Home > > Sheldan Nidle - 5. rujna 2017

Sheldan Nidle - 5. rujna 2017

7 Manik, 0 Zip, 1 Ik

Selamat Balik! Sve i dalje napreduje. Mračna kabala ustrajava u pretpostavci da je još uvijek nedodirljiva, ali će to duboko uvjerenje biti razbijeno. Mnoge snage svjetla sada imaju naloge za uhićenja da formalno uklone ove nitkove. Ovaj razvoj stvari će također ukinuti staru ilegalnu USA, Inc i s njom povezanu Federal Reserve Bank. Ružna istina će ih u potpunosti razbiti. Budućnost mračnih mora biti otkrivena jer se krug oko njih brzo steže i brzo će biti poslani bez ceremonijala na sabirne stanice na nebu.

Ova prijeko potrebna zatvorska kazna uvelike će šokirati sve koji su još uvijek povezani s mračnima i njihovim načinima. To će omogućiti početak protoka valuta koji vam je odavno obećan. Početni tok financiranja će pokrenuti novu NESARA Republiku i završiti s dugim kašnjenjima koja su obilježila vašu stvarnost. Ovaj događaj povijesno će simbolizirati vašu novu stvarnost. Svrha ovog procesa je da se kompletira naša nova stvarnost formalnim uklanjanjem svih stvari koje se na bilo koji način mogu povezati sa starim.

Beskorisna odgađanja i montirane frustracije biti će zamijenjene uspjehom i radošću, i područjem za koje ste vi i svjetlo zaista zaduženi. Pozivamo vas da budete strpljivi dok svjetlo konačno ne započne vitalna hapšenja bezbrojnih ništarija. Mi ćemo biti posvećeni padu starog, ilegalnog režima i s njim povezanim institucijama. Nove tehnologije trebaju biti pravilno uvedene, ali može potrajati duže da bi se uvele nego što se očekivalo.

Zato u svom srcu znajte da se veliki temeljni pokret odvija iza kulisa. To su skrivene akcije koje trenutno vode računa o svemu od čega se očekuje da će promijeniti našu sadašnju stvarnost. Uvjereni smo da nam nove komunikacije mogu omogućiti da učinimo sve ono što je potrebno za sveukupni uspjeh. Početni dio naše strategije je završen. Ostalo će brzo uslijediti. U potpunosti očekujemo da vaši postojeći problemi budu brzo zamijenjeni pokretanjem vaših velikih vizija, koje treba staviti u punu funkciju. Doista, najbolje će sada doći. Aleluja! Aleluja!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Nebo vidi ono što se sada događa jednostavno kao "samo deserti" za mračne i njihove pohlepne sluge. Već dugo vremena, kabala je odgađala neizbježno. To je stvorilo prekomjerne frustracije i uzrokovalo da mnogi pogrešno vjeruju da se isporuke nikada neće dogoditi. Vaše veličanstvene božanske vizije napokon će se ostvariti! Trebao je čitav niz iznenađenja kako bi se na kraju omogućilo da se vaša sredstava materijaliziraju. Jednostavno tražimo da zahvalite Nebu i istinski uživate u onome što će se dogoditi.

Nebo želi da upotrijebite svoju veliku strast i pokažete kako će veličanstveno sve ovo biti. Sredstva koja se pojavljuju omogućit će novu NESARA Republiku, kraj USA, Inc i omogućiti novim novčanicama riznice Sjedinjenih Država da postanu nove novčanice sa zlatnom podlogom ove zemlje. Sluge kabale biti će odvojene i, kao što je prethodno navedeno, poslane na posebno pripremljenu zatvorsku kaznu na nebu. Oni vam nikad više neće smetati. Vi ćete ih vidjeti u budućnosti samo kao dio posljednjih koraka ovog globusa koji ulazi u punu svijest.

Ovi događajima je trebalo toliko vremena, jer je trebalo vremena da se uspješno dovrši nekoliko ključnih postupaka prije nego što primite početna sredstva. Budite radosni jer brzo ćete shvatiti koliko je ovaj specijalni proces stvarno bio vrijedan. Trenutno, sve je spremno za ono što ste doista čekali. Jednostavno vas molimo da nastavite sa svojim strastima i brzo pokrenete božanske prototipove koji će milosrdno simbolizirati ovo novo i čudesno područje!

Danas smo radosno izvijestili što se događa na našoj lijepoj plavo-zelenoj kugli. Ovaj novi krajolik će svjedočiti o završetku bezbrojnih pothvata koji će se preoblikovati u svijet ispunjen slobodom, mirom i bezgraničnim prosperitetom. Zapamtite, draga srca, neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista je vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!) Vrijeme je da svi poberu plodove!!!

Web stranica: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |