Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 29. kolovoza 2017


Sheldan Nidle - 29. kolovoza 2017

9 Cib, 14 Uo, 1 Ik

Selamat Jalwa! Financiranje se sada približava. Mnoštvo valuta je spremno da svakoga u raznim programima učini bogatim, zdravim i mudrim! Izgubili smo puno vremena da prevladamo letargiju koja je odgodila te programe. Sve je u redu kako bi vam se pokazalo da je dugo čekanje opravdano i da na kraju možete uživati ​​u čudesnom plodu svojih napora. Kao što je već rečeno, najbolje tek dolazi! Prosperitet je doista ono što ste svi čekali, stoga dobrodošli u RV (revalorizaciju valuta) i njenu globalnu pratilicu, GCR (globalnu revalorizaciju tečaja valuta) sa zlatnom podlogom!

Dok gledate ovaj proces, znajte da se u posljednjih nekoliko tjedana vodila teška bitka koja je omogućila da svi problemi konačno budu riješeni. Hvala Nebu i njegovim brojnim saveznicima zbog njihovog veličanstvenog doprinosa. Kao rezultat toga, možete vidjeti početke tijeka koji označava kraj duge, ilegalne vladavine fiat financija. Pozdravite ono što treba okončati Federal Reserve Bank i njezinu posljedicu, USA, INC! Pripremite se da konačno pozdravite revalorizaciju i njezinu blizanku, novu NESARA Republiku. Svjesni smo da je svemu ovome trebalo dosta vremena da se konačno očituje.

Napominjemo da su ta dugotrajna kašnjenja i ostala nezakonita djela posljedica zadnjih očajnih nitkova starog reda i mnogih njihovih kriminalnih saveza. Ti likovi su previše pametni za svoje dobro i trebaju biti smješteni u izbjeglički logor. Oni će biti odvojeni od vas i u pravom trenutku će dobiti odgovarajuću kaznu. Zato možete uživati ​​u onome što smo pripremili za vas.

Ono što zaista trebate učiniti je uhvatiti "bika za rogove" i ispuniti se radošću. Stupanj financiranja daleko premašuje ono što možete zamisliti. Razdragano čekamo da uživamo gledati kako upotrebljavate to ogromno bogatstvo da podignete i poboljšate stil života na koji ste navikli. Ovo novo područje stvara sredstva kako bismo se mi, u pravo vrijeme, pojavili pred vama. Naši mentori su više nego spremni živjeti s vama na putu do pune svijesti i da vas upoznamo sa svijetom koji je Nebo tako milostivo pripremilo za vas! Aleluja! Aleluja!!!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori. Čudna odvratnost izmišljena od strane mračnih se nastavlja. Sasvim očekujemo da Nebo ima veliko iznenađenje za sve njih. Smatra se lošim načinom daljnje odgađanje prosperiteta koji pripada svima vama. Stoga sada stiže vrijeme da te čarobne svote preuzme od njih božanska ekipa koju smo okupili s nebeskim blagoslovima. Mi ćemo pozvati posebnu poruku koja konačno treba okončati ove sumnjive zablude. To je čin koji je zasigurno spreman ukinuti najnoviji set obmanjujućih trikova!

Čudesne vizije omiljene Nebu karakteriziraju sredstva za rješavanje raznih katastrofa. Rezultati tih vizija omogućit će tim ništarijama da dobiju svoje pravedne deserte. Mnoga ova zbivanja moraju se dogoditi božanski, s klasom. Mračni zapravo ne shvaćaju koga imaju za protivnika. Vašim vizijama se daje visoka pozornost. Taj svjetovni proces sada će svima dati dividende. Razni oblici tog pakiranja trebaju biti otkriveni, a oni koji su odgovorni za njegovo kašnjenje protjerani na odgovarajuće mjesto zatvora.

U tom smislu, posebno iznenađenje, kao što je prethodno rečeno, uskoro će biti oprezno podignuto na njih. Moramo sačuvati tajnost o tome što će biti upotrijebljeno. Svi vi ste strpljivo čekali. Zato zaslužujete odgovarajuću akciju koja lako može omogućiti zasluženi trijumf. Nebo sada to namjerava osigurati i osloboditi ta sredstva iz kandži onih koji vam nezakonito zabranjuju pristup njima. Jednostavno tražimo da ostanete mirni i da se ne uzrujavate! Pomoć je doista na putu.

Sve smo to promatrali s odlučnošću u našim srcima da primite ono što je Nebo tako žarko željelo za vas. Sadašnji ćorsokak mora biti prevladan, a odgovorni se moraju zatvoriti. Kada se to dogodi u pravom trenutku, ovo područje će se brzo promijeniti. Alternativni, odavno obećani svijet, odjednom će se pojaviti. Stari načini više ne mogu ostati. Umjesto toga, novi se moraju potpuno očitovati. Držite ovu svetu viziju u svojim srcima, a zatim promatrajte ono što je spremno da se pokrene. Nismo došli ovdje da ne uspijemo, nego da čudesno uspijemo!

Danas smo nastavili izvješćivati o tome ​​što se događa na ovoj prelijepoj i dragocjenoj kugli. Davno, nebo vam je donijelo čitav niz posebnih obećanja. Sada, nebo namjerava ispuniti ove božanske proklamacije! Zapamtite, draga srca, neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista je vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge