Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - May 22

22. svibanj 2012


1 Pax, 10 Lamat, 8 Manik

Selamat Balik! Vraćamo se! Mnogo toga se događa u vašem svijetu. Veliki sukob između tame i svjetla dostiže vrhunac. Ta je borba temeljito iscrpila Zapadne vlade. Ovi smutnjom upravljani režimi ne znaju više kamo, jer ogromna financijska kriza se nastavlja produbljivati. Višestruke prijetnje njihovoj stabilnosti su u porastu jer teški uvjeti održavanja na dugovima temeljenoj ekonomiji su svakim danom sve složeniji zbog pokretanja pobune naroda poput Grčke, Islanda i Irske, a to ih je pogodilo u srž. Bahatost velikih multinacionalnih banaka je bacanje francuskih ključeva u ove teturajuće globalne nevolje. U međuvremenu, te iste banke pate od vlastitog kraha jer brojna založna prava dolaze na naplatu. Sva žalosno neusklađena njihala su na rubu kolapsa! Budući da se ova kula od karata ljulja, oni narodi koji su bili fokusirani na rušenje sadašnjeg dolarskog valutnog sustava tiho uživaju u onome što su već ostvarili. Svjetlo podržava njihove napore u tome, jer podržava one koji su radili da stvore novi i pravedniji ekonomski sustav.

Naš zadatak u ovom procesu je da podržimo, savjetujemo i pružimo ruku pomoći koja se može iskoristiti za promicanje prijedloga napravljenih od ovih temeljito uznemirenih naroda. U prošlosti, nesvrstane zemlje bile su smatrane od Zapada da su tek „stasale“. To marginaliziranje se sada mijenja jer nekad moćne ekonomije Zapada zure preko ruba ponora naizgled bez dna. Ovaj sadašnji niz potencijalnih katastrofa su namjerno konstruirani od mračne smutnje tijekom dva posljednja desetljeća kao dio njihove arogantne utrke za svjetskom dominacijom. Sada, Nebeske okolnosti koje su izvan njihove kontrole odbacile su naravno ovaj cilj, stavljajući smutljivce na milost i nemilost njihovih vlastitih dijaboličnih trikova. U međuvremenu, planovi Uzašlih Majstora za uvođenje novog monetarnog sustava će se lijepo povezati s ciljevima postavljenim od svetih tajnih društava tih država koje su se otkačile od smutnje. Kocka je bačena, i vaš svijet proživljava posljednje dane stvarnosti koju je podnosio tisućljećima.

Programi za pripremu vas za prvi kontakt dobro napreduju. Mi ih stalno dopunjujemo, kako bi išli u korak s stalno promjenljivim profilima u vašim medicinskim dosjeima. Prvo zvanično emitiranje mora biti na takav način da umiri vaše nedoumice i brige. Svatko od vas treba odgovore koji će ukloniti žaoku od onoga što imamo za učiniti, i mi namjeravamo komunicirati sa svima koji to žele. Ovaj dio operacije je prije svega mnogostruko ujedinjenje: narodi unutrašnje Zemlje će se ujediniti s površinskim čovječanstvom, a ubrzo zatim će uslijediti povratak vaših duhovnih i svemirskih obitelji koje su, u ljubavi, u početku kolonizirali ovaj prekrasan planet prije 900.000 godina. Veo zaborava koji vas je prikovao na zemaljskom planu učinio je da zaboravite tko ste vi uistinu, što je razlog zašto je prva stvar da vas se dovede na brzinu do ove ključne teme koja vas vodi do prvog kontakta. Tada ćemo moći mnogo prikladnije opisati kako će se ova transformacija dogoditi. Uzašli Majstori će biti vaši mentori u ovom početnom stadiju.

Oni koji su vam bili duhovni mentori kroz stoljeća bit će vam dostupni na području pitanja i strepnji o tome kako ćete se vratiti do pune svijesti. iako je proces složen, vi trebate, i bit će vam dan, jednostavan, sveobuhvatan odgovor na brojne upite. Vrlo je bitno da budete oslobođeni bilo kakvog stresa u tom pogledu, tako da možete dovesti do kraja ovu avanturu u radosnom duševnom stanju. Naše osoblje će u početku pomagati Uzašlim Majstorima i, ako bude potrebno, pokazati vam gdje će se ta transformacija dogoditi. Mnogi od vas se pitaju zašto su te procedure potrebne, i mi smo potpuno spremni da odgovorimo na sve nedoumice i pitanja koja bi mogli imati. Sve naše interakcije s vama bit će ljubazne i časne, i bit će učinjene s vašim punim odobrenjem. Nebo također namjerava da budete potpuno upoznati s razlozima za korištenje živih svjetlosnih komora. Ova posebna čahura će vas liječiti i ukloniti bezbroj umjetnih blokada vašeg RNA/DNK koji su odgovorni za vaš kobni pad u ograničenu svijest prije 13 tisućljeća.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo na ovaj dan objasniti neke od aktivnosti koje će vam donijeti vašu slobodu i završiti vaše dugo nezakonito ropstvo. Krajem 18-tog i početkom 19-tog stoljeća, bankarski sustav je ušao u modu, koji se temeljio na akumuliranju velikog bogatstva pomoću određenih dužničkih instrumenata. Tijekom vremena to je dovelo do globalnog porasta trgovanja i gomilanja sve većih dužničkih instrumenata, nestabilnosti koja je rezultirala u „panici“ s vremena na vrijeme. Ti ciklusi se sastoje od općeg uzleta na svjetskim tržištima nakon čega slijedi nagli pad koji je stvorio nevjerojatno bogatstvo u rukama nekolicine. Ovi ciklusi sada završavaju jer se pretvaramo od ovog dužničkog gospodarstva u jedno koje se temelji na stvarnom kapitalu. Dani ovog svjetskog vrijednosnog novca su izbrojani, te će biti zamijenjen novcem stvarne vrijednosti i krajem cijelog koncepta duga!

Tu sada postoje u vašem svijetu niz bankarskih akata koji će učiniti da sve bankovne transakcije budu potpuno transparentne i koji će regulirati vrste fondova koje banke trebaju držati u svojim rezervama. Cijelo bankovno računovodstvo će biti otvoreno, a nova agencija će nadgledati ove banke koje posluju bilo u zemlji ili inozemstvu. Sredstva koja ili stječu ili izdaju će se temeljiti na kapitalu: dragocjeni metali (zlato, srebro ili platina), ili predmeti koji su visoko cijenjeni, poput dijamanata. Da bi se ovaj novi sustav uveo u igru, sveopći oprost duga je bitan preduvjet u cijelom svijetu. Ovaj novi sustav je spreman za pokretanje, ali smo sigurni da razumijete da ono što smo vam opisali je vrlo pojednostavljeni opći pregled onoga što je stvorilo trenutne financijske krize i sredstva s kojim bi se trebale riješiti na globalnoj razini.

Taj novi sustav kapitala i njegovo novo kapitalno gospodarstvo prekinut će sadašnje zlouporabe koje su omogućile nekolicini (tamna smutnja) da preuzme sve narode i kontrolira ih pametnim korištenjem njihovog bankarskog sustava. Zbog toga, jedan od naših prvih poteza je preuzimanje većih banaka u vašem svijetu kako bi se osigurala održivost novog financijskog sustava. Ali zapamtite, čak i ovaj na blagostanju orijentirani sustav je samo privremeno sredstvo stanja obilja koje leži izvan novca. Naša najveća briga ovdje je vaš povratak do pune svijesti. Nebo je propisalo da se vi vratite u stanje pune svijesti koje će vam omogućiti da radite s nama na provođenju božanskog plana za fizikalnost. Taj glavni zadatak je osnova za sve naše božanske službe i mi smo posvećeni vašem povratku u punu svijest u što kraćem vremenu što je božanski moguće. Mi smo dobili pomoć Galaktičke Federacije i njihove sposobnosti će nam omogućiti da ostvarimo naše božanske ciljeve s velikim uspjehom!

Danas smo vas upoznali s onim što je spremno da se dogodi svuda u svijetu. Vaša stvarnost je dosegla točku u kojoj više nije održiva, pa je u tijeku vrlo ozbiljna intervencija koja će promijeniti vaš svijet i brzo utrti put za vaš blaženi povratak u punu svijest. Sada, znajte, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoveb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge