Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - February 8, 2011

February 8, 2011

9 Cauac, 17 Yax, 7 Ik

Dratzo! Opet smo tu! Mnogo se desilo. Stižemo na kritičnu točku u transformaciji vas i vaše realnosti. Veliko završno pripremanje je u tijeku i kada ova dvokoračna operacija bude dovršena, programi međunarodne dostave dobara i toliko željene promjene vlasti moći će započeti. Ove promjene su zadnji preduvjeti kako bi se moglo dotaknuti NLO zataškavanje! U skladu s tim mi radimo vrlo naporno da se osiguramo kako bi se ti događaji doista mogli odviti onako kako to Nebo zahtijeva. Gospodin Surea (visoko pozicionirano duhovno biće u duhovnoj hijerarhiji – Duh našeg fizičkog Sunca op.p.) je pokrenuo seriju božanstvenih zbivanja koja će utjecati na ogromnu transformaciju realnosti vašeg sunčevog sustava. To je već sad vrlo evidentno u povećanim i neobičnim aktivnostima koja se događaju u vezi Sunca i prema vanjskim krugovima vašeg sunčevog sustava. Ipak ove promjene su samo bljedi nagovještaj onoga što Nebo priprema: ono će transformirati vašu ograničenu dvopolarnu svjesnost u punu svjesnost jednopolarne. Na kraju, vaš sunčev sustav će imati vrlo malo sličnosti sa svojom sadašnjom pojavom.

Ova fizička transformacija će kreirati okoliš u kojem ćete vi vršiti svoju ulogu kao fizički anđeli u ovoj Mlječnoj galaksiji. Bit ćete odgovorni za održavanje života vašeg živog svijeta i održavanje vitalnih životnih energija koje teku kroz sunčev sistem. No ipak ovi zadaci nisu ograničeni na jednostavno održavanje vaših planeta domaćina, oni obuhvaćaju pomaganje drugim grupama fizičkih anđela da održavaju ovu galaksiju i svih ostalih koji su dio fizikalnosti. Možemo razumjeti kako se to u ovome trenutku može činiti previše za vas no to će uistinu biti samo jedan od mnogih zadataka koje ćete vršiti svaki dan. Okružujući vas i podržavajući vas bit će planetarno galaktičko društvo sastavljeno od mnogih glavnih “klanova” koji dozvoljavaju vašem društvu da djeluju u svom najjačem potencijalu. Nadalje, vi ste u kontaktu sa mnogim suradnicima iz različitih svjetova raširenih po cijeloj galaksiji. Zajedno vi ste formirali Galaktičku federaciju da bude sredstvo kroz koje vi svi možete ispuniti svoje primarne dužnosti Nebu i jedni drugima. Nadalje ste posegnuli ka drugim galaksijama i ondje stvorili slične organizacije da manifestiraju božanski plan.

Gornji scenarij u stvari opisuje naše iskustvo prije 4 miliona godina. Od tada mi smo integrirali stotine tisuća galaktičkih društava u našu federaciju iz najudaljenijih djelova naše galaksije. Dok pozdravljamo ove novo probuđene zvjezdane nacije učimo puno o nevjerojatnoj raznolikosti koju je Kreator stvorio među nama. Vi ste također u veličanstvenom trenutku dok započinjete vaše vlastito putovanje svjesnosti.

Mi smo ovdje da nadgledamo procedure koje će vas vratiti u punu svjesnost bez obzira na procjenu naše Znastveno istraživačke flote da ste vi daleko od toga da budete spremni za naš dolazak. Inspirirani objavama Neba mi smo prikupili tim za prvi kontakt i došli u radosnom iščekivanju na vaše obale. Zadnja dva desetljeća smo gledali i učili te zatim progresivno (koliko je bilo moguće) sudjelovali u aktivnostima koje vas sad vode u punu svjesnost. Ove aktivnosti su sad dostigle fazu gdje bi pregled događaja bio koristan. Važno je da shvatite kako mi ne kršimo vašu slobodnu volju.

Kreator nas je poslao ovdje sa širokim mandatom koji ćemo sad prodiskutirati sa vama. Ovaj mandat je podijeljen u dva dijela: prvi kontakt i šire implikacije ovoga na svakog od vas počevši od vaše povijesti. Ista se može podijeliti u grubo u tri dijela: prvi je vaš dolazak na Lemuriju, drugi je rast Atlantide i vaš pad u ograničenu svijest. Na kraju treći je vaša produljena odiseja kroz mračnu realnost te vaše ponovno uzdizanje ka punoj svjesnosti. Iz ove ptičje perspektive možete shvatiti da se vrijeme može podijeliti na sekcije koje mnogi na vašem planetu zovu Veliki ciklusi. Svaki od ovih ciklusa je otprilike 26.000 godina. Od početka Lemurije prije 900.000 godina vi ste dovršili 34 takva ciklusa i na pragu ste da dovršite 35-i. Ovaj veliki ciklus će se dovršiti u nadolazećoj sunčevoj (ili galaktičkoj) godini 8 Manik. Tada će se zbiti poseban niz galaktičkih događaja nakon što vaše Sunce pređe galaktički ekvator.

Glavni razlog za naš dolazak u velikom broju je, jednostavno jest što je stiglo ovo posebno vrijeme. Burni događaji koji se zbivaju diljem vašeg planeta su rezultat činjenice što svršavate 35 veliki ciklus. Mi dolazimo da vas dočekamo i pomognemo, kao njegovatelji i kao mentor u vašoj transformaciji u punu svjesnost. Ovaj trenutak je označen kroz vašu povijest kao vrijeme za ovu veličanstvenu promjenu u povijesti. Anunnaki, u to vrijeme na strani mračnog saveza Anchara, je bio vrlo svjestan ovoga te je imao namjeru spriječiti ovo zbivanje nizom podmuklih djela. No ovo je bilo prekinuto naglim promjenama u lojalnosti (prema Svjetlu op.p.) i posljedičnim pacifističkim deklaracijama od strane Anchare. To je rezultiralo sredinom 1990-ih mirovnim ugovorom sa Galaktičkom federacijom što je značajno izmjenilo (zaustavilo ? op.p.) ratove u ovoj galaksiji. To je donjelo veliki mir koje je najavljen (prorokovan, zapovijeđen op.p.) od Božanstva prije mnogo eona.

U ovim vremenima galaktičkog mira mi smo došli dovršiti proročanstvo koje je temeljno za taj mir. Gaja (Majka Zemlja) čuva izvor za ovu galaksiju. Ona je stoga od vitalne važnosti za taj mir jer je mir sa Anchara-om ovisan o povratku Majke Zemlje u stanje pune svjesnosti. Ovo postavlja odgovornost na nas da dovršimo ovu povijesnu misiju uspješno. Za sada tajne vlade su odgodile ovaj cilj i stoga mi sad moramo ubrzati stvari brže nego što smo planirali. Do sada smo uspjeli naznačiti tajnim vladama činjenicu kako je naše strpljenje sve tanje. Kao potvrda ovoga vođama tajnih vlada nekoliko akcija je poduzeto dovodeći tako na rub ostvarenja nekoliko ciljeva za koje smo odgovorni.

Trenutno smo usred dovršenja onih zadataka koji prethode velikim promjenama kojih smo se dotakli u mnogim prijašnjim porukama. Gaja, usklađeno sa vašom globalnom realnošću, je u trenutku gdje njena velika transformacija može započeti. Povećana uzburkanost u vašoj atmosferi i oceanima te trešnja tla su znakovi ovoga. Ovo indicira da je vaša realnost stigla u tu odlučnu točku gdje zahtijeva ili odlučnu podršku (osvještavanje Zemlje kao živog bića i takvog postupanja op.p.), ili polazište za dramatične kataklizme. Mi smo svjesni da ova znamenja jasno pokazuju da će daljnje odgađanje samo pojačati intenzitet ovih promjena. Trenutak da se razotkriju velike promjene je stigao i vrijeme za akciju je sada. Velika djela kao prethodnica ovog imperativa za promjenom su hitno potrebna.

Naš tim za prvi kontakt se priprema za akciju. Predugo smo dozvolili silama vašeg svijeta da kontroliraju opseg naših akcija no ova politika je sada prošlost. Trenutak za obući plašt “galaktičke opcije” je stigao. Do sada naš zadatak glede tajnih vlada je bio anticipirati njihove poteze bijesa – ovo je učinjeno. Iduća faza je oduzeti im njihov tako visoko cijenjeni plan (za čovječanstvo op.p.) i preurediti ga. Preduvjeti za implementaciju novog financijskog i monetarnog sustava su spremni. Također smo odabrali ljude koji će postati članovi prelaznih vlada. Sat za izvršenje plana je počeo otkucavati i uskoro će objaviti alarm. Naša flota i osoblje su nestrpljivi i potpuno spremni izvršiti misiju koja će promijeniti smjer ljudske povijesti!

Danas smo raspravili što se zbiva i što mi namjeravamo učiniti u vezi toga. Vrhunski povijesni trenuci u Kreaciji su označeni hrabrim i pravednim djelima koja razotkrivaju božanski plan vraćajući nezavisnost i slobodu natrag onima kojima su privremeno oduzeta ova božanski dana prava. Mi dolazimo kao instrumenti Božanstva, spremni otvoriti novo poglavlje u vašoj povijesti.

Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge