće planira. U Agarti (unutarnja Zemlja op.p.) leži Vaše konačno odredište. Ovdje će Vas dobro obučeni osobni mentor dodjeljen Vama od Galaktičke federacije i Neba vratiti natrag u punu svjesnost. Tada ćemo Vas pozdraviti i radosno primiti među nas! Mi, svatko od nas, imamo odgovornost u posebnim zadacima da održavamo Gaju i da širimo Svjetlo kroz Kreaciju!

Misija Prvog kontakta se usredotočila na Majku Zemlju. Mi smo pratili posebno povećani broj morskih potresa u Južnom Pacifiku, Atlantiku i Indijskom oceanu. Ovi potresi počinju mijenjati tradicionalne uzorke Južno Pacifičkih, središnje Indijskih i središnje Atlantskih (tektonskih op.p.) ploča. Ovo najavljuje kako će se zbiti veliki potresi ili blizu Azije ili u Sjeverno Pacifičkom bazenu. Serija dubokih rezonancija specifičnog tipa odzvanja kroz ove regije. Surađujemo s nekoliko zainteresiranih strana kako bi umanjili ono što zasad obećava da bude doista kolosalno podhrtavanje i neki masivni dugotrajni tsunamiji. Ovi fenomeni su samo Gajino upozorenje da se svatko od Vas treba probuditi i postati svjestan rađanja nove ere.

Učinite što mislite da je potrebno da se pripremite i prihvatite da niste sami! Prihvatite kako smo mi ovdje te da smo Vam spremni razotkriti nekoliko ključnih činjenica. Uzašli majstori su skoro spremni da promijene Vašu realnost u treptaju oka! Ovaj novi svijet je oko svjesnosti i dovođenja galaksije da Vas konačno dočeka i čestita na Vašem novom Ja!
Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.